|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
24.7.2006 22:57:49   
andrejaz
Te dni pa jaz prav pospešeno pripravljam in pospravljam, da tudi slučajno mene kaj ne prehiti, ker jaz pa ne bi šla rodit vsaj še 14 dni. upam, da bo dete še lepo počakalo v trebuhu.

V sredo imam pregled in tudi CTG – sva bile z Miši naročeni 15 minut narazen – no pa bom sedaj sama tam in tudi brez čveka sem ostala.

Sandra* - baje pomaga tudi za pospešitev poroda kompot z veliko cimeta in klinčki – to mi je zatrdila ena od RR, ki je rodila naslednje jutro, ko je pričela to piti.

Palček zavijalček – pri nas smo bolj lene sorte in ga nikoli nismo praznili vsak dan – je pa res, da imam previjalno v kopalnico in tudi tam ta košek, tako da meni ni nikoli smrdelo nič ven, tudi poleti ne saj imamo poleti v kopalnici samo kakih 21 stopinj

Piscancek – Meni so v prvo sprožili porod ker sem bila 1 teden čez PDP tako, da ne vem ali bi se kaj pomiril, če bi počakali na naraven začetek poroda.

Modrci za dojenje – v Mullerju nimajo kabin za pomerjanje. Če pa prosiš prodajalko, da bi rada modrček pred nakupom pomerila, pa ti odklenejo njihov WC in ga tam v miru probaš. Velikost pa določiš tako, da ti je pod prsmi čisto prav, košarica pa mora biti malo prevelika (npr. namesto košarice C, ki ti je čisto prav, moraš kupiti košarico D), ker se bodo prsi po porodu še malo povečale in še blazinico daš ponavadi not. So pa njihovi modrčki čisto bombažni in jih lahko pereš na 95 stopinj. Res pa ti modrci niso kakšno seksi perilo.

Ptica – tudi jaz še nisem slišala, da bi antibiotike pošiljali po pošti.

Stuhica – igrišče pa je na žalost zaradi zalivanja trave še zmeraj zaprto. Jutri in v sredo pa imam bolj malo časa za čvek – imam precej opravkov. Se pa lahko dobive v četrtek, petek, sobota… ob katerikoli uri. No upam, da bo v sredo na pregledu vse OK in da me ne bodo notri obdržali

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
25.7.2006 7:16:54   
Splet.Ka
Dobro jutro!

Danes sem spet vstala z mojim user posted image , ki se mu je iztekel dopust user posted image .

Sem imela od petka naprej tako pestro. To mi je sicer všeč, ampak že ponoči sem ugotovila, da je bilo preveč. Danes sem taka, kot da tri dni ne bi počivala. Ena je zadnjič napisala, da se počuti kot nasedel kit...evo, točno taki so moji občutki!user posted image

Miši in Ajda se počutita dobro. Sta sami v veliki sobi in se dojita. Osebje na Jesenicah je menda ful prijazno in pripravljeno pomagat.user posted image

Sicer je pa miši sporočila, da ni imela prej nobenih znakov, da bo rodila. Je zadnjič omenila, da se ji je spustil trebuh, da lahko več poje in da lažje diha. Potem je bila še vsa aktivna v soboto, saj ste videle tisti njen post. No, potem je šla še gledat ognjemet na Blejsko noč. Ob 1.15 ji je začela odtekat voda, dobila je popadke in v dveh urah je bila že 8 cm odprta.

To je ravno tak porod, kot si ga vse želimo, ane? Aja, pa sporočila je, da se mala ni NIČ umirila, da je tisti dan ful brcala!

No, miši pravi še, da je vse nepozabno in polno sreče. Več bo pa verjetno povedala sama, ko prideta z Ajdo domov.  Res ganljivo takole, ko se zvečer še z nekom pogovarjaš, čez noč pa ga doleti največja sreča.

Melitkica, kako to, da so ti prestavili PDP?

Stuhica, srečno danes na pregledu. A je CTG kaj pokazal? Jutri dopoldne bom skoraj gotovo doma, a prideš dopoldne? Sporoči, pa greva v "tastarga tanovga tenisa".

Saraja, da ni bila tale driska s krči del popadkov? Sem brala, da se lahko tudi tako pokažejo.

