|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
24.3.2006 6:54:26   
Teni_

No, končno smo bili tudi mi cepljeni. Ni niti malo zajokala, tako je bila pogumna.

Velika je 62 cm in težka 6770g. Me je pa včeraj ena gospa čudno v čakalnici pogledala, ko sem rekla, da je stara 4 mesece in pol. Baje je velika. Kaj pa vm, meni se zdi čisto normalno velika.

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
24.3.2006 7:37:01   
tincci
Moj dragi se je že odpeljal v službo, pa me je pravkar klical, če pride domov, da gremo na morje, ko je tak lep dan. Sem bla včeri mal žalostna, ker ga čez vikend ni, in evo ... Tako da punce drage, ... user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
24.3.2006 8:05:19   
amy26
dobro jutro,

Tincci ti prav zavidam da greste na morje, jaz bi tudi k je zunaj tako lep sončen dan, ne pozabite se namazat user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
24.3.2006 8:08:22   
amy26
dokler jaz brskat po internetu mi Aleks veselo kaka, pokakal ves ležalnik vse šlo čez, zdej pa veselo prat ritkouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
24.3.2006 8:56:42   
tincci

dokler jaz brskat po internetu mi Aleks veselo kaka, pokakal ves ležalnik vse šlo čez, zdej pa veselo prat ritkouser posted image

Joj, kok mi je to znano user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
24.3.2006 9:56:13   
ŽELJA
Morgen tut z našega konca. Sva pravkar prilezla iz flik. Pa da ne bo kera rekla, o blagor teb. Je to samo posledica nočnega žuranja.user posted image Pa mi nej še kdo reče da nisem moderna mama, ga cele noči prežuram s svojim sinom.user posted image user posted image user posted image  Ja smo dons ponovil vajo točno tko in točno ob istem času kot včeraj. Kaj mu je, se mi pa tut ne sanja.user posted image  
Tolaži me edino sonček, BRAVO za sončekuser posted image user posted image user posted image .
Greva v Ljubljano v baby center, pa v dolgo šetnjo.

Čao punce, lep dan vam želim.user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
24.3.2006 16:30:06   
Anonimen
Želja in ostale mi ga bomo pa jutri žurali in žingaliuser posted image . Babe komaj čakamuser posted image , ne moremva se z dragim učakatuser posted image .

Sanja danes so pa vsi smeškoti, nobenega jakavčka niuser posted image user posted image .

Tinnci veliko sončka na morju. Mi bomo šli 1x maja in julija na dopust. Gremo potem na veliko user posted image  in kremšniteuser posted image

Sem tako v poroki, da sem pozabila čestitat Marku in Aleksu za 4. mesece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse naj naj vama želi tudi Maxi.user posted image

Vančo prelepa hvala za želje na poroki. Jutri bom pa najleeeeeeeeeepšaaaaaauser posted image user posted image user posted image . Uh, kako sem srečna. Bi najraje vriskala. Juhuhu.... Vam pa verjetno grem že na jetra, ko vam težim s poroko. NE se sekirat, pojurišnjem bo že vse mimo. edino poročilo vam še napišem, potem pa neham težituser posted image . Pa prosim, da me boste naslavljale z "gospa" user posted image user posted image

Mojca čestitke za tvojo pogumno princeskouser posted image .

Naš MAx se pa začel včeraj kotaliti. Sploh ga ne folgava gledati. Kaj pa bo, ko bo se začel plaziti in hodoti. To pa bo shujševalnauser posted image . Pa sesalca ne bomo več rabili pri hišiuser posted image  - eno opravilo manjuser posted image user posted image . Moram vam še povedati, da sem na istih kilah kot pred nosečnostjo. Operacija uspela - sem si zadala, da moram do poroke zgubiti vse kile - pa je šlo. In to brez shujševalneuser posted image

(odgovor članu ŽELJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
24.3.2006 18:56:01   
Še ena T
Ojla.

Se še jaz malo javljam.

Ta teden smo imeli spet pregled, moja Ema je stara 4,5 meseca, velika 64 cm, težka 6400g, še vedno se samo dojiva - po nasvetu pediatrinje.

