|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovka
10.5.2006 12:44:46   
stuhica
Ojla fosečkice kako ste!

tud midva sva bila z mojim user posted image  vponedeljek vMŠ! Smo imeli predavanje o dojenju. Našga ni bilo in ga tud ne bo zraven, no ja pa kaj morm sej se nav svet podrl silit ga pa tko ne mislim ker to vem že več kot 5 let da on nima želje da bi bil zraven. Zdej ga le hecam stem da imajo v bolnici posebne masažne postelje al mize pa ( k se ful rad masira ) pa ni bil za user posted image user posted image user posted image !

V glavnem vidim da vas je kar neki novih dobrodošle med nami več nas je boljš je!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hruška a si z našga gorenskega konca!? Si bla na Bledu v MŠ? Kdaj imaš pa PDP?

Miši mi nadaljujemo šele konec meseca 23,25,26 in 30 maja. A bosta takrat uspela z dragim al boš šla potem vseeno junija!

Vidim da se vse pridno redimo in merimo trebuščke moj ima 101cmuser posted image , zredila sem se  z -4 na +2 ( se pravi vse skupi 6kg oz 2kg na novo od teže pred zanositvijo. Ja moj buši je bil že prej okrogu pa jest majhna 157 in okrogla kot žogica tko da user posted image user posted image user posted image eni ful previdno sprašujejo, tisti k me pa ne poznajo od prej pa mislijo da sem se ful zredila in da se ful vidi.

Ma bomo že pol dal dol vse se sploh nočem več obremenjevat sej sem že 27t in3d srečka nosečka!Itak sem jih imela preveč že od prej nekaj sem jih uspela pred nosečnostjo dol spravt k sem jih dobila ker sem nehala dve leti nazaj kadit, pol sem se pa zredila k kokoška na hitr.

V glavnem krčev za enkrat ni nazaj sem imela ene dva hudauser posted image user posted image da sem mojga zjutrej ob 5h v luft vrgla se je ful revež prestrašu!user posted image user posted image user posted image

No ja v glavnem lepo se imejte in se še kaj slišimo na forumu!

Čav bav!

(odgovor članu tz)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.5.2006 13:37:37   
Cebelica Maja
tija75 tvoj lanski in letošnji dopust izkoristi tako kot si želela. user posted image  Oprosti, ker sem toliko časa rabila user posted image

miši a ni bilo včeraj super, ko je padal dež user posted image  Jaz sem ga bila ful vesela, se še danes malo pozna. Ko bi vsaj vsake toliko malo deževalo, da bi malo koncentracijo zbilo.

Pozdravček!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.5.2006 17:10:48   
najina pikica*
kuku user posted image ,sm v službi pa sm se na hitr znuznla za računalnik,da vidm kaj dogaja in če ste kej pridne user posted image
danes sm imela spet mat.šolo in smo imeli predavanje o negi novorojenčka,hvala bogu nam je predavatelca razbila par težkih dvomov kako oblečt novorojenca v poletnem času user posted image ,kaj vse rabimo od cujnc in kozmetike-zanimivo
bebi-super pol se bove pa še v porodnišnici srečale in morda v duetu "drle" user posted image  in kasneje verjetno srečali kje na sprehodu z štručkami
ok punce pridne bodite moram it delat papa

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 753
11.5.2006 10:08:00   
Anonimen
Pozdravljene vse nove in stare user posted image !

Vidim, da ste bile kar pridne v teh dneh ko me ni bilo.

Imela sem res napete dneve in še taktar ko bi lahko šla malo na RR mi internet nagaja!
Prejšnji teden sem praznovala rojstni dan. Od petka do nedelje sva bila z user posted image  v Dolenjskih toplicah malo na dopustu in na poroki. Bom še šla, ker ima moja kolegica apartma, ki je zelo lepo urejen in blizu term. Če katera rabi naj kar pove, ni drago!
Končno sma dobila v torek omaro, zdaj pa čakam monterja, da jo pride zmontirat, da bom imela kam zlagat stvari za dojenčka.
Jaz še tudi nisem kaj kupovala. Imava pa voziček, pa stekleničke in dudice. Nekaj oblekic bom dobila od svakinje, tako d akaj veliko ne mislim kupovati.

