|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.5.2006 20:14:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
   RE: avgustovka
29.5.2006 21:36:31   
piscancek
ojla user posted image , upam da ste preživele današnji dan kar se da fajn, kljub dežju.

PTICA- povej kako je bilo na telovadbi, mogoče bom lahk js tud v četrtek prišla, kdaj se začne, a tud tako kot danes, ob 17:00? Za te plenice bambino mio sem že slišala, mislim da jih v Arielovih trgovinah prodajajo, poglej na forumu med.over .net, tam sem jaz brala debate o teh pleničkah. Pa se ne spomnim več kaj so že rekli, edino se spomnim za Kooshies, te pa v Mothercare prodajajo, so pa baje ful tanke in zato bolj premočijo, pa še pri nogicah je več prostora, tk da lahk hitr ven kaj ugreuser posted image .
Hlače sem si kupila v H&M-u, zame nimajo izbire, ker xs mi ne gre čez mojo žogo, S so mi pa v riti prevelike. Ampak pol sem si pa vseeno vzela lanene hlače, sej so kar lepe, jih bom pa pol na koncu, ko mi bo še rit zrasla ponosila.
Tud js sem si izmerila obseg mojga trebuha 91 cm je pokazal meter. Sliši se malo, ko ve vse pišete že več kot 100, ampak jaz sem drugač bolj drobna in tud zdaj se nisem nikamor zredila, sam v trebuh.Zdaj sem pridobila 6 kg, tako da tehtnica kaže 58kg.
Ptica midva hodiva v Graz v Seiersberg center, no to je mal pred Grazom, pa v West center, včasih pa v Celovc, sam men je boljš v Grazu, že zaradi Ikee, ker vedno skočima pokukat tud tja.
Zdaj me je pa user posted image  tja po mehurju, tak da bežim na wc

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.5.2006 21:41:40   
miši
uaaa, bambina, ne preveč čipsa user posted image , je preslano, ni čudno da si skos žejna, no saj, piti je že tako treba veliko, tko da je fajn.
Meni se pa lušta sočnega sadja, jagod, češenj pa kr kakšno lubenico bi user posted image .

Glede previjanja, bodo že v bolnici povedali ali na široko ali ne. večinoma pa ne povijajo več na široko kajne.
Mi pomojem ne bomo imeli pralnih plenic, s tem je ogromno dela, zaenkrat pa me še nobene "raziskave" niso prepričale, da s pamperskami in podobnimi nekaj ni v redu. če bi bilo res kaj neoporečnega, potem bi zagotovo pampers prvi izumil praktične plenice za pranje, seveda sensitiveuser posted image . Kaj pa vem, poznam kar nekaj mamic, ki niso opazile nobenih sumljivih znakov s temi klasičnimi plenicami, večinoma vse zadovoljne....

nočko vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 928
   [Brisano sporočilo]
29.5.2006 21:57:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
29.5.2006 22:55:26   
Sandra*
Ojla!

Kako ste pridne s pisanjem. Men pa se kar enostavno ne da in sploh ne vem kaj bi napisala. Danes sem šla mal v nabavo in sem kupila tetra plenice kobacaj v dm- so ful poceni 10 plenic 3699, v pikapolonici so 4990. pa une krpice za umivanje sem kupila. Pa tolk mi je bila všeč krtačka za lase zauser posted image da sm jo mogla tut kupit. Kar nekaj sem imela dan za zapravljanje. Potem sem šla pa še v clark-a in kupila hlače zase, take bele ki imajo širok pas- so take kokr nosečniške- full dobre. A mate že vse drobnarije nabavlene? Js komi čakam da se že odločva za posteljico. Kr čakam, skos mislem, da k bom kupila bom pa kje bol fletno vidla. Joj sm smotana.

Men gre najbolj v slast sladoled, sploh se mu ne morem upret, pojedla bi ga na tone! Bogi user posted image pomoje ga prov zebe u buhiju.

Mi bomo uporabljali kar plenice za enkratno uporabo, verjetno bom kupila kr pamperske za prvič pol bomo pa vidli, se mi zdi da so pamperske najbol, no pa tut od dm niso slabe. Ampak z nakupom teh morm še mal počakat, se še ne mudi.

