|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz pa se poslavljam
23.11.2005 20:50:44   
Amoss
od nosečk.
Danes sem bila pri G in mi je rekla da naj grem na splav in mi napisala napotnico.Namreč rekla mi je da sem zanosila še ne 3 mesece po CR in je tvega nje absolutno preveliko.
ŠIvi mi lahko pričnejo pokati in začnem krvaveti in posledično s tem je otrok lahko mongoloid.
Jočem saj sem bila skoraj prepričana, da bomo lahko imeli dojenčka, zdaj pa to.
Poleg tega je G videla nekaj poleg otrokove glavice (sem videla tudi jaz), in potem je rekla nič, vi kr pojdite na splav.
V glavnem kod sem vam obljubila sem vam sporočila.
Zdaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Hvala za lepe misli, zlate ste user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jaz pa se poslavljam
23.11.2005 20:56:29   
muki1
Oh, žal mi je.
Usoda se res kruto poigrava z nami. Kaj naj ti sploh rečem v tolažbo? To pač ni bila priložnost za tvojo družinico. Še boste imeli šanse, verjemi mi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 20:57:53   
ninocka
Oh, Amoss, zal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa en velik user posted image zate.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 21:02:22   
arielca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res mi je hudo zate!!!! Naj ti bo v tolažbo misel, da imaš doma enega velikega sončka, ki te potrebuje!!!!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 21:15:32   
Marogica
Tudi meni je žal zate in za tvojo pikico. Tolaži se, da je pač bolje tako

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 21:16:15   
Jančika_
Drži se! Me smo s tabo.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 21:48:44   
Eviii
joj, kr solze mi tečejo v oči... res ne privoščim nobeni take izkušnje... si šla mogoče še po kako drugo mnenje? jst bi na tvojem mestu vprašala (ampak zelo hitro) še kakega drugega g... ne vem, kaj naj ti rečem, razen tega, da mi je strašno žal user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 21:49:49   
PBJ
Zelo mi je hudo zate user posted image user posted image  mi je kar solza pritekla... mogoče je res bilo prehitro...

Izjava tvoje G o mongoloidnosti pa mi ni čisto jasnauser posted image

Drži se.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 22:15:53   
Nikita***
Žal mi je zate, res. Ampak daj probaj poiskati še drugo mnenje, kot je napisala že Eviii.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2005 22:35:23   
soncece24
žal mi je, da ne gre drugače amoss, drži se

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2005 22:40:39   
valči
Amoss,resnično mi je žal zate,sem že mislila nate,ko te ni bilo nič gor.Res kruto,ampak mogla boš biti močna,za dobro cele družinice.Zdravniki že vedo,poskusi pa vseeno iti po drugo mnenje.
Ne vem kako ti je samo želim  ti,da bi bila močna in pozitivna za naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2005 5:40:12   
Amoss
hvala punce, res mi je hudo ne spim in samo jočem.Poiskala sem še 5 drugih mnenj in v MB pordnišnici in v Ptujski in v Sg, pa so mi rekli da je prehitro.Sicer v PO in LJ so mi rekli da lahko imam, samo mislim da v takšnem mnenju morem imeti mnenje najbljižjih "strokovnjakov", ti pa očitno niso dovolj podkovani za takšne primere.
Žal, sem jezna, žalostna, nočem iti na splav, sploh ne vem kako bo ta dan, gor me še res samo drži misel na mojo malo pikico ki me v tem trenutku zelo potrebuje.
Glede mongoloidnodti tud men ni čisto jasno, ampak sem bila v prevelikem šoku in sploh nisem kaj spraševala, so se mi kr solze vlile in sem komaj čakala da pridem ven iz ordinacije.
V glavnem mi je povedala tako:
Če mi začne matrnica pokati po šivih kri zalije zarodek in ima lahko nevem kakšne okvare in je zato prizadet.
To je pa tud vse kar sma vem.
Ima pa zarodek zraven glavice jajčni mehur, pa ne vem kaj je to, če katera ve?user posted image
Zlate steuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2005 7:23:54   
fipi
Žal mi je zate, ne vem kaj naj ti rečem. Drži se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2005 7:24:37   
mammy26
Draga Amoss, s tabo smo, drži se. No, naj ti pa povem, da je punca iz našega kraja, julija rodila s CR ter je sedaj 12t noseča. Po razgovoru z njenim g. ji je le ta rekla, da se po 7 mesecih maternica popolnoma zaceli, da ne bi smela imeti problemov. Čeprav je moje mnenje res, da je morda to malo prehitro....

Bodi močna in pogumna.

Lp,

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.11.2005 7:32:36   
ZARA
Žal mi je, Amoss...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.11.2005 8:14:55   
Anonimen
Amoss drži se. Včasih je tudi kakšna ""napačna"" stvar pravilnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede mongloidnosti se pa ne bi ravno strinjala. Lahko je pa mislila da bo otrok prizadet, vendar za mongloidnost je kriv le en kromoson, ki pa je ponavadi podvojen že ob spočetjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.11.2005 9:42:24   
pika-poka
user posted image žal mi je zate...user posted image drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.11.2005 10:19:35   
bobek05
Joj, Amoss...hudo mi je zate.. Tolaži se z mislijo na svojo čudovito punčko in da bo zagotovo še imela priložnost dobiti bratca ali sestrico...

Če tebi vsi skakajo po glavi, potem mi pa res ni jasno, kaj bo delala uboga Sanja iz foruma Mami, ki je zanosila 1 mesec po CR user posted image

user posted image za tvojega angelčka...

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.11.2005 10:33:47   
stuhica
O boga revica pa tako si se veselila! Glej predlagam ti da pojdeš še po drugo mnenje. Ne vem meni je rekel da moram 3 mesece oz 3 cikluse počakati od IMN  tko da ne vem kako je pa pri  CR! Vesela si lahko sicer  da že imaš vsaj eno user posted image  doma! Mi je pa zelo žal, če pa že res moraš splaviti mi je pa zelo žal in hudo zate!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.11.2005 11:17:30   
mml
Si sploh ne morem predstavljti, kako ti je pri srcu. Ampak jaz bi na tvojem mestu tudi šla še na dodatni UZ, kot drugo mnenje in se potem dokončno odločila. Kar se tiče vodenja nosečnosti, ti jo lahko vodi tudi kakšen G, ki se na zadevo bolj spozna, če v pristojnem ZD za to niso usposobljeni. Sicer pa ti razen vzpodbudnih besed ne more nihče odvzeti bolečine...mislim nate

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.11.2005 11:26:10   
rnrnrn
jaz ti definitivno predlagam drugo mnenje in želim veliko sreče!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.11.2005 16:12:53   
jerneja
tudi meni je žal zate, a glavo pokonci
v vsakem slabem je nekaj dobrega, čeprav se smešno sliši

te podpiramouser posted image

lp

(odgovor članu rnrnrn)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.11.2005 16:48:04   
Nely
Joj Amoss, žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se, že zaradi sončka, ki ga že imaš doma, misli pozitivno!

Me smo s tabo! user posted image

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.11.2005 20:01:06   
Maxica
Joj, kakšna žalostna novica.user posted image
Je pa res, da je tveganje tako zate kot za otročka preveliko, in je morda bolje, da je tako.
Saj bo, gotovo ti je namenjen še kakšen otroček. Srečno!!!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.11.2005 20:04:01   
l4ur4
user posted image    user posted image  

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?