|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
25.7.2007 14:01:05   
Anonimen
Naty, saj M tudi ne bore iz postelje. Ti ga kar brez plenice pusti ponoči, pa daj nepremočljivo podlogo spodaj. Če je M ponoči lulat, se zbudi in me kliče z jokanjem, potem pa kaže proti kahli. In ko se polula, zaspi nazaj.

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5301
25.7.2007 14:04:25   
Anonimen
bubiiiiiii, na RAPORT!!!!

sem mojemu poslala tvoj mail z ZALO in zdaj teži, da ne bo Maša ampak ZALA. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom tega deda enega dneva (a je kakšen smijli, ko mu glavo odsekajo? ) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5302
25.7.2007 14:43:39   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

In smo več ali majn brez pleničke. Še se polulamo. Včasih se tako zaigra da pozabi na vse skup in potem pride k meni in mi reče da je lulal.user posted image
Pa tudi zjutraj se zbuja suh a vseeno ne upam da bi ga pustila celo noč brez plenice. Moramo prej nabaviti posteljo, ker mislim, da se mu ponoči glih nebo dalo da bi plezal ven iz petleka.

user posted image user posted image user posted image Sergej.

Anej ima tudi vedno zjutraj prazno plenico.
In sem zdaj rekla (po posvetovanju sodelavcev), da mu bom tudi ponoči  vzela pleničko. Kar vzela, brez kakeršnihkoli podlog. Bomo pač posteljo preoblekli, ponoči pa zasilo brisačo podložli spodaj.
Saj se mi je že kot dojenček polulal na postelji, ker mu je plenica premočila in to konstantno tam okoli 3 meseca starosti.
Če se pa bodo nesreče precej ponavljale pa plenica nazaj gor.
Mislim, da je lažje zdaj poleti, ko naših malčkov ne zebe in je manjša  verjetnost, da se polulajo, kot kasneje, ko bo zima.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
25.7.2007 14:44:14   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

sem mojemu poslala tvoj mail z ZALO in zdaj teži, da ne bo Maša ampak ZALA. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom tega deda enega dneva (a je kakšen smijli, ko mu glavo odsekajo? ) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
25.7.2007 18:56:40   
*bubi*
Bubi, eno vprašanje: rehidracijska sol, je uporabna še kaj čez datum ali ne več?

malo čez datum ni tak problem, sploh, če bi to vzela na morje just in case. Pa če si imela OK shranjeno, to pomeni vsaj na suhem mestu. Itak so samo soli not in glukoza, nima kaj bit.

Kar se pa tiče otroških sob, pa bova midva kupila Sergeju v lesnini (v Hočah je razstavljena) taka modra. Pa zdaj se ne spomnim kako se program imenuje. V glavnem cena je še kar sprejemljiva.

Misliš tole?

http://www.hespo.hr/sob_mla_domino.htm

ni točno takega sestava kot v Lesnini, imenuje pa se domino. No, iz tega programa smo ravno danes bubiju posteljo naročili, ker se mi zdi ful kvalitetna, pa bukev/modro je kombinacija, on pa že ima v sobici tako pohištvo.

Razen, če si gledala kak fiksni sestav, ta program je sestavljiv. In se mi je zdel ful boljši kot Mali princ. Vsaj postelja, pohištva pa ni toliko na izbiro, ampak mi tega še nekaj let ne bomo rabili.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
25.7.2007 19:00:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

user posted image  Sam meni pa je Zala ful lepo ime user posted image  No, na žalost user posted image  ni takega mnenja, tako da Zale ne bomo imeli.

