|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
24.7.2007 14:34:22   
arielca
jana73, še nekej sem se spomnila. Tista tvoja neplačana reklama za picerijo, ki so jo cenzurirali... Se spomniš user posted image user posted image user posted image ? Sem jo vseeno našla user posted image . In zdaj čakam priložnost, da gremo na pico.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
24.7.2007 14:36:53   
lonja
O, AC, zgubljena duša, lepo da si se javila, še lepše bo, če se nam bosta s Saro pridružili na klepetku v četrtek... ti še sporočimo kdaj in kako... dej pridta, no!!!

lonja

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
24.7.2007 15:12:57   
ac
Lonja: ja, sej itak morava s Saro v šoping po sandalce, tako, da čist možno, da prideva v BTC. Sporočite kdaj in kje (midve lahko prideva 1x po 16:30).

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
24.7.2007 18:17:09   
kofetek2010
arielca - najboljše, da z nakupom počakaš do četrtka in se dobimo na kavici (2 muhi na en mah, da boš taprava Gorenjka) user posted image

ac - zihr imam kak kg več, ker so mi kavbojke, ki sem si jih kupila pred dopustom mal tesne v bedre user posted image

lonja - predlagaj kje, za uro so pa itak že predlagale user posted image

mml - šveps in bobi palčke pa bo user posted image   jih nisem jedla že 2 leti in jih sploh ne pogrešam user posted image

kahla - pri nas še ni aktualna; smo pa v fazi, ko pove, da bo lulala "jula" in kakala "kaki" - na njej pa noče z nago rito sedet user posted image
se je pa 2x pokakala v kopalke - pa pravijo, "da ga ni junaka, ki ne lula kadar kaka"; ampak Ela očitno to zmore user posted image

no, pa se je ulilo in še toča pada user posted image user posted image user posted image   na srečo čist mičkena, grem avto prestavit user posted image

uživajte!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
24.7.2007 19:05:49   
sonček balonček
Kje kupit kopalke za Larino rito? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
24.7.2007 21:02:13   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček

Kje kupit kopalke za Larino rito? user posted image user posted image user posted image user posted image

za Elino sem jih nabavila v H&M, pakirane po 2kom (samo spodnji del), cena pred razprodajami je bila 9,90€ user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
24.7.2007 21:49:25   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

arielca - najboljše, da z nakupom počakaš do četrtka in se dobimo na kavici (2 muhi na en mah, da boš taprava Gorenjka) user posted image

Sem bla danes v LJ user posted image . Brini sem uspela kupit spodnje hlačke, sebi pa en komplet spodnjega perila in eno majčko. Šli sva tudi v H&M pa nisem vedela, da nekaj prenavljajo user posted image , v S'Oliverju sem pa vidla take cortkane oblekce za jesen, da me je skor zgrabilo, da bi jih kupila. Ampak v tej vročini mi res ni do jesenskih oblek user posted image

Za četrtek nič ne obljubim, ker ne vem, kako gospod mož delajo in če imamo kaj v planu user posted image . Od kar sem na dopustu, sem precej sklerozna in brez plana user posted image .

lonja, jaz sem Brini kupila kopalke v C&A v Avstriji.

ac, user posted image ! Fino te je zopet brati!

Ampak cuma pa res zabušava, a ne user posted image ?

mml, alternativa švepsu in bobipalčkam so grisini in Coca-Cola user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 4757
24.7.2007 23:07:17   
arielca
cuma, zdej te pa mam user posted image . Kaj bo pa zdele namest kave user posted image ?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
24.7.2007 23:18:19   
cuma
Večeeeeeer!

Samo res zabušavam, priznam user posted image .

Jana: user posted image  za lep dopust, fotke, zob, avatar user posted image , kilogram user posted image ... in dobrodošla domov. Jaz pa sem mislila, da ste kakega zapuščenega psa kje našli in posvojili user posted image .

arielca: moj mož ima dopust in imam zdaj poleg Eme in sebe še eno okupacijo več ... user posted image  je pa zadnje čase zelo prijeten - mu dopust očitno dobro dene user posted image . Tako da bom očitno še naprej bolj zabušavala ... user posted image

pajaca: hitro okrevajteuser posted image

ac: user posted image  za užitke na morju

sonček: Ema ima kar nago rito ... pa nisem gorenjka user posted image

NRMM: probaj res menjat cucelj, pa kupčke podiraj čimvečkrat!!!!Saj bo!!!En user posted image !

bino: kako je?

mml: naj te slabosti zapustijo čim prej!!!!

