|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Juhuhu, december je tu...
1.12.2005 19:31:33   
NRMM
Pa da se še jaz pofočkam na novi strani. Včeraj sem dobila od Jane73 nov naziv in sicer, da sem tanker tako da mislite si svoje, Jana ti se pa resnično pazi, da te tanker ne zgazi user posted image .

Naše user posted image  danes neumorno divja po trebuhu, čeprav je bil dopoldne bolj med mirnimi, popoldne vse nadoknadil. Popadkov ni več, tako, da ne vem, kaj se je včeraj dogajalo, ko so bili tako pogosti in močni. Jutri zjutraj ob 8 imam ponovni CTG pa, da vidimo kaj se dogaja. Potem nesem pildek svojemu ginekologu, da pregleda, baje bom morala dati še kri/vodo, ker so našli v bolnici kao neke sledi sladkorne, pa da vidimo kaj in kako.

Čeprav si zelo želim, da bi user posted image  prijokalo na svet 19.12. imam občutek, da ne bo tako dolgo zdržalo, kar je po eni strani tudi ok, ker potem bomo za Božička že doma, če bo vse ok user posted image .

Kar pa se tiče mojega moža ima že vse organizirano kaj in kako. Namen ima bit zraven pri porodu, ko se user posted image  rodi in ko bo ugotovljeno, da je z nama vse ok namerava začet žingat vse dokler ne prideva domu (če mu bo le ratalo vse te dni skupaj pit, potem le naj). Glavno je edino to, da imajo treznega šoferja (od kolega punca bo prišla po njih in jih razvozila domov, ko bo kapa puna), da se nobenemu nič ne zgodi, kar je najvažnejše.

Dost bo za danes, grem en štuk višje, da vidim, če so čveke že na broju.

Uživajte še teh par ur prvega dne v decembru!



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Juhuhu, december je tu...
1.12.2005 19:33:20   
Yasminka
Ola moje decembrke!
Pa smo končno dočakale naš mesec. Pa še snežilo je...prav lepo, kajne?
Danes sem bila na prvem CTG-ju. Krivulje mi sicer še niso jasne sem pa uživala v poslušanju user posted image user posted image . Nič še ne kaže, da bi šla rada ven.
Moj user posted image je trenutno na službenem potovanju, jaz pa poizkušam kupit še kakšno božično-novoletno darilo.
Kilce so +15, prsa ogromna user posted image , non-stop sem na WC-ju in zelooooo me boli vrh maternice - torej nič posebnega.
Lepo se imejte.user posted image
Pozdravček
Y

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 7:16:00   
Anonimen
Punce, a mi poveste, katera ima namen roditi v Ljubljani?
Kajti pri meni je zdaj kar fiksno, da ne bo s Postojno nič, ampak bom ostala tukaj...
Da vidim, katera mi bo mogoče cimra... user posted image user posted image user posted image  Če si pa na privat še GSM-e izmenjamo, bi bilo pa sploh super...

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 7:28:44   
Yasminka
Kerensa , jaz bom sigurno v Ljubljani.... rok imam 27.12.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 7:40:52   
Anonimen
Moj najbolj točen PDP (po NS) je pa Božič, tako, da mislim, da morava ZAHTEVATI, da sva cimri v porodnišnici, če bova obe okrog PDP-ja... user posted image user posted image user posted image

Če si za, mi pošlji GSM... dobiš še mojega...

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 8:33:19   
ac
Tud jaz bom rodila v LJ. Uraden rok je sicer 31.12 (glede na menstro), rok z nuhalne pa 21.12, tako, da nekako pricakujem, da se bo zgodilo okrog Bozica. Mogoce se pa res se srecamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 9:09:30   
mml
Jaz bom tudi rodila v LJ, samo nisem v igri za cimro s Kerenso in Yasminko, ker imam rok 4.12., tako da če je katera v igri za naslednje dni se tudi jaz priporočam. user posted image ..sicer pa po svoje razmišljam, da bi si doplačala enoposteljno sobo...sej vem, da ti je po eni strani dolgčas, samo bit v sobi še z dvema mamicama je pa lhko tudi precej naporno..skratka bom videla na dotični dan, kaj me bo prijelo.
Noč boljša kot včerja user posted image , samo na straničšu sem bila pa ene 5x. O popadkih ne duha ne sluha, kile stojijo na +11. Ob 10.40 imam pregeld, prej še CTG, skratka popoldan vam sporočim, če je kaj novega...pa po mojem ne bo ničuser posted image , ker je trebuh povsem mehek, user posted image  pa divja kot za stavo.

