|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
28.8.2007 21:01:19   
ada2
UUUUURŠAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7151
28.8.2007 21:11:09   
Anonimen
ada, a mene pa ignoriraš za srečanje? user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7152
28.8.2007 21:15:12   
ada2
ada, a mene pa ignoriraš za srečanje?

bog ne daj user posted image user posted image user posted image

upam, da nas bo vsaj toliko kot lani v LJ, če ne še kakšna več.

sem pa razmišljala....imam eno prijateljico, ki ima tudi novembrko 05, pa ni članica RR, a bi imela katera kaj proti, če jo tudi povabimo?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7153
28.8.2007 21:19:17   
Anonimen
ada, jaz tudi en o poznam. Je nekje iz tvojih krajev in sva skupaj rodile.

imam uan kveščen. A ima katera kakšen sling ali štorkljo za sposoditi?user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7154
28.8.2007 21:23:31   
ada2
ada, jaz tudi en o poznam. Je nekje iz tvojih krajev in sva skupaj rodile.

novemberko 05 ali avgustovko 07?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7155
28.8.2007 21:25:30   
ada2
ok, štorklja vem kaj je, kaj je pa slinguser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa štorklje nimam. sling pa mogoče imam, pa ne vemuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7156
28.8.2007 21:27:56   
Naty_ka
Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PO RITI TE BOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7157
28.8.2007 21:30:36   
Naty_ka
Kako jaz mrzim maile v stilu: BOG NE DAJ, DA BI BILA JAZ TISTI (A) ,  KI SI UPA TO PREKINITI... Grrrrrrrrrrrrrrr...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7158
28.8.2007 21:36:59   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7159
28.8.2007 21:37:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Kako jaz mrzim maile v stilu: BOG NE DAJ, DA BI BILA JAZ TISTI (A) ,  KI SI UPA TO PREKINITI... Grrrrrrrrrrrrrrr...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jih enostavno ignoriramuser posted image ....me ne ganejo 5%user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7160
28.8.2007 21:38:04   
ada2
Kako jaz mrzim maile v stilu: BOG NE DAJ, DA BI BILA JAZ TISTI (A) , KI SI UPA TO PREKINITI... Grrrrrrrrrrrrrrr...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni so tudi odvratni, jih imam okoli 500 neprebranih, ker ponavadi ne odpiram, no, tega pa sem, pa sem si mislila WTF, pa pošljem. aja, odprla sem ga pa zato, ker sem danes dobila ta isti mail od 4 različnih oseb, ki se med seboj sploh ne poznajo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7161
28.8.2007 21:38:44   
Naty_ka
Any02, kako? Bo? Kaj pa tvoj user posted image  že vse obvlada?user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7162
28.8.2007 21:39:44   
petarda
Cinque terre

user posted image user posted image  Kje pa je to? In kaj je tam?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7163
28.8.2007 21:45:09   
petarda

mi je pa včasih, ko vas poslušam (berem), kako se ponoči stiskate in cartate kar hudo, ker Adam se sploh noče cartat, edino cartanje je zjutraj, ko ga iz postelje vzamem, pa me za tisočinko sekunde objame in to je to

Vem kako ti jeuser posted image user posted image user posted image  Meni je bilo tudi hudo, ko je bil petardito še majhen dojenček in ni bilo šans, da bi se stiskal...pol pa taka sprememba...saj ne rečem, da je glih skoz na men...ampak se rad pocrklja....še raje pa pri očitu.user posted image user posted image user posted image

Aja...pa raje imam dnevno kot nočno stiskanje user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav je včasih res toplo pri srčku, ko se tisto tvoje bitjece, ki je podnevi tako živahno ponoči čisto umirjeno in naravno nagnezdi na tvoji glaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7164
28.8.2007 21:45:17   
ada2
Petarda pozdravljena.

ampak punce moje, jaz se poslavljam, ker grem spat, jutri je spet služba in če nisem naspana je štala. preseljena sem spet na dementni oddelek in se kar naprej nekaj tepejouser posted image in uhajajo in skrivajo in....ah, pestro skratka.

kdaj pa ve začnete z delom, da hodite tako pozno spat?
jaz začenjam ob 6.30, s tem, da se predaja službe začne ob 6.15, pa še čas, da se preoblečem v uniformo ..... ob 6.05 moram tam bit, se pravi, če grem s kolesom moram zadnje od doma odrinit ob 5.53, če grem peš pa 5.45.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7165
28.8.2007 21:48:41   
petarda
sem prav nazaj pogledala kdaj ste včeraj začele, pa vidim, da ste tak čas že čvekale, torej vam deca zaspijo pred 21. no, moj spi že od 19.30, je šel sam v spalnico zvlekel iz svoje postelje Flokija in odejo in me prav prosil, da ga spat spravim.

