|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
28.8.2007 8:47:18   
*bubi*
Jutro user posted image

Pri nas pa je še vedno tak lep sonček user posted image  Midva z bubijem pa sva vlekla skoraj do osmih user posted image  Zdaj pa sem fraj, časopis preberem, ob kavici seveda, potem pa skočim v Evropark malo pogledat. Na koncu pa še najlepše, pijača s paštetko&co user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7126
28.8.2007 8:51:31   
*bubi*
Ojoj, Nina, za take stvari pa rabiš zjutraj kar malo rezerve, mar ne? Ker jaz moram bit res točno v službi, tu ni 5 minutk gor al dol user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7127
28.8.2007 8:54:15   
*bubi*
Petarda!!!!!

Si ti ta anonimna?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1805195

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7128
28.8.2007 9:11:03   
NinaŠ
za take stvari pa rabiš zjutraj kar malo rezerve, mar ne?

ja. samo na kaj takega vedno računam. Bohnedaj da zaspimo, pa se kaj takega primeri in da imam po možnosti še jaz službene ključe user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7129
28.8.2007 12:21:12   
*bubi*
Evo mene. Muser posted image  je taaaaaaak cuker user posted image . Kot njen starejši bratec user posted image

Nina, kaj če bi se ti mudilo, bi jo vzgojiteljica tudi porihtala? Pa tuš imajo v vrtcu user posted image  No, zdaj vas gnjavim, čez 2 dni pa na sestanku ne bom imela vprašanj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7130
28.8.2007 12:22:01   
*bubi*
Petarda!!!!!

Si ti ta anonimna?

In vse tiho je bilo..... petarda se noče oglasit, da se ne bi zagovorila. Ker ona ne more bit tiho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7131
28.8.2007 12:29:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda!!!!!

Si ti ta anonimna?

In vse tiho je bilo..... petarda se noče oglasit, da se ne bi zagovorila. Ker ona ne more bit tiho user posted image user posted image user posted image

Nisem jazuser posted image , ker ta mesec nismo delali na tem.user posted image ...pa znam biti tiho...ti si se žal že prepričalauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7132
28.8.2007 13:34:18   
catja2
pa kaj vam je bilo včeraj, mater ste se načvekale user posted image

No danes nisem na pregledu rabila niti zdr. kartice, kaj šele karton user posted image

Pa pogodbo sem danes podpisala, jutri pa grem na pomerjanje uniforme in namesto, da bi sedaj stradala sem se do onemoglosti nažrla user posted image

Pa kosilo danes odpade, ker sem vas sedaj predolgo brala in ni več časa za kuhanje user posted image

PA L&J sta danes morala 1 uro prej vstati in sem ju brez problemov zrihtala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7133
28.8.2007 13:36:14   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda!!!!!

Si ti ta anonimna?

Nisem jazuser posted image , ker ta mesec nismo delali na tem.user posted image ...pa znam biti tiho...ti si se žal že prepričalauser posted image

to pa res: se spomnim, da za Paštetkino nosečnost nisi povedala; pa za bubijino nesrečo ne; pa za Jano si samo namignila, kar je pri meni pomenilo, da nisi nič povedala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7134
28.8.2007 13:37:33   
catja2
Tincci kako je bilo na danes????

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7135
28.8.2007 14:19:30   
*bubi*
Ja, imaš prav. Znaš bit tiho. user posted image

Pa vseeno škoda, da nisi ti user posted image  Bi ti privoščila majsko pupiko user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7136
28.8.2007 15:04:39   
NinaŠ
Nina, kaj če bi se ti mudilo, bi jo vzgojiteljica tudi porihtala?

ja itak Tudi če se mi ne bi mudilo, bi jo lahko user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7137
28.8.2007 17:55:27   
tincci
Joške.. user posted image user posted image jah, moje so 80 D, in so po nosečnosti in 10m dojenja krasne user posted image user posted image NOT. Sej sva se včeri z mojim pogovarjala... če rodim še enega otroka, je konc z mano user posted image user posted image

Drugače pa.. uf. user posted image Zelo naporen dan. user posted image Prvič v življenju lahko rečem, da mi je šlo kako leto življenja. user posted image Nič, pač je imela preiskavo, po 15 minutah konc, jo grem iskat, ona pa cela rdeča, zaripla, flekasta.. me je kr kap.. in se je v spanju napol z odprtimi očmi stisnla k meni in "mami, konc, prosim, prosim, prosim, prosim, prosim" user posted image Pol so jo dali takoj na infuzijo pa je počasi zaspala na meni v stolu, priklopljena, da so ji pulze šteli pa vsako minuto so jo hodil gledat, če se kaj umirja reakcija pa če bo treba ukrepat. Zgledala je tko, kot da odrasli teče 2 ure in se vstavi in je ves zaripel in flekast in rdeč.. skratka, po 2 urah se je umirilouser posted image , spomni se ničuser posted image in zdej razlaga očiju, kako je mela gips (kateter v rokici, povit s povojem) in kok sva se igrale v bolnici in da je blo super in da majo ful igrač. user posted image