Ptica, čestitam za uspeli piknik!

Sandra, ti pa res še s kompotkom poskusi. Drugače imam pa jaz tudi take noge, da bolijo in pečejo od zatekanja.

Čisto vsem želim (razen andrejiz, ki ima še toliko opravkovuser posted image ), da bi čim prej rodile.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
25.7.2006 7:59:19   
piscancek
HRUŠKA, a tako močno ti zatekajo noge? Saj to je noro. Js še vedno hvala bogu ne otekam. Kr trkam zraven. Upam, da bo tako ostalo.

SANDRA, js sem slišala, da tud ananas pospeši popadke in poroduser posted image

Blagor MIŠI, res si tud js in verjetno vse ostale želimo tak hitr porod. Sploh si ne morem predstavljat, da se že carta s svojo princesko. Men se zdi, da se  avgustovkam nekam mudi. Zdaj vem že za šest avgustovk, ki so mamice, pa vse so rodile punčke. Včeraj mi je P povedal, da je tudi njegova sodelavka rodila punčko, rok pa je imela 8.8., tako kot PTICA.

Js sem si že pripravla stvari za v bolnico, pa za piščančka tudi. user posted image  Končno.

Lep dan

< Sporočilo je popravil piscancek -- 25.7.2006 8:00:40 >

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
25.7.2006 9:13:19   
Polly
Jutro!
Včeraj sem bila pri G. Odprta sem še vedno le 1,5 cm, ker pa sem drugorodka, se lahko čisto odprem tudi v pol ure user posted image . Tako da lahko le čakam... Naredil mi je tudi UZ (ker mi je predvčerajšnjim odteklo za pol deci plodovnice) in jo je še dovolj; user posted image pa je težka že 3400g user posted image . Ko pa mi je meril CTG, je mala imela povišan srčni utrip (okoli 170 in še čez), tako da me je raje poslal v laboratorij dat kri (zaradi "moje" user posted image bakterije, ki se je ne morva znebit). Čez dve uri smo ponovili CTG, ki pa je bil normalen, prav tako tudi izvidi. Če kaj ne bi štimali, bi mi kar včeraj sprožili porod. Itak pravi, da bi pri meni sproženje poroda bilo brzinsko, a je vseeno boljše, da počakamo na moje popadke, ker so veliko lažji.
Imam pa od sedaj naprej kontrole s CTG na vsake 2 dni. Ampak user posted image je že tako razočaran od vsega čakanja, da pravi, da tudi če mi voda odteče, mi ne bo verjel user posted image .

Miši - pri tebi pa res ne bi moglo it boljše! Ko bi še nam šlo tko na hitro...
Andrejaz - pol so nama obema prvič sprožili porod? Je zgleda bilo najinim user posted image prelepo v trebuščkih user posted image .
Ptica - po mojem ti bodo poslali recept za antibiotike po pošti user posted image
Saraja - kako je?

Me boste zgleda vse prehitele user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
25.7.2006 9:25:55   
Sandra*
Ojla!

No vidim, da še ni šla nobena rodit. Punce dons so šanse je mlaj! Js sm upala celo noč, da bo kaj pa še vedno nič ne kaže. Vse me boli, noge mam čist mehke, komej se premikam in komej spim, ampak zgleda, da bom mogla še mal počakat.

Včerj sva šla z mojim naročit novo posteljo in jogije, za moj rojstni danuser posted image user posted image user posted image , komej čakam da bodo pripeljal, ampak bom mogla en mesec čakat, ampak v tem času bo tudi user posted image prišel na svetuser posted image user posted image user posted image in bo potem vse lepše.

Lp, Sandra

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
25.7.2006 10:13:07   
saraja
Hojla!"!!

Kako ste kaj? Mene še vedno mantrajo te prebavne motnje, saj ne vem al so, al je kaj drugega! Kar slabo se počutim! Zdaj pa še mojega G ni kar cele 3 tedne, tak da še poklicat ne morem! Naslednji CTG imam 4.8., kar pa mislim, da ne bom tako dolgo čakala, ne zaradi poroda, ampak zaradi počutja, ki pa je vsak dan takšno smešno! Noge mi ful zaotekajo, kot Hruški, no mogoče so še hujše moje! user posted image

Za bebiko imam že sobico lepo pripravljeno, samo drugo stanovanje še ni tako bi moralo biti, sicer pa sem najbolj bila v skrbeh za sobico!

