Naty_ka
|
No, tako, da še jaz povem svoje. Se že lep čas nisem oglasila in vidim da me niste pogrešale . Pa sem mislila da se bo vsaj ena vprašala: kje pa je Naty? Potem pa nič... Zakaj me ni bilo nič na "rapor"? Toplo vreme in sonček sta naju s Sergejem zvabila ven in nekako ni bilo prav časa. Je ta moj postal pravi fakin in je dan res včasih prekratek za vse njegove norčije. Da se pohvalim, mi spimo celo noč. Ob šestih zjutraj se najemo in potem vlečeva dalje do DESETIH! Ne morem vam povedat kako to pašeeeeeeeeeeee!!!!! Upam da se mi že jutri ne bo pokvaril. Čestitke vsem za dopolnjene štiri mesece. Midva jih bova imela v torek. Punce, v sredo je rodila kolegica in sem šla k njej v porodnišnico. Moram vam povedat da so se mi vzbudili taki občutki, kot da bi jaz ponovno rodila. Sem se kar tresla . Pa tako mala bebica je njena hčerka. No, saj ni glih tako mala, le meni se zdi če jo primerjam z mojim . Mi je danes, ko sem bila pri njej, rekla da naj jaz previjem malo, pa si nisem upala. To je taki mali telešček, jaz pa nisem glih več vajena take male . Mu tudi že dam jabolka za poskušat in je celi zmešan. Kar razjezi se, če mu ne dam več oz. če prehitro odneham Ha, je pa še ena stvar. Nestrpno čakam M. In UPAM da ga nisva pobiksala. Ker se mi vse dlake postavijo pokonci, če samo pomislim, da bi konec novembra ZOPET morala roditi. Uh, punce, držite pesti da se M pojavi- čimprej!!! Aja, pa še to: v torek, 4.4. imamo svečano podelitev diplom. Komaj čakam. Imamo pa v Habakuku Dobrodošle vse, ki ste na novo na forumu . URSKA, vesela sem, da so ti uspeli porihtat lase. Želi ti čimbolj veselo in odštekano poroko. Naj bo taka, da bodo vsi še dolgo govorili o njej. Vama pa želim, da na tej vajini skupni poti premagata vse ovire in da ne bo nič skrunilo vajinega zaupanja in medsebojne ljubezni. Dopolnjujta in podpirajta drug drugega, ... Maxiju pa želim čimlepši krst in upam, da ga vso to dogajanje ne bo preveč vrglo iz tira. Uau, danes pa sem dolga... Pa, pa.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|