|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
8.8.2007 11:19:02   
catja2
Bubi kaj je zdaj, bomo zvedle al ne????user posted image

Ada napakiraj računalnik in si ga v službo nesi, ni druge rešitve user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6226
8.8.2007 12:40:37   
petarda
aaaaaaaaaaaaaaaa...jaz se sploh ne morem skoncentrirat, ker skoz bubi čakamuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6227
8.8.2007 12:46:24   
Naty_ka
user posted image  Aloha!

We are back user posted image .

Najprej opravičilo petardi: nismo se oglasili, ker ni šlo časovno skozi. Ko smo šli tja je bila prava štala. Najprej prometne s smrtnim izidom 20 km stran od doma. Smo mogli iti na obvoz. Potem eno uro da smo prišli do Gruškovja. Stali v doooooooooooooooooooooolgi koloni. Na AC pred Karlovcem zopet prometne, tako da se več kot uro niti premaknili nismo. Ko smo se obrnili z glavne ceste za Prizmo je bila že na bregu kolona. Ob četrt na tri ponoči smo šli od doma in smo ob pol enajstih prišli dol.  Si lahko samo predstavljaš kake volje je bil Sergej user posted image . No, potem pa si tako ali tako ti končala z dopustom in vas več ni bilo.

Paštetka čestitke.

Kaj je z bubi?

Zdaj pa grem malo maile prebrat, ker se mi ji je nabralo skoraj 100

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6228
8.8.2007 12:47:33   
Naty_ka
Aja, drugače pa smo se imeli super. Samo teh 11 dni je minilo s svetlobno hitrostjo...
Ko bom tako daleč bom prilimala nekaj slikic.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6229
8.8.2007 12:52:56   
petarda
Glavno, da ste se imeli fajn in da je vse OKuser posted image ..ja mi smo v bistvu že v soboto zvečer šli domov...tak, da potem res nebi bilo časa...

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6230
8.8.2007 12:57:12   
amy26
aaaaaaaaaaaaaaaa...jaz se sploh ne morem skoncentrirat, ker skoz bubi čakam

pa ti misliš da nam bo bubi povedala
dvomimuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6231
8.8.2007 13:06:07   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

dvomimuser posted image

Jaz tudi mislim, da nam bo bubi zatajila info user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6232
8.8.2007 13:06:24   
petarda

dvomimuser posted image

saj itak ni važno...glavno, da bo vse OKuser posted image user posted image ...

...in ja....po moje bo povedala...dvomim, da bo lahko držala zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image ...če bo pa men povedala, pol boste pa itak vse zvedleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6233
8.8.2007 13:11:33   
Naty_ka

dvomimuser posted image

Bo, bo! Jo bomo prisilili.

inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6234
8.8.2007 13:26:06   
Naty_ka
Nič, grem jaz nekaj delat. Vrt mi je zarasel. Rože so ovenele, ker moj foter ni mel časa da bi mi jih zalival. Trava je ogromna... Sploh ne vem kje naj se spravim zraven.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6235
8.8.2007 13:28:15   
Naty_ka
Ada, sem prebrala mail. Kriza no.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6236
8.8.2007 13:57:15   
tincci
Hejuser posted image  Borovnice je jedla, ker jih je v malih količinah občasno že prej, npr 3 žlice potem pa en teden nič, potem pa spet. In jih je recimo 4x čist ok sprejela, malo je bilo praskanja in nespanja, ampak to je itak tko vsako noč. No, in pol je bla pri babici in sem ji dala celo dozico, obrok za malico, skratka eno skodelico. In BUM.

Mi je pediatrinja rekla, naj nobene stvari ne dajem veliko, ker lahko se zgodi, da na karkoli naenkrat odreagira tkole.

Bubi, medrola ne jemlje, ampak baje je za adrenalinske injekcije premajhna, ker so doze po 15ml (al ne vem, katera enota je) in mora bit težka vsaj 15kg, predpisujejo pa po 25 kg. In so te tablete zaenkrat edina rešitev, če bi spet prišlo do sistemskega šoka: majo notri antihistaminik (claritine), medrol, kortikostereiod ipd. Ma ne vem, morava v bolnico se zmenit, kako in kaj najprej. Itak imava 27.8. sprejem za gastroskopijo.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6237
8.8.2007 15:19:49   
ada2
Naty WB user posted image user posted image user posted image sem te že ful pogrešala.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6238
8.8.2007 17:05:48   
Anonimen
kaj zdaj? A bubi proslavja deklico ali zakaj je ni še gor ?

