mml
|
Dan, jaz sem en požirek kave in 1.5 dcl mleka že spila...upam, da mi bo zneslo tam okrog 11. spit še en instant kapučin...včeraj ni bilo šans, se je začela norišnica ob 11., ki je trajala do 15., tako da sem bila pošteno pozna za domov...še dobro, da Manca ne pozna na uro Nana Liza uživaj v tehle lepih sončnih dnevih še zame . Ste že izbrali ime za ? Mi še nismo bili pri zobozdravniku in si ne predstavljam, kako bi prepričala Manco, da bi odprla usta, ker še med umivanjem zob najrajši tišči usta skupaj . Danes jo je že navsezgodaj popadlatrma in je brcala že zjutraj na kahlici, ko sem ji slačila pižamo, seveda je ob tem pretkala še deble solze...nimam pojma zakaj, po tem je vajo ponovila pri obuvanju čevljev...no po tem je bilo pa trme zaenkrat konec NRMM še malo pa boste čisto utečeni in bo življenje čisto bolj znosno in prijetno . Ampak Maša je pa frajerka, da takole lepo in pridno je . Manco je še danes treba prperičevati in animirati, da odpira usta cuma po moje Ema ponavlja za Tinko, skratka pač spet ena izmed faz, ki bo minila . Bino sem prav vesela, da je Beti postala takšna pridna punčka in sploh sem vesela, da Bina ni več tako hudo pikasta. Se mi zdi, da se tudi pri vas življenje počasi postavlja v neke bolj urejene tirnice . Mene je pravzaprav kar malo groza, kako bo šlo drugo leto pri nas. Sploh če pomislim, kako slabo sem se počutila prve tri teden po porodu...no ja nekako bo že..saj do takrt je še kar daleč arielca verjamem, da bo recital super, je pa to ogromno dela in energije...Brina je pa res prava čvekica...le po kom pegica ne se sekirat zaradi Neli, po moje je nehala jokat takoj, ko si odložila telefon. Kar se pa ljubezni do staršev tiče...pri nas je to zelo nihajoče...včasih je samo oči dober, drugič pa mami...če jo pa kdo krega, se gre pa takoj pritožit k drugemu . A Neli kaže kaj zanimanja za prihajajočega dojenčka? Manca niti slučajno ne pokaže nobenega zanimanja, tudi če je razlagava, da imam v trebuhu dojenčka, me prav čudno gleda in si misli svoje... Mi smo včeraj končno naročili otroško sobo in plačali aro, sedaj pa čakam 6 tednov, da se bo kaj zgodilo...no vsaj upam, da ne bo hujih zamud, ker bomo sicer vsi 4 spali v spalnici . Je pa kljub temu, da smo točno vedeli kaj želimo in v kakšni barvni kombinaciji, trajalo več kot eno uro, da so vse zrisali in napisali...Manca je med tem preizkušala različne postelje in tobogane v trgovini, meni so šli pa lasje pokonci, ker mi je vsake toliko izginila iz vidnega polja... No med pisanjem, mi je zablokirala še tipkovnica, ker so očitno šle baterije, ampak sem jih celo našla, tako da lahko dalje nakladam Skratka lepo se imejte, ne garajte preveč in uživajte na sončku, če lahko...