petardito gre okoli 20. ure spat pol ure gor ali dol...danes pa je zdržal kar krepko čez 21....ker je videl na TV miki miškouser posted image user posted image user posted image ...ko je bil Đuro v Kajmaku in marmeladiuser posted image user posted image user posted image ...in jo je potem skoz čakal, da se bo še prikazala....pa ko so peli Abraham ma sedem sinov...je kar zraven peluser posted image ....verjetno jo pojejo v vrtcu, ker mi smo jo doma samo ene dvakrat...pred parimi meseci.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7166
28.8.2007 21:52:01   
petarda
kdaj pa ve začnete z delom, da hodite tako pozno spat?
jaz začenjam ob 6.30, s tem, da se predaja službe začne ob 6.15, pa še čas, da se preoblečem v uniformo ..... ob 6.05 moram tam bit, se pravi, če grem s kolesom moram zadnje od doma odrinit ob 5.53, če grem peš pa 5.45

Jaz začnem ob osmih, petnajst minut prej moram bit tam, da si vse pripravim, od doma grem 7.15, ker še petardita v vrtec peljem...ali pa tam do 7.30. Vstanem pa nekje med 6. in 6.30, če imam srečo in me petardito ne vrže iz postelje ob 5.30, kot me je recimo SPET danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7167
28.8.2007 21:54:41   
petarda
imam občutek, da bom na tistem srečanju oktobra tudi samevala , no, catja bi znala priti, pa mogoče Naty, ko sta blizu

jaz pridemuser posted image ...in v veliko veselje bi mi bilo, če bi res prišli vsi, ki so bili lani, pa še ostali...Naty in tincci, pa Nej, Til, catja...in vsi ki so se nam še pridružili kasneje... Saj res...kje pa je ROK? Zdaj se že dolgo ni oglasiluser posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 28.8.2007 21:56:06 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7168
28.8.2007 21:56:53   
petarda
če bi res prišli vsi, ki so bili lani

...aja...letos verjetno res ne bo URŠKE, someone in sanjebuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7169
28.8.2007 21:59:46   
petarda
bejžte vse spat....petarda je prišlauser posted image user posted image user posted image ...vidiš ada, da se ne bojijo samo tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

ah...saj grem jaz tudi....POOOOČAAAASIIIIuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7170
28.8.2007 22:35:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

jaz pridemuser posted image ...in v veliko veselje bi mi bilo, če bi res prišli vsi, ki so bili lani, pa še ostali...Naty in tincci, pa Nej, Til, catja...in vsi ki so se nam še pridružili kasneje... Saj res...kje pa je ROK? Zdaj se že dolgo ni oglasiluser posted image

Ja, pa mene ne pozabit!

Rok pa je še kar na dopustu user posted image  Zgleda. No, meni je obljubil, da se javijo kaj septembra, ko bodo spet na Štajerskem.

Drugače pa lahko noč. Meni danes ni do čveka user posted image  Pa niste ve krive user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7171
28.8.2007 23:16:15   
Urša
Ada,a  v Rečici imaš teto? user posted image  No, super, potem pa še kar malo odlašaj. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7172
29.8.2007 5:13:10   
amy26
dobro jutroooouser posted image

bi se vam tudi zvečer pridružila pri čveku ampak enostavno ni časa, saj smo vsi doma, mislim komplet družina, ko zjutraj končno spravim mojgauser posted image  in Aleksa malo ven na zrak moram hitro kaj v miru pospraviti ali pa zlikati, pa še vmes Elo mirit oz. zabavljat da kaj naredim. Bo bolje drug teden ko gre Aleks v varstvouser posted image .

na srečanje pridemo tudi mi, seveda če bomo zdravi

tincci, uživajte na morjuuser posted image  pa super da je preiskava za vama, držim pesti za dobre izvideuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7173
29.8.2007 7:46:40   
petarda
Ja, pa mene ne pozabit!

saj ti spadaš med tiste...vsi, ki so bili laniuser posted image

Drgač pa dobro juuuuuuuuuuuuutroooooooooooooouser posted image

Jaz sem že pristavila za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7174
29.8.2007 8:39:27   
Naty_ka
Jutro user posted image

Jaz pa sem glih spila user posted image .

Mi smo imeli danes ponoči pa tako dretje. Kriza. Kar naenkrat je začel Sergej kričati in klicati atija. Me je kar vrglo iz postelje. Revčeku se non stop nekaj sanja. Pa še ati danes ni spal doma, tako je vse še toliko huje.
Sem pa ga zadnjič vprašala kaj se mu je sanjalo. Pa mi je rekel: jas pela ladjom.  Pa ga potem vprašam zakaj pa joka: ata padna dodo.
Koliko je zdaj res in koliko je njegova domišljija mi ni jasno. Vem pa da ne more pzabiti da se je peljal z ladjo. In za atija se ful boji. In če je njegova podzavest vse to povezala, potem pa ga je lahko strah.

Ada, kar se pa tiče cartanja. Naš se nikoli ni pustil cartati. Bog ne daj da bi ga človek predolgo gledal, je že bilo dretje.
No, sedaj pa že kar nekaj časa druga ne dela kot se carta. Ko pridem v vrtec po njega se stiska k meni in me objema pa lubčke mi daje... V glavnem če je vse po sreči, ne morem narediti poleg njega nič, ker bi se samo catral.
Počakaj še malo, pa boš vidla, da te sploh iz rok nebo spustil user posted image
Jaz si včasih želim da bi se še Sergejev ata tako cartal...user posted image  (tudi podnevi in ne samo ponoči...user posted image )

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.