Aja, še nekaj moram povprašati! Včeraj zvečer ko sem se stuširala, sem si šla pač z ogledalom,ker pač drugače več ne gre, pogledat, če imam tisto temno črto, ampak je ni bilo. Opazila pa sem, da mi iz popka teče, no ravno teče ne ful, ampak je taka čudna tekočina, je tako krvavksta, rumena, boli pa ne! Kaj bi bilo to?

Ajd, babike, lepo se imejte in tipkajte!!!!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
25.7.2006 10:26:36   
piscancek
ojla

Saraja, ti kr poklič gor v Ravne dr. Božikovo al pa nadomestnega G, sej ti bojo naj bolj znali povedat glede tega "izcedka" iz popka. Al pa kr v bolnico na G oddelek. Po mojem boš dobla pri njih najboljše inf. Drgač pa na Pušenjaku mal preglej, če so že ble kake take teme.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
25.7.2006 10:29:42   
saraja
Piščanček - se bom pozanimala, prvo se bom pri Pušenjaku, če pa ne bo šlo drugače bom pa kar Božikovo, al maš telefonsko?

Pa neki izcedek se mi tudi pojavlja iz nožnice, je še kar velik, kot smrkelj izgleda in je bele barve.Mogoče je to vse le od bakterije?

Lep dan

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

Neposredna povezava do sporočila: 1433
25.7.2006 10:47:36   
piscancek
Nimam telef. od dr. Božikove, imam pa od dr.K  v Ravnah. Itak se ti bo nekdo javil.  02-87-05-363

Javi pol, da vidim kk boš zrihtala. Držim pesti da je vse ok.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
25.7.2006 11:24:16   
Splet.Ka
Saraja, jaz imam tudi izcedek iz nožnice. Ga je kar precej in je tudi bele barve, imam ga že dalj časa. Če ni krvav ali kakšne druge barve in če nima posebnega vonja, potem naj ne bi bilo nič narobe. Ampak če boš že klicala G, pa še to omeni.

Prejšnji teden je pa moj izcedek spremenil barvo v zeleno-rumeno in sem to povedala G. Sem dobila Canesten vaginalete in zdaj je spet bele barveuser posted image .

Sicer pa dobro opravi!

Polly, sem se prav smejala, ko sem brala, da ti user posted image  sploh ne verjame več.

Sandra, ko bo nova postelja, bo pa zagotovo že imela user posted image !

Moja user posted image  danes brca kot nora. Mogoče pa zato tako malo tehta (v nasprotju z mamico), ker vse, kar zaužije, porabi za brcanjeuser posted image .

Bodite pridne!

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 1435
25.7.2006 13:16:10   
Anonimen
Ojla vse user posted image !

Danes sem imela pa tako čudno noč. Tudi jaz zadnje čase obiščem WC vsako uro ali pa vsaj vsaki 2 uri in vedni imam tako poln mehur. Potem sem pa š eskoz podzavestno skrbela, da ne bi  tako grozno smrčala, da sem slišala vsak gib, ki ga je narfedil user posted image !

Hruška moje noge so tudi približno take kot tvoje. Edino počitek in držanje na visokem jim še pomaga. Zdelana sme pa tako, da sedja res večino pčivam, ker na oteklih nogah še stati ne morem. G mi je rekla, da če bi čutila kake mravljince v nogah lai rokah, da se naj kar pridem pokazat.

Je pa res veliko rojstev. Včeraj ko me user posted image  čakal pri CTG, so mimo njega pripeljali v 20 min tri novorojenčke.

Saraja upam, da boš kamlu uštimala tvoje prebavne motnje. Za tak izcedek p aše nisem slišala. Res najbolje da pokličeš kakega G.

Polly ne razumem, kako veš da ti je odteklo pol deci vodeuser posted image user posted image user posted image  Mene vse bolj skrbi, če bom to opazla al ne!

Drugače bi pa jaz že tudi rada imela mojo štručko poleg sebe. ker s tem trebuhom sem vse bolj nerodna.