Včeraj sem bila pri G. vse je vredu! Tudi jaz sem pridelala kar nekaj kilogramov. Moj trebuh meri 109 cm (res veliko, če primerjam vaše) in dobila sem +6kg. Ampak je G. rekla, da to še ni pretirano, ker se prej nisem nič redila, kvečjemu shujšala, ker sem bruhala.
Včasih se počutim kot nasedel nilski konj!
Za krče sem pa od G. dobila Magnesol in Kalcij. Drugače se počutim kar vredu. Ne smem predolgo sedet ali pa biti na nogah, ker sem potem tako utrujena, da bi samo ležala.

Tudi midva sva bila 8.5. v MŠ. Malo smo podebatirali, kaj bomo vse delali in malo potelovadili. Upam, da bo po MŠ res začeli s telovadbo za nosečnice, ker je ni v našem kraju.

Takole, pa mi je le uspelo priti do konca.

Lep sončen dan vsem user posted image  in vašimuser posted image !

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
11.5.2006 19:05:43   
tiasha77
Hojla user posted image !

Vse uživate na sončku al kaj?  Mi smo imeli včeraj pregled in smo končno ugotovili (kar se nam je že dozdevalo), da je user posted image , kar mene ful veseli, saj se mi že ves čas zdi, da se bom lažje znašla s punčko kot s fantkom. Komaj čakam, da grem malo v nabavo malih cotk! Glede krčev v nogah mi je G svetoval Ca, Mg naj bi bil bolj za trebuh. Danes smo bili v MŠ in smo zvedeli vse (?) o porodu, pa prehrani, pa telovadbi,...

Zdej pa šibam še malo na sonček, pa se še kej beremo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
11.5.2006 21:54:10   
TODI
Pozdravljene user posted image  še posebej hruškica in piščanček!

No pa se spet oglašam. Sem bila malce zaskrbljena glede enega izvida, vendar se je izkazalo, da ni tako hudo kot sem mislila. V prvi nosečnosti otrok zadnji mesec ni pridobival na teži ampak jo je izgubljal. Sedaj v drugo pa me je poslala na merjenje pretokov in izvidi so pokazali, da imam neko zarezo, ne sicer dobesedno, bolje rečeno kot krč v žili, ki se pretake iz mene douser posted image  in se vsake tolko časa sproži in otežuje pretok. Baje ni take panike, ker če spet ( ni pa nujno) pride do zastoja rasti, pač prej sprožijo porod. Vendar ker mi je predpisala Aspirin, ki širi žile in ga moram jemati do 31. tedna, naj nebi bilo problema. Upam da bom o zdržali vse do PDP-ja.

Drugače pa spim kot ubita celo noč, če se pa že zbudim zaspim prec nazaj, tako da s tem nimam večjih problemov.

Me ja pa šokiralo, ko je tehtnica na zadnjem pregledu v pon. pokazala + 7kg, tako da sem se v enem mesecu zredila kar za 4kg. Okoli pasu pa pridelala 104 cm.

Ptica vse najboljše za rojstni dan. Upam da si uživala na Dolenjskem!! 

V MŠ bom pa verjetno šla junija, moj user posted image  pa še ne ve, sicer ima od zadnjič priznano vse le plačati je potrebno, da dobi potrdilo, mogoče samo na porodne dobe da malce osveživa znanje. Drugače se pa v drugo odločiš kaj hočeš še enkrat poslušati. Greš na uvodno srečanje in se potem dogovoriš kako pa kaj. Tako mi je povedala na inf. ko sem poklicala v Lj.

je pa tale moja user posted image  sedaj dosti bolj živahna in brca bolj kot v prvi nosečnosti, tako da sem kar mirna, saj kot pravijo dokler brca ji nič ne fali user posted image  user posted image  user posted image .