Zmanjkuje mi baterije!!

Lahko noč!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
25.7.2007 8:49:49   
Kofi
hej...na hitro...
sonček poglej za kopalke za tamalo v Intimissimi ali pa v Calcedonia. Imajo tako lepe da dol padeš. Pred razprodajami so bile po 10 eur ali pa manj. Če jaz ne bi že 2 imela doma, bi kupla ziher 2 poleg še ;)

Lp,
pegica

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
25.7.2007 9:17:04   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Pri nas je podobno kot pri NRMM user posted image . Podiramo kupčke pa vseeno polivauser posted image . Se samo dojiva in nič ne dodajava. Se pa Beti zelo hitro razburi user posted image , ni tako potrpežljiva kot Bina.
Smo imele včeraj sistematski in Binine mere so : 81 cm in 10,5 kg. A je še vedno najmanjša? Ceplenje je pa uspešno prestala, če odmilim, da je tulila kot 300 user posted image .

jana73: user posted image user posted image user posted image za dopust. Ko bom velika bom šla tudi jaz user posted image . Te bom takat prosila za kakšen nasvet, idejo... Ela je pa prava mala spogledljivkauser posted image .

Pajaca:
upam, da ste že OKuser posted image . Kako pa kaj testiranje za alergijo?

Lonja: a še kaj letite? kako je Ajda? Šiba 100/h?
mml: se mi je zdelo, da bo na M user posted image . user posted image user posted image user posted image za uspešno varstvo. Le tako naprej. Ti pa uživaj. Če sta za kakšen obisk se pa le oglasita. Lahko pa pridete vse v četrtek na user posted image . Prostora je dovolj pa še hribov ni, sama ravnina za nizki štart.user posted image Pobožaj veliko user posted image Manco in malega pikca.

ac: user posted image user posted image user posted image
za uspešen dopust, user posted image user posted image user posted image za kahlouser posted image .

pegica1: sem vesela tudi zate. Želim ti lepo in mirno user posted image .

sonček balonček:
čim manj skrbi in veliko počitka. A si Laro že nehala dojit? Pa naj z gradnjo kmalu zaključijo.

cuma:
sem ti kar malo fovš za vse sprehode ob morju. Bomo enkrat naredile en izlet in te malo zmotile. Saj ne boš huda? Pobožaj Emo in Tinko.

arielca:
a se ti kaj kolca? Mislim na vaju, danes sta se moja mami in babi odpravili v tvoj kraj. Mogoče pridem še s princeskama med poletjem. Te obvestim, da te pocukam za rokav user posted image in user posted image tvojo princesko.

HIMH:
kako je Hana? A si že na dopustu? user posted image za obe.

NRMM: Joj, kako te razumemuser posted image . Jaz se pa sprašujem, zakaj jo dojim, če mi potem vse vrne user posted image . No, pa vseeno napreduje, je zrasla za 2,5 cm in se zredila za 800g. Izgleda, da vseeno nekaj ostane v želodčku. Ker jo tako zvija in ker so se tudi njej pojavili mozoljčki sem ponovno na dieti user posted image . Za enkrat le brez mleka in mlečnih izdelkov. Mogoče jo res manj zvija, bom videla kako bo. user posted image za vse tri. Držim pesti, da se vse hitro porihta, da bomo zopet lahko uživale s princeskami.user posted image

nosečke: a ste že izbrale imena? Mene ful firbec matra. user posted image A mi katera zaupa? Saj bom tihouser posted image .

Pozdravček z barja

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
25.7.2007 11:16:18   
kofetek2010
daaaaaaaan!

