|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
1.8.2006 9:34:35   
mml
Lep deževen pozdravček,

meni tale ohladitev prav paše, kaj pa vam?
Včeraj sem bila v Baby centru besna kot user posted image . Sem želela kupit avtosedež in ker je na gotovino popust, sem hotela plačat z gotovino plus boni, ki sem jih dobila za darilo, ampak v BC boni niso gotovina user posted image . Potem smo pa pustili avtosedež tam in ga naročili preko Sončka, tako da sedaj čakam na dobavo.
Manca me je danes vrgla pokonci ob 7., sledilo je seveda dojenje in upanje, da bo zaspala...pa seveda nič od teg user posted image  in potem, ko sem se jo naveličala poslušat, sem vstala si šla umit lase in kaj se zgodi...gospodična je zapala nazaj in še vedno spi spanje pravičnega user posted image . Sicer pa vstaja ob vsem, kar ji ne zbeži in je vsaj približno trdno in pri miru user posted image , tako da je ne morem pustiti brez nadzora za več kot 5 sekund.

Arielca kar se dnevnega spanja tiče...Manca spi čez dan v vozičku brez problemov, doma pa še vedno bolj tako tako...v nedeljo mi jo je uspelo uspavat v naročju...ampak ena lastovka še ne prinese pomladi...bo treba malo delat na tem, ker se jeseni ne bo vsak dan dalo potepat naokoli z vozičkom, pa tudi dojenje bo treba počasi ukinit...povdarek je seveda na počasi user posted image

NR v kateri hotel greste na Djerbo? ker mi tudi nameravamo na Djerbo nekje okrog 15. septembra...

Lepo se pohladite

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
1.8.2006 9:39:35   
ac
Ojla, decembrke! Kako gre hitro cajt! Se že več kot 1 mesec nisem javila. S Saro sva bili cel mesec na morju, 2 tedna z mojimi starši (to je bil pravi dopust - nobenega kuhanja, pomivanja,...), 2 tedna pa z atijem. Bilo je KRASNO! Mala je ful uživala. Drugače živimo v bloku in zunaj je bila čisto drug človek. Vsi v kampu so jo hoteli kar posvojit, vsem se je smejala in jih šarmirala. Uživala je v morju in se igrala z drugimi dojenčki. Plazi se še ne (no, premika se, ampak na brzino je pa še ne more kam popihat), tako da je lepo čičala v morju in se igrala. Res, prava dobrovoljka. Kar se je pa spremenila takoj, ko smo prišli v LJ. No, včeraj sva se odpravili na Gorenjsko k mojim staršem po naši nimfici (sta bli tud mal na dopustu) in se nama kar ne da nazaj v LJ. Na srečo danes dežuje in se bo mal ohladilo.

Je pa Sara na morju 'pridelala' prve dva zobka! Pa prvič smo šibal z njo na urgenco... Je eno soboto dobila 39 stopinj vročine. Pa niso nič ugotovili in po svečkah je bilo po enem dnevu že dobro. Tako, da je bilo mogoče zarad zobkov. Sem bila pa jaz čist panična.... Prvi otrok, prvič bolan, pa tam na Hrvaškem sredi kampa.... Ja, vse sorte še bo.

Pa ponoči ga je začela nekej sračkat in se stalno zbuja, tako da potem spi kar pri meni in malo 'poziza' na vsake tolk časa. Mi ni jasno, kako bom ukinila dojenje, ker se je tako razvadila, da samo tako lahko zaspi. Dude in stekleničke ne pridejo v poštev. Bo treba začet mal odrazvajat. Ker čas tako beži, 1-2-3, pa bo december, ko bo treba v vrtec, tam je pa nobeden ne bo nosil ali dojil, da bo zadremala.

To je na brzino vse. Grem še mal poležavat, dokler mala spi. Potem pa nazaj v LJ, kjer me čaka pospravljanje po dolgotrajni odsotnosti... Sej že razmišljamm, kam bi jo spet popihala. Če bo avgust lep, bom šla kar nazaj na morje.

Uživajte v hladu (če imate tudi po drugih koncih SLO tako vreme) in lep pozdrav!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
1.8.2006 9:52:49   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image

Še smo živi in zaenkrat popolnoma zdravi... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
1.8.2006 10:38:17   
mml
Zgodba z avtosedežem se nadaljuje user posted image ...

