tincci
|
Joške.. jah, moje so 80 D, in so po nosečnosti in 10m dojenja krasne NOT. Sej sva se včeri z mojim pogovarjala... če rodim še enega otroka, je konc z mano Drugače pa.. uf. Zelo naporen dan. Prvič v življenju lahko rečem, da mi je šlo kako leto življenja. Nič, pač je imela preiskavo, po 15 minutah konc, jo grem iskat, ona pa cela rdeča, zaripla, flekasta.. me je kr kap.. in se je v spanju napol z odprtimi očmi stisnla k meni in "mami, konc, prosim, prosim, prosim, prosim, prosim" Pol so jo dali takoj na infuzijo pa je počasi zaspala na meni v stolu, priklopljena, da so ji pulze šteli pa vsako minuto so jo hodil gledat, če se kaj umirja reakcija pa če bo treba ukrepat. Zgledala je tko, kot da odrasli teče 2 ure in se vstavi in je ves zaripel in flekast in rdeč.. skratka, po 2 urah se je umirilo , spomni se nič in zdej razlaga očiju, kako je mela gips (kateter v rokici, povit s povojem) in kok sva se igrale v bolnici in da je blo super in da majo ful igrač. Nič, vzel tekočino pa tkivo pa ne vem kaj še vse, bodo pogledal in bodo izvidi čez 3-4 tedne. Ima vnetje želodca in bodo pogledal, zakaj, al ker ji katero od živil, ki jih je, ne ustreza, ali kaj drugega. Pa so mi svetovali, naj bo še kar najprej na strogi dieti pa da jo dobro rihtam. Jutri greva na Krk do sobote mal se spočit. ko sem jo tam vidla vso zariplo, me je kap, pa ko sem čakala, sem bla živčna, skratka zdej počakava rezultate in pol najprej. Mogoče bo morala jest kake tablete proti kislini, mogoče bo poštimalo tole mleko, ki ga sedaj jemlje. Bomo vidl. Vem samo to, da se bova zdej izogibale bolnice za kukr dolgo se da, tole dons je blo 2 much, jaz sem skulirana mama, pa sem mela kepo v želodcu cel dan!
|