|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
3.7.2007 21:40:15   
*bubi*
Sožalje, paštetka user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
3.7.2007 21:51:18   
catja2
Paštetka in Petarda vaju tako pogosto zamenjujem user posted image

Torej Paštetka čestitke za user posted image  user posted image

Ada kako si zrihtala z novo službo-bo ali kaj??

Naty ti si še v službi????

No naj malo opišem stanje pri nas:

Jaka je sedaj že skoraj ozdravel, tista trda bulica je vedno manjša, ampak še vedno ni izginila, julija imava kontrolo v MB in me je že pošteno strah!

Naša lulčka sta imela pred morjem št. nogic 20; včeraj sem jima kupila čevlje št. 22; nekatere imata še 21!! Mislim, da na morju pospešeno rastejo noge user posted image

Pohvaliti ju moram, da sta začela nenormalno dosti spati! Ponoči spita ca. 12 ur, in se približno 1x na noč zbudita, dobita čaj in spita naprej. V sob. je J čez dan spal 4,5 ur in sem že preverjala, če še diha... V vrtcu pa jima manjka spanje!

GLede morja: bili smo v Vodicah in moram pošimfati najprej Relax, potem pa še hotel oz. njihove storitve, potem plažo itd...
Sem pa bila presrečna, ko smo prišli domov, letos še posebej, ker smo se vrnili v svoj domek!user posted image

Jaz pa spet iščem službo in danes sem poslala prvo prošnjo in upam da bo....

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
3.7.2007 21:53:39   
catja2
Petarda L&J še tudi nista imela zadnjega cepljenja, ker še J ni popolnoma zdrav! Meni je rekla P, da imajo do drugega leta čas, da jih cepijo!!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
3.7.2007 22:08:42   
*bubi*
pošimfati najprej Relax,

Ojoj, pa ravno jutri jim nameravam evrčke za dopust nakazat. Je bilo kaj ful narobe? Lahko na ZS.

Sicer pa LAHKO NOČ! Niste kaj preveč zgovorne danes.... user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
3.7.2007 22:10:25   
amy26
Paštetka, sožalje še od meneuser posted image

Je pa lepo slišat da se je Maša obrnilauser posted image user posted image user posted image

Catja, jaz sem šla že 2x preko Relaxa na morje pa moram priznati da sem bila obakrat zadovoljna, tako da očitno ste imeli smolo, no se je blo vsaj fajn domov vrnitiuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
3.7.2007 22:11:48   
amy26
Ojoj, pa ravno jutri jim nameravam evrčke za dopust nakazat.

jst mam pa čas do konca meseca jim nakazat, ker gremo na morje šele 18.8.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
4.7.2007 7:32:43   
petarda
Jutroooooooooooooouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
4.7.2007 7:34:19   
petarda
bili smo v Vodicah in moram pošimfati najprej Relax, potem pa še hotel oz. njihove storitve, potem plažo itd...

V katerem hotelu ste pa bili? Mi smo bili tudi enkrat za 1.maj v Vodicah in je bilo suuuuuper. Hotel, postrežba, plaža...VSE.user posted image  Itak pa, da je DRUŽBA najpomembnejša.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
4.7.2007 7:35:01   
petarda
julija imava kontrolo v MB in me je že pošteno strah!

Vse bo v redu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
4.7.2007 7:35:52   
petarda
Pohvaliti ju moram, da sta začela nenormalno dosti spati! Ponoči spita ca. 12 ur, in se približno 1x na noč zbudita, dobita čaj in spita naprej.

Mogoče bi bilo pa boljš, da tega nebi pisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ponavadi pol začnejo štrajkat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
4.7.2007 7:36:39   
petarda
Ojoj, pa ravno jutri jim nameravam evrčke za dopust nakazat. Je bilo kaj ful narobe?

Če ne boš na Relax, pa lahko kar na moj TRR user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
4.7.2007 7:40:59   
*bubi*
Jutrooooo!

Če ne boš na Relax, pa lahko kar na moj TRR

Saj sem že rekla, da bom na Karlobag prebukirala, ker ni bilo dohodnine user posted image user posted image user posted image  Eh, bomo že stisnili..... čeprav imava oba jutri plačo, danes pa je zadnji dan za plačilo user posted image . Bo treba v štumf pogledat user posted image user posted image user posted image

Bom pa raje še današnjo kontrolo počakala, da dobim zeleno luč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
4.7.2007 7:45:20   
ada2
juuuutrooooooo!

ampak verjetno se bom zavlekla nazaj spatuser posted image

nekaj me daje, tako utrujeno se nisem počutila že od takrat, ko sem imela salmonelo....

zdaj mi že kronično primanjkuje počitkauser posted image

Catja - za novo službo še nič ne vem. sem mislila, da bom ta teden izvedela, pa očitno ne bom. so me včeraj klicali, da smo s tečajem watqi-ja sicer konec, ampak ta vikend začnemo masirat. nimam pojma kako bom vključila v to še Nušin rojstni dan in srečanje novembrk na obaliuser posted image user posted image user posted image  nečemu se bo treba odpovedat.....

Paštetka saj sem ti že na začetku rekla, da bo user posted image , ko si imela velik trebuh, ker pri Muser posted image  te res ni bilo nič skupaj.
Pa zelo mi je žal za tvojega prijateljauser posted image user posted image

Petarda če bomo uspeli iti na dopust bi šli 22.7 in bi se potem 28 vračali in če nas sprejmeš bi se z veseljem oglasili še pri vasuser posted image

Bubi nisem sposobna zdaj še 1x brati - ti imaš tudi user posted image ? user posted image user posted image user posted image

joj, če bi mi katera prišla zdaj kavo skuhat......