Tudi mene je danes moj dragi presenetil. Rezerviral nam je vikend paket na morju, da bom boljše volje, ker sem bila zadnje dni prav žalostna. Mala je bila nekam sitna, jaz pa sem se počutila prav utesnjeno doma. Tako si želim malo spremembe. Punce, a ste tudi ve kdaj takšne bolj žalostne volje?
Zdaj se že veselim morja, pa za prvi maj gremo še enkrat, poleti pa še na ta prav dopustuser posted image .

URSKA, jutri je pa tvoj danuser posted image user posted image user posted image . Uživaj, pa še naprej veliko sreče in ljubezni!!!! Komaj čakamo poročilo.

Vsem puncam tukaj in malčkom lepe pozdravčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
24.3.2006 19:09:00   
MJZV
Ravno imam 5 minut časa, potem pa otroke skopat pa spat spravit. Ampak še tole sporočilce prej.

URŠKA tole je zate. Če poznaš pesem od skupine Californija - Ustavil bi čas, si še danes tole zapoj in malo premisli:

NIKOLI  VEČ NE BO KOT JE NEKDAJ BILO,
DA TI BOŠ LAHKO ŠE KOMU PIHNILA V UHO,
PREPOZNO ZA LJUBIMCE IN OSTALE STRASTI,
OSTANE TI LE TVOJ DRAGI IN VELIKO SKRBI.

ZDAJ JE ŠE ČAS, DA POROKE NE BO,
DA Z NAMI OSTANEŠ IN LEPO TI BO,
POBERI DENAR IN ODIDI DRUGAM,
KJER VIDELA BOŠ KAJ JE PRAVI RAJ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je bilo malo za šalo.

Drugače Urška pa ti želim, da se boš kot gospa imela še naprej tako lepo ali pa še lepše in da ti jutrišnji dan ostane za vedno v spominu.
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
24.3.2006 19:14:20   
chips
No da vam javim.V sredo je imela Tea drugo cepljenje.Ni  nič jokalauser posted image user posted image .
Tudi stehtali in zmerili so jo.Ima 7300g ,velika pa je 69,5 cm.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu MJZV)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
24.3.2006 20:01:44   
amy26
Urška, jutri je tvoj dan naj ti bo eden najlepših v življenju
pa veliko poljubčkov pa ljubezni še naprejuser posted image

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
24.3.2006 21:22:41   
Anonimen
Hvala vsem za lepe željeuser posted image

Jutri me pa ne bo na forumuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
24.3.2006 21:34:03   
petarda
Draga URŠKA!

Jutri bo zate prav poseben dan. Še uradno boš postala, to kar že nekaj časa si - dobra žena. Čeprav te osebno ne poznam, sem v to prepričana. Izživela boš sanje, skoraj vsake male deklice in stopila boš pred oltar z moškim, ki ga neizmerno ljubiš. Želim ti, da v trenutku, ko boš pred oltarjem, preden boš izgovorila besede večne ljubezni, malce zastaneš, globoko vdihneš in se zavedaš kako srečna si....in si potem ta trenutek shraniš nekam globoko, globoko v srce in ga prikličeš na plano, ko ne bo vse tako z rožicami postlano, kot bo to jutri.

Želim ti, da bi bila prelepa user posted image , ki bo ponosno razkazovala ljubezen s svojim user posted image . Jutri bodita še posebno srečna, zarežita v svojo user posted image  in nazdravita z vsemi, ki vaju imaju radi. user posted image  

Za konec še misel Seana Connerya - Že mogoče, da se svet ne vrti zaradi ljubezni, vendar moram priznati, da se je zaradi nje vredno vrteti z njim.

Dobro se zavrtita v svet VEČNE LJUBEZNI.

Maxiju pa seveda čestitke ob krstu.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
24.3.2006 21:42:22   
petarda
No zdaj pa še pozdrav vsem novembrkam. Kako kaj?

Mi smo OK, me pa križ boli ko user posted image . Pa je moj user posted image med lažjimi novembrčki. Boge Tincci, pa Minka Pobalinka...

