Izabela_
|
Ta teden vas samo berem, pa nič ne utegnem napisat. Tudi zdajle bi bilo bolje, če bi delala, ampak nekaj minutk si pa še lahko utrgam... :-) Matevž še vedno ful kašlja po svojem prehladu in vročini... Sploh ponoči. Danes se je zbudil le 1x ponoči, ob pol 4h, ampak je potem pol ure intenzivno kašljal, potem še pol ure malo manj - vse kar v spanju v bistvu. Rada bi mu dala vsaj kaj toplega za popit, da mu malo pomiri grlo, pa noče nič. Pije tako samo vodo, edino zvečer mu mleko malo pogrejem in potem stoka "ajs, ajs" in ga le nekako spije, ko je že spet mrzlo. Sirupi ni šans, zadnjič sem morala pojesti tri žličke sirupa, da sem mu demonstrirala, kako je dober, potem pa je šel stran in ni hotel sam probat. Tako da čakamo, da kašelj mine kar sam od sebe. Nana Liza - če hočete mogoče še eno posteljico za Elo, mi imamo eno odveč, ker je Matevž ne rabi. Pa saj sem prepričana, da se bo kmalu navadila na svoj nov raj in bo videla, kako je fajn v večji postelji. Pegica - meni 1, 2, 3 zmanjka idej, če morava biti z Matevžem notri. Zdaj bi sicer skoz barval in risal, ampak to moram čepeti zraven, ker mi skoz ukazuje, kaj naj narišem. Potem so tu risanke in knjigice, pa lego kocke. No, skrivanje po hiši je potem še zanimivo, se še malo znori. Ampak vse je zanimivo kratek čas, potem je spet treba krožiti z idejami. Mml, zelo lepa sobica, tudi ta pomanjšana . A boste steno tudi pobarvali tako živo ali kako drugače? Mi se na koncu namreč vedno odločimo za bele stene, čeprav me vmes vedno mika, da bi bila na primer kakšna rdeča. No, imamo pa vse polno slik po stenah, tako da to naredi svoje, niso potem samo bele. HIMH, NRMM, tudi Matevž včasih sedaj že kar spusti popoldansko spanje. Prejšnji teden 3 dni zapored. Potem je zaspal zvečer že ob 7h ali pol 8h. V bistvu je bilo meni težje, ker sem navajena tistega miru za dve urci popoldne, zdaj pa tega ni bilo. Je bil pa zato večer spet enkrat tak, kot včasih. Arielca - fajn, da je Brina zdrava. Jana73 - kje si?
|