Hvala vsem, ki ste držale pesti - je pomagalo! user posted image user posted image user posted image
Tudi mi prodajamo stanovanje, bili smo s kupcem pri odvetniku, da smo dogovorili vse podrobnosti - zdaj čakam le še na odvetnikov sporazum o ari in da kupca nakažeta aro. Zdaj pa na lov za parcelo. user posted image  

Hišo pa imam že izbrano - trenutno mi je všeč tale Altea: user posted image user posted image user posted image

http://www.marles-hise.si/prospekti.php

Ela mi plazi po mizi in meče kulije po tleh user posted image
grem mir nardit, ker tako se v službi ne obnaša! user posted image user posted image user posted image

uživajte!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
25.7.2007 11:21:57   
lonja
Jana, katera ti je zdaj všeč, ko kliknem na tvoj link se jih več odpre...A razmišljata samo o montažni? Midva sva dala tudi vse prospekte o montažnih čez, pol pa sva se za zidat odločila. Imava res super ekipo zidarjev, pravzaprav firma, vse skupaj naredijo na leto 40 hiš, cena za bajto pa precej nižja kot montažna.

Jap, dobro parcelo dobit je pa kar loterija, pa še drage so kot hudič. Midva o Ljubljani tako sploh nisva razmišljala. Veliko sreče pri iskanju.

user posted image user posted image user posted image  za prodajo stanovanja!

Aja, user posted image  a mene si določila za lokacijo za user posted image ? Še razmišljam.....in sporočim...

Imejte se!

lonja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4763
25.7.2007 11:22:28   
lonja
Ojoj, sorry, sem šele zdej vidla, da si napisala hiša Altea....ups user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
25.7.2007 11:38:40   
Pajaca
HOJLA!

Hvala vsem, ki držite pesti. V ponedeljek sem potem letela domov, ker je imel Pajacek 40 vročine, sva ga peljala v ZD, potem pa ga je raje poslala na JE, ker je imel pike, pa kao gnojna angina pa ni vedela kaj bi in ga je raje poslala. Gor so ga pregledali in rekli, da lahko ostaneva, da lahko pa tudi prideva nazaj zjutraj in opravimo teste, sva šla lepo domov, včeri spet na JE, tam so mu vzeli tisoč stvari za potestirat, tamal je bil prav slabe volje. No danes ob 13 imamo izvide, da vidimo a so potrebni antibiotiki ali ne, pa kateri. Tako sedaj čakam, da mine čas. So pa potrdili, da so te izpuščaji posledica neke alergije, ampak ga ne morejo testirat, ker je bolan, vzeli so le kri za teste na jajce in mleko.

Imamo pa kao dieto, ne sme jesti ničesar s konzervansi in barvili, ker sumimo, da bi lahko imel alergijo na to. No ja vsaj eno kremo smo dobili za mazat in so fleki skoraj izginili, je imel živo rdeče fleke. Pa negovalno kremo, da ga bomo mazali po telesu, ker fleki se spremenijo v suho čudno kožo. To je to.

Pajacki pa je bolje, ima še nekaj gnojnih pik, večina pa se lepo suši.

Tako, da nas ta teden na srečanje ni. Edino če želite kr neki dobit.

Aja fora je pa ta, da naš Pajacek dobi vročino v trenutku. Sva se zbujala ponoči na 1 uro, pa sva zamudila. Ob 1 je bil ok, nekaj čez 36, no čez 3/4 ure se začne jokat, grem pogledat, 39.5, eno svečko pa je ob pol 4 bil že čisto hladen po čelu. Tako da v 2 urah naraste za 3° pa spet pade. Men je to ful čudno.

Jana luškana hiška, mi bi sicer mel mal manjšo, a se tud te ne bi branili. Sam da mi nekdo šenka eno parcelo.

MML ne skrbi če bo fant, je čist komot skrbet za njih. Še celo lažje je rito kakano brisat, ker lahko v vse smeri brišeš, pri punčki pa morš pazit. So pa čist drug svet in je ful fajn gledat kako so drgačni, fantki in punčke. Se mi zdi, da so dost bolj nežni in občutljivi, pa čeprav zgledajo pravi hrusti...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
25.7.2007 12:54:06   
mml
Hoj,

sem enormno pridna, ker danes jo pa res nameravam zgasnit domov ob 14.30 user posted image . Manca je z varuško danes v Radovljici, sta šli z vlakom in prideta šele ob 16.45, tako da lahko privoščim malo lenarjenja, če uspem prit prav čas domov. Druga možnost (ki mi je dosti manj všeč user posted image ) je pa, da sem pridna in zlikam posteljnino...