No pa lep večer še naprej!!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
11.5.2006 22:56:09   
piscancek
lp vsem user posted image !
Danes sem že drugič bila v MŠ, smo se pogovarjali o epiduralni, pa so skor vse user posted image izpolnile tist formular za ea, jaz pa še vedno trmasto vztrajam, da hočem prvič rodit po naravni poti. Ne da bi se bala ea, no mogoče mal. Čeprav nam je danes rekla anestezistka, da je to "staromodno" razmišljanje, da moramo rodit po naravni poti, in zakaj si ne bi omilile bolečine, če se da. Ne vem, ali si bom premislila ali ne. Kaj menite ve, ki ste že rodile?
nočko vsem user posted image  ,ki nas pridno brcajo, pa tudi vam moje user posted image  želim lahko noč in jutrilep dan.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 757
12.5.2006 8:22:35   
Splet.Ka
Halo halo!

Kako ste kaj danes? Pri nas je tako lepo vreme, da se človek mora nasmehniti.

Jaz vseeno nisem tako dobre voljeuser posted image . Po vseh teh brezskrbnih tednih so se začele čisto resne težave. Moj maternični vrat se je v enem mesecu skrajšal za 15mm (v zadnjem tednu skoraj za cel centimeter). Komaj kaj ga je ostalo, tako da bo moj G premislil, ali mi bo naredil cerklažo. Cel teden bo premišljeval zato, ker imam eno infekcijo in moram najprej z antibiotiki to pozdravit.user posted image

Dobila sem bolniško do poroda. Najbolj grozno je bilo, ko bi moral napisat zraven datum poroda (konec avgusta), pa je rekel, da od včeraj naprej nimam več PDP, za vsak teden, ko bo user posted image  ostal v trebuščku, bomo veseli. 

Zdaj moram čim več časa ležat, vmes grem vsak dan lahko za kake pol ure na sprehod, da ne bom čisto zakrnela, razen če me začne pritiskati dol.

Zdi se mi, da še nisem čisto dojela, tako da zdaj odpovedujem letovanje na morju in delodajalcu pišem mail, da bi mi pustil izkoristiti letošnji dopust, ker ga imam še 28 dni.

Še informacija za Gorenjke: Včeraj sem šla iz bolnice še v Mercatorjev center na Jesenicah po Niveino darilce, pa mi je na informacijah rekla, da jih bodo delili samo 13., se pravi jutri. 

Lepo se imejte. Tudi jaz si bom ležalnik odnesla na balkon in naročila vsem možnim sorodnikom, naj mi kakšno dobro knjigo prinesejo.

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 758
12.5.2006 8:46:59   
tiasha77
Zdravo!

Tudi pri nas je eno tako lepo jutro, da je prav užitek sedet na balkonu, bolj je problem pol it v službo (delam pop). Tudi mi smo se včeraj pogovarjali o EA, samo pri nas je tako, da moraš sam na posvet v bolnico z anesteziologom, da ti vse razloži, pa podpišeš papirje. Jst sama še ne vem, kako naj se odločim glede tega, najbrž ni tako napačno kot plan B, če bi bile bolečine prehude, čeprav je pri nas veliko logističnih ovir, pa mogoče EA sploh ne dobiš pravi čas (prehitro ali prepozno), tko da še ne vem. Itak sem vaga po horoskopu, tko da bom to še stokrat prevagalauser posted image .

Drugač pa punce, pazite nase, ne pretiravat, da ne bojo user posted image  pohiteli, saj jim res vsak teden veliko pomeni, čeprav mislim da je medicina že tolk napredovala, da se ponavadi vse dobro izteče! Če je treba počivat, počivajte!!

Želim vam en lep sončen vikend!T

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.5.2006 9:14:28   
Splet.Ka
Piscancek, tudi jaz se bom verjetno odločila za EA, vsaj zdaj tako mislim.  Pri nas je tako, da moraš na sestanek z anesteziologom al kako se že reče, potem pa te v neko knjigo vpišejo. Če se potem premisliš, nio panika, samo če nisi v tisti knjigi, je ne moreš dobit.

