saraja -> RE: avgustovka (3.5.2006 9:46:22)
|
Lep pozdravček tudi z moje strani!! Tudi mene ni bilo brati lep čas! Zdaj se začenja, mislim, da pri vas tudi, prenavljanje stanovanja! Saj moramo že prej vse urediti pred prihodom [sm=duda.gif], kajne!! Čez cele praznike smo delali, tako, da za kakšen izlet sploh ni bilo časa, pa potem tudi volje ne, ker je potem zvečer vsak po svoje kar padel v posteljo [sm=zaspan.gif][sm=zaspan.gif] No, jaz seveda sem bolj opazovala, no saj sem pomagala, dokler me ni začeo spet pikati v spodnjem delu bušija!! In kako spite ponoči? Jaz več ne vem kam se naj obrnem, ker me že vse boli, zjutraj sem tako povožen ne vemkaj! Ful se bojim, da bi zaspala na bušiju! Ja, pa tut noge me že kar precej bolijo, zaotekanja še nisem opazila!! Sej vem, da samo jamram, kaj čem, tukaj se lahk vsaj izpovem! Babike, povejte, al že nakupujete za dojenčke? Jaz imam danes iti v priložnost v baby center, pa bi že tako rada kupila nekaj stvari, tiste male malenkosti, pa mi nekaj ne pusti, vest, mogoče? Ker pravijo, da za vnaprej si ne smeš kaj kupovati, ker se ravno takrat nekaj neprijetnega zgodi!!! Kaj pa vem!! Jaz ne delam nikjer, tako, da nimam dopusta [sm=smiley36.gif], je pa tista porodniška, ki jo imajo vse! Saj ne vem, kdaj si moram iti zrihtat tiste papirje za paket, pa tako naprej!! A je katera tu gor v takšni situaciji? Je pa bilo zanimivo!!! Septembra sem diplomirala, potem sem iskala do konec novembra službo, no še dlje. Ko pa sem načrtovano zanosila, so me pa poklicala iz neke pravne službe,, mislim, da je bilo decembra, če pridem delati v tajništvo za nedoločen čas, mislim, bilo je za zjokat!! Ko se pa pogovarjava z [sm=love.gif], mu pa vedno povem, da če bi se še enkrat odločala, bi se isto odločila, za [sm=duda.gif]!!!!! Zdaj sem vam zatežila za par dni naprej [sm=smiley36.gif]!!! Lepo se imejte in uživajte v sončku!!!!
|
|
|
|