|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
26.7.2007 21:25:46   
Anonimen
Ajde gremo spat. Nočka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5351
26.7.2007 21:39:26   
sharpy
Paštetka ....srečno user posted image user posted image user posted image

Jooj,...če bo Paštetka rodila, naj mi prosim ena javi na GSM, ker do večera ne bom utegnila na RR in me bo fuul matralo .user posted image

Grem dat perilo prat, pa pridem malo na raport, da vam povem kako je kaj pri nas user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5352
26.7.2007 21:44:48   
tincci
bubi, sej to me najbolj skrbi, anafilaktični šok al pa malo milejša, ampak vseeno huda reakcija.. ali pa nazadovanje, npr ker gre to direkt v kri, da bo telo še 1 mesec rabil, da spuca ven.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5353
26.7.2007 22:13:38   
sharpy
Tincci...jaz ti ne znam pomagat....vem pa, da bi bilo tudi mene ful strah. Upam, da bo vse v redu. Kaj pa doktorji pravijo glede uspavanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5354
26.7.2007 22:27:28   
sharpy
No da vam malo povem user posted image

Jaz sem čisto sveža očalarka in se še nisem privadila user posted image user posted image user posted image in sem se počutila kot pijana z očali user posted image user posted image

Mark ponovi skoraj vsako besedo za nami, tako da moramo res ful pazit kaj govorimo. Lulamo in kakamo v kahlico user posted image user posted image user posted image .  Nismo sicer še odpravili pleničk, a je veliko čez dan brez pleničke in že nekaj noči je brez. Če ga lulat, se zbudimo in gre lulat in pol zaspi nazaj (on bi se sicer šel raje sredi noči igrat kot pa nazaj spat user posted image ). Če se mu kaka pravi, da gre delat torto in mu je ful zanimivo in je ful ponosen, ko vidi, da se je polulal ali pokakal user posted image user posted image user posted image .

V službi  bi rabili nekoga, ki bi znal organizirat delo in me to ful jezi,....ker bi lahko delali normalno, ampak ne delamo ker smo totalno neorganizirani in je cel kaos user posted image .  Jaz sem še dokaj nova in se še ne znajdem toliko,...mi je malo lažje kot prve dni, a vseeno se še ne spoznam toliko dosti in se pol niti ne upam nič kaj preveč rečt.
Še vedno me vse srbi in mi je zvečer prav grozno. Upam, da bo kmalu minilo. Skratka iščem drugo službo, a dokler je ne najdem bom ostala tu in mogoče se bom privadila.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5355
26.7.2007 22:36:31   
sharpy
Paštetka tebe sem hotela vprašat nekj glede življenja in dela v Dubaju. Je en Simonov sodelavec dobil ponudbo za delo v Dubaju in se še niso odločili, če bi šli. Ima punčko staro 1 leto, njegova punca pa ima dobro službo tukaj. In jih zanima, če ti kaj veš ...a imajo tam tudi kake vrtce za otroke in kako to zgleda. Tako da bi oba delala. Ali pa da bi delal samo on in bi se ona ukvarjala z otrokom. Ma je verjetno življenje doli ful drago in bi  verjetno z eno plačo ful malo našparali user posted image . Kaj tvoja sestra dela tam? A jo lahko malo povprašaš, če boste kaj v kontaktu?

Še enkrat se ti moram ful zahvalit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5356
27.7.2007 6:54:13   
Anonimen
Ji bom rekla, pa lahko kar potem tebi odgovori ali pa jo direkt vprašaš preko ZS.

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5357
27.7.2007 7:06:26   
Anonimen
Tincci, ti si bolj za te stvari.  A poznaš kakšno čistilo za bano na naravni bazi, da ni agresivno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5358
27.7.2007 7:12:21   
Anonimen
A se spomnite, da sem rekla, da ko bo Max 2 noči zapored spal, da grem rodit, ker se moram prej naspati user posted image . In danes je spal čelo noč. Torej še ena in potem grem lahko jutri rodit user posted image . Sicer me pa vsak dan bolj matra. Moram danes še malo spucati, pa vse zlikati, še en stroj oprati, da ne bo potem toliko dela, ko se vrnem user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5359
27.7.2007 8:41:10   
Nej
Dobro jutro!

Tinnci user posted image user posted image , pa saj ne morem verjet- to skoraj ni mogoče. Jaz sem še vedno prepričana, da je to neka trenutna reakcija.

Sharpy user posted image user posted image  za Markov napredek.

Paštetka a si še vedno v enem kosu user posted image user posted image ???????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5360
27.7.2007 11:08:15   
Urša
Waw, bravo Mark!user posted image user posted image user posted image
Nina, kaj mi svetuješ glede sušilca? Ga nameravamo nabavit, pa nič ne vem, samo to, da mora bit kondenzacijski, ker nimamo okna.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5361
27.7.2007 11:46:25   
Anonimen
Urša sicer mene nisi vprašala user posted image , ampak mi imamo Elektroluxovega TIMELINE.