Nič, vzel tekočino pa tkivo pa ne vem kaj še vse, bodo pogledal in bodo izvidi čez 3-4 tedne. Ima vnetje želodca user posted image in bodo pogledal, zakaj, al ker ji katero od živil, ki jih je, ne ustreza,user posted image ali kaj drugega. Pa so mi svetovali, naj bo še kar najprej na strogi dieti pa da jo dobro rihtam.

Jutri greva na Krk do sobote mal se spočit. user posted image user posted image ko sem jo tam vidla vso zariplo, me je kap, pa ko sem čakala, sem bla živčna, skratka user posted image zdej počakava rezultate in pol najprej. Mogoče bo morala jest kake tablete proti kislini, mogoče bo poštimalo tole mleko, ki ga sedaj jemlje. Bomo vidl. Vem samo to, da se bova zdej izogibale bolnice za kukr dolgo se da, tole dons je blo 2 much, jaz sem skulirana mama, pa sem mela kepo v želodcu cel dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7138
28.8.2007 18:10:03   
Anonimen
ojoj tincci, saj sploh ne vem kaj naj komentiram user posted image user posted image user posted image . Sem pa tudi vesela za vaju, da gresta malo na oddih, ki ga tako rabita. Uživajta!

bubi, hvala user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 7139
28.8.2007 18:13:43   
tincci
Ah, ne rabiš bit slabe volje, saj je mimo zdaj, midve se bova pa tudi malo resetirale na morju. Je prijateljica tam sama z otrokom in se greva igrat in klepetat user posted image Možje pa v službah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7140
28.8.2007 18:18:10   
Anonimen
Možje pa v službah

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 7141
28.8.2007 18:28:47   
Urša
Dobro, da sta poštimale!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7142
28.8.2007 18:39:51   
tincci
Jp, kul je, da bomo te preiskave dal čez, mam občutek, da bo marsikaj postalo jasno user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7143
28.8.2007 18:40:59   
tincci
Aja, kam greva z možem.. po moje v Cinque terre za 3 dni.. ali pa če najdeva kak hud kmečki turizem v Slo, pa kake masaže zraven user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 7144
28.8.2007 20:32:51   
ada2
dober večer!

sploh ne bom nič komentirala......

danes pa itak nobene ne bo na čvek, ko sem jaz tuuser posted image

imam občutek, da bom na tistem srečanju oktobra tudi samevalauser posted image user posted image user posted image , no, catja bi znala priti, pa mogoče Naty, ko sta blizuuser posted image user posted image user posted image

mi je kar nerodno kolko že vaši vejo povedat, pa vsi so brez plenic, naš Adam pa še vedno ne pove nič drugega kot mama, tota, brrrm, konga (=kombajn), čik (in obvezno ga tudi pobere s taluser posted image ) in bok (ko pozdravi, ampak se čuje bolj kot boa).

o lulanju na kahlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, 1x mu je uspelo, ampak pred 4 meseciuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 7145
28.8.2007 20:44:09   
ada2
pozor pozor!!!!

ada je na RR, ostale novembrke se naj ne javljajouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7146
28.8.2007 20:45:02   
Urša
Jaz sem tukaj!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7147
28.8.2007 20:48:52   
ada2
sem prav nazaj pogledala kdaj ste včeraj začele, pa vidim, da ste tak čas že čvekale, torej vam deca zaspijo pred 21. no, moj spi že od 19.30, je šel sam v spalnico zvlekel iz svoje postelje Flokija in odejo in me prav prosil, da ga spat spravim.

mi je pa včasih, ko vas poslušam (berem), kako se ponoči stiskate in cartate kar hudo, ker Adam se sploh noče cartat, edino cartanje je zjutraj, ko ga iz postelje vzamem, pa me za tisočinko sekunde objame in to je touser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7148
28.8.2007 20:49:36   
ada2
Jaz sem tukaj!

quote]

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7149
28.8.2007 20:52:11   
ada2
Urša kdaj se selite?

jaz odlašam z obiskom pri teti v Rečici, ker bi te rada počakala, da se ti preseliš, da bi se lahko potem še v Mozirju ustaviliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.