|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
24.9.2007 6:20:16   
Urša
Ada, res žalostno. user posted image user posted image user posted image  user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8351
24.9.2007 6:21:37   
Urša
Jpj, kolk je carti Maša kukuk! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8352
24.9.2007 9:17:15   
NinaŠ
PC mi je doma shodil user posted image user posted image user posted image

Grem vas zdaj brat nazaj user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8353
24.9.2007 10:08:33   
NinaŠ
Ada user posted image  

Urša, dobiš jutri user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8354
24.9.2007 10:31:41   
NinaŠ
Joj, kolk je J potrpežljiv, da dovoli N, da mu naredi frizuro user posted image .  Ful sta fletna user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8355
24.9.2007 10:42:53   
tincci
hejuser posted image

Se vam moram javit, če ma še kera te probleme. Mi smo se decembra vselili v novo zgrajeno stanovanje in se iz določenih prostorov ne morem znebiti vlage in plesni. AAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imamo une pobiralce vlage, pa zračimo skos, no zdej je v spalnici malo bolje, je pa hanina soba na udaru, še jogi smrdi po vlagi user posted image user posted image user posted image

Tko da meni niti slučajno nikoli ni dolgčas user posted image

urša, še kaj pridete na te konce na obisk ali ste se čisto izselili in tudi za kak vikend ne? kar groza, da sva bile skor sosede, pa nama je 2x se zneslo vidtuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8356
24.9.2007 12:14:02   
Anonimen
Ada, moje sožaljeuser posted image

Urša, Jaka bi lahko kot bil Jakolina user posted image user posted image user posted image . Saj če na hitro pogledaš, sploh, tu s špangmi prava lepotičkauser posted image .

A ste vse dobile Maša kukuk?user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8357
24.9.2007 12:56:47   
tincci
Bubi, moj je že prevzel sok in je odličen. ga bi tud hana do nezavesti pila, ampak je dobila en štamperle in je zdej vsa ponosna. kake variante imam zdej, da mi sok čimdalj zdrži? prekuhat s sladkorjem (koliko časa?) citronsko kislino samo notr fliknem? ne se mi smejat, ampak jaz sem res eno zapriseženo mestno dekle nekoč bla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8358
24.9.2007 13:00:01   
catja2
Alo alo!!!

Danes sem po dolgem času fraj v službi; ampak to pomeni, da potem vse dni naprej delam in to od 12-20 ure; sem bila tako razkurjena, ko sem videla razpored!!! user posted image

Zaenkar še niti približno ne delamo tako kot so obljubili: en dan dopoldan, potem popoldan in vsak tretji dan fraj... In ta teden mojih lubčkov sploh ne bom videla, razen ko ju bom zjutraj v vrtec peljala user posted image user posted image user posted image

Da ne govorim kakšno je po hiši in kakšni kupi cot me čakajo user posted image

Ada sedaj pa vem, kje kostanje nabiraš, sem jih jaz 1x tudi tam nabirala!!! Pa v Stanovnem jih je tudi veliko, ampak so bolj pozni; tam če prideš čez Litmerk v začetku vasi Stanovno, ko je tista kapela greš v dolino proti Ivanjkovcem (pešpot)... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8359
24.9.2007 14:46:26   
*bubi*
Dan! user posted image

kake variante imam zdej, da mi sok čimdalj zdrži? prekuhat s sladkorjem (koliko časa?) citronsko kislino samo notr fliknem? ne se mi smejat, ampak jaz sem res eno zapriseženo mestno dekle nekoč bla

Jaz pa sem še vedno user posted image  Daj na kak drug forum vprašaj, al pa če katera druga ve. Drugače pa bom jaz mamo kasneje poklicala in vprašala, kako je ona to včasih kuhala.