Samoyedka tudi jaz se nisem odločila za EA, tudi podpisala ne. To je pač stvar posameznice. Mogoče jo bomo pa uporabili v drugo.user posted image user posted image

Moderc za dojenje sem kupila v Lisci. Te nekako najbolj hvalijo. Bomo videli, če res drži.

Kako zanimivo, zunaj sije sonce in zraven grmi. Jaz ne vem kaj je s to naravo!

Dekleta lepo se imejte in se beremo!

8.8.2006

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
25.7.2006 13:26:03   
bebi
Pozdravljene!

Hvala vsem za nasvete v zvezi z nakupom modrca za dojenje, upam da mi ga rata kupit še pred porodom.

Drugače imam spet skrbi, se mi zdi, da zadnje tri dni komaj še naštejem 10 gibov na dan user posted image . A je mogoče, da se otroček že umirja. Zelo težko to določim, ker moj user posted image  že celo nosečnost ni ne vem kako priden brcač in sem že kdaj prej težko naštela 10 gibov/dan. Moj G je ta teden na dopustu, tako da res ne vem kaj naj. Bom malo pobožala bušija in poprosila user posted image , da še malo pomiga - upam, da bo pomagalo.

Imam malo prozornega izcedka, ki naj bi bil normalen, vendar moram imeti ves čas mini vložek, ker drugače se na hlačkah pozna obrise lužice user posted image .

Spet se obeta soparno popoldne, upam da nas bo kakšen dež pofrišal. Že zdaj sem čist prešvicana, se grem mal ohladit pod tuš.

Lepo bodite!

2006
2008

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
25.7.2006 17:17:09   
Cebelica Maja
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE MIŠI, MALI AJDI IN OČKU user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
25.7.2006 17:39:25   
Polly
Ojla!
Včeraj in danes sem imela rjavkast izcedek, zato sem raje poklicala G. Pa je rekel, da je to sigurno od pregleda. Mimogrede pa sem mu še omenila, da me trebuh boli, kot da bi pojedla skalo. Pa se mi je zasmejal, da so to popadki user posted image . Če se bo tako nadaljevalo, naj pridem k njemu na CTG, če se bodo stopnjevali pa kar rodit. In sem ga pravkar klicala, da ne bo ne eno in ne drugo. Trenutno mi nič ne fali user posted image .

Ptica - kako sem vedela, da je plodovnica? Nisem nič kihala (da bi mi ušel urin), hlačke in kratke hlače pa sem imela med nogami kar naenkrat mokre (sploh ne vem kdaj). Vonj pa je bil nekako sladkoben, kot po mandeljnih. G je rekel, da je to to.

Bebi - mogoče se pa user posted image že pripravlja? Sicer pa ti mora biti dežurni G vedno na voljo (bolnišnica). Držim pesti!

P.S. Bog ne daj da bi crkla klima user posted image !

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
25.7.2006 17:45:00   
Cebelica Maja
Pozdravljene user posted image !
Vidim da ste še skoraj vse s trebuščki in da se še ne stiskate k svojim user posted image . Pa saj je do avgusta še nekaj dni.
Jaz sem imela danes pregled pri G. Voda je v redu, pritisk je v redu, srček user posted image  bije normalno, le jaz sem se v enem tednu zredila za 2 kg user posted image . Pa me je G takoj pomiril, saj so mi začele zatekati noge in kot vse kaže malo "ostajati" voda v telesu.
Naj bi se pa videla ponovno naslenji torek, ko bom 39t in 2 dni. Bomo videli, če bom zdržala do takrat. Popadke imam bolj redko, tudi trebuh mi otrdi samo zvečer pa še to ne vsakega.

Upam, da se imate lepo, da lepo preživljate dneve in da vam ni prevroče.

Pozdravček!

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
25.7.2006 18:13:52   
Anonimen
Jaz izcedka ne opažam, edino če imam predolgo vložek v uporabi, je potem vse skupaj tako rjavo. Bolj kaže, da imam spet bakterijo. Bom vidla, kakšen bo izvid.