A ste cotke za user posted image že kaj prale? V mš so nam rekli da je treba oprat vsaj 2 meseca pred pdp, tko da jaz bom mogla počasi kar začet s pranjem, al pa tut še ne, pol pa ko bo prišel na svet ne bo več nič dišalo. a boste mehčalec tut not?

A ste papirje na csd že oddale? Js čakam da mi v službi izpolnejo kar se moje plače tiče pol bom pa nesla, sj ne vem do katere plače ti pa mojo vpisat?

No, božite svoje user posted image , pa še naprej tako pridno pište!

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 930
30.5.2006 8:12:21   
Busybee
Dobro jutro!

Jaz nisem še nič oprala, vse samo v eno škatlo zlagama in si govorim saj imam še čas - 10 tednov od danes. Glede mehčalca sem pa nekje brala, da lahko škoduje otrokovi koži (mislim, da je pisalo glede plenic, zato me ne držat za besedo).

Moj  user posted image  je včeraj sestavil previjalno mizo. Trenitno stoji v kopalnici, ampak je definitivno na nepravilnem mestu. On se noče poslovit od TV v splanici - vsaj zdaj še ne - jaz pa nočem, da so otrokove oblekice v kopalnici spravljene. In tako je današnji projekt prepričati ga, da jo čimprej prestavi v spalnico.

Kar se tiče plenic, tudi meni ne dišijo najbolj pralne, ampak mi je svakinja (moj edini vir informacija) povedala,da patronažne tu okoli znajo komplicirat.

A v MŠ povedo kaj moraš kupiti za začetek? Jaz kupujem tako malo počez in me je strah, potem kaj ne bom imela. Do sedaj sem kupila bodyje, pa 3 nočne pajace, 1 komplet (hlačke, jopica, kapica in copatki) 3 stekleničke, 2 dudi.  In to je  to! Plenice imam ta mesec namen iti iskat v Avstrijo, pa jogi morava še kupiti in prevleko za košaro. Ko sem tole napisala, sem ugotovila, da mi še full manjka, jaz pa vsem govorim koliko imam časa.

LP Vsem!

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.5.2006 9:12:23   
bebi
Deževen pozdravček vsem user posted image !

Trenutno še nimam dostopa do interneta, zdaj ko sem doma. Prav pogrešam vaša pisanja. No, ker imam ravno priliko, da sem na internetu, se moram oglasiti glede plenic. Jaz sem tudi privrženka bombažnih plenic, so vsekakor bolj zdrave in mislim, da se bo tudi user posted image  bolje počutil v njih kot pa v kakšnih pamperskah. Saj sem se jaz tudi v času M neprimerno bolje počutila z bombažnimi vložki kot npr. s plastičnimi Always, ki so mi ogulili vso rit, pa sem jih imela samo 5 dni v mesecu. Kaj šele user posted image , ki ima non stop na sebi npr. pamperske. Verjetno bom kupila bombažne plenice Racman.

Sicer sem v 31. tednu in je vse bp. Za nabavit pa imamo še ogromno in me kar vest zapeče, ko pripovedujete koliko stvari imate že pripravljenih za user posted image . Zdaj pa letimuser posted image  user posted image  user posted image  po stvari za našega dojenčka.

LP user posted image

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.5.2006 10:04:55   
goda13
Ojla punce!

Že dolgo časa se nisem oglasila. Trenutno sem že drugi dan doma, ker sem imela alergijo na tablete Retafer(za kri). Tudi naš buši lepo raste. Zredila sem se 5 kg. Zdravnica mi je rekla, da misli, da je otrok 3 tedne starejši kakor smo mislili user posted image ! Tako, da mogoče iz avgustovke postanem julijkauser posted image .

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.5.2006 10:25:55   
Polly
Živjo punce!
Dolgo se vam nisem javila, vseeno pa sem vas sem in tja na hitro prečekirala user posted image .
Najprej moram čestitati Nini64 za brez dvoma čudovitega fantiča user posted image user posted image user posted image !

Včeraj zvečer smo se s hčerkico vrnile z enotedenskega oddiha na morju. Pregnalo nas je slabo vreme in pa seveda dolgčas po najinem user posted image očku.

