|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
26.7.2007 13:47:29   
amy26
Amy in ostale z dvema otročkoma: kdaj vas je bilo bolj strah iti rodit; prvič ali drugič?????????

catja2, v drugo me je na koncu bilo bolj strah, sploh ker veš kako jeuser posted image
pa še nič mi niso dali proti bolečinam tako da sem imela čisto naraven porod, v prvo so me pa našopali nevem vse s čim sem bila prav omamljena.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
26.7.2007 13:48:31   
Anonimen
Ženske novo telefonsko imam, ker sem morala službeni telefon za čas porodniške vrniti. Vam napišem na mail številko.

A mi lahko nekdo napiše Sanjino številko, ker je v prejšnjem telefonu ta je pa z MAxom v varstvu še zaenkratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5327
26.7.2007 14:03:58   
catja2
Potem pa mi ne bomo šli v drugo rodit user posted image

JAz sem pa danes v vrtcu gledala seznam skupin za naslednje leto in v skupini 1-2 leti je 11 fantkov in samo 1 deklica!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
26.7.2007 16:30:53   
Urša
drugič ziher, ker veš kaj te čaka.

Res je!user posted image  Jst sm dobesedmo to rekla na poti do porodnišnice-Pa ne,no, kaj me še danes čaka! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5329
26.7.2007 16:33:13   
Urša
11 fantkov in samo 1 deklica

Ojoj, ta punčka se bo sigurno čist fantovsko obnašala!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5330
26.7.2007 16:44:20   
tincci
Zajec je okuser posted image user posted image user posted image Ga je pojedla eno ogromno bedro pa nič. Pa itak že 2 dni nekaj čudnega serje, tko da sploh nočem vedt, kaj ji je tašča dala user posted image user posted image user posted image Pa itak sem jo spraševala pa je samo užaljena user posted image user posted image

skratka, vse ql user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
26.7.2007 16:50:35   
tincci
Paštetka, Bubi.. pa še kera, če ve.. dajte mi prosim svoje komentarje.

Hana je konec meseca naročena na gastroskopijo, bova šle notri za 2-3 dni. Ker sumijo, da nima vseh encimov za razgradnjo hrane pa hočejo pogledat tud to, če je sluznica ok.

Skratka, vse lepo in prav, valjda, fajn je preiskat stvar.. ampak me NORO skrbi, ker jo bodo uspavali.. da ne bo alergične reakcije imela.. ker nazadnje je dobila parafinsko olje v ušes, ko je imela zamašenega, in je imela v pol ure čisto zatečen obraz. In me tole uspavanje, pa čeprav za nekaj minut, tok skrbi, da imam že cel dan glavobol do neba (danes sva se šli zmenit v bolnico). Ne vem, kaj naj naredim, po eni strani bomo mogoče kaj odkrili, po drugi je pa ona tok občutljiva na vse... pa mejhna.. skrbi me.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
26.7.2007 17:16:18   
Urša
Tincci, super za zajca! Madona, se vam splača jih začet gojit!user posted image  Uf, glede GS bi pa tud mene skrbel, sej, če jo bodo uspaval, bo kul, ker na živo je bla to men ful muka, sam vprašanje kaj lahko sprejme in česa ne.user posted image  Pojma nimam.

No, pa še ena vesela, obljubljajoča se novica (če verjamete, hit še enga user posted image  naštimat):
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070726_3102599.php

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5333
26.7.2007 17:21:53   
Urša
Paštetka, 3 cm? user posted image  Jst sem bila tolko odprta dobra 2 tedna prej.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
26.7.2007 17:22:31   
Teni_
Pozdravček!

IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Amy in ostale z dvema otročkoma: kdaj vas je bilo bolj strah iti rodit; prvič ali drugič?????????

Meni ni bilo nič stran, ne prvič, ne drugič. Sem vedela, da moram itin upala na najboljše. 2. me je bilo edino strah šivanja. Prvič sem komentirala, da tak še grem 10, drugič so pa sestre rekle, naj še kaj pridem, ker takšne imajo radi (take hitre porode).user posted image

Niki še kahlica tudi ni nič všeč in ne ve kaj naj z njo počne, pa bo že, ko bo ačs za to. Govorit je zčela precej,oz. bolj ponavlja, ampak ok.

Paštetka, ko bo šlo zares, vso srečo.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5335
26.7.2007 17:35:11   
tincci
Prehitro sem se veselila, celo čelo je v mehurjih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5336
26.7.2007 19:45:01   
šmarnica
Uboga Hana!user posted image user posted image user posted image user posted image Ta vaš otroček se mi pa v dno srca smili. Vi pa tudi, ker je verjetno zelo, zelo težko nahraniti takšnega otroka.
Če samo name pomislim, kako se sekiram, ko naša noče jesti (pa bi lahko vse po vrsti) - kako je potem šele vam, ko ji pa nimate česa ponudit.

Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
26.7.2007 19:47:21   
*bubi*
Go, paštetka, go user posted image user posted image user posted image

tincci, glede na vse vaše težave ti ful težko kaj rečem. Kako pa je pri vas na splošno z zdravili? Ker recimo ni nujno, da je alergična na učinkovino, je že dovolj, da je kaka pomožna snov notri (aroma, barvilo).....

