|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
6.4.2006 12:45:25   
nincy
Pa kaj je s tem vremenomuser posted image user posted image user posted image  user posted image
Sneg pa dež niti ven ne morva it s tamalo. Sicer je zdele ravno vsala, je pančkala 2 urci. Je za spanje tko pridna. Dons je spala do pol 9, kar je kr 12 ur. tko da sem čist naspana user posted image user posted image user posted image . Me pa prov zanima kako bo s spanjem ko bo dobila zobke, mislm da bo vsega veselja konec.

Se vam še oglasim, ker že protestira v postelji user posted image user posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
6.4.2006 13:52:29   
chips
Tea danes dopolnila 5 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
6.4.2006 14:08:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  bravo Tea

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
6.4.2006 14:20:31   
amy26
user posted image user posted image  Čestitke Tea  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
6.4.2006 15:18:19   
tincci
Pri nas je pa 15 cm snega in še kar na polno naletava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
6.4.2006 19:14:05   
petarda
Tincci kje pa si ti doma, da imate tolko snega? Pri nas je sicer malo snežilo, pa ga je sprot pobralo.user posted image

Za Teo je tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Primož je res ful cotkan. Pa sam flašo drži user posted image .

No, našga smo včeraj tud nafotral z rižolinotom. Sem mu dala v aptamil rižek, pa moj user posted image  je moral pet, pa kitaro špilat, pa skoz smo moral afne guncat, da smo ga nahecal, da je pojedel 100 ml, pol pa še pri meni. In smo šli spat. Ponoči pa jok. Lačen ni bil, se je pa ful drl - ga je zvijalo po Aptamiluuser posted image . K sreči je bilo samo par krčev in je pol spal naprej. Ene petkrat se je tako zbudil, no jedel je pa prvič šele ob 5. zjutraj.user posted image  Danes mu nisem dala nič rižolinota, bomo vidli kako bo. Je pa popoldne jedel bučke.user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
6.4.2006 19:29:17   
Anonimen
Sanja jaz sem Maxu zato zvečer nehala dajati kašico, ker ga je skoz zvijalo pa se je budil in non stop prdel.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.4.2006 19:49:45   
petarda
Vem, URŠKA sem takrat brala. Pa si probala mleko zamenjat? Si imela ti tudi Aptamil. Jaz razmišljam, da bi mu probala naredit še z Novolacom, ali pa z Bebouser posted image . Moj je rekel, da bi blo najboljš zmešat Alpsko 3.2 z vodouser posted image  Ena prijateljica že tako dela, je pa njen user posted image  star 7 mesecev. Naši so verjetno še premajhni? Bom naslednjič pediatra vprašala. Saj, s čim so pa nas fotral, ko je mleka zmanjkalo pri mamici?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.4.2006 19:51:06   
petarda
Aja, kako pa zdaj kaj Maxi ponoči panča?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.4.2006 20:06:22   
Anonimen
Sanja sem mu najprej dajala kašice z novalacom nato pa sem kupila milupino, ki jo zmešaš z mlekom. Pa ga je po obeh napenjalo. Tudi po dodatku, če mu ga dam zvečer ga napenjauser posted image . Tak, da se zdaj od 4. ure naprej samo dojiva. Pa spi bistveno boljše. tudi, če se ne naje preveč spi enakouser posted image . No zbudi se pa še vedno eni 4-5x na noč. 3x je, ostalo se crklja. Prej pa ko ga je napenjalo pa se je vedno proti jutu budil po vsakih 15 minut. No meni je to zdaj čisto prav. Pa tudi vsak dan boljše spi.

A je katera že probala dati cvetačo? Jaz sem. Pvem vam prdel je tako smrdeče, da sva z dragim skoraj oba bruhala. Da ne omenim kako je smrdelo, ko se je pokakal. Jezus Marija.....user posted image . Sva sobarico klicala, da je plenice odnesla, ker je cela hotelska soba smrdela. Pa še teden dni po tem prdi po cvetačiuser posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
6.4.2006 20:14:51   
Teni_

Sanjab, če vprašaš pediatra za alpsko mleko, pol do 1. leta nič. Prej včaih pa nobeneu ni nič manjkalo, pa  jih je ogromno pilo kravje mleko. Teji smo začeli dajat kravjo mleko pri nekje 7,5 mesecih.

Nika dobila riževo kašico skozi cel dan. Vedno dam še eno žličko tega zraven mleka, pa je nič ne zvija. Samo mleko dobi, kadar kam greva ali, ko dobi kakšno sadje ali zelenjavo.

Danes pa je mene strah noči, ker že vidim, kako bo, ko je bolana. Je že čez dan bila sitna, pa nikoli ni.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
6.4.2006 20:42:13   
petarda
Boga Nika.user posted image  Pa ni čudno, da so naši srčki bolani, ko je pa tako vreme. Upam, da se čimprej pozdravi.

URŠKA mi smo že jedli cvetačo in nisem opazila, da bi ga kaj napenjalo ali pa da bi prdel, siten je bil pa zadnje dni itak, ker je bil revček prehlajen.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
6.4.2006 21:31:42   
Anonimen
Vsi ste tak pridni, da že razne stvari papate. Primožek pa nič user posted image . Mogoče pa sem jaz kriva, ker mu nisem dala user posted image  user posted image user posted image user posted image
Riževe kosmiče mu dam v mleko, pa ni preveč navdušen. Včeraj ni hotel flaške vlečt, zato sem mu z žličko dajala. Kake face je delal user posted image . No, čakala sva 2. cepljenje, jutri pa mu bom že kaj dala.