Počutim se kot kakšna stara mamca z bolečim križem in kolki user posted image . Prav zanimivo je, da sem pred dobrim letom dni (v prejšnji user posted image ) kar cvetela - počutila sem se bolje kot pred zanostivijo. Tokrat pa me skoz neki matra user posted image user posted image . Mogoče prispeva k temu tudi celodnevno ukvarjanje in predvsem dvigovanje moje 13 mesečne princeske, tko da nimam časa zase.
Zredila sem se za 8-9kg (tehtam se le pri G), čez trebuh pa merim 104cm. Ni mi jasno, da sem prvič pred porodom merila vsaj 119cm user posted image . Se mi zdi, da mi bo trebuh že zdaj eksplodiral user posted image , kaj šele bo?!

Hja, tudi jaz si bom počasi morala zrihtat papirje, drugače pa sem do konca junija še na stari porodniški, tko da bom praktično kar podaljšala za eno leto user posted image .

Lepo se imejte kljub kislemu vremenu!!!

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.5.2006 10:59:47   
Anonimen
Ojla punce!

Pa je spet en deževen dan pred nami. Ti dnevi so res najbolj primerni za lenarjenje.

Piščanček telovadbo smo imeli. Naredile smo vaje priemrne za nosečnice. Vse bolj na izi. V četrtek se dobimo tudi ob 17.uri. Za naprej pa ne vem. Je rekla ta ženska, da bomo delale pa same. Zdaj pa ne vem ali tam v telovadnici ali lepo spet same doma user posted image . Moramo se zmeniti.

Jaz še cotk nisem nič kaj prala, ker jih tudi nimam še kaj nabavlenih. Z user posted image  sva se menila da grema v juniju malo v nabavo. Ne vem kam se splača najbolj iti kupovat za naše user posted image ? Namen imava pa kupiti v juniju tudi previjalno mizo in pa sušilni stroj. Za previjalno mizo bova vzela zraven taščo. Obljubila nama je, da bo financirala mizo in še mogoče kaj.

Polly koliko časa po porodu si pa zanosila? Jaz sem rekla, če bo vse po sreči, bi tudi potem kar kmalu spet zanosila, ker so mi službo podaljšali ravno za čas porodniške. Tako, da bi potem kar nadaljevala s porodniško ali pa najprej s bolniško. Mislim, da me v tem času ne smejo dati na borzo? Moram se pozanimat. Imam še čas. Najprej moramo preživeti tole nosečnost.

Papirje še čakam iz službe. Potem pa veselo na delo.

Danes sem tako neki zlamana. Križ sme spet boli. Bom šla zdaj malo ponoviti vaje od včeraj, ki smo jih delale pri telovadbi.

Lep deževen dan vsem user posted image  in vašim user posted image !

(odgovor članu Polly)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
30.5.2006 12:12:32   
Cebelica Maja
Velik deževen pozdravček!!!

Miši jaz tudi še vedno kiham ampak je vseeno super. Vsaj diham ne kot user posted image Vedno ko kam pridem, moram najprej nekaj časa počakati predno vstopim, da me vsi ne gledajo kako mi vse piska v pljučih.  Nosim pa jaz tudi user posted image  bolj zadaj. Me je bolj iz ferbca zanimalo če se ti je kaj povečal. Pa saj veš, se takoj pomiriš, če vidiš da je nekdo s podobno situacijo na istem.

Tija 75 hvala za napotek do trgovine. Bova šla z user posted image  malo v nabavo čez vikend ali pa kakšen drugi dan naslednji teden. Bom videla kako bo dopuščal čas, ker se nama s ponedeljkom začne MŠ. Moram jutri še po kupončke skočit v Porodnišnico, da ne bo potem kaj narobe.

Babmina tole s čipsom mi je pa zelo znano. Jaz ga nikoli nisem jedla, kakšen mesec nazaj, pa sem si ga ful zaželela. Pa sem ga šla kupit, samo tistega kuruznega. Je bil odličen, nemasten in ne slan. Pa sem rešila celotno situacijo. No, od takrat naprej se ga nisem več dotaknila pa čeprav imam še eno celo vrečko doma.