jana user posted image  za podpisano pogodbo in vse ostalo kar gre zraven. Želim ti uspešen lov na lepo lokacijo in super parcelo user posted image . Hiška je simpatična, samo odločno preveč oken, kdo bo pa vse to pomival user posted image , pa mal prevem m2 za pospravljat user posted image

pajaca a pa ne bi ti mogoče rajši bolnih otrok z vročino pripeljala v Lj na Infekcijsko kliniko, da bi takoj dobila izvide in vedela pri čem si?!. V principu pa otroci do 3. leta nimajo streptokoknih angin, ampak so čepki na mandljih in rdeče grlo bolj posledica adenoviroze, za katero je seveda zančilna tudi visokoa vročina, izpuščaji, driska,...Najbolj zoprno je pa to, da lahko traja tudi več kot 10 dni. Skratka upam, da bo Pajacek hitro zdrav user posted image

lonja lepo razmišljaj in javi kje je jutri miting pojnt user posted image

ac user posted image  za lulanje in kakanje na kahlico. Upam, da jutri prideta. Vaju nisem veidela že od decembra...

bino držim pesti, da se pri Beti samo čisti koža in si ti po nepotrebnem na dieti user posted image .
Če nimate nič proti (in če ne bova v prehudo nadlego), se bova z Manco (in M-jem v nastajanju) res olgasili tisti teden med 6. in 10. avgustom. Sicer je pa do takrat še tako ali tako veliko časa user posted image

cuma lepo uživajte in lenarite. Se mi zdi, da je tale tvoja nosečnost kar naenkrat že skoraj pri koncu, pa se mi zdi, da si šele povedala, da si noseča. A gre tebi tudi tako hitro user posted image ?

sonček balonček jaz sem za Manco tudi kupila kopalke v H&M, nekaj je znižanih iz 9.90 na 4.45, po tem sem pa vzela še ene take enodelne...stil Ester Williams iz Plesa na vodi user posted image
A prideta z Laro jutri popoldan v šoping in še na kavo?

arielca po moje si včeraj sigurna kaj pozabila kupit, tako da bi bilo nujno potrebno, da prideta z Brino jutri spet v Ljubljano user posted image

Aja imena bom zbirali dokončno tam nekje konec novembra...tako da boste morale še malo počakati user posted image

Grem še malo naokoli

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
25.7.2007 14:21:46   
Pajaca
mml ne ne da se mi več po bolnicah skakat, že telih na JE imam dost. Tko je, da je bil testiran 2x na streptokoke in obakran neg, na adeno je neg... vse je neg. Jutri nam predlagajo še eno testiranje na adeno virozo, drugače pa C-klor antibiotik, ker kao nimajo pojma kaj je. Ona gor mu noče dat antibiotika za bv in pravi, da se dostikrat zgodi, da je otrok šele po 2 testiranju za adenovirus poz in da bi raj to. Zdaj bomo šli to jutri zjutraj k naši doktrci opravt, pa upam da bo konec s tem. drgač pa razen vročine in vnetga grla nima nobenih znakov. Bomo vidl jutri kako je.

Jaz pa sem raje z njim doma, kot pa v bolnici. Isto bi čakala kaj bo, sam en drug bi mu svečke dajal za vročino zbijat, pa jaz bi mogla plačat za spremstvo, pa eno čudno hrano bi jedla ko bi oni mislil da sva lačna, tko pa pač jemo kar želimo ko želimo.

Kaj ti misliš, da pol drug teden mi ne šibamo na morje, ampak bomo doma???

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
25.7.2007 14:39:08   
mml
Boš videla, kaj ti bodo rekli kaj je...ker po moje ni ravno fajn, da z vročino skačete naokrog po morju, ker ne bo imel nihče nič od tega...Skratka počakaj do jutri.
Če ne bo jutri nič bolj jasno, je pa po moje vseeno pameten kakšen ambulanten obisk Ljubljanje...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
25.7.2007 17:41:53   
Nana Liza
Pajaca -upam, da se pajacek čimprej pozdravi in drugi teden oddrvite na morje!user posted image

Lonja-povej lokacijo za jutri, prideva tudi midve. Lahko vam že povem al bo sestrica ali bratec...user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
25.7.2007 19:59:47   
kofetek2010
dajte mi, prosim, povedat kolk pojejo vaši/vaše user posted image  .... ker naša Marela zadnje čase ful je in se že hecamo "Moje ime je Ela in ko bom velika bom debela" user posted image

