miši
|
huanita, ojej, si lahko samo mislim, kako ti je bilo hudo in kako se ti je želodec skrčil...občutek strahu in panike v nosečnosti je nekaj zelo groznega, jaz sem imela en teden tak, res hud in sem vesela, da je za mano in da sem razčistila ene stvari. samo da se je dobro izteklo....sem jo pa tudi jaz enako zagodla svoji mami, in sicer sredi zime pri minus nekaj stopinj pa še balkona nismo imeli zaprtega. Situacijo so, ob pomoči sosedov, rešili gasilci. hruska, tut jaz pijem, galone, ne samo litre, pa se vidim, da gre kar precej manj tekočine ven, kot bi moralo iti, zato pa ponoči zgleda vse nadoknadim, po novem grem tudi 2x na wc odlit, kar orenk. Meni je iscer te dni grozno vroče, imam kr ene vročinske valove, uf, nič fajn, še najlepše je kje zunaj pod kakšnim gostim drevesom, naravna senca to je d best! čebelica, ja prav pohvalno, moj nahod pa je zdaj kar na višku, te trave visoke me orenk dajejo pa sedaj še kosijo in ful čutim, če se vozim z avtom....kiham ogromno pa kri se mi vlije vsaj enkrat na dan.....ravno danes, ko smo imeli konferenco se mi je vlila, so vsi takoj zapaničarili in mi dajali obkladke no saj, je pa pomagalo. Še malo pa bova rešeni . stuhica, joj, res nič fajn tvoji izvidi, res se potrudi veliko veliko piti, predvsem vodo ane al pa tisti čaj za mehur (?), boš vidla, drug teden bo ziher boljše. Jaz sem imela pri glukozi izvid 6 in menda je to ok. a ti si delala že drugi test? meni drugega ni blo treba. O nosečniškem diabetesu boš pomojem veliko več izvedla na Pušenjakovem forumu pa malo posrfaj po www-ju. Zagotovo pa moraš manj sladko jesti oz. nič ne sladkaj dodatno, če že, uporabi sadni sladkor fruktozo, umetnih sladil pa nikar ne uporabljaj, ne bo fajn za tvoje ledvičke, ki so že tako obremenjene. Sporoči, kako gre. Veš, da imam jaz naslednji pregled pri tvojem G (moja je na dopustu) in me je že zdaj strah, še nikoli nisem bla pri njem, slišim pa vse sorte... Moje noge so zdaj ok, če sem dolgo na nogah mi malo zatečejo, sicer pa ni sile, imam pa občutek, da mi kar precej voda zastaja v telesu. Joj, meni je danes tako vročeeeeeeeeeee LP vsem!
|