Splet.Ka
|
Dobro jutro! Danes sem spet vstala z mojim , ki se mu je iztekel dopust . Sem imela od petka naprej tako pestro. To mi je sicer všeč, ampak že ponoči sem ugotovila, da je bilo preveč. Danes sem taka, kot da tri dni ne bi počivala. Ena je zadnjič napisala, da se počuti kot nasedel kit...evo, točno taki so moji občutki! Miši in Ajda se počutita dobro. Sta sami v veliki sobi in se dojita. Osebje na Jesenicah je menda ful prijazno in pripravljeno pomagat. Sicer je pa miši sporočila, da ni imela prej nobenih znakov, da bo rodila. Je zadnjič omenila, da se ji je spustil trebuh, da lahko več poje in da lažje diha. Potem je bila še vsa aktivna v soboto, saj ste videle tisti njen post. No, potem je šla še gledat ognjemet na Blejsko noč. Ob 1.15 ji je začela odtekat voda, dobila je popadke in v dveh urah je bila že 8 cm odprta. To je ravno tak porod, kot si ga vse želimo, ane? Aja, pa sporočila je, da se mala ni NIČ umirila, da je tisti dan ful brcala! No, miši pravi še, da je vse nepozabno in polno sreče. Več bo pa verjetno povedala sama, ko prideta z Ajdo domov. Res ganljivo takole, ko se zvečer še z nekom pogovarjaš, čez noč pa ga doleti največja sreča. Melitkica, kako to, da so ti prestavili PDP? Stuhica, srečno danes na pregledu. A je CTG kaj pokazal? Jutri dopoldne bom skoraj gotovo doma, a prideš dopoldne? Sporoči, pa greva v "tastarga tanovga tenisa". Saraja, da ni bila tale driska s krči del popadkov? Sem brala, da se lahko tudi tako pokažejo. Ptica, čestitam za uspeli piknik! Sandra, ti pa res še s kompotkom poskusi. Drugače imam pa jaz tudi take noge, da bolijo in pečejo od zatekanja. Čisto vsem želim (razen andrejiz, ki ima še toliko opravkov ), da bi čim prej rodile.
|