Zdaj šibam po bubija, upam, da se zvečer kaj oglasim.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8360
24.9.2007 15:11:56   
amy26
jst grem tudi po Aleksauser posted image , no najprej peljem Elo ven pa v varstvo pol pa po Aleksa

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8361
24.9.2007 15:13:59   
amy26
Maša kukuk je cukeruser posted image  , jst sem poslala tudi par fotk po mailu, filmčke imam pa samo velike tako da bo treba tudi enega manjšega posneti in kakega poslatiuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8362
24.9.2007 15:21:51   
tincci
Bubi, sem že pogruntala. Sok sem dala v veliko posodo in zdaj se bo na rahli temp kuhal nekaj ur, dokler ne povre do 1/4 prvotne količine, baje rata tak gost žele. Tako so včasih delali marmelado, ko ni bilo sladkorja (med vojno). Sicer so notri metali vse živo sadje, ampak jaz bom naredila samo iz soka, ker je to še najbližja varianta, da jo bo Hana vsake kvatre pojedla malo. Poročam, kako mi rata. Sem našla ta "recept" v eni knjigi iz leta 79.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8363
24.9.2007 15:26:48   
NinaŠ
Sem našla ta "recept" v eni knjigi iz leta 79.

user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8364
24.9.2007 15:56:35   
Anonimen
Amy, na zadnji sliki je Ela ful podabna Aleksuuser posted image . A ta telovadnica, je pri vas aktualna? Ker Muser posted image , nikoli ni vzdržal v njev več kot 5 sekund. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8365
24.9.2007 17:09:58   
amy26
Amy, na zadnji sliki je Ela ful podabna Aleksu . A ta telovadnica, je pri vas aktualna? Ker M , nikoli ni vzdržal v njev več kot 5 sekund.

včasih zdrži v njej celo pol ure, je pa zdej zadnje čase bolj na puzlah ker vadiva tako da telovadnica ni več toliko v uporabi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8366
24.9.2007 17:30:31   
Urša
Urša, dobiš jutri

OK, ni problema. Bom pa še na srečanje prinesla knjigico pokazat.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8367
24.9.2007 17:31:31   
Urša
Joj, kolk je J potrpežljiv, da dovoli N, da mu naredi frizuro

Ja, kar nastavi se in se prepusti uživanju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8368
24.9.2007 17:34:43   
Urša
urša, še kaj pridete na te konce na obisk ali ste se čisto izselili

Nismo se še izselili. user posted image  Ja, se mormo še vidit kaj, smo do zdaj premalo izkoristili vaš zrak! user posted image  Baje imate nekje hišico od Muce Copatarice, poznaš? Vlaga, plesen, grrrr!user posted image user posted image user posted image  Mi smo jo imeli v bodočem stanovanju in smo zdaj vse na novo izolirali, smo dali okrog 1000 EUR. user posted image user posted image user posted image   Upam, da ne pride več nazaj. Pravijo tudi, da je treba veliiiiiko luftat in si nabavit sušilni stroj.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8369
24.9.2007 18:19:34   
tincci
Sušilcauser posted image user posted image Zakaj pa to? A da ne sušiš cunj v stanovanju? No, to imamo.

Hiša muce copatarice je pa zelo blizu nas, ja. To je mala hiška, čez okna se vidi, da je notri ful copat pa knjigic, ampak je zaklenjena, ker je od zdravilišča in imajo mislim da oni tam organizirana srečanja. ampak midve greva tja, ker so tam klopce, pa malo pogledava čez okno, zraven je potoček.. luštn. baje pa imajo organizirano, samo kaj dosti več ne vem. vem, da se iz Lj vozijo včasih in da plačajo nekaj in da imajo tam pravljice.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8370
24.9.2007 18:28:35   
Anonimen
Urša koliko pa kaj stane ta vaša knjigica?

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8371
24.9.2007 18:53:41   
Urša
Pssssst, ne smem reklame delat-Ribica, kar briši. user posted image  12 bo v knjigarni, drugače pa 10. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8372
24.9.2007 18:57:17   
Urša
A da ne sušiš cunj v stanovanju?

Ja, zato. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8373
24.9.2007 19:31:28   
Anonimen
Urša ok, potem pa meni kar  za "drugače" prinesi na srečanje user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 8374
24.9.2007 19:42:04   
ada2
user posted image user posted image user posted image  sfalilo mi je farbe!

jutri dobim razpored dela za oktober in potem lahko določimo dan za srečanje.

hvala vsem, ki sočustvujete z manouser posted image , sem se pošteno zamislila, da ni dobro mešati službe z osebnimi čustviuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?