Urska, Radenci so tudi dobra ideja, pa še bližje je. Še kak mesec počakam, potem pa gremo!

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
6.4.2006 21:53:21   
amy26
Aleks pa ni bil preveč navdušen z riževimi kosmiči od Milupe, zdej mu dam od Bebi z okusom banane in jih obožuje, mu pa jih dam v mleko samo zjutraj popoldne še nisem poskusila zato ga verjetno nič ne zvija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
6.4.2006 21:59:21   
tincci
H ma pa najraje Milopine riževe kosmiče s koruzo, jo ni nič napenjalo. Zdaj sem ji pa kupila Alete pa nisem tok zadovoljna.

Cvetačo je zadnje dva dni in nič bolj čudno ne prdi. Ima pa ful rada zelenjavo, tako da sva zdaj sadje opustili za nekaj časa.

Živim pa na nadmorski višini 800m, tam, kjer se mešajo vetrovi z Notranjske in Primorske in kjer je klimatsko zdravilišče za otroke. In trenutno snega 20 cmuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.4.2006 6:42:35   
petarda
user posted image  Dobro jutro! Evo Luka se je odločil, da je jutro že ob pol šestih. In kaj čmo? Pride kera na user posted image ?

Mami bi pa še tolk spala user posted image user posted image user posted image user posted image

Someone ziher bo to....sam si še ne more vzeti.user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.4.2006 6:50:31   
amy26
dobro jutro,
pridem na user posted image  Sanja, eno sem že spila ob 6.20 z user posted image  ni panike še ena z mlekom user posted image . Mislim da se Aleks tudi zbuja mal prej sem ga slišala no naj vsaj še mal potegne da lahko mal pokukam na RRuser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.4.2006 8:10:28   
Anonimen
Maxi je tudi vsatl ob pol šestih. PA sem ga čigala dokler ni bil utrujen pa sva nazaj zaspalauser posted image .

Someone, no ko boš šla v Radence, pa pokličiuser posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.4.2006 8:47:09   
Urša
A tolk snega ste mel, Tincci? Jst živim 8km nižje, pa ga ni blo nič.user posted image
Mi2 sva spet začela uvajat GH. Zadnjič sva opustila, ker ga je jabolko preveč napenjalo, zdej mu dajem pa banano-ga je zaštofal! Obožuje jo. user posted image  Zvečer dobi mlekčno kašico s kosmiči in tud vse podonfa-po flaški noče, z žličko tud ne, tko da mu dajemo s šprico tko postrani v usta. Je smešen, ker tko cmoka. user posted image Za sadje pa ni problema žlica!

Joj, Mojca, boga ti! Jst že vem kako je to, ko sta 2 user posted image  doma... trkam, da sta moja zdrava zaenkrat.

Urška, super izčrpno poročilo! user posted image  Sej neke osnove sm že na faxu dobila pri teoriji športa, mi je blo blazno zanimivo tole glede dojenčkov. Pa gledala sm po TVju kako so jih tunkal in je blo z njimi vse OK zarad refleksov, sam jst si svojga kr ne bi upala pod vodo potopit. Spooky!

A jih ve že kej dajete sedet?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.4.2006 8:51:59   
Teni_

Me je bilo po nepotrebnem strah noči.  Smo lepo spali, brez problema do osmih. No takrat se je Teja zbudila, Nika pa je še potegnila enih  15 minut.

Danes je že malo boljša, je pa mene zagrabilo.kiham kot zmešana, zraven sebe pa imam celo rolo papirnatnih brisačk, da si brišem nos. Eh, ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.4.2006 8:57:03   
Teni_

Urša, jaz Niko tu pa tam malo posadim v stajico in jo obložim. Je full vesela, če lahko sedi.  Bom dala gor slikico, kako uživa. Slikica bo na mojem albumu - link je v podpisu.

< Sporočilo je popravil mojcaH -- 7.4.2006 8:59:07 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.4.2006 9:16:16   
Teni_

http://teni.moj-album.com/album/1920585/?os=2782108 

Evo, tu nika sedi. No ja, malo jo nosi na levo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.4.2006 9:49:54   
Anonimen
Uh, kak je Nika cart. Imata pa Maxom enak body-miki miškouser posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.4.2006 11:09:13   
tincci
Ursa, a nič snega nimate???? Mi imamo 4 stopinje in še vedno kakih 10cm, vse je belo, ****ti, k da živim v visokogorju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.4.2006 16:24:51   
mujcek
No ko ste o tem rižolinu govorile, vam moram povedat, da sem včasih našima [sm=muca.gif" border=0>user posted image  dala zvečer samo eno žličko v mleko (rižolino od hippa) in ju je mučilo ponoči. Potem smo pa enkrat poskusili gris z vanilijem od Hippa in ju ni nič zvijalo. Sedaj dam skoraj vsak večer v mleko 3 žličke in sta dalj časa sita in ni težav!

Mi smo do sedaj poskusili že precej sadja in kakšen puding ko sta pridna. Najprej smo poskusili kakšno kupljeno kašico hipp ali fructal, pa nista bila navdušena jedca, potem pa sem začela doma pripravljat kašice in jih z užitkom zmažeta. Najraje imata slive in banane, ampak na žalost banan ne bosta več jedla, ker sta zaprta, čeprav jih zmešam z drugim sadjem.
Tudi juhico sta poskusila, pa še ni bila preveč dobra user posted image  pa seveda že spet skoraj nič ne spimo. Luka ima dežurstvo od pol dvanajstih pa nekje do petih, potem pa Jaka prevzame do jutra user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.