nincy
|
Vas moram zdaj mal nasmejat....sicer men pred parimi urami ni bilo smešno...zdaj mi je že, v sredo mi bo pa še bolj...upam Ok. Grem danes na banko, ker sem morala spremenit moj prvi ( ) račun v študentskega (čeprav mi poteča čez nekaj dni status, ampak nimam nič stroškov vodenja...no pa tudi hvala bogu da sem šla). In potem mi gospod rihta, pa reče podatke o osebni izkaznici sem popravil v računalniku (ker mi je vmes ko sem nazadnje dajala podatke osebna potekla), potni list vam je tud potekel ....pa bomo drugič spremenil podatke. V glavi sem imela samo pretečen potni list, Turčija, odhod četrtek, se prav še 3 dni... Začel me je zvijat, nahitrco podpišem pogodbo, dirkam domov in samo upam da moj potni list ni pretečen... Ja valda, pogledam, piše...velja do: 27.3.2007. Ratal mi je slabo , tresla sem se kot šiba... Potem itak panika...mami vpije da se to lahko samo meni zgodi, mi ne preostane nič drugega kot da dirkam v Lj na matični urad, ura že mal do 5 odprt pa do 6. Pol si mislim, ok hvala bogu imam še slike. Pridem tja ob 5, povem situacijo in da potni list rabim že v četrtek, reče na uradu da bodo že poskrbel da bom dobila že v sredo po pošti. In potem reče, naj dam slike...Jaz vsa ponosna, ker imam itak vse s sabo, dam slike, ona gleda slike pa reče ja pa ne bodo vredu, to so slike za osebno... Jaz sem mislna da me bo pobral, ura itak že 17.20, in kaj...se laufam slikat... Na slikah dobesedno taka Dirkam nazaj, zrihtam, podpišem, pošljejo po skenerju vlogo...in zdj čakam sredo da dobim potni list...upam. Si pa ne predstavljam kaj bi bilo, če danes ne bi šla na banko in uredila računa...v četrtek bi na letališču pisan gledala v potni list, pomoje bi se še dret začela tam Kaj vse se men ne dogaja....
|