Daj bubi, povej, da še jaz en radler ruknem, da ne bo mleka zmanjkalouser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6239
8.8.2007 17:14:12   
ada2
Pred kratkim sem dobila en mail, ki me je totalno zmedel, glede na prejšnji telefonski klic....pošljem torej nazaj vprašanje kako in kaj......pa dobim......user posted image

eh, grem na sprehod!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6240
8.8.2007 19:18:02   
Anonimen
Kje pa ste?

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6241
8.8.2007 19:48:04   
amy26
Kje pa ste?

končno mal časa zase, Ela je šla zdej spat no ja verjetno za kakih 45 minut, Aleksa sem pa dala spat že ob 18.30 je bil tečka na kvadrat, utrujen, zaspan, a spat ni hotel, pol pa karkoli sem rekla da pusti oz. da se umiri je bil jok pa dretje, pa skos sem mogla gledat kdaj bo padel na glavo, ker se je postavljal na rob sedežne in se metal

paštetka, kako se rihtate? zdej ti verjetno M več ali manj skos spi, men je Ela do 1,5 meseca ponoči in podnevi skos spala torej spanca tri ure ali več, se zbudila da sem jo podojila in previla in že spet je sledilo spanje pol pa kr odenkrat pri 1,5m  se je ta idila nehala, podnevi je spala še po 45 minut ali manj ponoči pa vedno slabše.
zdej se stanje malo umirja, no ja enkrat dobro, dve noči slabo, ma bo že, sam da so otroci zdravi in zadovoljniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6242
8.8.2007 20:28:13   
til
Zdaj sem eno uro iskala kdaj točno je Paštetka rodila user posted image . Če pa tako čvekate tukaj. Najprej iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice tebi in tvojim dvem moškim. Resnično želim, da bo Maša zdrava in srečna deklicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Še enkrat iskrene čestitke in veliko cartanja!!!!!!!!!!!!!!!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6243
8.8.2007 20:39:54   
ada2
Paštetka poslala sem ti mail....no, 3user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6244
8.8.2007 21:01:15   
ada2
Kje pa ste?

bubi in Petarda čvekata na gmailuuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6245
8.8.2007 21:26:47   
til
Čao punce res se že dolgo nisem nič javila tako da sem zamudila najpomembnejše noviceuser posted image .

Ampak zdaj sem spet tukaj in vam bom kar naprej težila:

Prva stvar je ta da me zanima s katerim programom delate ko iz kamere povlečete dol filmčke in če je to Nero mi prosim dajte link prav tam kjer si ga lahko samo še inštaliram ker meni kjerkoli sem ga poskušala dol potegnit mi je javilo da je virus. PROSIM LINK TUDI ZA VSE OSTALE PROGRAME, KER SE NIKOLI NE VE KOLIKO ČASA BOM JAZ DRUGAČE PORABLA.

In kako ste kaj?

Mi smo uredu Tilen čeblja sto na uro lula še vedno v pleničke in je tudi bolj tako tako sam. Sicer ima full veselje do tega ampak ker ga zanima sto stvari zraven hrane jo je tako več po njemu in na tleh kot pa v njegovih ustihuser posted image . Pa saj bo. Drugače je priden rastejo pa nam očitno tudi petice, ker se slini kot pitbull samo za njim skačem s cunjo in brišem po tlehuser posted image .

A ste že vse bile na dopustu ali š katera ni bila?

A se je teni poročila!?

Pa hitro mi dajte kakšen link!

Hvala!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6246
8.8.2007 21:35:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Paštetka poslala sem ti mail....no, 3user posted image user posted image user posted image

lahko mi pošlješ 100 mailov, pa ne morem do njih, ker mi računalnik ne dela. Pošlji mi ZS, da lahko s S rač. pogledam.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6247
9.8.2007 5:56:02   
ada2
dobro jutro!

jaz sem ravno na odhodu pa sem še sem pokukala.

lep dan vsem!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6248
9.8.2007 7:10:24   
catja2
Midva z L sva včeraj po celem Ptuju iskala dežurnega P, ker je naša P na dopustu in ko sem že skoraj obupala nama je uspelo... In na koncu sva poleg kreme za oči dobila še AB, ker ima tudi uho vneto in kašlja... user posted image

Ta teden bo ostal doma; J pa bom za probo dala v vrtec, da ju malo ločim (mogoče se bosta potem imela bolj rada in se ne bosta teplauser posted image )!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6249
9.8.2007 10:49:47   
catja2
BEEEE BEEEE BEEE dobili smo koze....

Bubi na RR sem prebrala, da so dajali claritine sirup za koze, mi ga od P nismo dobili ampak ga imam doma... A ima kakšen smisel dajati ta sirup???

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.