Še vedno user posted image  pozdravček

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 9:21:34   
BlankaT
Dobro jutro!

Naš user posted image  še kr uživa na toplem in noče še ven. Sicer pa imam zelo močen občutek, da bo prikukal-a okoli Miklavža. Katera pa ima namen roditi v MB? Jaz sem imela včeraj rok in me zanima, če je katera iz mojega konca, da bi si lahko delili sobo user posted image .

Čaj tudi lepo pridno pijem, sedaj že 2x na dan. Upam, da mi bo pomagal. Sicer že čutim občasne pikajoče bolečine v medeničnem predelu (kot, da bi me nekdo z nožem zbadal), drugače pa je vse vredu. Danes zjutraj so bile hlačke popolnoma suhe. Mali pa je tudi bolj živahen, kot je bil pred 2 dnevoma.  TAko rada bi še šla malo po trgovinah in nakupovala božična darila, pa kaj ko se tako hitro zmatram in potem me vse boli user posted image .

No uživajte še naprej in pazite na svoje user posted image .

Blanka

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 9:24:34   
arielca
Danes sem imela obupne sanje... Sanjala sem 'porodnišnico', kjer niso imeli nobenih postelj, ampak si si moral sam priborit en stol, ki je še najbolj spominjal na tiste gugalnike v toplicah. Aja, da ne omenjam, da so bili ti stoli postavljeni v vrsti na hodniku... Obvezna oprema je bila zelena majica in zeleni štumfi user posted image user posted image user posted image .  Sestre so bile ful neprijazne, zdravnik na kosilu... Potem sem se k sreči zbudila oz. je lubiju zvonil mobitel. Za znoret!!!!! Po mojem bom šla popoldan mal zadremat, ker sem zdaj še totalno pod vtisom teh butastih sanj user posted image . In v končni fazi točno vem, kaj pomeni 'doživeto in intenzivno sanjanje proti koncu nosečnosti'.

Sicer pa ni nič pretresljivo novega, tako da čakam torek, ko imam prvič CTG in pregled v porodnišnici. Upam, da bo Miklavž prinesel kakšno veselo novico.

Uživajte, saj bo danes očitno lep dan! Pri nas sije sonce, je pa zeeelooo mrzlo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 10:42:18   
micki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res smo postale aktivne!

Še čisto malo, pa bo. Mene je pošteno strah. Opažam, pa da sem trenutno edina decembrka iz posavja.

Malo sem zmedena glede teh g pregledov (a imate že vse CTG in pregled vsak teden?????!!!!) Jaz sem imela pregled v sredo, naslednji pa 13.12 (če bom še v enem kosu)user posted image  a CTG-ja tud nisem mela (sam rutina: urin, pritisk, teža-ki se je ustavla na 74,3user posted image  in ultrazvok).

Popadkov še od nikoder (tudi lažnih ne), poleg tega pa še imam čas. A je kateri že povedal približno težo bebike? Men je rekel, da bo verjetno okol 3 kg (prej manj kot več).user posted image  Baje, pa da to ni nč kej takšnega (lažji porod).

Vidim, da so naši user posted image  tudi zelo aktivni na priprave (moj tud že akcijske cene piva išče po trgovinah).
Sam mi mamo mal "čudno" situacijo: v naši družbi so se enkrat fantje (seveda ne trezni) šli stavit, da tisti ki bo prvi zibal, mora dat za 10 gajb piva! In seveda nama je ratal! Tko da zdej jih je ene 8-9 tipov, ki "šparajo" dopust, za konec decembra, moj pa zbira prazne gajbe, da jih bo zamenjal za polne (upam, da se bo moj spomnil pridit pome v porodnišnico)!
Fešto se je odločil, da bo mel kar pred hišo (tko, da bodo vsi sosedi lahko prisotni), neglede na vreme (pa saj bodo itak vsi vinjeni in jim bo tak vseeno al je +5 al -20 zunajuser posted image ).

