melitkica
|
Dober večer, nosečke srečke! Spet po dolgem času pišem, kajti zvečer me daje taka slabost, da samo ležim. Tudi vedro z vodo imam zraven, če bom slučajno bruhala (ker še nimava kopalnice), vendar do zdaj še nisem, me pa dviguje. Spim tudi slabše, ker hodim samo na WC, potem pa težje zaspim. Kako pa je vaše spanje? Drugače vas berem skoraj vsak večer ali pa vsaj drugi. Ste pridne, morem priznati. Tija75 - enkrat si omenila, da se voziš v službo v Lendavo. Zato vem, da si over mura girl. Kako pa ti je v MB? Sigurno dobro, kak si narediš, tako imaš, a ne? Stuhica - imaš pa že veliko pikico, kako lepo, samo, da je vse vredu. Hodim še v službo, čeprav hodim domov utrujena kot ne vem kaj. Cel dan "bulim" v računalnik, boli me glava, pečejo me oči. Nameravam prositi G, da bom malo doma, kajti moje delo je zelo stresno, jaz pa nujno potrebujem počiten. Zdaj pa sem dobila še vročino, tako da vam še malo napišem, nato pa v vodoravni položaj. Nelky - jaz imam NS 31.1. in moram pregled plačati 12.000 SIT, vsaj tako so me informirali. Takrat bom nosečka 11t4d in G upa, da nama bo uspelo, če ne, ga za teden dni ponovive. Tudi gradivo sem dobila o NS (2x kopija A4 obojestransko, da se res informiraš, za kaj gre). Jaz sem namreč že prej brala nekaj o tem. Reja - jaz še nimam otrok, noseča pa sem drugič (prvič SS). V aprilu bom dopolnila 28 let. Ostale in v glavnem vse avgustovke (tudi ostale nosečke, ki nas berete) imejte se čim lepše, čim manj slabosti in bruhanja. Dobro spite in se beremo, pa ko minejo slabosti, se vam večkrat javim. Lep večer, Melita
|