Se mi pa to, da želiš roditi  brez tega, sploh ne zdi nič staromodno. Pravzaprav se mi zdi celo pogumnouser posted image .  Včeraj sem pri G srečala znanko, ki je rodila prvič brez in je zelo zadovoljna. Pravi, da jo je sicer bolelo, samo da je pač hotela preveriti, kako je brez vseh sredstev. Bolečina je bila pa po njenem čisto nekaj posebnega in je takoj, ko je zagledala malega, izginila.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.5.2006 9:36:07   
piscancek
dobro jutro hruska in pa vse budne user posted image . Ravno sem razlagala tanji981, da pa bi mogoče bilo pametno, da tisti listek le podpišem, ker nikol ne veš, mogoče bom pa imela močne bolečine ( sem med tistimi, ki smo zelo občutljivi na bolečine, me že komarjev pik boli user posted image  ) in se bom na koncu odločila za EA. Ampak me je pa včeri na MŠ postalo kar groza, ko sem videla kako te piknejo v hrbet in ko ti vstavijo kateter sem dobla kar kurjo kožo. Sovražim igle - bojim se jih. Sicer pa mam še cajt, da preštudiram kako in kaj.

HRUŠKA- Ti pa le pridno počivaj in ubogaj G, boš vidla da se bo vse lepo izteklo, tako kot se mora. Tud moji kolegici se je isto zgodilo, s tem da je ona mogla ležat tri mesece in pol v bolnišnici, pa je bilo potem vse ok in je rodila krepkega fantka.

Lp vsem, zdaj me pa likalnik in sesalec kličeta.user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.5.2006 10:28:42   
saraja
Lepo pozdravljene vse user posted image !

A ni lep dan danes, prav za martinčkanje!!!
Tudi jaz sem med tistimi, ki moram bolj mirovati, kar mi sploh ne paše, ker sem bolj aktiven tip človeka! Me že 3t pritiska navzdol, samo moj MV je več kot dovolj velik! Tak da se baje nimam kej bat, po mnenju G!

Za EA se bom jaz tut najbrž odločila, samo en mesec prej moram iti na sestanek, da malo povejo in da me zabeležijo, drgač te ne sprejejo potem, ko je že tako daleč!

Drgač se pa počutim dobro, pridna sem pri hrani, tako da sem že kot user posted image user posted image

Lepo se imejte in uživajte!

Čavči

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

Neposredna povezava do sporočila: 762
12.5.2006 10:38:06   
tija75
Pozdravljene user posted image

Čudovit sončen dan je spet pred nami user posted image user posted image user posted image

Čebelica Maja, hvala za tvoj odgovor, tako sem se jaz tudi posvetovala z pravno službo iz našega podjetja in so mi punce dale zeleno luč. Sedaj samo še direktor user posted image

Pozdravljene vse nove nosečkice, katere ste se nam pridružile in čestitke za user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega, ponoči so me edino pričeli v nogah loviti krči. Ni prijetno user posted image

MŠ smo imeli že 2x. Zame, katera sem prvič user posted image je še kar zanimivo in mi tista ura in pol odleti. Moj user posted image seveda redno hodi zraven, sem mu enkrat vmes rekla, če mu bo dolgičas mu ni potrebno iti na vse, pa vseeno vztraja user posted image user posted image user posted image .

Uživajte v sončku in pobožajte user posted image

Čao Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 763
12.5.2006 11:35:12   
najina pikica*
kuku user posted image
prebudil se je en prekrasen sončen dan,tapravšen za martinčkanje user posted image user posted image ,jst ga bom sicer izkoristila samo dop,ker mam popoldan službo
jst sm že aktivna od zjutraj,me sonček ni pustil spat pa smo se z mojo user posted image  in mojim user posted image  na špancer...user posted image  
včetraj je od mojega user posted image  sestra imela maturantski ples in smo spet po dolgem času žurali do zgodnih jutranjih ur,bilo je ful fajn no ja dans sm mal zmatrana ampak prijetno zmatrana...
moj user posted image ima že od jutra akrobatske treninge,včasih me tako močno brcne za je kr mal neprijetno...nasledni teden 16.5 mava spet randi pri moji g. in komaj čakam da ga vidm...da mi g. pove kolk je velik in kolk tehta,sm že kr mal neučakana user posted image ,kolk so pa kej vaši user posted image  težki in koliko merijo?
ptica-vse naj naj za tvoj rojstni dan,ti pošiljam eno user posted image .drgač sm pa tut jst v začetku maja praznovala rojstni dan,ker nam je bil vreme naklonjeno smo naredili piknik 
hruška-počivaj in vidla boš da bo vse ok,držim pesti zate in za tvojega user posted image
glede epid.-jst sm se odločila za naravni porod,sicer sem noseča prvič in z porodom nimam izkušen,a vseeno...delam v zdravstvu in na te stvari gledam malo drugače...je pa odločitev vsake nosačke zase ok
punce lepo se imejte,čuvajte svoje bušije in kar se da čim lepše preživite današnji sončni dan...papa

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 764
12.5.2006 20:35:52   
melitkica
Pozdravček tudi z moje stran!