...ob 9.45 pozvoni paketna dostava...jaz pa seveda nimam doma na zalogi 56.000, tako da moram sedaj po 16. na pošto po avtosedež...user posted image
Na Sončkovi strani seveda vpiše, da te dan pred dostavo obvestijo, ampak nič od tega...je pa res, da je od naročila do dostave minilo slabih 20 ur, tako da vseeno vse pohvale user posted image

Stolček je pa takšen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
1.8.2006 21:22:52   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: mml

NR v kateri hotel greste na Djerbo? ker mi tudi nameravamo na Djerbo nekje okrog 15. septembra...

Lepo se pohladite

Vincci Djerba Resort je hotel in letimo 14.9.iz Maribora. Upam, da se kje tam srečamo, če se nam ne bo ratalo v Sloveniji user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
2.8.2006 11:46:37   
Valeri
Čao pupe,

mi smo s kontrole in naše kozice se lepo sušijo. Glede na to, da so večinoma že vse suhe, lahko tuširanje zamenjamo s čofa, čofa user posted image . Kar se pa morja tiče; odhajamo v ponedeljek, pa ni panike, samo ne sme bit direkt na sončku, kar pa itak nikoli ni. Sem resnično ful vesela, k smo to dal čez brez večjih težav, vročine, sitnarjenja. Bravo user posted image . Aja, so nas samo vagali in tehtamo 9700 g, koliko smo veliki bomo pa kar doma izmerili, sam da se zbudi. user posted image

Kaj drugega novega?? Hm, mislim, da nič konkretnega. Veselo rastemo, iz dneva v dan pogruntamo kaj novega, kar se mamici najbolj fajn zdi pa je, da se po novem ful rad stiska k meni, pa tudi rokice je začel stegovat, če želi, da ga dvignemo.

Papanje nam kar gre, čeprav je polno različnih mnenj kaj lahko, kaj ne, bolj berem, poslušam bolj me medejo. Berem, da vaši user posted image  večinoma jedo že vse po vrsti. Mi gremo nekako po občutku, user posted image  tudi pokaže kaj mu je všeč in kaj ne, pa potem tisto kombiniramo, počasi dodamo kak nov okus, nekako se kar znajdemo.
Z dojenjem pa mislim, da gremo proti koncu.

Spimo še vedno ne celo noč. Za spat ima red, da se šika; če ni okrog pol osmih v pidžami s flašo v roki je že joj, potem pa se še kar ene parkat do jutra zbudi. Dam mu dudo, ali malo čaja, probava papati pri meni, pa vendar ni nekega trdnega spanca. Mu pa zadnje dva dni proti jutru naštimam flašo rižkota in nato lepo potegne tam do ene pol osmih. Očitno ga muči lakota user posted image , čeprav bi flašo vedno zmazal, ni panike.

Saj verjetno ste že pisale o tem, pa da ne grem nazaj iskat.
Kako ve, "štimate" nočna bujenja? Jim tudi čez noč ponudite flašo mleka, rižka??

Naš dnevni jedilnik pa zgleda približno takole:

*10.00 = 180 ml rižkota
  dop. spanje
*13.      = sadna kašica (poje čisto odvisno; od 100 do 150 g)
mogoče kakšen kratek dremež user posted image
*16.       = zelenjava (kakor kdaj, enkrat vse zmaže, enkrat pa samo žlico, dve)
*17.30  = skutka ali flaša mleka 180 ml (ne popije vedno)
*19. 30 = 260 ml rižkota
spanje

in zadnje dva dni še ponoči kake 160 ml rižkota.

Zdaj pa ne vem, je to dovolj, premalo. Sicer če mu ne paše jesti, to že da vedeti, če pa vse lepo popapa, pa ne vem, ima premalo, glede na g, pa lepo napreduje user posted image .

Joj,joj, zdaj pa moram končat. Evo sva prišla domov, mali je zaspal, mati pa za pc, čas beži, po stanovanju pa drmr. Grem mal stvari skup zmetat, da ne bo prej oči doma.
Sem si zadala še kup stvari za popedenat pred dopustom, pa me že zdaj lovi. user posted image .