Bi bil tale OK? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
25.7.2007 19:01:27   
tincci
A so vam tud kaki otroci ful sitniuser posted image user posted image user posted image

Zdajle je bla soseda na obisku po dolgem času, tamau je star toliko kot Hana, vse mi je razfukal (nazadnje mi je vso hrano iz omar zmetal, hotel rolete odtrgat, metal hrano po tleh, se metal na hrbet), drl se je kar brez veze, ni mu blo prov jest grisin, odpiral je plinsko bombo na vrtu in se sploh ni dal motit, plezal po mizi, vrgel vse igrače v naš bazenček... FAKuser posted image user posted image vsakič, ko prideta na obisk, me po 10 minutah glava boliuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
25.7.2007 19:05:54   
*bubi*
Kar se pa lulanja pri nas tiče: od 7m vsak večer polna kahlica, nekaj mesecev nazaj pa odločen odpor. Ne kahlica, ne stranišče. Pa ga sploh ne silim. Oblečen hodi sedet na kahlico, pa tudi ve, kdaj bo kakal. Sem ga poskušala takrat dat na kahlo, pa je zadržal vse skupaj, tak da nisem nič naredila.

Ravno danes sem brala en članek. Piše, da pred drugim letom (pri fantkih pa celo pred tretjim) brezveze karkoli probavat in forsirat user posted image  Se čisto ne strinjam. Par stvari je sicer resničnih, čisto vsega pa ne kupim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
25.7.2007 19:08:10   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  to pa se mi res še ni zgodilo. A mati pa ga je kar gledala al kaj? Samo jaz ne bi bila tiho. JAZ bi takega otroka pošteno skregala. Ker tudi vidim, da pomaga, če bubija kdo drug skrega. Če pa bi bubi kaj takega delal, pa bi ga popokala in bi šla pri priči domov.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
25.7.2007 19:09:44   
Urša
Jaka kolesar:

user posted image

Tako pa skrbi za svoje zobke:

user posted image

Tincci, ja kaj pa starši? Ga ne morejo  ukrotit? Jaz v šla v takem primeru takoj domov, to je pa že malo preveč! Pišuka, sej Jaka je tud na čase malo neobvladljiv, samo takšne pa spet ne zganja, neke meje pa morajo bit!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
25.7.2007 20:47:57   
NinaŠ
O joj Adam, upam, da je danes že bolje user posted image user posted image user posted image . Tole pa res ni bil prijeten začetek dopusta user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za ves nepleničarje. Jaz se ne morem odločiti, da bi vzela plenico preč, itak pa sem premalo z otrokoma, da bi kaj takega striktno izvajala user posted image . Nič, jaz bom počakala, da tako kot Anže, sama pove da noče več plenice user posted image .

Jaka je pa itak največji šmeko. Joj kako je fleten user posted image .

Tincci jaz bi urgirala kar namesto tiste mamice, ki očitno tega ne vidi user posted image ali kaj??? Tako brezbrižnih staršev res ne razumem.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
25.7.2007 21:32:51   
catja2
mi imamo takšnega sosedovega otroka, ki bo star 4 leta in si ne da nič dopovedati; mama mu tudi nič kaj ne reče...
Npr. L&J sta imela v zgornji etaži nekaj časa formuli in potem smo jih dali ven in so zunaj ampak pokrite! In ko so prišli na obisk sem malemu ves čas govorila, da so formule zunaj in je tak dolgo sitnaril, da je mama šla z njim v gornjo etažo, da je videl, da jih ni tam (in mene sploh ni vprašala če me to ne moti??)
Pa včasih ko smo bili pri njih zunaj je našima vsako igračo takoj vzel in ju porival pa mu tudi ni nič rekla!!! user posted image user posted image user posted image

Ene starše otroci res tak sučejo...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
25.7.2007 21:37:24   
tincci
Ma mama nič kaj dosti ne naredi. Ko sem mu rekla, naj pusti dvd pri miru, ker je to za odrasle, se je začela smejat, da njihov je že čisto razmontiranuser posted image user posted image In "a dej no, kok si stroga" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image

Ah, mislim, da je dolgo ne bo, ker je ziher opazila, da sem kar zelena parkrat ratalauser posted image user posted image Po

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
26.7.2007 0:35:10   
sharpy
Ciao

Najprej mi povejte, če sem jaz kaj spregledala (ne bi bilo čudno, ker me že nekaj dni ni na RR user posted image ).
Ma kaj Petarda je user posted image ??? 

