miši
|
čaw punce stuhica, ne Macunova ni nič panike delala, itak prej nisem bruhala, samo jedla sem bolj malo pa grozne slabosti, no tista viroza mi je dala vetra, ampak še vse v mejah normale, tako, da malemu nič ne manjka, jaz pa sem z močmi precej švoh, sem opazila pri vadbi, da sem bila hitreje zadihana, no bom že prišla na zeleno vejo, se ne dam. počutim se super, no danes me malce špika (včeraj smo nekaj delali pa sem zgleda preterala), slabosti so samo še majčkeno zvečer, očitno sem končno malo bolj zaživela, upam,da boš ti tudi čimprej. reja, seveda smo že začeli z vadbo, odziv je zaenkrat fajn, upam,da nas bo še več, ker je prav prijetno, se mi zdi, da je še najboljša stvar od vsega pogovor in izmenjava izkušenj z ostalimi nosečkami, so ble pa vse zelo pridne in so lepo delale, malce traja, da jih spoznam, zato jih večkrat vmes vprašam, če so v redu in če gre...moj cilj je ta, da jim tekom vadbe poskušam dopovedati, da so vaje, ki jih tam delamo res zelo koristne (to se bo videlo po porodu) in da seveda teh vaj ne odtehta noben sprehod ali kaj podobnega (sicer zelo dobrodošla rekreacija,da ne bo pomote), upam,da bodo zadovoljne, jaz se bom maksimalno trudila, če ne drugega, zagotovo za sebe, saj sem nosečka . Uživajte pa prikličimo že to pomlaaaaaad
|