Saraja pri nas bomo uporabljali kar Pampers planice. Je pa res, da imam doma tudi nekaj bombažnih planic in povijalk za široko povijanje. Če bo treba, bo pač treba, samo da bo z user posted image  vse v redu. Pa saj to ni noben problem več, ker dajejo spodaj kar pampers planico, čez pa potem bombažno in povijalko.

Papirje za CSD grem jaz iskat v četrtek dopoldne. Potem pa jih izpolnim, šef podpiše... pa počakati moram še na potrdilo o PDP od G, ker ga še nisem dobila. Ko pa bom vse to imela bom komaj papirje odnesla. Če pa kateri na CSD to ne bo prav, pa jaz nisem nič kriva, če G toliko časa papirje drži pri sebi. user posted image

Včeraj me je pa prijateljica ful razveselila z novico, da je lahko prisotna pri porodu, če želim. Je namreč babica v porodnišnici. Vse kar mora narediti je to, da podpiše izjavo, da bo ob porodu zraven. Sem se takoj boljše počutila. Že misel na to, da je en zraven tebe, seveda poleg user posted image  je pomirjajoč.

Vprašanje za vse, ki ste že opravile z MŠ? Koliko časa (tednov) ste jo imele in kolikokrat na teden? Jaz moram jutri sporočit pri nas v LJ, kdaj bova hodila, ob 16. uri ali 18. uri. Potem pa nam drugi teden povedo kolikokrat na teden bomo imeli. Komaj čakam, da vidim kaj se bomo novega naučili. user posted image

Pozdravček vsem user posted image in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 936
30.5.2006 12:20:31   
Splet.Ka
Punce, dober dan!

Do zdaj sem lenarila, ker je vreme obupno. Se moram odločit, kaj bo za kosilo, da grem do trgovine.

Jaz bom zagotovo uporabljala plenice za enkratno uporabo in si bom s tem verjetno precej poenostavila življenje. V moji okolici nihče ne uporablja bombažnih in argumenti me niti približno niso prepričali. Edino, kar bi me lahko prepričalo, bi bile kakšne škratkove težave zaradi izbire plenic.

Glede širokega povijanja so nam v MŠ rekli, da so v naši porodnišnici ravno nehali s tem. Verjetno pa bodo res tam svetovali, al je treba al ne.

Vse, kar imam jaz za škratka, je trenutno voziček in lupinica-avtosedež. Sobica (s posteljo, previjalno,...) je naročena, sorodnica mi bo prinesla še par stvari in do takrat ne bom nič kupovala. Sicer pa so nam v MŠ sali seznam, kaj vse je treba imet.  In vsaj za začetek, ko bo imel cunjice po en ali dva tedna, ne bom pretiravala.

Kaj počnete, ko je tako grdo vreme? Jaz grem brat knjigouser posted image . Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.5.2006 12:24:10   
piscancek
lep pozdrav user posted image
Js sem bla dans že v laboratoriju, sem mogla dat vodo, pol sem šla na socialno, kjer sem dobila še cel kup papirjev za očetovski dopust, in za porodniško sem še mogla od delodajalca nest. Še sem ujela, da lahk grem 42. dni pred pdp v porodniško, tako da jo nastopim 7.7.
no in zdaj sem končala s kosilom, čakam mojga user posted image  da pride iz službe. Spekla sem lazanjo, mmmmmmm kako diši.Komaj čakam, da se zagrizem vanjo.
bambina, men se pa ravno čipsa zdaj sploh ne lušta, to pa je tudi edina stvar, ki se mi je zagabila. Tud prej nisem bla nora na čips, ampak pred TV-jem je pa včasih sedel. Jaz bi pa breskve, jagode in melone jedla non-stop.

ok, pridne bodite in se beremo.

Ptica js mislim, da se ti najbolj splača v H&M po cotke za user posted image , majo ful šikane, veliko izbiro in pa cenovno ugodno, pa kvaliteten material. Se bova v četrtek na telovadbi mal pomenle, a prav?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.5.2006 12:28:10   
Splet.Ka
Cebelica Maja: Glede MŠ v Ljubljani sem se jaz tudi zanimala, ker sem mislila, da bom še v službi in bom laže tja hodila.

