|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
24.9.2007 19:55:15   
petarda
hvala vsem, ki sočustvujete z mano

user posted image user posted image user posted image user posted image  včeraj me je ven fliknilo, pa nisem mogla več nič napisatuser posted image

Urša meni jaz se tudi priporočam za 2 knjigici po "naši" ceni user posted image

Pa mislim, da te user posted image  ne rabi brisat, ker smo itak same vprašale kaj in kako...in valjda, da bomo vesele in ponosne, ko bomo prelistale umetnije Jakčevega očijauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8376
24.9.2007 20:04:13   
petarda
Drgač pa pri nas nič novega...v soboto je bilo na izletu sicer lušno, samo organizacija user posted image user posted image user posted image user posted image  TURISTIČNA AGENCIJA ESCAPE iz Celja user posted image user posted image user posted image user posted image .... Obljubljeno smo imeli vse kar sem vam naštevala predno sem šla...in pridemo tam...se odpravimo na pohod 8 km in to je bilo touser posted image ...z letalom nismo mogli iti, ker je bila pristajalna steza mokra, z balonom tudi ne (so rekli, da ga je zalilo)...kar se je potem izkazalo za laž...ampak...zdaj to sploh ni več važnouser posted image user posted image user posted image ... V glavnem za 18 EUR smo dobili kos potice, borovničke, na pol kuhan golažuser posted image ,  in 0,5 l vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ...

No, saj balon pa letalo bi itak bila za doplačat....ampak vseeno...če že ni šlo skozi bi nas lahko dan prej obvestili, da tega ne bo, nam ponudili kaj drugega...tako pa so še na dan pogoda skoz govorili, da balon bo...in smo ga čakali zamanuser posted image ....   in itak smo pol šli domovuser posted image user posted image user posted image

Ah...sem se mogla mal olajšat, ker sem bila res razočarana nad organizacijo...bolš, da bi šle s sodelavkami hodit na Gorjance v lastni režiji, kot pa da smo rinle v Celjeuser posted image  za prazen nič....in itak, da folk pol k ni mel kaj počet, se ga je usipal na sred dneva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8377
24.9.2007 20:11:10   
Urša
OK, bom dala na stran po ''drugače'' ceni. user posted image user posted image user posted image
Jaka se je pa prej kar orng spekel na rokici, je oplazil žarnico na lučki in ima mehur.user posted image Gor sem mu dala led, je jokal kot dež, potem pa šla v lekarno in so mi dali neko novo mazilo z ognjičem za opekline. Čez sem mu dala zloženec. Mislite, da je OK? Kako naj vem kdaj k zdravniku? Verjetno se bo začelo gnojiti, če ne bo kul.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8378
24.9.2007 20:14:26   
*bubi*
user posted image  Ada!

Kak je Ela že velika punčka! Z Aleksom sta tak user posted image user posted image user posted image

Petarda, ste pa res imeli "super" čago user posted image  Pa če v CE nisi imela kaj za delat, veš, koga bi lahko poklicala user posted image  Upam, da bo naslednja sobota kaj boljša user posted image
Mi pa imamo čez 14 dni službeni izlet, letos celo 2-dnevni. Upam, da ne bo odpadel, ker je zaenkrat nekam malo prijavljenih. Bom pa možeka zraven vzela user posted image

Jaz se moram spravit malo migat. Konec zabušavanja! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8379
24.9.2007 20:42:28   
Anonimen
Jaz sem se pa zdaj kostanjev napokala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8380
24.9.2007 20:46:24   
ada2
Upam, da bo naslednja sobota kaj boljša

ti si naslednjo soboto pri nas na kostanjevem pikniku, a ne? Paštetka vi pridete? kaj pa Naty? catja?
no, za srečanje smo pa tak dogovorjeni, da se jutri fiksno zmenimo. če pa katera zaide v soboto v naše konce pa prijazno vabljena na kostanjev piknik. jaz se pravkar  s kostanji zalagam in jih preizkušam.....

Vse najboljše za rojstni dan Nejuser posted image user posted image user posted image , pa čeprav z zamudouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8381
24.9.2007 20:48:57   
Anonimen
Ada, vraga, kak naslednjo? user posted image  A ne to soboto?

JAz več nič ne kapiram. Grem si lase prat, ker me je Muser posted image  zdaj čist sprešvicala . JE celo minuto jokalauser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8382
24.9.2007 20:52:04   
nincy
user posted image  Ada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8383
24.9.2007 20:55:09   
Anonimen
Petarda si bila v šumi? A so žeeeeeeeeeee? user posted image

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8384
24.9.2007 21:05:25   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ada, vraga, kak naslednjo? user posted image  A ne to soboto?

JAz več nič ne kapiram. Grem si lase prat, ker me je Muser posted image  zdaj čist sprešvicala . JE celo minuto jokalauser posted image

ja, to soboto, jaz imam čist dneve zamešaneuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8385
24.9.2007 21:05:46   
petarda

Pri nas še ne, pa tudi v Celju sem skoz po hosti hodila, pa nič kostanjevuser posted image , še na tiste na katere sem naletela so bili čiiiiist tanki in majhniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8386
24.9.2007 21:06:55   
petarda
Mi pa imamo čez 14 dni službeni izlet, letos celo 2-dnevni. Upam, da ne bo odpadel, ker je zaenkrat nekam malo prijavljenih. Bom pa možeka zraven vzela

Kam pa greste?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8387
24.9.2007 21:07:43   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pri nas še ne, pa tudi v Celju sem skoz po hosti hodila, pa nič kostanjevuser posted image , še na tiste na katere sem naletela so bili čiiiiist tanki in majhniuser posted image

naši pa so debeli in sladkiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8388
24.9.2007 21:08:17   
petarda
Jaz sem pa imela danes izobraževanje v Lj in ga bom imela vse do četrtka...domov bom hodila okoli 19.ure....ah...