A ni tem našim dedcem prav luštno?

lepo še uživajte, čuvajte svoje sončke

lp

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 11:20:53   
arielca
micki, kar se tiče pregledov je pri meni tako, da sem imela zadnjega cca. 10 dni nazaj. Dala mi je napotnico za CTG (6.12.) in napotnico za porod (PDP 13.12.). Rednih pregledov pa od takrat sploh nimam, ker ima moja G tako prakso. Če bi bilo karkoli, je rekla, naj jo pokličem ali grem v porodnišnico. Mislim, da ima vsak G svoj način. Sicer pa Pušenjak pravi, da do PDP-ja CTG niti ni tako obvezen, razen če se ne dogaja kaj posebnega (lažni popadki, slabo gibanje otroka,...). Upam, da sem ti vsaj malo razjasnila stvar.

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 11:27:07   
micki
arielca: hvala, hvala, hvala
mene je pa že mal skrbel!

sej je logično, če mal preštudirašuser posted image  (če je vse OK, te nima kaj pošiljat na CTG).

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 11:39:18   
arielca
micki, sej mene včasih tut panika zagrabi in razmišljam o tisoč in eni stvari, ki bi šla lahko narobe, tako da te popolnoma razumem.

user posted image  zate...

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 11:49:42   
micki
hvala za user posted image .
Saj je verjetno normalno, da nas tako skrbi (po nepotrebnem včasih), še posebej če je prvi user posted image  na poti.

Men osebno bi zdaj bolj pasalo, da grem vsak teden do PDP-ja na pregled, vsaj tolko, da vidim mojga sončeka na ultrazvoku (zdaj sem že preveč neučakana in si želim, da bi ga že imela v naročju). Teh 9 mesecev čakanja je hudauser posted image .

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 12:15:27   
Pajaca
Evo jaz tud pridem v lj rodit. Tam nekje 17, če ne bo po kerensino, ona prav da bo že za miklavža (ko bi vsaj). Tko da no ja tam nekje smo.... par dni gor pa dol. Čeprav mam jaz občutek, da bomo točni.

Drgač sem pa danes clo lepo spala celo noč, tko da je blo kar fajn... tamalo sem preoblekla pa zrihtala za vrtec, pa še eno rundo odspat.... luštno. Zdaj grem pa risat slikice, za na okna...... tko da pa pa, se slišimo, pa mogoče s kero vidmo v porodnišnici..... če mi ne bo voda odtekla in bom v kr pristalauser posted image  

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 13:55:24   
mml
No tako...pa je pregeld za mano...sem kar malo razočarana...user posted image :
- na CTG nobenih popadkov, user posted image  aktivno sto na uro, skratka očitno se ji dobro godi, kar je sicer povsem OK, ampak lahko bi se malu umirila in začela razmišljat o prihodu na ta svet user posted image . user posted image  sicer pravi, da bo potem tako ali tako naslednjih 20 let z nama in bova še vesela, če je kakšen dan ne bo user posted image
- G naredila tudi vaginalni pregled, v nasprotjo s pričakovanim ni nič bolelo: skratka maternični vrat še ohranjen, odprta tam ene 2 cm, skratka nič ne kaže, na kakšno bližnje aktivno dogajanje
- sedaj imam malo krvavega izcedka, kar je menda normalno user posted image  in mora do jutri minit
- naslednji pregeld in CTG v ponedeljek, ko bo G menda delala tudi UZ user posted image  in po potrebi sprožila porod...meni ni čisto do tega, da bi mi kar na suho sprožili porod, jaz tako ali tako štejem za PDP 7. december, tako da bom, če ne bo kazalo, da je s user posted image  kaj narobe ali ji ne gre dobro, čakala vsaj do naslednejga petka.
Skratka ne preostane mi drugega kot čakati...sicer pa če smo prišli do sem, bom pa že zdražala še teh nekaj dni. Glavno da je z user posted image  vse OK, jaz bom že...

Lep in zanimiv konec tedna in upam, da bo posijalo kaj sončka,tukaj v LJ je vse bolj sivo, malo je sijalo tam okrog 11...upam, da je drugje boljše.