Končno se je začelo res lepo vreme. Sem ga pošteno izkoristila za sprehod in počivanje na klopci v parku s prijateljico, ker je moj user posted image  bil v službi. Jutri pa imamo piknik, še boljše.

Hruška le počivaj in držim pesti, da bo vse ok!

Glede EA - jaz sem že dolgo zmenjena z anestezialogom, tudi mojo G sem obvestila, pa tudi seznanila sem se kako in kaj, pa čeprav še nisem imela MŠ.

Danes sem kupila Nivein dojenčkov nahrbtnik, pa tudi darilce sem dobila v Mercatorju. Prisrčno.

Ne bom se več hvalila, kako nimam nobenih neprijetnosti, ker po navadi vse pride na plan.

Uživajte v sončku s svojimi user posted image !

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.5.2006 21:45:17   
miši
čaw punce,

danes sem se potepala po Avstriji, v Grazu imajo veliko oblačil za nosečke (HM), samo meni se zdi, da je kar drago, majčke so nad 3500 sit. Sem pa zato v oddelku za "normalne" našla prav fajn majčke z naramnicami, xl, samo 1200 sit, bombaž. Toliko, da veste, če bo katera mimo zavila...

hruška, lepo počivaj in se pusti razvajati pa poročaj kako si, da držimo pesti zate. Jah, na Jesenicah je vedno nekaj ekstra, tiste ženske na indormacijah so res mal tko na izi, ena starejša, blond, je sploh super počasna....brrrrrrrrrr....

stuhica, mah midva bova kar lepo junija šla v MŠ, zdaj je tak plan, a to se potem dogovori in se termini uskladijo?

Uživajte vikend!

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
12.5.2006 23:16:42   
piscancek
lp srečkenosečkeuser posted image

Ptica in Saraja, a tudi vidve hodita v MŠ v Slovenj Gradec? Midva z mojmouser posted image  hodiva, pa sem zasledila, da sta iz SG in bi blo fajn, da se spoznamo, saj vesta da user posted image  komi čakamo, da počvekamo in se pomenimo o tej in oni stvari.
oglasita se kaj.

Vsem ostalim avgustovkam pa sladke sanje in mirno noč =( čim manj na wc ).
pa pa

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.5.2006 9:15:47   
Splet.Ka
Dobro jutro, avgustovke!

Pri nas je spet krasno vreme in komaj čakam, da grem nekam ven in raztegnem ležalnikuser posted image .

Piscancek, tvoje lepe želje o wc-ju so se uresničile, ponoči sem šla samo 2xuser posted image .

Miši, meni se itak vse nosečniške stvari zdijo precej drage. Pri "normalnih oblačilih" je vsaj izbira - lahko kupiš majčko za jurja alpa za 20.000, nosečniške pa so vse kar zasoljene. Sem bila zadnjič v LJ v Popku in pod 6.000 ni nobene majce.

Kaj boste počele danes? Jaz se že zjutraj veselim, da bomo pekli na žaruuser posted image .

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 768
13.5.2006 22:44:11   
piscancek
ojlauser posted image

a gleda katera nadaljevanko TELESA, in kaj meni o tem?
nočko

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   [Brisano sporočilo]
14.5.2006 9:52:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 770
14.5.2006 10:26:37   
Splet.Ka
Dobro jutro, dober danuser posted image .

A je to nadaljevanka o porodnem oddelku, ki je bila na sporedu včeraj zvečer? Jaz sem včeraj gledala tisti dve minuti, ko je slepi ženski med porodom umrl mulček, potem pa se je moj user posted image  zjezal, naj ne gledam traparij. Pa je res bolje, če ne gledam.

