Amoss -> RE: Jaz pa se poslavljam (24.11.2005 5:40:12)
|
hvala punce, res mi je hudo ne spim in samo jočem.Poiskala sem še 5 drugih mnenj in v MB pordnišnici in v Ptujski in v Sg, pa so mi rekli da je prehitro.Sicer v PO in LJ so mi rekli da lahko imam, samo mislim da v takšnem mnenju morem imeti mnenje najbljižjih "strokovnjakov", ti pa očitno niso dovolj podkovani za takšne primere. Žal, sem jezna, žalostna, nočem iti na splav, sploh ne vem kako bo ta dan, gor me še res samo drži misel na mojo malo pikico ki me v tem trenutku zelo potrebuje. Glede mongoloidnodti tud men ni čisto jasno, ampak sem bila v prevelikem šoku in sploh nisem kaj spraševala, so se mi kr solze vlile in sem komaj čakala da pridem ven iz ordinacije. V glavnem mi je povedala tako: Če mi začne matrnica pokati po šivih kri zalije zarodek in ima lahko nevem kakšne okvare in je zato prizadet. To je pa tud vse kar sma vem. Ima pa zarodek zraven glavice jajčni mehur, pa ne vem kaj je to, če katera ve?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zlate ste[sm=rozica.gif]
|
|
|
|