Zjutraj (takoj, ko odpre oči nekje ob 8h) spije cca. 250 -300 ml mleka in čez 2 uri spet je (sadje, jogurt) in čez 2 uri spet kosilo (če bi v ml preračunala je zihr za tavelik Hipp, torej cca. 300ml), potem mineta 2 uri in spet mora jest (kakšno sadje, piškote, puding, mlečni riž ali kaj drugega) in ob cca. 17h spet kakšno sadje ali kosilo z nami, ter nato okrog 19h/20h večerja (kos kruha z namazom, toast, mlečni riž, čokolino,...) - pa da ne pozabim še kakšno kepico sladoleda. user posted image  

Moram v ponedeljek varuško vprašat, če pri njej tud tolk je. user posted image  
Saj sploh ne bi opazila, ampak prejšnji teden sva bili cele dneve v jedilnici. user posted image  

V zadnjih 5 urah je pojedla kozarček mlečnega riža (200g od Hippa), 5 srednje velikih polnjenih lignjev in kozarček šmorna s čežano (200g od Hippa) - večerja pred spanjem še sledi! user posted image

Za enkrat se ji še nikjer ne pozna, zgleda, da pomaga celodnevno miganje in hitra prebava (kaka 2x na dan) - ali pa ima to srečo, da je tako kot jaz, ko sem bila še mlajša. user posted image   Sem lahko dobesedno žrla 24 ur na dan in se mi ni nikjer nič poznalo. user posted image

Pajaca - upam, da bo Pajacek čimprej OK in da boste lahko uživali na morju user posted image

Nana liza - a bo user posted image user posted image  ali bo Liza? user posted image

bino - ti misliš resno za četrtek? user posted image    Bi bila ful vesela, da bi lahko vidla tamalo Beti in ponosno Bino user posted image user posted image user posted image  

mml - lahko ugibam glede imena? user posted image   zihr bo M.....   samo izbor bo težak user posted image

arielca - če želiš še kakšno navodilo glede pizze mi raje javi na ZS user posted image

NRMM - upam, da bo Maša čimprej pogruntala, da je boljše bolj počasi jest user posted image   glede cuclja probaj takšnega s katerim mora fajn potegnit (npr. Avent ali Nuby)

bjdfnk,m cfgvhbjnfmk,.
gerteop9iu8rhie

to je bila Ela in kaj je hotla povedat... pojma nimam user posted image

imam Battery alert...

uživajte!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
25.7.2007 21:01:57   
arielca
Ojla,

Danes sem bila končno pri frizerju pa še ne vem čist točno al sem si všeč al ne user posted image . Mogoče sem se pa preveč navadla na mojo nefrizuro pa je bil tole šok user posted image .

Pajaca, upam, da se porihtate in da boste šli lahko mirno na morje. Držim pesti user posted image ...

jana73, user posted image user posted image user posted image  za prodajo stanovanja. Zdaj vsaj vem, zakaj sem držala pesti. Ampak je pomagalo user posted image .

mml, a si likala? Jaz bom zdajle. Me tisti kup cunj prav sovražno gleda user posted image .

bino, če boš hodila v moje kraje, sporoči. Ti pošljem GSM številko na ZS, ker imam novo. user posted image  za Bino in Beti.

NRMM, kako se rihtate? Upam, da si boljše volje. user posted image  zate!

Pri nas jemo takole:
zajtrk med 8.00 in 9.00 - čokolino, frutolino, medolino, ... (tega poje eno šalčko; ne vem, kolk točno je to količinsko user posted image )

malica okoli 10.00 - pol žemlje ali kakšen rogljiček, krof, lahko jogurt ali skuta, kakšno sadje

kosilo med 12.00 in 13.00 - je tisto, ker pojem jaz, v približno enakih količinah user posted image  
kosilo okoli 14.00 (ko pride moj user posted image  domov) - redno in vedno se vsede poleg njega in nekaj melje

popoldanska malica med 16.00 in 17.00 - sadje, jogurt, skuta, sladoled, kakšen piškot, ...

večerja okoli 19.00 - kruh in salama, kruh in sir, kruh in namazi, mehko kuhano jajce, kakšna juhica ali enolončnico, hrenovke, ...

jana73, sem ugotovila, da tudi pri nas večino dneva jemo user posted image . In sem zelo zadovoljna, da je tako, ker poznam obupane mamice, ki uporabljajo vse možne metode, da bi mulčki jedli in jim ne uspe. Že trkam, da tako ostane.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 4771
25.7.2007 21:03:35   
NRMM
Boh dajte!