Polly tudi mene danes boli trebuh. Imam občutek kot da bi bila lačna oz. kot da me napenja. Boli tako spredaj levo in desno od popka. MAli pa je drugače kar aktiven. Da bi bili to mogoče popadkiuser posted image user posted image user posted image  Meni CTG še ni kazal kakega popadka. Je pa bolje če se uležem na levi bok. Manj boli.

No bomo videli kako bo že noč.

(odgovor članu Polly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
25.7.2006 19:20:21   
Samoyedka
Zgleda, da nas danes vse po malem matra. Jaz nikakor ne morem najti enega pametnega položaja, ki bi mi odgovarjal, pa trebuh je skoz bolj ali manj trd, malemu se trenutno kolca, drugače je pa že zdaj ene 14 dni bolj lene sorte- prav brca ne, jaz pravim, da "plava", pač miga noter. Verjetno mu je rahlo zmanjkalo placa, ker trebuha glih nimam ogromnega, user posted image pa je bil za mojo predstavo na zadnjem UZ kar velik (kolikor pač zadane težo UZ).
Ptica, jaz sem za ziher podpisala za EA, ker kot pravim sem ful zajček glede bolečine, pa mene so že menstruacije čist zložile. Bomo videli, kaj bo ko bo akcija user posted image

Presneta vročina, se pridružujem Polly: sam da ne bi crkla klima, ker pol bom tut jaz fuč!
Čimveč sence in hladovine user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
25.7.2006 21:29:42   
andrejaz
Hruška – ne boš verjela, ampak moje noge so še bolj zatečene kot tvoje. Zadnjih nekaj dni so prav grozne.

Mogoče se meni tudi tako ne mudi rodit, ker imam doma že enega sončka. Je tale moj sinko tako prisrčen – je začel zadnji mesec tudi tako govoriti, da ga je prav lušno.poslušati.

Sem pa danes uspela oprati lupinico, ležalnik, košaro od vozička (to imam še vse od prvega), pa z mojim dragim sva uspela namontirati buggy borda (rolka) na voziček za ta večjega,…

Saraja – mogoče pa boš šla kmalu rodit. Sem se spomnila, da mi je sodelavka enkrat povedala, da je ona imela tik pred obema porodoma take prebavne motnje in drisko. Če imaš veliko izcedka kot smrkelj, pa je možno, da se ti bo kmalu izločil čep. Tole izcedek iz popka – me prav zanima kaj bi to lahko bilo. Ha, jaz pravim, da boš ti naslednja med avgustovkami rodila.

Punce, mogoče bi se pa lahko šle igrico oz. stave, katera bo naslednja rodila. Jaz pravim, da saraja. Kaj pa ve mislite?

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
25.7.2006 22:17:21   
melitkica
Dober večer, nosečke srečke!

Danes pa res vse tarnamo. Meni so danes otekle noge kot še nikoli (mislim, da bolj kot hruski). Sem vzela kar fotoaparat in jih poslikala za spomin. user posted image  Ponoči sem spala zelo slabo, imela sem krče (ali pa so to popadki user posted image ), križ me je bolel. Sem mislila, da bom morala dragega buditi in se odpraviti v porodnišnico, vendar na koncu sem kljub vsemu zaspala.

Hruska - moj PDP je spremenjen zaradi tega, ker G nisem dala dobrega datuma ZM (sem ji povedala zadnji dan zadnje menstruacije in ne prvi dan, zato pa je štiri dni razlike).

Bebi - če ne čutiš glih najbolje brc, poskusi spiti kozarec zelo mrzle vode (pijače), naredi dva ali tri počepe (če jih boš lahko naredila user posted image ) in se umiri. Potem poročaj, kakšna je bila reakcija.  Če pa še naprej ne boš čutila gibov, se čim prej odpravi v porodnišnico. Ne čakaj!

Punce moram vam povedati, da jaz na srečo nimam nobenega izcedka. Glede položaja pa je tako kot že kar lep čas in mi je udobno samo na desnem boku. Na hrbtu komaj diham, na levem boku pa mi srce tako močno utripa, da moram spremeniti položaj. Tudi CTG sem imela na desnem boku, ker se drugače ni slišal srček.

Moj user posted image  se pa giba in brca zelo intenzivno. Začne že ob dveh ponoči in konča oziroma skoraj ne konča. Cel dan je zelo športno razpoložen/-a.