Danes smo jedli kolerabo in je bil videti kar zadovoljen. Čez vikend gremo tudi mi na morje in tudi jaz že komaj čakam sonček in sprehode.

Čeprav se me jutri ne bomo poročile, mamo razlog za veselje. Še sploh tiste, ki smo prvič mamice. PRVIČ bomo praznovale MATERINSKI DAN v drugi vlogi...user posted image  No, tiste, ki ste že večkrat mamice, pa imate toliko več razlogov za veselje.user posted image

Se tipkamo v nedeljo. Lepo se imejte.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
24.3.2006 22:25:02   
Urša
Mi tud papamo-jabolčno kašico in to se tko oblizuje, da se kr trese zraven! Potem pa v taaaaak jok, ko je konec! Samo se mi zdi, da ne bi blo slabo še mal počakat s tole hrano... ga potem kr mal črviči in prdi precej, pa mu jo dam res samo par žličk. Mogoče bom za par dni ukinila, sej se nikamor ne mudi. Bistvo je itak navajanje na nove okuse, za to bo pa še čas....user posted image

Urška, mirno noč, da boš ''sveža'' jutri. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
24.3.2006 22:39:19   
Naty_ka
No, tako, da še jaz povem svoje. Se že lep čas nisem oglasila in vidim da me niste pogrešale user posted image . Pa sem mislila da se bo vsaj ena vprašala: kje pa je Naty? Potem pa nič...user posted image
Zakaj me ni bilo nič na "rapor"? Toplo vreme in sonček sta naju s Sergejem zvabila ven in nekako ni bilo prav časa. Je ta moj user posted image  postal pravi fakin in je dan res včasih prekratek za vse njegove norčije.
Da se pohvalim, mi spimo celo noč. Ob šestih zjutraj se najemo in potem vlečeva dalje do DESETIH! Ne morem vam povedat kako to pašeeeeeeeeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image  Upam da se mi že jutri ne bo pokvaril.

Čestitke vsem za dopolnjene štiri mesece. Midva jih bova imela v torek. user posted image
Punce, v sredo je rodila kolegica in sem šla k njej v porodnišnico. Moram vam povedat da so se mi vzbudili taki občutki, kot da bi jaz ponovno rodila. Sem se kar tresla user posted image . Pa tako mala bebica je njena hčerka. No, saj ni glih tako mala, le meni se zdi če jo primerjam z mojim user posted image . Mi je danes, ko sem bila pri njej, rekla da naj jaz previjem malo, pa si nisem upala. To je taki mali telešček, jaz pa nisem glih več vajena take male  user posted image

Mu tudi že dam jabolka za poskušat in je celi zmešan. Kar razjezi se, če mu ne dam več oz. če prehitro odneham user posted image

Ha, je pa še ena stvar.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Nestrpno čakam M. In UPAM  da ga nisva pobiksala.user posted image   Ker se mi vse dlake postavijo pokonci, če samo pomislim, da bi konec novembra  ZOPET morala roditi. Uh, punce, držite pesti da se M pojavi- čimprej!!!

Aja, pa še to: v torek, 4.4. imamo svečano podelitev diplom. Komaj čakam. Imamo pa v Habakuku user posted image

Dobrodošle vse, ki ste na novo na forumu user posted image .

URSKA, vesela sem, da so ti uspeli porihtat lase. 
Želi ti čimbolj veselo in odštekano poroko. Naj bo taka, da bodo vsi še dolgo govorili o njej.user posted image user posted image user posted image
Vama pa želim, da na tej vajini skupni poti premagata vse ovire in da ne bo nič skrunilo vajinega zaupanja in medsebojne ljubezni. Dopolnjujta in podpirajta drug drugega, ... Maxiju pa želim čimlepši krst in upam, da ga vso to dogajanje ne bo preveč vrglo iz tira.

Uau, danes pa sem dolga...