Tista gospa, pri kateri se je treba prijaviti in iti k njej po nalepke, je rekla, da traja v LJ 10x, lahko pa si greš tja prej ogledat urnike. Meni jih po telefonu takrat ni hotla brat, ker naj bi bilo preveč skupin. Je pa rekla, da lahko, če je problem, tudi kombiniraš različne skupine.

Če to to kaj pomagauser posted image .

Saj res, bambina, čips, kaj? Pri meni je bilo tako s čokolado. Ko sem se je pri delanju torte najedla v vseh oblikah, me je čisto minila. Zdaj ne pomislim niti, da bi pila kakav ali pojedal čokoladni piškot.

Ko je lepo vreme, pa me podobno prime za sladoled. Bo treba kupit malo večji zabojček in vajo ponovitiuser posted image . Hecam se.

Plenice: Sem prav vesela, da bom imela škratka v tem času, ko imamo na izbiro, kaj vse bomo uporabljale. Vsaka bo lahko izbrala plenice, ki najbolj ustrezajo njenemu škratku in njej. Izbira me včasih tako navdušujeuser posted image .

Čau!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.5.2006 12:30:01   
Splet.Ka
Piscancek, ti si že pri kosilu? Dober tek!

Jaz sem pa pred eno uro zajtrkovala in sem tvojega predloga o lazanji zelo vesela. Hvala!user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
30.5.2006 12:38:18   
Busybee
Žiujo!

V Domžalah mi je pa rekla, da se za MŠ ni treba nič prijaviti, samo prideš tja.

Moja šibkost so pa Jaffa keksi - kar tresem se, če jih nimam tisti hip, ko si jih zamislim.

Midva imava pa njoke z golažem za kosilo - mi je oči vse pripravil, samo pogreti moram!

LP Vsem!

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 941
30.5.2006 13:25:22   
Anonimen
Dober tek vsem, ki ste pri kosilu.

Midva bova pa imela pico. Moj user posted image  se je želi že od prejšnjega tedna. Danes ga bom pa presenetla.

Piščanček ali si mislila H&M v Sloveniji ali v Avstriji. Jaz še nisem bila zdaj v kratkem v nobenem.

MŠ smo pri nas v SG imeli 2x na teden. Trajalo je pa tri tedne.

Glede širokega povijanja pa je pri nas v MŠ rekla, da ti povejo v porodnišnici. Itak nam bodo vse povedali kako in kaj. Aja pa na široko povijati bi naj bilo treba do prve posvetovalnice. To pa je menda nekje 3 tedne do enega meseca. Tako nekako sem jaz razumela našo predavateljco.

Zdaj grem pa naprej delat pico. Testo bo počasi umešano.

(odgovor članu Busybee)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
30.5.2006 14:01:01   
piscancek
Zdaj se pa počutim kot da bi imela dvauser posted image  v mojmo bušiju, sem se fajn založila. ja, midva kosilava kar hitro, ker mojuser posted image  dela deljeno in ob 12ih pride domov, ob 13:30 gre pa nazaj v službo. Zame je tud malo hitro, a kaj čemuser posted image

Tud js se grem zdaj stuširat in zrihtat za v službo. čeprav dans pa se mi sploh ne da it, bi raje lenarila doma. Dežju pa kar noče biti konca in veselim se že soncauser posted image , kk se fajn rima.
PTICA js sem mislila H&M v Avstriji-Graz(tam najbolj poznam in mi je všeč). Tud midva se bova odpravla gor, ampak verjetno še le julija, prej ne bo cajta.