Zdravniki morajo predvsem vedet, v kakšni obliki se te alergije kažejo. Izpuščaji, mehurji, ki jih ti omenjaš ..... morda bodo riskirali, da se taka alergija pojavi, če bi le ugotovili kaj konkretnega. Predvsem je glavno, da se ne pojavi kak anafilaktični šok, kar pa se zaradi anestezije ponavadi ne pojavlja. Res malo verjetno.

Res ti težko rečem kako spodbudno besedo. Predvsem bomo držali pesti, da kaj konkretnega ugotovijo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5338
26.7.2007 20:12:45   
NinaŠ

Strah me je bilo bolj prvič, ker nisem vedela kaj me čaka. V drugo sem se bala le šivov, ki pa jih na koncu na srečo ni bilo.

Tincci user posted image sploh ne vem kaj naj komentiram, ker tole je pa res že znanstvena fantastika user posted image .

Paštetka user posted image lohk se zgodi, da ne boš počakala Ade da pride iz dopusta user posted image . Koliko si bila pa pri M odprta, ko si v porodnišnico prišla?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5339
26.7.2007 20:21:02   
NinaŠ
Mi smo šli popoldne na sprehod proti Martuljškim slapovom user posted image , do kamor pa nismo prišli user posted image , saj je del poti čisto preozek in skalnat, da bi se tja podajala sama z dvema otrokoma. Tako smo se le spodaj ob potoku malo sprehodili, nabrali nekaj naplavljenih (in obledelih od vode) vejic, ki smo jih potem doma pobarvali in jih bom poskusila zvezati v kak fleten okrasek.

Pa da ne povem, da mi je na fotkiču zmanjkalo baterij user posted image , vse rezervne pa so bile tudi prazne user posted image . Joj sem bila jezna user posted image , pa tako lepo ozadje za fotografiranje.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5340
26.7.2007 20:21:39   
NinaŠ
Sharpy, kako je v službi? Si že ujela ritem?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5341
26.7.2007 20:48:24   
Anonimen
Tincci, jaz ne vem kaj naj ti rečem, razen, da te lahko  user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5342
26.7.2007 20:49:20   
Anonimen
Koliko si bila pa pri M odprta, ko si v porodnišnico prišla?

2 user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5343
26.7.2007 20:55:30   
amy26
Jst sm dobesedmo to rekla na poti do porodnišnice-Pa ne,no, kaj me še danes čaka!

Urša, jaz sem rekla istouser posted image user posted image  v drugo se samega poroda nisem ful bala, strah me je bilo največ šivov, ker v prvo mi je bilo to hujše kot 5xrojevat, pol pa prva stvar ko se je začel porod oz. že nekaj časa prej sem babici rekla da me ne prerežejo če ne bo nujno in če lahko pazi da se ne bi raztrgala ker ne bi bila rada šivana.
no na koncu sem dobila en šivček ki ga še čutila nisem

Mi smo se spet mal potepali po Kamniku, otroka sta nazaj grede omagala in zaspala v avtu, pol sem doma oba še nahranila zdej pa že nekaj časa spitauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
26.7.2007 20:59:33   
amy26
Paštetka, jaz na koncu nisem imela nobenih vaginalnih pregledov, ko sem pa šla v P na pregled ker sem imela slabo vodo pa še moja G je bila na dopustu, sem bila takrat odprta le 1,5cm. Po samem pregledu na poti nazaj domov so se mi pa začeli rahli neboleči popadki, zvečer so bili pa tapravi in pol smo šli roditi. Sem pa prepričana če me ne bi vaginalno pregledali sigurno ne bi še rodila, ker se je začelo po pregledu.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5345
26.7.2007 21:06:02   
Anonimen
amy, saj meni tudi tako počasi otrdeva trebuh. samo mislim, da še danes ne bo nič. Upam user posted image .

Čeprav Petarda že pije user posted image

Mene je danes pregledal zato, da vidi kako daleč sva, saj sva zmenjena itak drug teden user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5346
26.7.2007 21:13:36   
amy26
saj meni tudi tako počasi otrdeva trebuh

men je od 12-20 ure skos otrdeval konstantno na ene 10 minut, pol pa ko sem šla ležat so se pa presledki med otrdevanjem krajšali in popadki so bili že kar boleči, sem bila pa kar vesela da se je začelo dogajat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
26.7.2007 21:14:32   
NinaŠ
Ja res je, da je veliko odvisno od tega, koliko je G, ki te pregleda, do tega, da greš rodit user posted image . Meni je (prepričana sem) tudi prvič G sprožil porod, ko me je tako mesarsko pregledal, v drugo pa je bil zadnji pregled čist nežen, ravno toliko da je videl kje sem oz. je user posted image .  Pa prvič sem 3 cm odprta prišla v por., drugič pa 5,5 cm. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
26.7.2007 21:19:48   
NinaŠ
Jaz bi šla pa spaaat user posted image ... ...pa moram še pralni stroj počakat, da potem zmečem še v sušilca... ...pa potem uro naštimat, da se zbudim vsaj približno takrat ko bo suho, da takoj ven poberem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5349
26.7.2007 21:25:19   
Anonimen
Moj sprašuje kako se že diha, da je že vse pozabil user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?