Zvečer me čaka čokoladna masaža, že komi čakam. Njami. user posted image

No, oglaste se kaj, če pa že vse dopustujete, pa veliko sončka, zmerne temperature, predvsem pa veliko lepih trenutkov z vašimi user posted image .

Valeri & Maj

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
2.8.2006 17:39:28   
kofetek2010
helou!

mi2 sva bili v MB, ker je user posted image  šel spet na službeno pot user posted image  

tavečji user posted image  je še ostal na počitnicah in moramo po njega tik preden gremo na dopust ---> ta je sedaj potrjen in vplačan user posted image user posted image user posted image , tako, da šibamo 16.08. za 7 dni na Kos(ovo)user posted image  
me prav zanima kako bo Ela prenesla vožnjo z letalom user posted image  

v petek greva do pediatra na tehtanje in merjenje, ter pokazat kako Ela obrača nogice, ko stoji (kot kak mali Čarli Čaplin) user posted image  pa še čist na notranje gležnje in prstke krči user posted image   me zanima, če bova dobili napotnico za ortopeda ali RA user posted image  

Valeri - pri nas ni več nočnega hranjenja

tolk za enkrat, se grem porihtat, ker gremo na večerjo user posted image  

uživajte!

PS: kdo si je zmislil dež & mraz v avgustu?user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
2.8.2006 21:13:13   
BlankaT
Lep pozdrav še iz najine strani!

Ja dnevi tečejo tako hitro, da sem skoraj oke izgubila, ko sem videla, da se nisem javila že celo večnost skoraj mesec dni user posted image .

Kaj se je pri nas v tem  času dogajalo? Nič kaj posebnega. Razen:

user posted image , da samostojno sedi

user posted image se obrača v krogu, kadar ji je, drugače pa je bol lene sorte. Tako, da o kakšnem plazenju ali pa poskušanju da bi vstala ni ne duha ne sluha user posted image  user posted image .

user posted image udari v roku, ko ji rečeš, da naj da poca poc

user posted image nekaj novih besed je spregovorila in sicer je prej neprestano ponavljala ata,ata,ata potem teta pa de-pa še nekaj zraven ampak ne znam napisati user posted image , no sedaj pa je začela z  ka,ka,ka user posted image

user posted image bratec jo vedno spravi v dobro voljouser posted image user posted image user posted image , razen, ko je lačna. Takrat pa ji nič drugega ne pomaga kot hrana user posted image user posted image .

user posted image še vedno je glavna prehrana ziza. Tako, da je od večera, ko gre spat, to je nekje okoli 20-21 ure pa do 11h ure na 1.mestu ziza. Ponoči se hranimo različno in sicer 1x ali včasih celo 3x, ampak samo zizo. Potem pa sledijo kašice in skuha, čisto odvisno od dneva. Pravzaprav je vsak dan pri nas drugačen, nekako se še ni odločila za en ritem user posted image . Drugače pa jemo vse, razen mogoče par stvari, ampak to bolj iz preventive in straha, ker ima bratec en kup alergij.

user posted image ugotovili smo, da si z bratecem nista nič podobna. On rad spi, ona ne preveč, še vedno ji kratke kitici zadostujejo. On noče jest, ona nima nikoli dovolj. Edino kar imata skupnega je to, da se rada cartata user posted image user posted image user posted image user posted image .

Verjetno sem še kaj pozabila, ampak se sedaj ne spomnim, tako, da bom dopisala naslednjič, ko se javim.

No v sredo zvečer odpotujemo na morejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Želim vam prelep preostanek večera in seveda čim bolj uživajte še te zadnje trenutke s svojimi user posted image , saj se hitro približuje čas, ko bomo nekatere mogle v službe user posted image user posted image user posted image user posted image .

Na srečanje pa midve tudi prideva, tako, da javite ko se boste dogovorile.

Lep pozdrav od Blanke in Maje user posted image .

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 2.8.2006 21:16:53 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
3.8.2006 8:11:23   
lonja
Hojla vsem skupaj,

da se javimo še malo tu. Res da se bolj med januarkami pasemo, a smo čist ta prave decemberke.

Naša Ajda raste in se razvija in je že prava mala gospodična. Ste me nasmejale s slikcami, kjer imate sladoledne pojedine in hkrati tudi kar pomirile, saj ima naša pupa tudi zeloooooo rada sladoled (zamižim vedno, ko ji ga dajem, ona pa kar mnjami dela zraven user posted image ).

