Sandra*
|
Ojla! No jaz sem še vedno v enem kosu, pa tok sem upala da bo včerajšni mlaj kj pripomogel k temu da grem že enkrat rodit in se rešim te grozne bolečine v križu, pa nič. Našemu se čisto nič ne mudi na svet. Ponoči mi je sicer nekaj otrdeval trebuh in me je ful špikalo, sem že upala, da se je začelo, bolelo pa je ko nevemkaj, ampak je kmalu popustilo, tako da še vedno ni nič. Če bi vsej lahko normalno hodila, ponoči sem kar naprej na wc, ampak komaj vstenem s postelje. Tudi prebavo ma super, saj enkrat na dan grem na tavelko, k prej nisem šla po cel teden, upam, da to kaj pomeni. Jutri mam spet pregled pri ginekologinji, mam že v tretje ctg, upam, da se kaj pokaže, da bom šla lahko že v porodnišnico, čeprav me je vsak dan bolj strah. Z otekanjem nog nimam tako groznih problemov, čez vikend sem imela čist napihnjene noge, zdaj pa je malo popustilo, tako da mi otečejo bolj proti popoldnevu. Glede stave katrera gre prva rodit: stavim nase, čeprav se mojmu nič ne da na svet, veselo me brca v rebra, kolca in suva s komolčki. Lep pozdravček vsem, pa da nam bo čimmanj vroče in da gremo čimprej v Rim! (Tudi men so v službi rekl da se reče v Rim ne vem od kje je prišlo to, tut mene ful zanima)!
|