Splet.Ka
|
Piscancek, kakšna fletna slikica . Hehe, pravi piščanček. Sicer sem pa tudi jaz ravno pogledala Mein Baby. Tokrat se prvič nisem zraven zjokala. Mogoče zato, ker sem se že navsezgodaj zjutraj, ko je glavni ju8nak v knjigi umrl, pa sem že presegla dnevno dozo . Ja, odkar sem doma, kar pogosto pogledam na portal kulinarika. Sem na njem našla ene 10 receptov za čokoladno torto, malo sem jih skombinirala in je ratala odlična. Lahko pa v svoj arhiv receptov, ki sem jih dobila od prijateljice, pogledam še za jagodno, če želiš . Busybee, super šoping! Glede telesa...a maš sicer tako oprsje, da ga je vredno neprestano gledat? Ja super, a zamenjaš?! No, predstavljaj si, pri meni še ti pogledi odpadejo na veliko rit . Pozabljivost...groza. Odkar sem doma, moram imeti za vsak dan sproti vse napisano na listku, kaj moram naredit, ker se enostavno ne spomnim, pozabim. Če se kaj dogovorim, da bom koga poklicala kak drug dan, al pa da bom račun plačala, se kaj pozanimala, moram vse v rokovnik zapisat. Sem brala, da po porodu to mine . miši, a vi to iz Ikee kar v kombi? Mi2 ponavadi vzameva od tašče karavana, ga nabaševa tako, da komaj sediva, naloživa še na streho, pa gremo . Kje boste imele novorojenčke čez dan prvih nekaj mesecev? To vprašanje me muči že dlje časa. Ne vem, če bi škratka imela ves čas v sobici, kjer naj bi bila posteljica... Imate kakšno idejo? Samo ne vem, če so ležalniki in te zadeve že primerni za tako majhne...
|