No dan se preveša v noč,Maša se trudi zaspat tukaj zraven mene (trenutno namesto,da bi spala pase kravice,se počutim kot pastirica user posted image ),sicer jo črviči,ampak mislim,da bo kmalu zaspala v upanju,da bo tako pridna kot prejšnjo noč,ko je zaspala ob 20.30 in spala do 4.10 user posted image .Sicer me je šetala že od 00.00 za flaško,ampak vedno,ko sem prišla nazaj,je frajerka lepo spala user posted image .No potem pa še do 7.15user posted image .
Imamo pa od pred 2 ur izolacijo Maruše od Maše user posted image .Maruša je očitno nekje staknila zopet virozo in je P rekla,da se naj sestrce čimbolj izogiba (vročina in vneta očka).Tole bo bolj težko ampak bomo preizkusili.Upam,močno upam,da Maša ne dobi viroze.Zdaj midve tahanirava po spalnici,ati in Maruša pa imata ostale prostore.Jutri bomo pa nekoga odselili čez dan ali bova šle midve ali pa onadva.Bomo videli kakšna bo noč in jutro.
Jutri imava prvo posvetovalnico in celo en mesec user posted image ,je pa minilo kot bi pihnil,prehlad pojenja,goltanje mleka pa še kar ne,čeprav je dosti boljše.Ima pa aventov cucelj z najmanjšo luknjico in vseeno flašo skoraj skupaj vleče user posted image .

JANA tole pa ste imeli čoln kot se reče user posted image user posted image .Čestitke za vse nove dosežke iz dopusta,najbolj pa za pridobljen kg user posted image .Hišico si pa lepo izbrala user posted image user posted image .
Maruša poje tudi ogromno.Zjutraj (7-7.30) 270ml čokolešnika na flašo,potem še 200ml pri varuški (8.00-8.30) čokolešnika gostega na žlico, malica (11.00)200-300ml sadno/mlečne kašice,kosilo (14.00)cca 300ml,malica (17.00)obvezno klobasa/pašteta-pol žemlje,ena kekec pašteta in večerja (19.00-20.00)400-500ml čokolešnika na flašo.Se ji pa kar vredu pozna,je nabita ko šus user posted image .

Pajaca,da se Pajacek čimprej pozdravi user posted image .

Bino,da se tudi pri vas stanje porihta in vas preneha zvijat user posted image .No sej pravijo,da je pri treh mesecih bolje,bomo videli.

Cuma ti le uživaj in se imej lepo user posted image .

Mml lepo tole uživata Manca in varuška user posted image user posted image .Upam,da si počivala in ti ni zadišal likalnik user posted image .

Nana Liza a bomo me tudi zvedele kaj boste imeli ali so prvo na vrsti čveke user posted image .

Tako pri bajti je mir zaenkrat,otroc spijo,stari večerja,mene pa vleče samo pod tuš in v posteljo.Ponoči bom itak dežurala pri Maruši.Glede na to,da je bila kar boga sem ji kar dala eno svečko in ima trenutno temp.pod 37.

Lep večer še naprej!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4772
25.7.2007 22:26:54   
arielca
NRMM, user posted image user posted image user posted image ! Upam, da bo kmalu vse OK! Lupčka za Marušo in Mašo. In mirno noč user posted image !

Jaz pa ne bo likala. Me tako jajčniki bolijo, da niti stat ne morem user posted image . Sem že vzela Nalgesin in čakam, da vsaj malo prime user posted image . Potem bom šla pa spat.

Nočko.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
26.7.2007 0:45:53   
kofetek2010
Sta me prav pomirili, da ni samo naša tista, ki non-stop je. user posted image  

Pa še tole... tudi spodnja desna petica je ven pogledala, še zgoraj 2 zobka in ima Ela kompletni gepis. Torej je na 18 zobkih.  user posted image

arielca - upam, da je tableta primla in da boš zjutraj OK user posted image

Zdaj pa grem spat, postla kliče. user posted image user posted image user posted image

nočka!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
26.7.2007 6:37:06   
sonček balonček
Pozdravljene vse!

