miši -> RE: avgustovka (29.6.2006 10:43:29)
|
hej bejbe pri nas pa je danes malo bolj ugodno za dihat, ane hruska? zdaj se sicer nekaj sonce kaže, bomo vidli, midva greva danes nekam v naravo, mogoče do jezera. posteljnino, kot pravijo punce dobiš povsod, samo meni se zdi kar precej draga, poglej še v Neckerman, ja pa pazi pri merah oz. dimenzijah. Mi smo jo po smešnih cenah kupili kar v Ikeji. BC na Jesenicah je tko povprečno založen, jaz tam kaj dosti nisem kupovala, zagotovo pa boš kaj dobila. Jaz imam večinoma stvari iz HMja, ker je neprimerno ceneje pa res imajo tak prijeten, kvaliteten bombaž. Pomojem bom šla še kaj iskat, te "tetra" majčke (sicer so iz bombaža,ne tako kot iz gaze) so fajn, dve sta 1290 sit. Imam sicer veliko teh majčk sposojenih, zgledajo tko kot plenice (material), ampak meni to deluje tko razvlečeno in nič prijetno....kaj pa vem. hruska, lahko ti povem, če bom kaj šla v Villach (po 10.7. verjetno) pa greš lahko zraven ali pa ti kaj prinesem. V HMju imajo tudi veliko bodijev na preklop (zapenjanje počez spredaj), kar se meni zdi zelo praktična zadeva. Polly, joj, kaj te je pa zdaj doletelo, upam,da bodo antibiotiki čimprej prijeli pa da ne boš preveč utrujena, poskusi izdržat, da kdo pride domov pa čimveč počivat, antibiotiki že tako poberejo veliko moči. Andrejaz, hehe, vidim,da si ti tudi zaspanka, mene sploh ne moti če grem ponoči na wc, itak grem na pol v spanju, danes sem spala do 9.30, imam fino odprto okno, tako da je svež zrak in spim ko bubica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jah, na Jesenicah se kar čaka, jaz sem pri moji G do zdaj bila kar hitro na vrsti (1,5 ure), zandjič pa je bla kr dolga, dobri 2 uri. No, v sredo pa imam pregled pri Tratnjeku ob 10h pa upam, da bom v dveh urah gotova, moram še v šolo na konferenco....kdaj imaš ti? hruska, stuhica, a gresta potem v torek na predavanje o EA? a je to samo predavanje al že prav posvet? Jaz se za EA ne bom odločila, bi pa vseeno šla poslušat. tut meni se zdi, da nas je ful manj kot kake 2 meseca nazaj, sploh Rejo pogrešam, je bila precej online.... ojej, zdaj pa slišim eno miceno mijavkanje zunaj pred hišo, zgleda, da se je en mladiček izgubil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] čaw!
|
|
|
|