Splet.Ka
|
Drage ! Pri nas je tudi tako lepo vreme, da bi človek kar skozi okno gledal. Sonce, brez oblačka, vidim pa iz stanovanja čisto vse možne hribe: Dobrčo, Begunjščico, Stol, Vajnež, Golico, skratka cele karavanke in potem še Julijske Alpe s Triglavom. Vsi vrhovi so beli (tega konec maja nismo tako veseli, kajne), vse okoli noro zeleno...SUPER. Upam, da bo toplo, da se po nekaj dnevih kavča preselim na balkon . Včeraj sem potem skuhala sirove štruklje, lazanjo bom takrat, ko bo na kosilu, da se mi splača pečico prižgat . Jaz bi tudi nonstop solate jedla. Za kosilo si včasih naredim zeleno solato, pa zraven solato s kumaro in jogurtom, pa še kakšno. Sadje, kot so breskve, marelice, češnje, jagode,.. je pa sploh super. Saj res, mi smo končali včeraj z MŠ, smo dobili "diplome" (potrdila), čeprav so nam govorili o spremembah v nosečnosti, kar je bilo precej mimo. Moj je bil nekajkrat z mano in pravi, da je valiko novega zvedel (in potem me sprašuje, kot pred kontrolko, če si je prav zapomnil ). Meni pa se zdi, da sem 3/4 vseh stvari prebrala. Ampak bolje, da izveč večkrat kot nikoli. Kako pa se vam zdi, je bilo uporabno? Konec tega tedna ali začetek drugega že dobimo sobico za . Sem kar presenečena, ker sva jo naročila samo zato, da bi jo nekje do konca junija dobila. Manjkala bo le previjalna komoda, ki pride kasneje. Malo me je zagrabilo, ker nimava denarja, da bi jo zdaj pripeljala, pa je tisti gospod od trgovine Sonček rekel, da ni panike, ni treba dat niti tolarja, lahko plačava šele julija, važno da se njemu ne nabira prah v skladišču. Tudi vredu, ane .
|