|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
7.9.2007 12:23:18   
*bubi*
Daaaan!

Danes pa sem bila pridna. Malo sem v službo skočila, je bila razglasitev rezultatov poklicne mature user posted image . Zdaj pa drugo skripto dokončala. user posted image user posted image  ja, sama sebi ploskam, ker se mi že meša od tega user posted image user posted image user posted image

Evo, pa se lahko na priprave spravim user posted image

No, moja slaba volja je bila pa povezana z vrtcem...

Kaj so NM vrtci v krizi? Včeraj sem en komentar slišala (oz. kak se reče, če po googlu četaš user posted image )

Meni pa se zenkrat zdi vse ful fajn v bubijevem vrtcu. In srčno upam, da me občutek ne vara user posted image

Bubi ti si za kocke spraševala, ne? meni so playmobil tudi dobre,

Ja, od Playmobila ima en policijski motor, ampak so taki mali koščki, pa nič konkretno za sestavit. Ker od Duplota ima policijski avto, pa so bile zraven kocke, ki vse poprek pašejo, pa na avtu so te pikice narejene, da lahko kaj drugega še gor sestavi.

Obe ti igrači je dobil lani za novo leto - le zakaj? user posted image user posted image user posted image

Kaj pa pri nas ponoči? Napad ipike, ker je hotel mleko, ampak mleko ni dobro, lino mora bit not. Jaz pa sem se odločila, da to mleko 3x čez noč ukinem, še najmanj pa da bo čokolino dobil. Še dobro, da je bil user posted image  v nočni, ker on je ful popustljiv, še čokolado bi mu sredi noči dal, če bi si zmislil user posted image

Zdaj pa vas še do konca preberem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7951
7.9.2007 12:27:44   
Teni_
Pozdravljene. Moji zadnji uradno prosti trenutki tečejo.

Vse porihtano tako, kot mora biti, nohti urejeni.

So me pa danes v službi lepo presenetile in nama kupila poročno darilo - aparat za peko kruha, ker sem si ga želela. Torej - moja šefica in sodelavki so ZAKON!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7952
7.9.2007 12:33:22   
*bubi*
Jo grem lepo previt in ko jo vse spucam, je tako petardo izstrelila,

petardo user posted image user posted image user posted image

po pravici povedano, si ne predstavljam vsega skupaj. Mi se nismo nikoli ponoči previjali. Podnevi pa tudi nismo imeli takih težav. Joj, zdaj sem se spomnila enega filmčka, ki je po mailih krožil.... mogoče pa je približno tako zgledalo user posted image user posted image user posted image

Varčevalni ukrepi? Ne gre drugače kot da imamo varčevalni račun odprt in takoj pri plači tja prenakažemo nekaj €. Ker jaz vsak mesec spraznim svoj račun do konca, pa je vseeno, koliko je bilo na začetku gor. Da bi pa življenjske stroške zmanjšala, to pa težko. Mogoče se bubiju ne bi poznalo, če bi imel kako cotiko manj (al pa pol manj user posted image ) Pa malo se moram odvadit brezvezne stvari kupovat, če bom slučajno kdaj rabila....

Bi se nam pa poznalo, če bi user posted image  dobil premestitev. Ker ima FUL stroškov z avtom. Potni mu niti nafte ne pokrijejo user posted image

user posted image user posted image  Teni, uživaj še danes. Prideš na en deci? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7953
7.9.2007 12:45:42   
Teni_
Teni, uživaj še danes. Prideš na en deci?

Rade volje, samo zdaj grem počasi po mali2, pol pa pride še mama malo počistit, pol pa pride kolegica, da mi navije lase (na velike navijalke, da ne bo katera mislila, da bom pudeljčekuser posted image ).

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7954
7.9.2007 13:19:51   
petarda
je tako petardo izstrelila

evo jo....petarditauser posted image user posted image user posted image ... al pa petarditkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7955
7.9.2007 13:20:50   
petarda
Pa z dragim sva se včeraj odločla, da morava sprejeti varčevalni ukrep. Kako ve oz. kje varčujete

nimam zdaj časa pisat tiuser posted image user posted image  ker sem v službiuser posted image user posted image user posted image ...ampak ti bom ziher kaj svetovala enkrat čez vikend, ker zvečer mamo spet feštouser posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 7956
7.9.2007 18:51:21   
*bubi*
Ja kje pa ste vse?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7957
7.9.2007 19:24:15   
Teni_
Imamo zadnje priprave. Ati je malo nervozen, jaz pa sem že po naravi totalni flegmatik in mi tudi zdaj nič ne pride do živega. Sem čisto mirna.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7958
7.9.2007 19:44:05   
Urša
Sem čisto mirna.

