miši -> RE: avgustovka (4.5.2006 23:31:16)
|
Sandra, 68 in 74 so že ful velike številke! Prve tedne boš rabla 56 in potem 62 do vsaj 3 mesecev, na etiketi ponavadi pošejo tudi meseci, tako se ti bo lažje ravnati. stuhica, ja če boš izvedela, javi za materinsko, jaz imam napisano, da je ob 18h. V hiperja ne vem še kdaj bom šla, ta teden verjetno ne (se učim za strokovca), lahko pa se zmeniva in greva skupi pa greva še na enga kofetka. A je to tisti prospekt, ki je za dogodke v hipermarketih? glede tvoje situacije, mi je malo čudno, da boš še en faks vpisala, a nisi ravnokar nekaj zaključila, pomojem je potem smiselna nadgradnja le-tega. Kako je možno, da traja visoka poslovna 4 leta? to je potem univ. nivo in bi v bistvu morala narediti samo kar ti manjka za 7 stopnjo, imam prav? Vsekakor se turistična sliši boljše in smiselno, pomojem no. Veš, kakorkoli bo program in urnik, se boš že prilagodila in se zorganizirala, bo pa gotovo lažje samo petke in sobote. Moj fant je tudi ekonomist, že kar na visokem položaju in pravi, da je to zelo slabo cenjen poklic, hude odgovornosti, stres, preveč jih je na trgu, pravi tudi, da z raznimi poslovnimi šolami nisi kaj dosti vreden, da je to kr nekej in da kakšne hude prihodnosti s tem nazivom ne moreš imeti. Res je trg zasičen. Mislim, da boš v turizmu lahko enako dobro izkoristila svoje znanje, delo je zagotovo bolj kreativno pa tudi veliko se vlaga v to panogo, saj če bodo vsa večja podjetja propadla, nam bo turizem še kako prav prišel in ga bo potrebno še bolj razvijati. Jaz v tem vidim eno svetlo točko. Majhna podjetja pa itak delajo z minimalno delovno silo, saj veš, čim manj delavcev za ogromno dela....Upam, da sem ti kaj pomagala. Tudi jaz jeseni zelo verjetno vpišem podiplomca, bomo že nekako, me sploh ne skrbi, itak imamo internet, tako da si v kontaktu in lahko delaš. fajn spančkajte!
|
|
|
|