Hvala za nasvete! Kopalke že imamouser posted image , sem jih kar včeraj bajdeve med nakupom fasnge kupila v Interšparu po 5 EUR. So tudi kar čedne. Rabimo jih pa za na mivko, ker na Lošinju junija ji je bilo obup rito sprat, ko je sedela pri vodi in se igrala.

Joj, koliko ste napisale. Mi jutri zjutraj odhajamo za 10 dni v Biograd. user posted image Včeraj smo kupili Lari avtosedež in čelado, čelado sem dobila tudi jaz. Nisem pa še čisto ziher če bi se vozila s kolesom. Pušenjak piše, da nosečnice in kolo v prometu ne gre skupaj. Ampak jaz razmišljm, da bi se vozila čisto počasi, po ravnini, kjer ni prometa (recimo po Pašmanu ali Ugljanu)!

Bino in NRMM, mene kar stiskat pri srcu začne, ko se spomnim, kako hudo je bilo z Laro prve tri mesece!

Potem mi pa še v službi samo take pripombe dajejo.user posted image Sem jim povedala v ponedeljek za user posted image . Zgledalo je pa približno tako. Imeli smo oddelčni sestanek, ker se naš oddelek osamosvaja in širi od velike matične firme. Nas nihče ni nič vprašal in nas je malo strah, ker je pogodba za 4 leta (pa vseeno za nedoločen čas????. Meni to ne gre skupaj. Trenutno je pa moja služba zelo varna služba, s solidno plačo in zelo zanimivim delom. POleg tega imam službo 3 km od doma, po novem pa lahko, da se bom morala vozit v LJ.  Kaj če se to obrne? In ta zasuk se bo zgodil 1. januarja. In potem mi je šef rekel, da naj sedaj mojo diplomsko nalogo obrnem malo v to smer, sem mu povedala, da me januarja ne bo z njimi, ker grem na porodniško in da jaz bom pa v tem letu videla, kako jim bo šlo, ko si bodo morali sami iskat posle, pa se bom vmes imela čas odločit ali grem kam drugam ali bom z njimi. Šok! In potem kao lepe želje vseh, šef je pa začel, da kaj vse moram prej dokončat, ker potem, ko bom imela dva bom pa že videla, kako je če ti dva cvilita in tulita na uho, da potem pa nič več ne bo časa za druge stvari. Sem odgovorila, da takih stvari pa ne mislim poslušat. Da naj raje pove kaj želi, da naredim v delovnem času. Za magistrsko nalogo sem pa tudi rekla, da imam dovolj tega, da vsak od 5-ih mentorjev želi, da nalogo zapeljem v njegovo smer, da sedaj je pa skrajni čas, da jo izpeljem, tako kot jaz mislim! user posted image  No potem je pa utihnil in se pričel normalno pogovarjat!

Mml, žal danes z Laro ne moreva v Lj.user posted image Bi pa z veseljem. Glede na to, da zjutraj odrinemo, jaz pa pridem iz službe o petih, dragi bo v službi do večera, bo zelo malo časa za pakiranje morske garderobe in opreme. Poleg vsega nam je gospa, ki nam enkrat tedensko čisti in lika, pred nasilnim možem očitno pobegnila ali domov na Hvar ali pa v varno hišo, ker se že dva tedna ne javlja na telefon in nikomur od strank ni ničesar povedala. Kar izginila je! Me kar malo skrbi, kako je z njo.

Meni dva dni ni bilo slabo, sedaj pa spet! Jaz res ne vem, kdaj bo tega konec. Sem že dvakrat pred spanjem (takrat je višek slabosti) pogoltnila eno kapljico Jegermaistra, pa je v roku dveh minut bilo bolje. Ampak tega ne gre prakticirat v nedogled! A ti si plivit B6 poskusila? Meni ni pomagal!

Jana 73, me veseli da imaš dober okus za hišo. Malo je takih. Tudi jaz bi kaj podobnega, če bi začela znova. Sem pa opazila, da ima hiša poleg spalnice še tri sobe (zgledajo kot otroške)!!!???user posted image

Pajaca, držim pesti, da se Pajacek pozdravi in da odrinete na morje!

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?