Jutri imam posvet o EA in še imam čas, da si premislim, če bom šla v to ali ne. Niti ne vem, če bodo dovolili, ker imam vedno nizki pritisk in takrat pade še bolj in takim odsvetujejo EA.

Mimogrede moja starša sta na Pagu na dopustu in že dva dni nimajo vode! Kako lahko v tej vročini preživiš brez vode? Brala sem na teletekstu, da jim vozijo s cisterno. Ubogi!

Vam jutri javim, kako opravim s posvetom in kako se bom počutila.

Lep večer in miren spanec. user posted image

Jaz stavim na Sarajo!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
26.7.2006 1:46:43   
stuhica
Halo Alo!

Evo mi je uspelo mašinco zalaufat! Ne morem spat, sem bla dons cel dan po opravkih sem se popoldne tko slab poččutla narastu mi je cukr in sem kr mal zasmrčala k sem bila pri mami na obisku in kosilu!

V glavnem zdej pa spat na moerem pa berem poste! Ste se pa fajn razpisale mam vsaj kej za brat user posted image user posted image !

Polly kolk ti je pa CTG kazal številko za popadke! Pr men tud ni sne duha ne sluha o njih!

ja hruska jutr mislim da me ne bo je moj dragec reku da je jutr frej in ga bom ponucala da greva v Kranj v shoping v Mullerja, pa v Ariela po darilo eno aventovo flaško! Sem namreč kupla tisto revijo nosečnost pa je bil notr darilni kupon za flapko!

Sem bla dons na pregledu in tud CTG moj prvi! Ja hudo ane! Sem še čist zaprta o kakih popadkih ne duha ne sluha, mislm da bom šla jest kr čez rok! Moj sonček je težak malo manj kot 2900! Sem bla vesela k sem lahko srčka poslušala!

Andrejaz ja lahko prestaviva čvek na kak drug dan povej kdaj ti najbolj paše! Mislim sicer da je naš v petek frej tko da pride bolj kak drug dan v poštev! Lahko se še fiksno zmeniva na ZS! OK
Glede na to da se teb ne mudi k maš tolk opravkov jest bom pa itak čez rok se bova lahk sigurn še srečale al pa vaaaaaaa šle skp rodit!user posted image user posted image

melitkica tud moj je pravi akrobat to mam gibov še to takih bolečih k  me kar preseneti in zaboli včasih, ravnokar razmišljam da je to ena čudna poza zgleda pa tko k da dela špago k se moj trebuh raztegne kar na oba konca!

Čebelica maja ma nič se ne sekiraj za Kg boš že še pol po porodu dol spravla!

A ma še ktera strije! men je koža kljub mazanju  popokala tko grdo in sieeer večalimanj po šivih! Ja kaj čmo, zredila sem se pa vsega 6 kg oz. zdej sem v eenem mesecu še clo eno kilo spet dol spravla! ma ja se tale cukr reed ful pozna!

Sandra a je že kaj bolje z tvojo hrbteničko? kako se drugače počutiš ! A si že imela kak CTG a maš kej sledu o popadkih!

Ostalke nosačkice fajn se držte pa božejte buškote dokler jih še lahk k zdej bomo kmal brez teh brcik!user posted image user posted image

lepo noč vam želim!

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
26.7.2006 7:29:50   
Splet.Ka
Dobro jutro?

Še vedno vse v enem kosu?user posted image

Jaz imam jutri prvi CTG, ampak je "izredni" - ker sem povedala, da mi trebuh zelo pogosto otrdeva. Bomo videli, če bo kaj pokazal.

Tudi moja prebava je pospešena. Še par tednov nazaj sem šla na veliko potrebo 2x na teden, potem vsak dan, od včeraj naprej pa sem kar naprej na WCju, ker me nonstop zvija. Ampak nimam kakšne driske...

Stuhica, ti kar izkoristi dragega in opravita in nakupita vse, kar rabita. Poglej miši, nikoli ne veš, kdaj bo treb rodit!

A ima katera kako idejo, kaj se še da s feta sirom naredit, razen grške solate? Se ga da porabiti v kakšni omakici,..?

Čau bau!

