Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MLADA DEKLETA IN STAREJŠI MOŠKI 29.11.2005 20:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa ni jasno, kako lahko prenašaš, da se sestaja še z drugimi babnicami , če je s tabo v vezi???Pa naj bodo stare 18 ali pa 78, nima veze... Ne razumem.
|
|
|
|
RE: MLADA DEKLETA IN STAREJŠI MOŠKI 29.11.2005 22:51:41
|
|
|
|
smrka
|
Jest pa neštekam kako je enim ki so zdaj tukaj pisale to čist normalno??? Anonimna piše da je poročena že 20 let in čist očitno je da se mož dobiva z 20 letnicami ko hodi na službena potovanja. In vam je to čist OK. Matr ste ene pametne, in znate komentirat. To se men čist nič ne zdi pametno in mislim da bo šel njen zakon hitro po gobe, če se nebosta mogla odkrito pogovorit in razčistist ali žena ali čat punce!
|
|
|
|
RE: MLADA DEKLETA IN STAREJŠI MOŠKI 29.11.2005 23:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj so ti drugi napisali sploh nisem brala, rekla bi pa samo tole. Če bi se moj dobival z drugimi puncami (četudi jim reče prijateljice), bi jaz to smatrala kot varanje. Ker se seveda tudi jaz ne bi dobivala z drugimi moškimi. Pa ne glede na starost. Pa tu dopisovanje prek interneta z dekleti, se mi zdi mal . Še bolj hecno mi je pa to, da se njemu, kot praviš to sploh ne zdi big deal?! Pa je! Zelo big deal je. In ja, zarad takih stvari razpadajo tud 30 letni zakoni!
|
|
|
|
RE: MLADA DEKLETA IN STAREJŠI MOŠKI 29.11.2005 23:16:00
|
|
|
|
Joe
|
Tvoj tip je car! Kot ostali carji se tudi ta ne meni za učinke svojih dejanj na bližnje in daljne ljudi. Vprašaj se, ali si tlačanka.
|
se vam zdi?cupacupskaksno je vase misljenje o nasih politikih?se jim neda ubadat z nami smrtniki (
29%)
radi nastopajo na tv oddajah in obljubljajo vse , naredijo nic (
65%)
se trudijo (
4%)
veliko so ze naredili (
2%)
Število vseh glasov: 256Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!