Valeri
|
Čao pupe, mi smo s kontrole in naše kozice se lepo sušijo. Glede na to, da so večinoma že vse suhe, lahko tuširanje zamenjamo s čofa, čofa . Kar se pa morja tiče; odhajamo v ponedeljek, pa ni panike, samo ne sme bit direkt na sončku, kar pa itak nikoli ni. Sem resnično ful vesela, k smo to dal čez brez večjih težav, vročine, sitnarjenja. Bravo . Aja, so nas samo vagali in tehtamo 9700 g, koliko smo veliki bomo pa kar doma izmerili, sam da se zbudi. Kaj drugega novega?? Hm, mislim, da nič konkretnega. Veselo rastemo, iz dneva v dan pogruntamo kaj novega, kar se mamici najbolj fajn zdi pa je, da se po novem ful rad stiska k meni, pa tudi rokice je začel stegovat, če želi, da ga dvignemo. Papanje nam kar gre, čeprav je polno različnih mnenj kaj lahko, kaj ne, bolj berem, poslušam bolj me medejo. Berem, da vaši večinoma jedo že vse po vrsti. Mi gremo nekako po občutku, tudi pokaže kaj mu je všeč in kaj ne, pa potem tisto kombiniramo, počasi dodamo kak nov okus, nekako se kar znajdemo. Z dojenjem pa mislim, da gremo proti koncu. Spimo še vedno ne celo noč. Za spat ima red, da se šika; če ni okrog pol osmih v pidžami s flašo v roki je že joj, potem pa se še kar ene parkat do jutra zbudi. Dam mu dudo, ali malo čaja, probava papati pri meni, pa vendar ni nekega trdnega spanca. Mu pa zadnje dva dni proti jutru naštimam flašo rižkota in nato lepo potegne tam do ene pol osmih. Očitno ga muči lakota , čeprav bi flašo vedno zmazal, ni panike. Saj verjetno ste že pisale o tem, pa da ne grem nazaj iskat. Kako ve, "štimate" nočna bujenja? Jim tudi čez noč ponudite flašo mleka, rižka?? Naš dnevni jedilnik pa zgleda približno takole: *10.00 = 180 ml rižkota dop. spanje *13. = sadna kašica (poje čisto odvisno; od 100 do 150 g) mogoče kakšen kratek dremež *16. = zelenjava (kakor kdaj, enkrat vse zmaže, enkrat pa samo žlico, dve) *17.30 = skutka ali flaša mleka 180 ml (ne popije vedno) *19. 30 = 260 ml rižkota spanje in zadnje dva dni še ponoči kake 160 ml rižkota. Zdaj pa ne vem, je to dovolj, premalo. Sicer če mu ne paše jesti, to že da vedeti, če pa vse lepo popapa, pa ne vem, ima premalo, glede na g, pa lepo napreduje . Joj,joj, zdaj pa moram končat. Evo sva prišla domov, mali je zaspal, mati pa za pc, čas beži, po stanovanju pa drmr. Grem mal stvari skup zmetat, da ne bo prej oči doma. Sem si zadala še kup stvari za popedenat pred dopustom, pa me že zdaj lovi. . Zvečer me čaka čokoladna masaža, že komi čakam. Njami. No, oglaste se kaj, če pa že vse dopustujete, pa veliko sončka, zmerne temperature, predvsem pa veliko lepih trenutkov z vašimi . Valeri & Maj
|