Cvetim...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
26.7.2006 8:01:13   
Vesna
  hruška en recept zate,včeraj sem si naredia kuhan krompir,olupila,narezala na rezina ,na olju malo prepražila in nanj dala kose sira,po moje lahko komot daš tudi feto.jaz sem sicer že pol nosečnosti na dieti zaradi zatekanja,tako da ne jem soli,kak gre hsi pa le privoščim,ravno na ta način,krompir neslan pa malo sira gor.feta je pa slana kajne?
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
26.7.2006 8:45:37   
bebi
Jutrčka!
Kako ste kaj? Moram povedati, da je bil user posted image  danes ponoči zelo priden z brcanjem, tako da je vse nadoknadil za včeraj user posted image  in zgleda, da mu pač včasih paše malo polenarit in se mu še nič ne mudi ven.  Joj, jaz sem drugač že tolk nestrpna, v pričakovanju, skoz sem v pripravljenosti in si mislim, kaj bo naslednji teden takle čas...na PDP.

Celo noč  me je sicer zelo tiščalo na veliko potrebo, pa nekako ni šlo, res zoprno... tudi kot neke prebavne motnje user posted image  No, zdaj je bolje. Tudi na boku že težko spim, ker me vse tišči, masa je le že velika (predvsem moja user posted image ). V devetem mesecu so mi ratale celo strije na zgornjem delu bokov - res grdo - take rdeče... je pa res, da se prej tam nisem mazala.

Mene tudi zanima, katera bo šla naslednja v Rim? Po PDP-ju je to Sandra*, če se ne motim? Samo, kaj ko verjetno ne bomo šle po vrsti, pravi datum poroda ostane do konca vendarle skrivnost. Mene pa zanima, če katera ve, zakaj se reče, če greš rodit, da greš v Rim. Se mi zdi, da se ta termin kar dosti uporablja, ampak pravi izvor tega termin pa meni ni znan user posted image . Zdej, sem pa mal zafilozofirala...user posted image

Tolk zaenkrat od mene...

Uživajte v pričakovanju!

2006
2008

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
26.7.2006 8:55:28   
Cebelica Maja
Jutro!
Sem imela naporno noč. Najprej me je začelo ful boleti v križu okoli desetih zvečer. Potem pa mi je trebuh čisto otrdel in začeli so se popadki. So bili na deset minut približno eno uro potem pa so ponehali.
Sem bila že v pripravljenosti da bom šla v porodnišnico pa potem ni bilo nič iz tega. Še dobro, ker rabiva z user posted image  še dva dni časa, da vse urediva do konca. Danes se nama še 1x barva stanovanje, jutri pa vse skupaj postaviva in začneva veselo čakati na user posted image .
Zjutraj pa je user posted image  veselo počival, sedaj pa se že začenja nogometna tekma. Komaj sedim za računalnikom. user posted image

Lep sredin dan!

Pa ne preveč vroč!

user posted image

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
26.7.2006 9:04:17   
Anonimen
Dobro jutro tudi z moje strani!

Stuhica tudi ti si tista, ki je ponoči slabo spala. Meni se sicer ni dalo prižigat mašince. Zdaj vem, da se za drugič splača, da nekatere tudi ponoči pišejo poste.

Ta noč je bila ubitačna. Najprej zaspati nisem mogla, ker me je trebuh skozi bolel.Vroče mi je ful bilo in nikjer nobene ohladitve. Ponoči se je potem stanje stabiliziralo, tako da sem lahko malo zaspala. Res pa je, da sem imela tudi jaz včeraj pogost obik WC, samo ni bila glih driska. Če ne bi bilo zjutraj bolje, sem se odločila da pokličem v porodnišnico. Samo zdaj je speet vredu. Kako dolgo bo pa ne vem.

Hruška a ni feta sir slana zadeva. Če fejst zatekaš, ti ga G sigurno ne bi priporočal. Meni je zaradi zatekanja odredil neslano dieto.

Mene tudi zanima, katera bo naslednja. Jaz stavim na POLLY. Čeprav je po datumu en dan za mano, se mi zdi da bo naslednja. Pustimo se presenetit.

Kaj boste danes kaj kuhale?

Lp

(odgovor članu bebi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?