Samostojno sedimo že kakšen mesec in ob opori tudi že stojimo.

Od 25.7. imamo tudi že prvi zobek, zraven pa že tudi drugi ven leze.

Na morje lazimo, kadar se le da, hodimo v prikolico na Krk. Ajda na morju full uživa, veliko več in bolje spi. Grrr, zadnje dni, ko smo doma, se mi spet zbuja kar ene trikrat na noč. Še vedno se veliko dojiva, v bistvu še nobenega obroka nisva čist zamenjali.

Od zelenjave ima najraje zelenjavno juhico user posted image , sadje pa naravnost obožuje, če le ni prekislo.

Vsem, ki odhajate na dopust želiva, da bi se imeli čim lepše user posted image .

Pa bodite malo bolj pridne v pisanju, vas moram večkrat iskat čist na dnu strani.

Pa, pa

lonja user posted image in Ajda user posted image  

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
3.8.2006 9:08:08   
Yasminka
Hola!
 Se pozdravcek od naju, ki vas sicer zvesto bereva... se pa zelo malo javljava.
Dopust je ze za nami. Preziveli smo ga kar na slovenskem primorju, septembra gremo še v atomske toplice. Upava, da bo user posted image dobil še kaj dopusta.
Uvajanje hrane nam je lepo steklo, saj ima Ema zelo rada hrano. Poleg  se še dojiva 4x na dan (zjutraj, zvečer, po kosilu, po dopoldanski malici). Sva pa dojenje bistveno zmanjšali (iz 12x na dan user posted image ), kar je super.
Sicer pa
- sedi brez opore in se ne zvrača
- med sedenjem se obrača, tako da se opre na roke in prestavi rito
- kotali (trebušček-hrbet), zvija, vrže iz sedečega položaja - do igrače, ki ji je všeč
- se vrti na trebuščku
- rada se igra igrico kuku tako, da gleda za iz naročja čez  ramena (zdaj z ene ali z druge strani), povleče plenico z mamine glave
- uživa v odmetavanju igrač iz stočka (pričakuje da bo zaropotalo, zato prej zamiži) in gleda kam so igrače padle...potem pa nerga dokler mami ne pobere
- se prične kar jokcat ko vidi, da pripravljam papico in če nisem dovolj hitrauser posted image user posted image
- dvigne rokice ko hoče v naročje
- strah pred tujci je za nami (mesec prej je bil hud jok...najbolj se je bala brkatih, bradatih stricev...tud dedija) in uživa v klepetu z obiski
- čeblja 100 na uro (mama, baba, papa... pa tudi že zlaga skupaj nekaj podobnega besedam, stavkom)
....
Vse se zelo hitro odvija. Mene pa je najbolj presenetila izguba sluzbe (šolstvo user posted image ). Od sept. dalje sem na zavodu....ampak saj se bo vse uredilo.
Upam, da se še kaj dobite, saj bi vas z Emo prav rade spoznale.
Končno sem uredila tudi album...

Pozdravče
Y z Emo

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
3.8.2006 10:14:58   
Valeri
Jana, jst tud poskušam oz. želim, da ne bi več imeli nočnega hranjenja. Ampak user posted image

Ne vem kaj naj naredim, ko se zbudi ga zamotim z dudo, čajem in zaspi nazaj za kako urco, dve, vendar proti jutru se to samo stopnjuje in se zbuja na pol ure, ornk siten in se nato zadovolji samo s flašo, pol pa zaspi do pol osmih, osmih user posted image  

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
3.8.2006 10:33:25   
arielca
Ojla,

Pa se spet lahko kregamo čez vreme user posted image ! In smo spet v dolgih rokavih user posted image .

Včeraj smo bili v Avstriji. Brini sva kupila poganjalca in naletela še na akcijo plenic user posted image , tako da imamo zalogo za našo ritko. Naš poganjalec pa zgleda takole (upam, da bo kmalu v uporabi, ker mi gre tale  user posted image res na jetra!):

user posted image

Pri nas nočnega hranjenja ni več; mogoče je kdaj pa kdaj žejna (še posebej ko je bilo ful vroče). Sicer pa papcamo takole:
med 8.00 in 9.00: mleko s kašico (gres, rižko, pirini kosmiči) 200 ml
okoli 11.00: skuta in sadje ali jogurt in sadje
ob 14.00: kosilo (vse sorte)
med 17.00 in 17.30: mleko 170 ml
okoli 20.00: mleko s kašico (banana, piškotek, sadje) 200 ml

No, princeska se zbuja. Šibam... In se še kaj ogasim.