...saj bo boljeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8389
24.9.2007 21:09:15   
petarda
naši pa so debeli in sladki

Pri nas pa smo to mi, namest kostanjev user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8390
24.9.2007 21:10:50   
nincy
Vas moram zdaj mal nasmejat....sicer men pred parimi urami ni bilo smešno...zdaj mi je že, v sredo mi bo pa še bolj...upam user posted image

Ok. Grem danes na banko, ker sem morala spremenit moj prvi (user posted image ) račun v študentskega (čeprav mi poteča čez nekaj dni status, ampak nimam nič stroškov vodenja...no pa tudi hvala bogu da sem šla). In potem mi gospod rihta, pa reče podatke o osebni izkaznici sem popravil v računalniku (ker mi je vmes ko sem nazadnje dajala podatke osebna potekla), potni list vam je tud potekel user posted image  user posted image  user posted image ....pa bomo drugič spremenil podatke. V glavi sem imela samo pretečen potni list, Turčija, odhod četrtek, se prav še 3 dni... user posted image  user posted image  user posted image  Začel me je zvijat, nahitrco podpišem pogodbo, dirkam domov in samo upam da moj potni list ni pretečen... Ja valda, pogledam, piše...velja do: 27.3.2007. Ratal mi je slabo user posted image  user posted image  user posted image , tresla sem se kot šiba... Potem itak panika...mami vpije da se to lahko samo meni zgodi, mi ne preostane nič drugega kot da dirkam v Lj na matični urad, ura že mal do 5 odprt pa do 6. Pol si mislim, ok hvala bogu imam še slike. Pridem tja ob 5, povem situacijo in da potni list rabim že v četrtek, reče na uradu da bodo že poskrbel da bom dobila že v sredo po pošti. In potem reče, naj dam slike...Jaz vsa ponosna, ker imam itak vse s sabo, dam slike, ona gleda slike pa reče ja pa ne bodo vredu, to so slike za osebno... Jaz sem mislna da me bo pobral, ura itak že 17.20, in kaj...se laufam slikat...user posted image user posted image user posted image   Na slikah dobesedno taka user posted image  user posted image  user posted image  Dirkam nazaj, zrihtam, podpišem, pošljejo po skenerju vlogo...in zdj čakam sredo da dobim potni list...upam.

Si pa ne predstavljam kaj bi bilo, če danes ne bi šla na banko in uredila računa...v četrtek bi na letališču pisan gledala v potni list, pomoje bi se še dret začela tam user posted image  user posted image  user posted image  Kaj vse se men ne dogaja....

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8391
24.9.2007 21:17:17   
ada2
user posted image user posted image user posted image  Nincy, ta je pa dobrauser posted image
še dobro, da se dajo zdaj slike dobit v tako kratkem času, a si predstavljaš, da bi morala (kot v dobrih starih časih) čakat nanje 2 dniuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8392
24.9.2007 21:20:00   
petarda
Za Jaka, da se bo lepo zacelilo user posted image user posted image user posted image ...

Urša ti ne znam svetovati...saj boš videla, če bi se res začelo gnojiti, ampak upam, da se ne bouser posted image ...pa verjetno bi bilo dobro, da bi imel čimveč na zraku, samo verjetno se bo praskaluser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8393
24.9.2007 21:26:29   
petarda
Za Nej...če ima res rojstni dan user posted image

user posted image

Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8394
24.9.2007 21:28:01   
tincci
****, pa recepti iz leta 79user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 6 ur!!!!! sem jo kuhala, do 1/4 prvotne količine, tko kot piše.. očitno sok ni bil dost sladek, ker ni zgostilo tudi malo ne, skratka dobila sem ven sok in zdej bom iz tega delala malinovc. jaz pa sosedom vsa ponosna razlagam o marmeladi iz grozdjauser posted image ma zakaj pišejo recepte, ki ne funcionirajouser posted image user posted image user posted image butli.

kdaj mate srečanje, to soboto? no, lepa reč, jaz pa piknik za r.d.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8395
24.9.2007 21:29:36   
nincy
še dobro, da se dajo zdaj slike dobit v tako kratkem času, a si predstavljaš, da bi morala (kot v dobrih starih časih) čakat nanje 2 dniuser posted image

Potem mi ne bi preostalo nič drugega kot da se doma derem, cepetam in smilim sama sebi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8396
24.9.2007 21:30:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image  Nincy, ta je pa dobrauser posted image

ja...pa da urad dela do 6user posted image ...pri nas tega niuser posted image ...

Nincy...mal adrenalina ti je pa pognalo po krvi, ne?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8397
24.9.2007 21:33:29   
petarda
ma zakaj pišejo recepte, ki ne funcionirajo butli.

še dobr, da ti ni tle kera kakšen recept posredovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

chill outuser posted image user posted image user posted image user posted image ...al kako se že napišeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pol imata vedve z ado blizu rojstne dneveuser posted image ...ker kokr jaz razumem ima ona tudi v soboto za r.d....za srečanje novembrk bomo pa jutri zvedli.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8398
24.9.2007 21:35:09   
ada2
kdaj mate srečanje, to soboto? no, lepa reč, jaz pa piknik za r.d.

ne tincci, to soboto imamo mi tudi piknik doma, saj  mi2 na isti dan praznujeva, neuser posted image
za srečanje pa javimo oz. se dogovorimo jutri.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8399
24.9.2007 21:35:39   
petarda
Boljš, da se v postlo popokam...

Lahko noč....do šestihuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?