Čisto po pravici vam povem, da je strogi počitek oziroma ležanje nekaj precej zoprnega. Počutim se zelo omejeno in moram še ugotovit, kako si bom čim bolj popestrila dneve. user posted image

Zato vas že zdaj prosim za pomoč. Ali mi lahko, lepo prosim, napišete naslov in avtorja kakšne knjige, ki vam je bila všeč? Hvalauser posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 771
14.5.2006 18:55:09   
miši
DaVincijeva šifra (če še nisi prebrala), Alkimist, meni se je zdela ful fajn knjiga od Petra Vilfana (sem trenirala košarko)....al pa mal revije prelistaj.

Jaz pa sem kar utrujena, smo sestavljali pohištvo, imela sem ene inštrukcije, zdaj me čakajo še ene, zvečer pa grem h kolegici na čvek. Upam,da bom šla še kaj spat user posted image .

Jutri se veselimo sončka!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.5.2006 20:03:07   
Busybee
Moj user posted image  čisto ponori, kadar jaz gledam kaj takega o nosečnicah, dojenčkih ali pa če mu razlagam kaj sem kje prebrala- mi je že večkrat rekel, da mi bo prepovedal računalnik.

Knjige: 1. in 2. del Bridget Jones - boljše od filma; Trije v postelji (Carmen Reid);  Dnevnik varuške; Jaz, gejša (Mineko Iwasaki, Rande Brown) ; Iščem impotentnega moža; Zimska vrtnica; A widow for one year; World According to Garp ( obe John Irwing); Ljubezen (mislim, da je od Rožanc Marjana); Panika - Desa Muck; Alamut (Vladimir Bartol). Zdele sem se jih toliko spomnila. Jaz raje berem knjige v angleščini. Lahko ti tudi tam jih nekja najdem, damo moram splezat na podstreho, ker sva ravno spalnico preujrejala in sem jih morala v kartone spravit.

Jaz sem imela pa blazno naporn vikend - samo jedela ves čas. Včeraj sem imela rojstni dan, danes pa nečak obhajilo in sem polna okusne hrane - jutri imam pa pregled pri G - me je že zdaj strah kaj bo sestra rekla, ko bom stopila na vago. Pa še inekcijo dobim jutri!user posted image

Aja! Še dogodivščina od včeraj: 4 letni nečak se je zaklenil v kopalnico in se je moj predragi izkazal kot blazno mirna oseba, ker je tamalega pripravil do tega, da se je odklenil, kljub vsej paniki, ki ga je grabila. Oče je pa na tamalga vpil, da ga je bilo še bolj strah.

Hruška želim ti čim več užitkov ob branju!

LP vsem,
Barbara

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.5.2006 20:13:49   
tiasha77
Pozdravljene!

Hruska - so ti že kar dost napisala, Da Vincijeva šifra ali pa Angeli in demoni (oboje Dan Brown), pa katerakoli knjiga pd Nore Roberts, pa oba dnevnika Bridget Jones, ... pa še jih je en kup luštnih knjigic, ki jih prebereš na en mah.

Busybee - vse najboljše

Pri nas je bilo danes bolj mirno, bolj dan za počitek, jutri pa spet novim zmagam naproti!

Lp, T

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 774
15.5.2006 7:31:19   
Splet.Ka
Busy, vse najboljše user posted image

Punce, hvala za priporočila za branje. Danes je tako lep sonček, da se bom verjetno sprehodila in vpisala v knjižnico. Si morem kar zalogo nabrat, ker bom 2 dni brez računalnikauser posted image . Saj ne, da ne morem brez njega, ampak ko sem cele dneve sama in prikovana na kavč, pa imam rada vsaj kakšen virtualni stik z vamiuser posted image .

Sicer pa imata moja sestra in tast rojstni dan v petek, moj user posted image  pa potem drug teden. Tako da pospešeno razmišljam, kaj jim bom podarila, za ideje me kličejo tudi sorodniki in prvič v življenju imam čas o tem razmišljati.

Če bodo v četrtek novice o mojem materničnem vratu dobre, bom pripravila praznovanje za sestro - predvsem kakšne kulinarične dobrote. Tega sicer nisem vajena, zdaj imam pa čas.

Lepo se imejte, če se da, izkoristite sonček in na vsak način poskrbite, da se boste dobro počutileuser posted image .

Papa!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?