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
3.8.2006 11:47:14   
Yasminka
Valeri tud mi ne spimo celo noč. Ema se zbuja vsaj dvakrat na noč (če imam srečo) do petkrat in se doji(sam toliko da se "priklopi"). Sem ji pa zadnji dve noči pripravila čajčka in ji ga ponudila namesto dojenja. Ob 1.00 je spila 2,5dl in spala do 5.00 user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
3.8.2006 12:17:29   
lonja
Ojla,

Yasminka, tudi z našo Ajdo je zadnje noči zelo podobno. Zbuja se tolikokrat, kot se ni nikoli. Pa imam malo večji problem, ker meni noče iz flaške sploh potegnit. In potem se pristavljava in pristavljava, in zjutraj sem zmatrana kt user posted image ,Ajda pa vsa vesela in naspana. Kakšen čaj ji pa daješ in iz kake flaške?

Hvala

lonja user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
3.8.2006 12:27:21   
Yasminka
Lonja pripravim navaden Be-be oz. Lumpijev čaj v magični lonček (tistega za 4+). Tudi pri nas najprej ni hotela pit. Ko je bila na začetku uvajanja hudo zaprta, sem ji čaj močno sladkala in ji je postal všeč. Pa še iz lončka se je naučila potegnit.Sladkor sem potem ukinila.
Sicer moram ponoč še vedno vstat, sem pa vsaj majčkeno bolj naspana in se zjutraj ne zaletavam v podboje, kot se sicer ob "celonočnem" dojenju.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
3.8.2006 15:32:27   
ac
Vidim, da nisem edina z 'nočnimi problemi'. Kje so časi, ko je mala spala od 22:00 pa tudi do 6:00 zjutraj... Sedaj se prvič zbudi po ene treh urah spanja (okrog enih), potem pa do jutra tam na eno uro... Zato jo imam od prve budnice kar pri sebi v postelji in se vsakič, ko se zbudi, malo podoji. Dostikrat me pa zraven tako ščipa in brca, da je joj. Dude in flaške ne mara. Nasploh ne pije dosti, iz magičnega lončka malo povleče bolj za hec, tako da ji čez dan damo pit kar iz navadnega kozarca in v celem dnevu naredi po par požirkov. Pije pa vodo, čajev ne mara. Bom pa ponoči za foro ji probala dat lonček namesto joška. Že vidim, kakšno vpitje bo...

Sva pa danes izkoristili ravno tisto urico brez dežja. Najprej sva šli v ZD, ker mi je pretekel recept za AD3 kapljice... Se jih je pa tako navadila, da ko zjutraj vidi flaško s kapljicami, se kar začne trest od navdušenja in usta odpirat. No, potem sva pa šli še mal na sprehod po naši okolici pogledat kako napreduje gradnja obvoznice po Podutiku. Zgleda bo še kar dolgo trajalo, da se bo dalo spet sprehajat tam do Toškega čela.

Sedaj grem pa še mal počivat, dokler Sara spi. Tudi čez dan zaspi samo na jošku in prejle sem jo, preden je pri podoju zaspala, dala v posteljico in pustila 5 minut jokat (oz. kričat), potem pa nisem več zdržala in sem jo spet vzela k sebi. Kako znajo že izsiljevat! Razne študije pa pravijo, da jih do 1. leta ne moreš razvadit ?!?

No, imejte se lepo, vremenu navkljub!

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
5.8.2006 13:23:04   
arielca
Spet so čisto na dno padle...

No, naša princeska zdaj ne oponaša samo user posted image , ampak zna tut noro kričat user posted image . Uboga moja ušesa. In bolj ko ji govorim, da naj neha, večje veselje ima user posted image !

jana73, hvala za telebajske na HRT2. Imam tudi jaz čas za kavo, tamala pa mir pred sitno mami user posted image .

user posted image  za vse, ki ste že dopolnili 8. mesecev. Joj, kako čas beži...

