petarda
|
Čeeeeeeeeeeeer Naj vam povem, kako je bilo danes pri P...Luka je imel ponoči še vedno vročino 40 in zjutraj je P začel razmišljat, da bi ga hospitaliziral ....še prej pa je dal pregledat kri in se potem glede na izvide odločil, da je bolje da je doma, samo povečal mu je dozo AB...No in odkar je Luka slišal, kje bo pristal, če bo buban...je šlo vse na bolje ...Danes je potem že malo bolje jedel, pa vročine ni imel cel dan, pa tudi zdaj zvečer ne! Drgač jo je imel pa že od ponedeljka cele dneve in noči. ... Sem pa danes videla pri P kake so to bele obloge v grlu pri angini ....Se kar nisem mogla načudit, kaj ima to Luka v ustih Pa tako doma če pogledaš, se ne vidi NIČ...ker so ravno tako malo nižje, da mora bit ful luč, pa prav glavica nagnjena, pa še tista žlica, s katero potisne vse dol, tolk da se potem otročku bogemu skor bruha....Samo je res grozno za videt, pa je rekel, da zdaj je še dobro v primerjavi s tem kakšno je bilo pred dvema dnevoma. ...Drgač pa kar ne more verjet, da je Luka tako dobre volje... Glede na izvide bi moral bit utrujen, zaspan, tečen....on pa skače, poje, pleše.... Pa skoz sprašuje...MAMI KAJ JE? No, ko so mu jemali kri je hotel nekaj jokat...pa sem ga potem stisnila, pa mu kazala kužke, pa tigra...vse kar je bilo pač na vidnem in se je zamotil. Potem grem pa jaz še zase na pregled, pa me pošlje tudi kri dat ...so tiste sestre kar gledale, kaj sva spet midva prišla ...No in on že kao da bo začel jokat, pa mu razložim, da zdaj bodo pa mamico pik...pa je blo dober ....Pa ga vprašam: "Kdo bo pa mamico zdaj tolažil, pa stiskal, pa kužke ji kazal, ko jo bodo pičli?" Pa reče: "LUKA!" In je lepo gledal, kako so me pičli...pol je hotel pa še mal tisto iglo razplesat po moji žili . No...na kratko...zdaj smo bolje! On in jaz! Na morje pa vseeno ne gremo...vsaj ne do nedelje. Se bomo raje doma stiskali, da se dobro pozdravimo!
|