Pa, pa.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.3.2006 22:54:51   
ŽELJA
URŠKA

user posted image user posted image user posted image NAJ BO NORO, ROMANTIČNOuser posted image user posted image user posted image , VESELO IN NEPOZABNO.  NAJ BO TO TVOJ NAJLEPŠI DAN.user posted image user posted image user posted image ENO CMOKICOuser posted image OD NAJU Z ANDRAŽOM. V MISLIH BOVA NA TVOJI POROKI.

ČAO, ČAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
25.3.2006 8:53:12   
tincci
Evo, dons pa res mislim na Ursko, kako se ima. Upam, da bo juhu lep sončen dan in da se boste zabavali u nulo user posted image

Mi smo tudi malo bolj slavnostno razpoloženi. Sicer se ne bova poročila, sva pa šla včeraj na poti z morja na grad Bistra in rezervirala v restavraciji za kosilo po krstu. JUPI! Komaj čakam, zdaj bo tako kot je treba, prestižno, bi rekla moja tašča.user posted image Čist nama je bila huda restavracija v grajskem stilu, tudi hrano imajo posebno, skratka če se že ne poročava, bo imela pa Hana huuuud krstuser posted image

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
25.3.2006 8:56:07   
Urša
Vsem novembrskim mamicam čestitam ob materinskem dnevu in vam želim veliiiiiko ljubezni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
25.3.2006 9:04:40   
Minka Pobalinka

user posted image user posted image Čestitke ob materinskem dnevu tudi z moje strani !!  user posted image user posted image

Čestitke tudi Urški, ki ta trnutek verjetno nestrpno čaka, da bo izrekla usodni DA !! user posted image user posted image user posted image

No pri nas je pa takole.. včeraj sva imela z Markom obiske. Prišla je kolegica s 5 mesecev staro punčko. malo smo se sprehodile, načvekale. Pa tako lep sonček je bil.. user posted image user posted image

No zvečer pa.. KATASTROFA !! Vse piše tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=854200

Torej pazite na svoje sončke. user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
25.3.2006 10:42:47   
nincy
Čestitke vsem za materinski dan tudi od mene!user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem Lari dala prvič zajest korenček. Je bla taka okol ust da sem se ji prov nasmejala.

Zdej pa čakam da se zbudi da greva pol na sprehod k je tko toplo. Vmes sem že vse pospravla user posted image user posted image user posted image . Jutr sva se pa z user posted image  odločila da gremo na morje. komi čakam ker mi bo mal počitka kar prov prišlo.

Punce uživajte z vašimi user posted image  in user posted image  pa izkoristite prelep dan.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
25.3.2006 11:16:25   
Anonimen
Najprej ena user posted image  za vse nas. user posted image

Naty, jaz pa sem te res malo pogrešala. Kako si se odločila glede službe? Jaz sem včeraj podpisala pogodbo, septembra grem v službo.

Minka, samo da je vse OK, zdaj pa bo res treba ful pazit. Enkrat je prvič, pa res ni fajn, če se prvič obrne, ko ni pod popolnim nadzorom. Jaz ga na kavč sploh nikoli nisem dajala, ga pa pustim samega na široki postelji. Pa bo treba tudi to opustiti. Še sreča, da bo kmalu bolj toplo, najbolj varno je res na tleh.

Nekaj sem vas hotela vprašat - je katera iz MB, Studenci ali Radvanje? Al pa iz LJ-Šiške?

Lep dan vam želim! 

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.3.2006 11:45:41   
Urša
Minka, vsakemu se to nardi slej ko prej, pa komu celo večkrat. Ne se sekirat-otroci so trpežni!user posted image user posted image user posted image  No, malo za šalo, drugač pa verjamem, da si se ustrašla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.3.2006 20:27:01   
amy26
kakšno zatišje med novembrkami ko ni Urške prav pogrešam jo, očitno vse čakamo da nam pove kako je bilo danes user posted image

pri nas nič posebnega sva mislila z mojim user posted image  v kino pa žal nisva imela varstva, sva pa mislila gledat Final Destination 3- pa jutri, komaj čakam, huda grozljivka.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
26.3.2006 12:22:47   
tincci
Naty, si že dobila ta rdečo al bomo zibal? 

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?