Pišite kaj,da pol zvečer ko pridem iz službe, izvem spet kaj novga al pa preberem kak čvek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
30.5.2006 15:58:56   
najina pikica*
ojle
zarad grdega vremena sem cel dan lenarla in poležaval in ugotovila da slabo vreme včasih prav pride...
sm komaj čakala da moj user posted image  pride iz službe in da skupaj pojeva kosilo,jst sm pa naredila pečen krompir in meso,ter veliko skledo mešane solate...njami...sm nora na solate user posted image ,zdej se je pa šel mal spočit user posted image  jst pa sm smuknla na forum prevert,če je kaj novga...
meni v nosečnosti pa najbol pašejo jagode,pomaranče,palačinke ter sladoled-to bi jedla neprestano brez zadržkov...njam se mi že cedijo sline user posted image
bebi-jst sm tut v 31t,kdaj maš pa pdp?
čebelica maja-jst sm mat.šolo obiskovala v lj v fužinah in sicer že na začetku maja.pa smo imeli predavanja od pon do čet,dva tedna.full zanimivo izveš veliko praktičnih stvari in nehaš komplicirati z nepotrebnimi zadevami...user posted image  user posted image
cotke-jst sm že vse oprala in zlikala,planičke pa sm kupla in bombažne in mali paketek pamprsk,pa bom pol vidla in se odločla
csd-jst imam že vso solato pri sebi le počakat moram 5-ega v mesecu ko dobim plačilni list,da mi bo lahko firma izpolnila še tist obrazec pol grem pa vse odnest ma csd
ok punce grem se pocrklat k mojmu lubiju,pa se slišmo še kej...papa

Neposredna povezava do sporočila: 944
31.5.2006 6:33:18   
Anonimen
Dobro jutro vsem user posted image  in vašim fuzbalerčkom!

Jaz sem danes že zgodaj pokonci. Ta teden se mi to pogosto dogaja. Zjutraj se zbudim ob petih, ker me mehur preganja. Potem pa začne naš/a fuzbaler/ka igrat svoje tekme in ne morem več spat. Danes sem morala že nekaj pojest,ker sem že od treh čutila lakoto. Moj user posted image  pravi,da že nisem več normalna.

Pri nas se že kaže sonček in sem sprejela sklep, da bom šla kasneje ko bo že bolj toplo na en sprehod.

Lep dan vsem skupaj in se beremo!

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
31.5.2006 8:00:54   
Splet.Ka
Drage user posted image !

Pri nas je tudi tako lepo vreme, da bi človek kar skozi okno gledal. Sonce, brez oblačka, vidim pa iz stanovanja čisto vse možne hribe: Dobrčo, Begunjščico, Stol, Vajnež, Golico, skratka cele karavanke in potem še Julijske Alpe s Triglavom. Vsi vrhovi so beli (tega konec maja nismo tako veseli, kajne), vse okoli noro zeleno...SUPER. Upam, da bo toplo, da se po nekaj dnevih kavča preselim na balkonuser posted image .

Včeraj sem potem skuhala sirove štruklje, lazanjo bom takrat, ko bo user posted image  na kosilu, da se mi splača pečico prižgatuser posted image .

Jaz bi tudi nonstop solate jedla. Za kosilo si včasih naredim zeleno solato, pa zraven solato s kumaro in jogurtom, pa še kakšno. Sadje, kot so breskve, marelice, češnje, jagode,.. je pa sploh super.

Saj res, mi smo končali včeraj z , smo dobili "diplome" (potrdila), čeprav so nam govorili o spremembah v nosečnosti, kar je bilo precej mimo. Moj user posted image  je bil nekajkrat z mano in pravi, da je valiko novega zvedel (in potem me sprašuje, kot pred kontrolko, če si je prav zapomniluser posted image ). Meni pa se zdi, da sem 3/4 vseh stvari prebrala. Ampak bolje, da izveč večkrat kot nikoli. Kako pa se vam zdi, je bilo uporabno?

Konec tega tedna ali začetek drugega že dobimo sobico za user posted image . Sem kar presenečena, ker sva jo naročila samo zato, da bi jo nekje do konca junija dobila. Manjkala bo le previjalna komoda, ki pride kasneje. Malo me je zagrabilo, ker nimava denarja, da bi jo zdaj pripeljala, pa je tisti gospod od trgovine Sonček rekel, da ni panike, ni treba dat niti tolarja, lahko plačava šele julija, važno da se njemu ne nabira prah v skladišču. Tudi vredu, aneuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
31.5.2006 13:38:28   
Anonimen
Ja kam ste pa izginile vse avgustovke?? Se vidi, da je lepo vreme. Tudi jaz sem bila na sprehodu in klepetu pri kolegici. Ampak prinas piha prav mrzel veter. Sem imela čist ledeni nos. Na Kopah in Uršlji gori je sneg. Halo, konc maja???user posted image user posted image user posted image

Zdaj p amalo kuham. Nič posebnega ni danes na jedilniku. Golaž in testenine. Obožujem testenine.