Pozdravček vsem user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 14:33:17   
Anonimen
No, pa sem se še jaz priguncala nazaj s pregleda.
Najprej so me stehtali - 58,4 kg. Sem pa ugotovila, da sem pred zanositvijo tehtala 48 kg (in ne 50 kg, kakor sem trdila do sedaj), torej sem se zredila 10.4 kg. Tudi prav. Potem so mi izmerili pritisk, ki ostala 110/70. Izvidi urina iz laboratorija bodo šele jutri, ampak ker jutri moja ginekologinja ne dela, moram telefonirati v ponedeljek, da mi povejo, kakšni so izvidi. Poslušali smo Robijev srčni utrip, ki je skakal od 120-140 udarcev/minuto. Dobila sem napotnico za rešilca, če ga bom potrebovala, pa še eno, za katero sploh ne vem, za kaj je, ker na njej samo piše, kdo sem in koliko sem noseča. Ginekologinjo sem vprašala, če špikanje v nožnici (oz. tam nekje, no) pomeni odpiranje materničnega vratu, pa je rekla, da ne, ker se tega ne čuti, da pa je to širjenje vezi (kakršnihkoli že), kar pomeni pripravo na bližajoči porod. To naj bi se najbolj intenzivno dogajalo 10-14 dni pred porodom, sploh pa, če je špikanje že nekoliko bolj boleče (ne samo "opazno"), kar pa pri meni je. No, mogoče bo res kaj od tega, kar sem se vedeževala - porod na 12.12. Naslednji teden, 7.12., imam pregled v porodnišnici (celodnevni - še vedno ne vem, kaj bodo počeli z mano, ampak važno, da so mi obljubili, da dobim zajtrk in kosilo), če bom pa še v enem kosu, pa imam naslednji pregled pri ginekologinji šele 16.12., ko bo tudi naredila prvi CTG. In to je v bistvu vse. Po cca. 15 minutah me je gladko poslala ven, ker z mano ni imela česa početi. Pa sem se potem povabila še na eno kavico v Coffe point, pa je bilo...

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 14:59:09   
XXYY
Lep oblačen pozdrav še od mene.

Tudi mi bomo rodili v Ljubljanski porodnišnici. PDP imam 23.12, ampak imam občutek, da bomo kar prej šli v Rim.

Moj razgrajač je pravi razbojnik v mojem bušiju. Hvala bogu, da je. Jaz sem jo (?) kar poimenovala razgrajačka, ker non stop nabija z nogo v rebra. Saj je lepo.

Poroda me je kar malo strah, kako bo. Upam, da bo vse potekalo vredu.

Tudi jaz sem svojemu user posted image rekla, da ko rodim, naj vas obvesti na forumu. Pa je rekel, da se bo potrudil.
Zdaj se tudi že pripravlja na to, kam bo povabil svoje kolege in sodelavce. Verjetno bo kar v službi naredu in tam vse častil. Ja, ja me prav zanima kakšen bo domov prišel, ker ni navajen preveč piti. Bomo videli.

No, uživajte še naprej v tem oblačnem vremenu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 15:11:18   
ac
No, tudi jaz sem s pregleda. Je slo mimo pol dneva - eno uro sem cakala svojo G., tja in nazaj smo se pa z busom tud premikali s polzjo hitrostjo po LJ... Katastrofa. Parkirat pa itak nimam kje, zato ne hodim z avtom. Sam pregled je minil brzinsko, vse je ok, edino glede kil me je okregala. Pa saj sem se zredila samo za 12 kg! Je rekla, da zdej v zadnjem mesecu bodo sle kile najbolj gor - tam po 1 kg na teden in, da znam imet potem tezave s pritiskom, itd... Samo jaz sem pa brala, da v zadnjem mesecu menda kile sploh ne gredo vec bistveno gor in v zadnjem tednu celo za kaksen kg dol?!?

Glede na PDP (31.12) me je G narocila cez 1 teden, ko bom imela tudi 1. CTG. Ko je sestra potem to vidla, je pa vprasala, kako to, da imam ze cez 1 teden pregled - da, ce je kaj narobe. Tako, da so ti pregledi in CTGji ocitno cist od zdravnice do zdravnice in od sestre do sestre razlicni.