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.8.2006 17:56:30   
Pajaca
Evo spet smo na dnu.

Tudi pri nas Pajacek še 2x je ponoči. Probam ga odvadit, mu dam čaj, mi zaspi v rokah, pa se zbudi čim se dotakne postlce, tko da ko se začne Pajacka prebujat (sta skup v sobi) mu pol dam tisto mleko. Ga pa mam dost. Pri Pajacki smo rekl, je majhna punčka, rabi veliko hrane pa je do 9m še ponoči jedla, ampak enkrat. Ta je pa velikan in še kar je. Sploh ne vem kaj naj naredim, ker pri nas čaj ne pali.... ma ja bo še mal zrastu pa bo.

Kaj vse Pajacek zna sem napisala. Nova pridobitev je, da pleza po trip-trapu in da je včeraj pogruntal, da pride višje če da nogo na prečno prečko, pa se potem potegne gor in stoji na prečki. Samo čakam kdaj bo enkrat sam odkorakal.

Govor pa.. ba ba ba... ko mu rečem reč mama se sam nasmehne in gre stran. Dons mu je ratal narest masakar iz ene knjigice.. ja no Pajacka mu je dala zjutraj knjigico, na žalost ne s trdimi platnicami, da se bo igral v postlci... no ja a jo naj kregam??? Al naj bom vesela k mu tko lepo da igračke???? Pa mamo še eno leplenko doma, pa upam da si je zapomnla katere knjigice mu lahko da jutr.

Zobki pa... bomo še kakšen mesec počakal.

LP

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
7.8.2006 16:49:23   
pat
pozdrav!
da še jaz kr krešnem notr...do zdaj nism preveč delovala na tem forumu, grda jazuser posted image .
rebeka se je rodila  27. 12. 2005. bila je velika 54 cm in težka 4040g. porod je bil kouser posted image , a sem uspela rodit po naravni poti (čeprav je bila anesteziologinja že v porodni). šivana do konca, sedela nism 21 dni. če se spomnem na vse skupi takrat, resno razmišljam o posvojitvi  še kakšnegauser posted image user posted image .
zdaj je rebeka stara 7, 5 mesecev slabih, ima 6 zob in ker je začela zelo grizit smo pr 6 mesecih in maksi ugrizu v bradavico dojenje ukiniliuser posted image .
spimo ne več ponočiuser posted image že od 3 meseca naprej, trenutno se zbujamo enkrat na noč.
kmalu bomo shodili baje (po napovedih patronažne v enem mesecu, babice in dedki pa so prepičani, da bo to čez nekaj dni..user posted image ). rebeka je kar zahtevna, morm rečit, se je treba kr ukvarjat z njo. sama sem kr crknjena, ker mi vzame veliko energije.... potem pa še vstajanje ponoči.... ker sem študentka me konec meseca čakajo še izpitiuser posted image !

me zanima, če je še katera rodila 27. 12.?

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.8.2006 21:50:39   
Nana Liza
Hojla!

Preživeli smo super dopust z našo user posted image . Sploh ni bilo tako naporno, saj mi je pomagal moj dragi. Bili smo cele dneve na čolnu. user posted image je veliko časa na čolnu prespala ali pa godla do nezavesti. Skratka sploh ni bilo problema, ker smo bili letos trije.

Največjo vročino smo preživeli na plaži v senčki.  Uživala je v svojem bazenčku na čolnu. user posted image ni pri miru niti minute in skoz se ji mora kaj dogajati. Nasmeške deli vsenaokoli in vsi pravijo, kako imamo pridnega otroka.

Na veliko čudo je začela na morju jesti gosto hrano. Poje vse kašice, testenine, kruh. Doma ji namreč prej nisem spravila niti žličke v usta.

Celo čez noč se nismo več zbujali. Zadnje 2 dni (beri noči) pa ji dela probleme leve enkica, ki je tik pred, da pogleda ven.

Spravljam se prebrati knjigo otroško spanje brez joka v sanje, za katero pravijo, da je super. user posted image vedno zaspi na moji zizi. Drugače ne gre.

Pozdravček vsem in vsem čestitke za 8. mesec.