Obvezno mora imeti:

- placa vsaj za 6 kil cot, da ne boš potem samo pol cunj sušila

- senzor vlažnosti (da se ti hitreje cote posušijo, ker vse cote niso iz istega materiala in se ene hitreje sušijo kot druge)

- senzor temperature (ker nekatere stvari zahtevajo sušenje pri nižji tempereaturi (puloverji..., da se ne skrčijo) in da boš lahko vse noter zmetala

Tale moj ima vse to in noter sušim od adidask, do puloverjev, satena, svile, bombaža, vse..user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5362
27.7.2007 12:43:22   
tincci
Urska, klele poglej: http://www.biosi.si/index.php?cPath=2_43, jaz imam univerzalno čistilo, lahko si pa omisliš sprej za kopalnice. Dostavijo na dom, če naročiš nad 20 €, je dostava brezplačna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5363
27.7.2007 13:30:15   
NinaŠ
Urša, ti je Paštetka vse napisala user posted image . No sicer adidask jaz ne sušim not, drugače pa vse.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
27.7.2007 13:31:19   
NinaŠ
Paštetka kaj ti boš potem 2.8. počakala user posted image ?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
27.7.2007 13:36:43   
*bubi*
Strah me je bilo bolj prvič, ker nisem vedela kaj me čaka. V drugo sem se bala le šivov, ki pa jih na koncu na srečo ni bilo.

Mene prvič niti ni bilo kaj ful strah. Edino tista baba v sobi na oddelku mi je šla na živce, ker se je že cel popoldan drla, kak jo boli (obema so prožili).

Zdaj me poroda tudi (še) ni strah, me je pa glede na izkušnjo pri bubiju strah, da bi bilo z user posted image  kaj narobe. Ker to mi je bila prava nočna mora. Ja, pa šivov se nič kaj ne veselim in upam, da jih tokrat ne bo user posted image

Kar pa se nežnosti pregledov tiče, mene so tisti petek zjutraj prav razmesarli, ker v četrtek 2 globuli za mehčanje nista prijeli user posted image . Cel popoldan popadkov pa tudi ni nič pripomogel. Potem mi je G na oddelku na silo čep ven zbezal user posted image  in me poslal v porodno. No, pa še to ni pomagalo. Ko sem videla, da je prišel za mano v porodno, me je kar streslo. Pa tudi predrtje mehurja ni čisto nič pomagalo. Bubi je enostavno hotel not ostat user posted image .  Uganite, kaj so pol naredili.... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
27.7.2007 16:57:30   
Urša
Pa najbrž je tud treba gledat, da čimmanj kilovatov pokur!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5367
27.7.2007 17:46:29   
NinaŠ

Že najti je težko katerega v energijskem razredu A, ko vidiš njegovo ceno te pa na rit vrže user posted image . Povečini spadajo v energijski razred C user posted image . Mislim da v porabi elektrike med njimi ni bistvenih razlik.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5368
27.7.2007 20:33:56   
*bubi*
Čeeeer! user posted image

Paštetka, javi se! 27.7. se izteka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Tak kot je Nina napisala. Raje glej, da ima možnost zamika vklopa, pa nastaviš, da začne proti jutru sušit.

No, mi itak veliko večino čez vikend operemo in posušimo. Pa niti ni krize z elektriko. + klimo imamo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
27.7.2007 21:00:09   
NinaŠ
user posted image ne me vprašat če nima Tina vročine user posted image user posted image user posted image Sicer ni visoka 37,5° in tudi dokaj normalno je razpoložena (sam za vsak drek cmergla) in ješča, ampak.... ...zaenkrat upam, da ji zobki rastejo user posted image Bomo videli jutri.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5370
27.7.2007 21:22:20   
*bubi*
Tina user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je tako zatišje tukaj? Jaz sem sama...... bubi pančka, user posted image  se zabava, jaz pa ne vem, kaj bi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5371
27.7.2007 21:37:02   
tincci
Jaz sem usput prišla še sm pogledat, kaj ste naregljale.. , že pol ure jokam, ker ne znam več pomagat moji hčerkici in ne vem, če bo to sploh kdaj dobr, user posted image se mi zdi, da bom kar dol padla enkratuser posted image , na zunaj se ne vidi, na notri sem pa izmučenauser posted image in še kar ni nič boljšuser posted image , ampak kar tonemouser posted image , in je vsa nasmejana in brihtna user posted image in me objema, ko jokamuser posted image , jaz bi ji pa tko rada pomagala pa ji ne znamuser posted image , drugi pa še manjuser posted image .. in me od zdravnikov do prijateljev vsi trepljajo, kok nama gre dobr, jaz pa sedim tukaj in samo to vem, da je ona tok bogauser posted image in tok potrpežljiva in bi jokala tako kot jaz, če bi vedla, v kakem ****u sva.

NIč ne rabte komentirat, samo zjokat se moramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Smeške sem naknadno šča notri limat, da boste lažje brale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5372
27.7.2007 21:57:25   
Naty_ka
Tincci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5373
27.7.2007 22:04:05   
tincci
user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5374
27.7.2007 22:05:22   
Naty_ka
Tako drage moje, jaz sem spakirala. Končno mi je uspelo. Ob dveh ponoči odrinemo. Mi je že zdaj slabo kakšna gužva je. Kriza.

Ja, bubi, za rok uporabnosti sem spraševala zato, ker imam še eno doma in je rok 07/2007. Sem pa pri P zdaj dobila novo in mi je je škoda odpirat posebej še zato če je ta stara uporabna še par dni čez rok.

Ena mi naj javi ko bo paštetka dobila user posted image

Drugače pa, drage moje, vedite da vas imam rada in da vas bom pogrešala. Če se mi slučajno karkoli zgodi, se še občasno spomnite na mene user posted image .
Pa lepo prosim, ne načvekajte mi preveč strani ker vas itak ne bom brala za nazaj...user posted image

Poljubček in pozdravček vsem. Se slišimo okrog 08.08.07 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?