Kako pa ostale preživljate sončen dan?

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
31.5.2006 13:52:50   
Splet.Ka
Ojla.

Ptica, tale lep sončen dan jer pri nas že oblačen in ni več tako prijeten. Ne hvali dneva pred nočjouser posted image .

Jaz sem ravno razmišljala, kaj bom danes kuhala. Potem pa se je oglasila tašča, ki je imela opravke v bližini, in mi prinesla ješprenj. Malo sumim, da ga je posebej zato skuhala, ker ga pri njih doma nihče ne marauser posted image .

Zjutraj sem imela fiksno idejo, da user posted image  ni tako aktiven kot ponavadi. Včeraj sem bolj malokrat čutila gibe (no ja, pol dneva sem itak prespala), potem smo se o tem pogovarjali v MŠ. Zvečer na kavču ponavadi obrca mene in user posted image , včeraj pa nič (no ja, čez par minut sem zaspala). In sem se zjutraj odločila, da user posted image zbudim.

Od takrat me še močneje brca čisto vsako uro...za kazenuser posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
31.5.2006 14:16:10   
piscancek
user posted image jupi, kako je dans fajn ko sije sončekuser posted image user posted image user posted image , res pa precej hladen veter pihlja zraven.Js sem bla dans pri G pa je reku da je vse super, tako da sem res vsa vesela, samo vodo moram spet čez tri tedne datuser posted image  Ko sem doma hodim non stop na wc, ko pa pridem v laboratorij, čakam in čakam pa nič, prvič ko sem šla dat vodo, sem trikrat poskušala, tako da so ble ostale v čakalnici že prav besne nameuser posted image

HRUŠKA-men se je zdelo v MŠ ful fajn, čeprav sem že dosti stvari vedela, se mi zdi da mi je vsaka stvar, četudi sem jo že večkrat slišala, bla ful zanimiva in poučna. Seveda bomo pa pol v praksi videle kako se to obnese. Men je blo fajn, zanimivo, sem kar požirala informacije pa tud moj user posted image  je bil zelo navdušen.
Skor tk kot nad avto magazinomuser posted image . Veš hruška, ti si mi pa naredla lušte s sirovimi štrukelji, bi bla vesela če mi napišeš, kako se jih pripravi, nisem najbolj vešča, kar se tiče kuhalnice, a si želim, da bi znala čimveč stvari. Tako, da če ti ni odveč, mi prosim napiš . Tud men grejo v tek solate, paradižnik in kumare še posebej, komi čakam kak orng piknik, da se najem ražnjičev, pa tud kak čevap bi mi pasal. Se mi zdi da vse sam o hrani govorimo. Js nimam ekstra večjega apetita kot pa prej, mogoče malenkost. Sem pa imela ful apetit prvih pet mesecev, zdaj se mi zdi da me že kar tišči , če se preveč nabutam.

Ptica, js že komaj čakam jutrišnji dan in pa telovadbouser posted image . Se vidimo ob petih.

Jutri dobimo obisk iz Anglije, pride sestra od mojgauser posted image , pa njen mož in še ne štiriletna hči Hana, pa njihova najmlajša dvomesečna princeska Lina. Komaj že čakam, da bom malo pocartljala obe mali lepotički. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 949
31.5.2006 15:45:51   
Anonimen
Ojla Hruška in Piščanček!

Midva z user posted image  sva se ravnokar najedla. Jaz bom malo počivala, on je pa taščo peljal na pokopališče rože sadit. Potem gremo pa v šoping. Moj najljubši šport. Zmenili smo se da gremo pa v petek v nabavo povijalne mizice in še kakšne stvari. Komaj čakam.
Zvečer naju je pa svak povabil na piknik. Tako, da bomo jedli ražnjične in čevapčiče. Zadnjič je moj user posted image  kupil puranje čevapčiče in so mi bili zelo všeč. Ni bilo okusa po česnu. Bolj so mi pasali kot običajni.
Res debatiramo samo o hrani.
Sedaj pa počitek!

Čauči!

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?