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
8.8.2006 17:57:59   
kofetek2010
helou!

da na brzino poročam kaj smo uredili pri pediatru user posted image  odsvetoval je postavljanje na nogice, če pa že pa obvezno v čeveljčkih, zato smo v soboto nabavili Eli prve prave čeveljčke, Cicibanove z opetnikom in notranjim lokom

drugače nič novega, razen, da je za včerajšnjih 8.mesecev dobila novega Zappa user posted image  

Nana Liza - javi, če boš za kak sprehod & kavico user posted image  (do 16.08. smo še doma)

mml - ne morem ti poslat ZS ---> Lego kocke imajo v Leclercu (3.360 sit) user posted image

arielca - kaj je s fotkami s poroke? user posted image

pat - dobrodošla!user posted image

uživajte!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
8.8.2006 22:55:31   
mml
Živjo, čisto na kratko in v slikah...

Pat in Rebeka  dobrodošli user posted image  in dajta se še kaj oglasit

Nana Liza ...zadnji čas da se zmenimo in dobimo na kakšni user posted image

Arielca...zdej bo pa res že čas za kakšne slike s poroke user posted image

Jana73...nimam pojma zakaj mi ne moreš poslat ZS user posted image . Sem pa potem kupila zvezdice za zlagat od Fischer Pirce...in rezultat...Manca se boji glasbe 100/uro, tako da je igrača v karanteni user posted image

Vse ostale...KJE STE????!!!

Pa še malo v slikah...kaj že znamo user posted image

Manca si sama postreže s hrano (no ja piškotom)

user posted image

Rada je na tekočem z dnevnim dogajanjem, tako da v redkih prostih trenutkih, ko ji dasta starša mir z raznimi otročjimi zadevami bere dnevno časopisje

user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
9.8.2006 0:03:23   
abi
No, da ne bom vedno samo firbcala kaj se dogaja tukaj, evo mene da se mal pofočkam.
Moja malenkost je pristala v porodnišnici zaradi preeklampsije, tako da je bil porod sprožen zaradi visokega pritiska.
Čudi me, da je bil na trnih bolj moj [sm=love.gif" border=0> kot jaz. Jaz sem bila čist skulirana. Pričakovala sem da bom preživela ure v porodni, na koncu pa je bilo konec v treh urah. Sploh ni tak bab-bav kot strašijo nekatere ( vsaj tokrat ne). user posted image , tako da se ni hotela več dojiti. Pa smo črpali nekaj časa pa ni hotela piti, tako da sva zdej še zjutraj in zvečer kar na Aptamilu, ostalo pa seveda že pridno papamo ta "resno hrano"
Lana je zelo nekompliciran otroček, spi celo noč 21:30 - 08.30, tako tudi pri hrani nimava težav.
Z user posted image  finiširava stanovanje, tako da že komaj čakam da grem v lastno kuhinjo, ker sobivanje z taščo počasi pušča posledice na mojih živcih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif].

Blebetamo seveda že nekaj časa, vendar do slavnega ata, mama še nismo prišli, pa, pa... tudi še ne mahamo, give me 5 še ne obvladamo, veselo pa kobacamo nazaj in se še učimo kako iti naprej. 
Ne mudi se mi, da bo čimprej vse obvladala, ker so tisti trenutki ko

Takole to bi bilo to - gotovo sem še marsikaj pozabila, pa drugič......
- pozdravček vsem

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
9.8.2006 0:07:38   
abi
matr me zaj[sm=smiley35.gif" border=0> ta le računalnik.
Kr neki je spustu!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif]

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
9.8.2006 0:19:34   
abi
Ni mi objavil še naslednje:
6.12.2005 sva dobila Lano težko 2700g in veliko 51 cm.

Ko je bila stara 5.5 mesecev so ji pričeli izraščati prvi zobki, jaz pa sem dobila na obisk teto iz Krvavca.  Dojenje je bilo opuščeno- mala navkljub črpanju ni hotela več piti.   
Malčica je zelo dobrovoljen otrok in deli nasmehe vsepovprek. Najbrž kaže svoje nove zobke ( 6 ).

Ostalo pa mislim da je celo ratalo objavit .Ne vem zakaj mi nekatere smiley-e objavi druge pa spet ne. Ima katera kaj pojma ?
Še enkrat pozdravček - abi -

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj gre otrok v šolo?
Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......