|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
27.8.2007 21:54:57   
*bubi*
Petardito user posted image user posted image user posted image

Paštetka, imam sposojen avto, ti samo pokliči user posted image  Bubija peljem zjutraj v varstvo, potem pa sem fraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7101
27.8.2007 21:55:53   
petarda
Petarda, akko pa je s tem pri vas?

user posted image user posted image user posted image  najraje spim na bokuuser posted image user posted image user posted image

če spim na trebuhu me privzdigujejo joški, če pa na hrbtu pa rituser posted image user posted image user posted image user posted image

...hecam se...nimam problemo...če mi da petardito mir, spim ko ubita v kakršnemkoli položajuuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7102
27.8.2007 21:57:21   
*bubi*
če spim na trebuhu me privzdigujejo joški, če pa na hrbtu pa rit

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7103
27.8.2007 22:00:13   
petarda
kako narediš to, da je ozadje zatemnjeno. kaj moraš narihtati

fotoaparat moraš zamenjati user posted image user posted image user posted image ...ne resno...z mojim starim Canonom ni bilo mogoče tako slikati...pri tem pa zumiraš na faco in potem ozadje zamegli...niso pa slike nič obdelane v kakem programuuser posted image ..Samo shranjene pod moje dokumete, pomanjšane in dane na shrani.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7104
27.8.2007 22:01:38   
Urša
Luškan Petardito!user posted image  Si ga postrigla, a ne? Pa super fotoaparat!user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7105
27.8.2007 22:03:38   
*bubi*
Petarda, bi objavila slikice petardita v kaki reviji? Ker je tak cuker user posted image  Eno ti lahko predlagam, pa zrihtam, da bo kmalu not user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7106
27.8.2007 22:11:25   
petarda
...no...in ko smo že pri spanju....user posted image

Na morju smo se tak navadili (pa ne me zdaj..to ni prav...ker itak vem da niuser posted image )...da eden spi s petarditom v sobi, tam kjer je njegova posteljica...eden pa v sobi za goste....ko jih seveda ni, da ne bo kera kaj mislilauser posted image ....in itak se ponoči petardito seli k tistemu, ki je v njegovi sobi...in ta ga potem streže...pit, previt, nosit....user posted image ...drugi pa mirno spi v drugi postelji, v drugi sobi.....po navadi sva zmenjena, da en dan eden, potem menjava....in ta vikend....v petek mi je dragi odstopil sobo user posted image , v soboto ko bi morala biti njegova...pa sva igrala Scrable...tisti, ki zmaga...spi v svoji sobi....in...SEM ZMAGALA user posted image user posted image user posted image ...vsa vesela, da bom spet lahko uživala v vetriču, ki bo vel skozi mojo sobo in bom čez napol priprta vrata samo od daleč slišala..."Luka bo pil"...sem se navduševala nad mislijo...kolk bo fajn...in pogledam na uro....faaaak....pol dveh zjutraj...več kot štiri ure sva igrala dve partiji user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...in ponoči je bil lubi dežuren, sem mu pa zato zjutraj pustila spati do devetihuser posted image ....

...no v glavnem...ločeni spalnici sta luksuz, ki si ga lahko privoščimo samo na morju, ker doma se vsi trije stiskamo na 160 cm....user posted image ...na morju pa imamo postelje 140 in je res muka, ko spimo vsi trije, se obračamo, švicamo....tak...da kar pašeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7107
27.8.2007 22:13:17   
petarda
Si ga postrigla, a ne

Ja. SVA ga postrigla...med dopustomuser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7108
27.8.2007 22:15:33   
*bubi*
Pri nas je velika postla v bubijevi sobi vse probleme rešila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7109
27.8.2007 22:17:41   
petarda
Eno ti lahko predlagam, pa zrihtam, da bo kmalu not

...tam med WANTED? user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...ne nisem ga še nikamor pošiljala, ker se mi ne dauser posted image ...

Pa meni so VSI naši otroci taki cukri, da se jih kar ne morem nagledat...pa ne me vprašat kaki cukri pridejo kdaj na banko user posted image user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi, da včasih otroci nis(m)o bili tak cartkaniuser posted image .. Zdaj pa se po ulicah sprehajajo sami mali manekeniuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7110
27.8.2007 22:20:50   
petarda
Pri nas je velika postla v bubijevi sobi vse probleme rešila

Jaz dvomim, da bi pri nas tudi user posted image ...petardito brez problemov zaspi v svoji posteljici...ponoči pa je tak halo, če ga ne prestavimo, da je jojuser posted image user posted image user posted image ...

bi pa ta velka postelja v njegovi sobi rešila probleme tako, da bi se vsako noč eden od naju potem tam naseliluser posted image ...tega pa si tudi ne želimuser posted image ...takole čez vikend kdaj pa kdaj paše...za stalno pauser posted image ...moramo še sestrico naredituser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7111
27.8.2007 22:23:35   
Naty_ka
Joj, joj... zdaj pa ste me nasmejale... Se mi zdi da bo najbolje da se vse spravite spat, ker ko že iz otroških risbic vidite vse drugo samo tisto ne, kar je narisano...user posted image user posted image user posted image

Jej, jej...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 27.8.2007 22:24:02 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7112
27.8.2007 22:23:47   
petarda
Nič...grem počasi...nekaj časa bom imela še celo posteljo zase user posted image user posted image user posted image user posted image ....