Lepo se imejte cez vikend, ceprav bo vreme se naprej menda kislo...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 17:00:02   
NRMM
Pozdravček iz štajerskega konca!

Tudi jaz danes iz pregleda ozr.CTG-ja. Tretji CTG v 10 dneh pri mojem ginekologu (+ 5 v bolnici) in končno vse OK user posted image , no sej pravijo v tretje gre rado. Na prvem težave s srčkom in odhod v bolnico, na drugem redni popadki na 3 minute, na tretjem pa ne duha in ne sluha o popadkih, srček pa bil med 150-160, kar je še v mejah normale.
Morala sem dati tudi kri za glukozo, ampak po jedi, tako, da ne vem kaj si bodo s tem začeli, kajti ziher sem, da bo pokazalo sladkor (tako pisalo na odpustnici, torej že vedo kaj delajo). Izvidi bodo pa komaj v ponedeljek, ko imam spet CTG in me je dal ginekolog danes v skupino s posebnim nadzorom pred koncem nosečnosti. V bistvu me to niti ne moti, ker ni nič narobe, čas imam okol dohterjev skakat, je pa včasih kar malo utrujajoče predvsem občutek, kaj pa če le ni kaj vredu. Ampak dete tako veselo lomasti po trebuhu, tako da je veselje user posted image user posted image user posted image .

BlankaT jaz grem rodit v Mb, mogoče se pa kje srečava, čeprav imam rok šele 22.12. ampak imam občutek, da bo kar prej, zelo dobro bi bilo, da me ta občutek ne vara, kajti iz dneva v dan se počutim še slabše kot tanker user posted image user posted image .

Danes ko sem morala čakati stoje na CTG sem ugotovila, da moram kar hitro poiskat kakšen stol, ker dobim občutek, da bo vse ven padlo. Prav nič več ne otekam, čudežno je to izginilo, verjetno tudi zato, ker si privoščim popoldanski počitek, za kar prej ni bilo časa.

Dosti bo za zdaj, lepo bodite še naprej!



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 18:05:45   
XXYY
Živjo!

Zopet jaz tu!

KERENSA , vidim oz. pogledala sem tvoje slike in vidim da sve samo približno 10 minut narazen od tebe. Jaz namreč živim v Štepanjskem naselju.

Mogoče se pa res kje srečeve na kakšnih sprehodih okrog Fužinskega gradu. Uživaj soseda.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 18:08:04   
XXYY
Živjo!

Zopet jaz tukaj!

KERENSA, vidim da sva si sosedi. Namreč od tebe sem oddaljena samo 10 - 15 minut (okrog Ljubljanice). Namreč jaz živim v Štepanjskem naselju.
Mogoče se pa še kje srečave na kakšnem sprehodu okrog Fužinskega gradu.

Uživaj soseda.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 18:09:40   
XXYY
UUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Neki se je zaštekalo. Se opravičujem.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 19:22:30   
kofetek2010
Čeeeeeeeer!
 
Danes sem bila na CTG, ki je brez pripomb, tako, da grem spet v PO naslednji petek, takrat torej, ko imam PDP. Takrat bom imela tud pregled in dogovor kako naprej. user posted image
 
user posted image Vedno bolj me preganja misel, da zdaj pa gre počasi zares in bo treba rodit user posted image
 
Pred 2 dnevoma se mi je sanjalo, da mi je ven padel čep, ki pa je bil nek sluzast čep iz plute user posted image  , včeraj pa o tamali - kako izgleda user posted image

A so okrog vas že tud vsi nervozni "kdaj bo?" user posted image
 
Lep večer in lep vikend! user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Juhuhu, december je tu...
2.12.2005 19:26:07   
XXYY
P.... ,spet sem zaj... user posted image user posted image user posted image .

Beblerjev trg sem zamešala z Brodarjevim trgu, ki je na Fužinah. To je to, če malo površno prebereš. Kerensa, tebi se iskreno opravičujem.

No, pa saj sva vseeno blizu. Uživaj. Sorry, ker sem te presodila kar k Fužinarjem.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?