tiasha77
|
Pozdravček vsem! Pr nas nč novega, še zmeri sem v enem kosu in krožim naokrog ter se skušam nekak zamotit do dneva D... pa mi bolj slabo uspeva, še dobr da mi ful paše velik počivat Piscancek - baje ni nujno, da se umiri, ponavadi sicer se, kar pojdi k G, če te grabi enakomerno, ritmično, pol so to že pravi popadki, če ne, je pa možno, da si mela prenaporen vokend, pa rabiš sam mal počitka. Kakorkoli že, želim ti veliko sreče, pa da se vse dobro izteče! Javi se in poročaj! Melitkica - tud okol mene ni velik , ki bi mele rok takrat kot jst, je pa drugače to leto zelo plodno, tko da mam en kup kolegic, ki so že mamice in nekaj, ki to bojo do konca leta, pa pol z njimi klepetam. Bebi -jst mam tud modrček za dojenje od Lisce (sem ga probala in vzela mičken večjo cifro), pol bom pa še po porodu kakega nabavla, za vsak slučaj, če bi kej zraslo . Kokr jst vem, jih majo tudi v Babycentru, pa Arielu, pa Muellerju, za H&M pa ne vem (mogoče samoyedka ve, če v Celju tud?). Vsem čakajočim želim veliko hladnega vetrca, pa čim krajše dneve! LP, T
|