mml
|
Dan, no pa je spet ponedeljek...čez vikend se je Manca seveda zbujala sama od sebe že pred 7., danes je pa spala, kot polh in je prav čukasto gledala, ko sva jo budila...po principu, kaj me budita, jaz bi še spala, a ne vidita, da je zunaj še tema . Sem pa včeraj jaz tako dobro spala ponoči, da sem bila zjutraj vsa spočita in sem kar vstala in izkoristila jutro za likanje in pranje, pospravljanje kopalnice,...skratka do 10. je bilo že vse narejeno. Po tem smo šli pa v mesto in v Tivoli, kjer je Manca demonstrirala plezalne sposobnosti in ugotovila, da so veliki tobogani bolj zabavni kot majhni . V Avstriji sem si nabavila ene nosečniške hlače ine eno krilo in dve majici, tako da sem sedaj za silo opremljena, potrebujem še kakšno majico in nov term flis, ker je star že pošteno oguljen. Manca je dobila pa smučarski komplet in še nekaj malenkosti, pa posteljnino z medvedkom Pujem za novo posteljo . Mali m ni dobil pa ničesar, ker je do decembra še moratorij na kupovanje, enako je bilo pri Manci. Moram pa pregledat še Mancina oblačilca, ki so v Celju, tako da mi jih v sredo pripelje mama, da vidim kako in kaj. Včeraj sva dokončno zrisala otroško sobo...ki bo v kombinaciji sončno rumen in oranžna...stene bodo pa živo oranžne in zelo svetlo rumene ali pa bele, ta detajl še ni določen. Skratka danes gremo zadevo naročit in plačat polog, po tem pa čakamo 6 tednov in bo (no vsaj upam). Arielca sem prepričana, da bo recital uspel cuma super, da boste vsi 4 doma, bo zate sigurno precej lažje, za Emo in Tinkaro pa bolj zabavno . Tinki povej, da naj ne bo takšna lenobica in naj lepo pije pri tebi JanJan super, da gre Jan sedaj že rad v vrtec , upam, da vas bodo virusi in bakterije pustili čim bolj pri miru šnucika lepo uživaj na štajereskem koncu Nana Liza poskus s prstnimi barvami pri nas še čaka...si kar predstavljam, da bi Manca po parih minutah vstala in hotela takoj dol s stola... . Kako se sicer počutiš? Kdaj se greš dogovarjat za CR? Manca po novem občasno "pove", da mora lulat...kar pomeni, da prišiba okrog vogala...pokaže, grimaso, kot da pritiska (čeprav zne čisto lepo rečt luža ali pa žuža ) in šiba proti stranišču...jaz pa za njo , enako uprizori tudi za kakanje, samo z malo bolj izbuljenimi očmi lonja, jana, HIMH, pegica, Blanka in ostale Štajerke, da o sonček balonček, žuni in še kom sploh ne izgubljam besed (bina in NRMM opravičeno zadržane )....KJE STE??? Se moram spokat delat, če ne bo kriza...