Super, Teni! user posted image  Držim pesti za lepo vreme, malo pa vseeno mora padat, da bodo pri hiši €. user posted image user posted image user posted image
Kako varčujemo? Čisto vse gre. user posted image  Ko dobiva plačo, je treba pa najprej Eurocard poravnat in potem itak kmalu zmanjka in jovo na novo...user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7959
7.9.2007 20:54:28   
*bubi*
Si predstavljate?
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1843504

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7960
7.9.2007 21:21:21   
NinaŠ
Si predstavljate?
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1843504

user posted image user posted image user posted image

šit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7961
7.9.2007 21:25:13   
NinaŠ
Teni* user posted image želim vama nepozaben dan user posted image user posted image user posted image

Kako varčujemo?

user posted image nič ne varčujemo, vsak mesec spraznimo račun do nule ali še malo nižje user posted image . Edino kar se nalaga je življenjsko naložbeno zavarovanje, ki imava sklenjenega vsak svojega.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7962
8.9.2007 6:59:15   
Teni_
Dobro jutro punce. A je katera tukaj, da počvekamo?

Jaz zdaj uživam ob kavici, z navijalkami v glaviuser posted image user posted image user posted image . Joj, če bi me ve videle, bi umrle od smeha. Spala sem glede na to, da imam polno glavo tega sranja, odlično.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7963
8.9.2007 8:53:49   
Urša
Teni, naj bo današnji dan najlepši takoj za rojstvom tvojih dveh princesk. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7964
8.9.2007 9:11:00   
*bubi*

Teni, SREČNO!

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7965
8.9.2007 12:22:44   
ada2
user posted image
user posted image

Teni to je tvoj dan!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7966
8.9.2007 12:24:07   
ada2
kje na tipkovnici je znak za evreuser posted image
jaz vidim samo za dolarjeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7967
8.9.2007 12:49:56   
Anonimen
Gospa Teni čestitke, če si že poročena user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ada, evrski znak je tam kot je E user posted image . moraš pritisniti alt gr + E

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7968
8.9.2007 21:15:41   
*bubi*
Čer!

Pa lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7969
8.9.2007 21:20:22   
NinaŠ
Čestitke gospa Teni*!!!!
user posted image       

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7970
8.9.2007 21:22:07   
NinaŠ
Dopoldne smo bili v Tamarju in posledično opoldne vsi skupaj 3 ure spali user posted image .... ...evo zdaj mi pa ni za spat, čeprav se mi pa drugega tudi ne ljubi početi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7971
8.9.2007 21:23:15   
Anonimen
a ste vse na poroki? user posted image  Kje ste?

Jaz sem si pa zdaj naredila kopel iz banan in ananasa ob svečkah....hmmmmmmmmm....zdaj pa grem spat user posted image .

Aja sem bila pri enim na obisku, ko imajo novorojenčka 2 tedna starega in je mamica rekla, ko sem jo vprašala, če ga veliko previja in je ob šestih zvečer rekla: ja, danes sem ga že 2x previla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7972
9.9.2007 6:19:41   
ada2
lepo nedeljo vsem!

jaz pravkar odhajam delat...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7973
9.9.2007 6:45:43   
amy26
dobro jutro

Ada pridna siuser posted image  lep dan ti želim pa naj ti v službi čimprej mine

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7974
9.9.2007 9:39:50   
nincy
Dobro jutro!

Midve sva ravno po zajtrku, sicer sva vstali že ob pol 7, ampak je L najprej obvezno dala skoz celotn DVD Nodija. Zdaj greva ven, ker je tak sonček, p'otem kuhat kosilo, nato spat, za popoldan pa še nimava planov.
Aja pa spet smo prehlajeni.

Gospa Teni čestitke, ob prvi priložnosti pa sliiiiikce user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.