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
4.7.2007 7:45:53   
*bubi*
Sicer pa se čez Relax ravno ne morem pritoževat....

...če ne bi pred 7 leti šla z njimi v Španijo, ne bi spoznala user posted image . Pa tudi drugače je bilo ful OK na tem potovanju

...nekaj let nazaj sva že plačala komplet morje pri njih, brez rizika odpovedi, ker sva se odločila manj kot teden pred odhodom. 2 dni prej pa sem jaz v bolnici pristala in nisva mogla it user posted image . Pa so nama vseeno vrnili cca 80% vplačanega, čeprav bi lahko kratko malo vse v žep spravili user posted image . OK, priznam, da je trajalo. user posted image  

Bomo zdaj videli, če nam je ta Šibenik usojen, takrat sva namreč tudi nameravala tja it user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
4.7.2007 7:49:19   
*bubi*
Paštetka saj sem ti že na začetku rekla, da bo user posted image , ko si imela velik trebuh, ker pri Muser posted image te res ni bilo nič skupaj.

Kaj??? Še manj je je bilo skupaj???

Bubi nisem sposobna zdaj še 1x brati - ti imaš tudi user posted image ? user posted image user posted image user posted image

Kot bi rekla Naty..... iz tvojih ust v božja ušesa user posted image user posted image user posted image

Ne, mi imamo eno sramežljivo dete, ki že 3x ni hotelo pokazat, kaj ima med nogicami user posted image  Tako da ostaja surprise. To, kar pa si kaki 2 strani nazaj brala, pa je po tisti kitajski tabeli, ki spol napoveduje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
4.7.2007 7:50:05   
*bubi*
joj, če bi mi katera prišla zdaj kavo skuhat......

ti skuham.... ti samo pridi, kadarkoli user posted image

Jaz imam namreč dopust! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
4.7.2007 7:58:09   
ada2
ti skuham.... ti samo pridi, kadarkoli

komaj se skupaj držim, imam občutek, da mi telo razpadauser posted image user posted image user posted image  ti pa bi rada, da prevozim 100 km?????????????????

sploh pa.....če imaš dopust pridi ti k meni. ampak zdaj dopoldneuser posted image  ob 2 moram it delatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
4.7.2007 8:11:06   
*bubi*
Še to moram vprašat......... rabi slučajno katera monitor? Kakšen klasičen bi se našel, mislim, da ima brat celo 19" viška.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
4.7.2007 8:11:12   
petarda
Petarda če bomo uspeli iti na dopust bi šli 22.7 in bi se potem 28 vračali in če nas sprejmeš bi se z veseljem oglasili še pri vas

Mojo številko imaš, tak da pokliči, kak dan prej, da se zmenimo...Načeloma bomo dol, ker imamo takrat dopust...samo veš kako je to pri majhnih otrocih....user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
4.7.2007 8:12:43   
petarda
Ta vikend pa se podgurka vrača z dopusta in se bo v soboto ustavila pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KOOOOOMAAAAAAAAAAAAJ ČAAAAKAAAAM

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
4.7.2007 8:14:05   
*bubi*
Ada.... user posted image  saj bo boljše. Kmalu!

Danes ful težko pridem, moram malo noge v zrak držat, pa malo si jih moram zmasirat, da otekline splahnijo. Drugače bom kregana popoldan na kontroli. To je noro, takoj zjutraj, ko v natikače stopim, čutim, kakšno je stanje. Danes recimo slabo, sem pa si čisto sama kriva, ker sem včeraj malo več slanega jedla user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
4.7.2007 8:20:16   
*bubi*
Petarda, mi bi se za 21. najavili. Ker moramo spraznit sobo, pa je itak vseeno, kam se gremo kopat z vso kramo. In bi se potem recimo do poznega večera švercali, da ne bi v največji gužvi in vročini domov vozili. No, to je moja ideja, vse je še stvar dogovora.

Za 14. pa še ne vemo, kako bomo zrihtali. user posted image  še ne ve, kako bo delal v petek, če bo glup šef, mu lahko celo še tisti vikend službo piše user posted image  Ker kao začne dopust 16. Najverjetneje pa se bomo sredi noči odpravili od doma, da bi bubi spal.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
4.7.2007 8:41:29   
catja2
Glede Relaxa!

Moja starša že nekaj let hodita preko njih in sta bila vedno fullllll zadovoljna!

Letos smo rezervirali hotel Imperial (upam, da se nisem zmotila) in naslednji dan so nas klicali, da naj pridemo izberemo nekaj drugega, ker je ta hotel ves zaseden!!!

Potem smo izbrali hotel Punta oz. mi smo bili v depandensi, ki spada pod ta hotel!!

In najprej smo čakali 3 ure, da so nam pripravili sobo; potem smo mislili, da nismo dobili prave sobe, ker niti približno ni zgledala soba za 4 user posted image
Polovica stvari v sobi je bila polomljena ali pokvarjena!

Hrana: veliko različnih stvari ampak ko je nečesa zmanjkalo, niso vedno tega ponovno prinesli ampak so nastavili kaj drugo; sadja skoraj nikoli nisi dobil,... Edino osebje je bilo res prijazno!!!!!
Plaža v bližini hotela pa samo betonske plošče, tak da smo se kar daleč morali vlačiti do primerne plaže!!!

V glavnem preveč denarja smo plačali za to kar smo dobili user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
4.7.2007 8:42:44   
amy26
bubi, kam že vi greste na dopust?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
4.7.2007 8:43:30   
catja2
Joj pupe kam ta naši deca rastejo, jaz sem L&J danes po dolgem času dolge hlače oblekla in sta skoraj vse prerasla; več kot pol ure sem ju rihtala za vrtec user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.