Mi smo vsi OK,...nimam časa, ker se pripravljamo za na poroko,...ma ne našo user posted image ....en kolega se poroči in sva si morala it kupit za obleč pa čevlje...pa ...v glavnem vse.

Kako ste moje drage prijateljice in vaši otročki user posted image ?  Si bom po tem vikendu vzela en dan čas, da preberem vse za nazaj.

Paštetka si še v enem kosu user posted image ?  Kako si? Kaj te lahko en dan malo pokličem? Bi rabila nekaj informacij.

Bubi,...pa ti kako se počutiš?

Upam, da bo z Adamom vse OK.

Mi manjkate user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
26.7.2007 8:26:53   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ravno danes sem brala en članek. Piše, da pred drugim letom (pri fantkih pa celo pred tretjim) brezveze karkoli probavat in forsirat user posted image  Se čisto ne strinjam. Par stvari je sicer resničnih, čisto vsega pa ne kupim user posted image

Jaz tudi neuser posted image .

Pozdravljena Sharpy- no malo več pa lahko poveš kaj se dogaja pri vasuser posted image user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
26.7.2007 8:45:43   
*bubi*
Jutro!!!

Ma kaj Petarda je user posted image ???

Ne da bi vedela user posted image . Verjetno misliš zato, ker sem jaz napisala, da sem kupila oblačila za njeno user posted image user posted image . To je že stara fora, ker jaz ne upam roza oblačil kupovat, dokler nam spola ne povejo. No, zdaj pa sva vseeno en roza pajacek kupila user posted image  Izzvivanje, user posted image  je prepričan, da bo user posted image .

Jaz sem sicer OK, počutim se zaenkrat super.
Danes gremo obiskat drugo babico in dedka, po dooooolgem času.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
26.7.2007 8:47:57   
Anonimen
Sharpy, pa kje se potepaš?

Daj vprašaj, kaj rabiš?

Zdaj pa šibam, morajo mojo malo glisto malo prevetriti in jo vprašati, kdaj bi želela ven it.

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5317
26.7.2007 8:54:31   
amy26
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
26.7.2007 9:17:33   
amy26
Paštetka poročaj kako je bilo na pregledu, pa glej da se nam boš zdej vsak dan javila vsaj 1x na dan, tok da vemo če si še z namiuser posted image

Sharpy WB, tebe pa že dolgo ni bilo na rr, tako da se še kej javi

tincci, jaz tudi nebi pustila da otrok tako razgraja in dela kar mu paše in sigurno bi tisti mamici povedala kej, ne bi mogla biti tiho. Ko grem jaz kam na obisk imam Aleksa skos na očeh, če kaj dela kar nebi smel mu seveda skos govorim pusti to, stran, to je ajsa,...user posted image  da si ja zapomne kaj sme in kaj ne..

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
26.7.2007 13:20:59   
Anonimen
Ženske, 3 cm sem odprta,kar pomeni....

Če bi ve vedele, ak se mi roke tresejo...komaj tipkam, z miško boljše da ne delam

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5320
26.7.2007 13:34:41   
catja2
Paštetka potem bo 27.7 pravi datum????user posted image

Če boš danes ali jutri kaj naštimala... vso srečo in pogumno-pravijo da je v drugo lažje in hitreje!!! DRŽI SE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
26.7.2007 13:36:16   
catja2
Amy in ostale z dvema otročkoma: kdaj vas je bilo bolj strah iti rodit; prvič ali drugič?????????

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
26.7.2007 13:42:08   
Nej
Paštetka- srečno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
26.7.2007 13:43:55   
Nej
Bubi kdaj imaš ti rok?user posted image         Podablauser posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
26.7.2007 13:46:30   
Anonimen
Catja, drugič ziher, ker veš kaj te čaka. user posted image

Saj še nikamor ne grem. Čakajte. V ponedeljek imam še pregled. user posted image  Upam, da zdržim do takrat

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?