...želim vam prijetno spanje, brez motenj telesnih prirastkov in izrastkov user posted image user posted image user posted image user posted image

Noooočkaaaaaaauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7113
27.8.2007 22:29:31   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

....

...želim vam prijetno spanje, brez motenj telesnih prirastkov in izrastkov user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako tebi....user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7114
27.8.2007 22:35:29   
*bubi*
Hvala enako. Lahko noč! user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7115
27.8.2007 22:39:37   
sharpy

A vaši znajo že krog narisati? Ok ne čisto pravega, da je vsaj jajcu podoben? Kaj vse že rišejo?

Mark zna risat nekaj krogu podobnega user posted image user posted image user posted image , ....  samo ponavadi riše več "krogov" skupaj.  Pa vedno moramo risat mamo in tatija, pa nono in Maka (tako je Marku ime = Mak).
In tako kot je rekla petarda...vsak dan vidim kako zna nekaj več.  Še teden dni nazaj je risal oči kar nekam na papir. Zadnjič pa jih je narisal v obraz (ne sicer tam kjer bi mogle oči bit,...a vseeno). Sem tako ponosna na mojega fantičauser posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7116
27.8.2007 22:41:36   
sharpy
Tincci in Hana sem vesela, da je vse OK. Upam, da bo tudi jutri gastroskopija pokazala čim bolj pozitivno.

A odločili ste se kam boste šli na izlet? Kam? user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7117
27.8.2007 22:45:51   
sharpy
Kar se pleničk tiče pa je....user posted image user posted image user posted image   Mark je bil že podnevi in ponoči brez  in pol ga je nekaj pičilo in zdaj sploh noče ali pa nima časa za it lulat. In se opogumim in ga pustim brez pleničk, pa mi reče lu lul ...ampak takrat že lula. Prej pa je rekel lu lul in sva šibala lulat. In tako mi je naredil nekajkrat zaporedoma in sem se pol samo jezit začela in sem se odločila, da je brezveze in da ga ne bom silila. Ga bom vseeno večkrat probala pustit brez, a ga ne bom preveč forsirala.

Kakat pa gremo že nekaj časa vedno na kahlico ali pa v školjko. Reče pa mami...tortoo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7118
27.8.2007 22:49:33   
sharpy
Pa ful se mi zdi, da me že zna obračat kakor hoče oz. je pogruntal kaj pali v določenih situacijah.
Zadnjič sem mu govorila naj pospravi kocke, ker se nama mudi k babici in je 4x šel, pospravil eno kocko in prišel nazaj. Jaz pa mu rečem: Ma kaj si pospravil kocke? in on: Neee. In tako 3x. In pol prihaja proti meni in mi reče: MAmiicaa  user posted image ... Vam ne rabim povedat, da sem se kar stopila user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7119
27.8.2007 22:59:26   
sharpy

Mark zna risat nekaj krogu podobnega user posted image user posted image user posted image , ....  samo ponavadi riše več "krogov" skupaj.

No to bi boljše opisala tako kot je rekla bubi, da kroži po papirju. Take čačke v krogu riše, ne p več samo ravne črte

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7120
27.8.2007 22:59:53   
sharpy
Pupe lahko noč vam želim user posted image

Pa pa

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7121
28.8.2007 7:46:53   
petarda
Jutroooooooooouser posted image

Uživajte dokler je še sončekuser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7122
28.8.2007 8:08:16   
Urša
ker doma se vsi trije stiskamo na 160 cm.

Mi smo na taki širini občasno 4-je!user posted image user posted image user posted image  Bodoča postelja je naročena v velikosti 200 x 200. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7123
28.8.2007 8:13:53   
Naty_ka
Jutro user posted image
Pri nas sončka več ni. Je pa nad nami en velik oblak in iz tega tako grmi da je hudo...user posted image

Glede spanja v postelji-veliki: naš še vedno noče spati med nama, tako da sem se občasno prisiljena sprehajat sem in tja, ko je ponoči jok...user posted image  

Grem zdaj pokosim travo, preden se bo ulilo.

Aja: tincci, držim pesti za vaju, da bosta danes uspešno prestali vse user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7124
28.8.2007 8:46:52   
NinaŠ
Dobro jutroooo!

Pri nas je pa še lep sonček dan, tako da mi je kar malo žal, da sem se zmenila, da pridem prej v službo  user posted image (a ni bi dež napovedan  user posted image ).

Zjutraj, ko smo prišli v vrtec, je Anže najprej šibal lulat - ja itak, da je Tina tud mogla it. Ji potegnem dol hlačno plenico in user posted image user posted image user posted image user posted image ... ...ji razmažem drek, ki je bil notri po celih nogicah  user posted image . Sploh ne vem kdaj se je pokakala user posted image , sva se v vrtcu najprej tuširali user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  283 284 [285] 286 287   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.