melitkica
|
Dober večer, avgustovke! Javljam se vam z veliko zamudo, ker me je nekaj internet zafrkaval in se mi ni dalo z njim ukvarjat, kajti ob večerih mi zna biti zelo slabo (brez bruhanja). Obljubila sem vam, da vam javim, kako je bilo prvi dan v službi. Bilo je ok, slabosti kar izginjajo čez dan in ni mi težko sedeti 8 ur za računalnikom. Proti koncu štiha me malo boli hrbtenica. Z delodajalcem se dobro razumeva, kajti preden me je zaposlil sem mu povedala za . In vse tolerira, kajti že dolgo računa name in po končani porodniški me bo po vsej verjetnosti zaposlil za nedoločen čas. Ela78 - tudi jaz imam 18.1. prvi pregled, s tem, da že imam eno sliko od moje pikice, ki je bila stara 6t6d, velika pa 8,9mm. Zdaj je že verjetno dosti večja, kajti danes smo dopolnili 8 tedno (gremo v devetega). Miši - tudi jaz imam iste probleme z nosom kot ti. Najbolj mi smrdi hrana, parfumi in deodoranti... v glavnem vse kar ima bolj izrazit vonj. Včasih imam občutek, da bom vsak hip bruhala (verjetno me v naslednjih dneh to čaka, ker resnično ne zdržim, hitro moram na svež zrak in je potem dobro). Metja - (dobrodošla med nami srečnicami) tudi meni se zadnja dva dni pojavlja izcedek (bel ali skoraj brezbarven). V neki reviji sem brala o tem, in več ne vem kje. Če bom našla ti javim, hkrati pa upam, da ni nič narobe. Smo verjetno bolj izpostavljene raznim boleznim (glivične...). Stuhica - praviš, da imaš splahnele dojke. Brala sem, da na začetku nosečnosti postanejo bolj prazne, niso tako polne, vendar ne za dolgo. Ko sem imela jaz ss, nisem opazila razlike na dojkah, nekaj dni po abraziji pa so se vrnile v prvotno obliko. Menim, da se ti ni potrebno sekirati. Če pa te sekira preveč, pokliči G (če ima seveda čas) in jo vprašaj za nasvet. Glede prebave - na dva, tri dni grem sedet na škojko (to ni to), čeprav pijem donat. Moja g mi je rekla, da naj se pripravim na zaprtost, ki je značilno za prvo tromesečje. Upam, da vas nisem preveč zamorila in še naprej se spopadajmo z nevšečnostmi in kot pravi Goya - saj smo hotle to zato moramo zdržat. Želim vam lep večer še naprej in lepo nosečnost.
|