Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jaz pa se poslavljam 24.11.2005 20:10:19
|
|
|
|
KODA
|
Žal mi je zate.
|
|
RE: Jaz pa se poslavljam 25.11.2005 11:46:18
|
|
|
|
mila1
|
Morda pa je res tako najboljše.Drži se saj še imaš pikico, ki te potrebuje. ČAS ZACELI VSE RANE MILA
|
|
|
|
RE: Jaz pa se poslavljam 25.11.2005 15:54:45
|
|
|
|
ribica.
|
Žal mi, ko sližim te žalostne novice. To, da pa ima zarodek jajčni mehur ob glavici je pa normalno, verjetno zato ni G nic komentirala. Tudi jaz sem pri svojem otročku videla ta mehurček, v 9. tednu. G mi ga je prav pokazala in rekla da je pri teh tednih to normalno. sedaj sem pa v 18.tednu. Tako da tisto ni bilo nic narobe. drzi se!
|
|
|
|
RE: Jaz pa se poslavljam 26.11.2005 9:14:29
|
|
|
|
tanaja*
|
Ojoj, Amoss ..žal mi je
|
|
RE: Jaz pa se poslavljam 26.11.2005 12:59:54
|
|
|
|
alenkica
|
Amos, zelo mi je žal za situacijo v kateri si sedaj. Pomisli na svoje zdravje in na zdravje nerojenega otroka. Mogoče je bolje zanj in zate, da tonarediš, pa čeprav se ti trga srce. Še malo počakaj, pa poskuši še enkrat nekoliko kasneje. sedaj imaš dojenčka, ki te potrebuje, poskrbi zanj. Misim, da twe bo tvoj angelček obvaroval in boš zopet pričakoval, ko bo za to primeren čas! Želim, ti, da bi se tvoja bolečina čimbolj zmanjšala.
|
|
|
|
RE: Jaz pa se poslavljam 26.11.2005 19:14:41
|
|
|
|
BlankaT
|
Amoss jočem in čutim s tabo. Vem kako se počutiš. Sedaj moreš biti močna za svojo malo pikico, ki te potrebuje.
|
|
RE: Jaz pa se poslavljam 27.11.2005 0:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudo mi je, ko to berem. Jaz sem sicer zelo proti splavu, a v tem primeru ni niti možnosti razmišljanja. En g. ti bo morda rekel, da lahko imaš, drugi, da nikakor ne, tvoja pa je odločitev, kot bodo tudi tvoje vse posledice. Zamisli si, da se res zgodi najslabše? A si znaš predstavljati, da te tvoja pupika sploh ne bi prav poznala? Ne, ne, jaz ne bi tvegala. Ampak, punca, zdaj pa pamet v roke. Dajta se zaščitit in si s tem prihranita veliko gorja in prejokanih noči. Otročkov bosta imela še veliko, zdaj pa glej na svojo ljubico, ki je že na svetu in te zelo zelo potrebuje.
|
|
|
|
RE: Jaz pa se poslavljam 28.11.2005 12:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups, a res???? Jaz pa sem mislila, da nista bila, ker je še malo pred zanositvijo spraševala tu gor, če lahko že ima otročka, ker bi ga ful rada imela. Pa sem mislila, da sta se bolj kot ne "igrala". Potem pa sorry, pa boljše preklopit na zanesljivejšo kontracepcijo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?