|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jaz pa se poslavljam
24.11.2005 20:10:19   
KODA
Žal mi je zate.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu l4ur4)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.11.2005 11:46:18   
mila1
user posted image user posted image Morda pa je res tako najboljše.Drži se saj še imaš pikico, ki te potrebuje.user posted image user posted image ČAS ZACELI VSE RANEuser posted image user posted image MILA

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.11.2005 15:54:45   
ribica.
Žal mi, ko sližim te žalostne novice.

To, da pa ima zarodek jajčni mehur ob glavici je pa normalno, verjetno zato ni G nic komentirala. Tudi jaz sem pri svojem otročku videla ta mehurček, v 9. tednu. G mi ga je prav pokazala in rekla da je pri teh tednih to normalno. sedaj sem pa v 18.tednu. Tako da tisto ni bilo nic narobe.

drzi se!

(odgovor članu mila1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.11.2005 9:14:29   
tanaja*
Ojoj, Amossuser posted image user posted image user posted image ..žal mi je user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.11.2005 12:59:54   
alenkica
Amos, zelo mi je žal za situacijo v kateri si sedaj. Pomisli na svoje zdravje in na zdravje nerojenega otroka. Mogoče je bolje zanj in zate, da tonarediš, pa čeprav se ti trga srce. Še malo počakaj, pa poskuši še enkrat nekoliko kasneje. sedaj imaš dojenčka, ki te potrebuje, poskrbi zanj. Misim, da twe bo tvoj angelček obvaroval in boš zopet pričakoval, ko bo za to primeren čas!

Želim, ti, da bi se tvoja bolečina čimbolj zmanjšala.

(odgovor članu l4ur4)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.11.2005 19:14:41   
BlankaT
Amoss jočem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čutim s tabo.  Vem kako se počutiš. Sedaj moreš biti močna za svojo malo pikico, ki te potrebuje.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu l4ur4)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.11.2005 0:00:16   
Anonimen
Hudo mi je, ko to berem.user posted image user posted image

Jaz sem sicer zelo proti splavu, a v tem primeru ni niti možnosti razmišljanja. En g. ti bo morda rekel, da lahko imaš, drugi, da nikakor ne, tvoja pa je odločitev, kot bodo tudi tvoje vse posledice. Zamisli si, da se res zgodi najslabše? A si znaš predstavljati, da te tvoja pupika sploh ne bi prav poznala? Ne, ne, jaz ne bi tvegala.
Ampak, punca, zdaj pa pamet v roke. Dajta se zaščitit in si s tem prihranita veliko gorja in prejokanih noči. Otročkov bosta imela še veliko, zdaj pa glej na svojo ljubico, ki je že na svetu in te zelo zelo potrebuje.user posted image

(odgovor članu BlankaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
27.11.2005 17:21:21   
valči
Blacky,kondom jima je počil,torej sta bila zaščitenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.11.2005 12:27:33   
Anonimen
Ups, a res???? Jaz pa sem mislila, da nista bila, ker je še malo pred zanositvijo spraševala tu gor, če lahko že ima otročka, ker bi ga ful rada imela. Pa sem mislila, da sta se bolj kot ne "igrala".

Potem pa sorry, pa boljše preklopit na zanesljivejšo kontracepcijo.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?