|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
28.6.2007 11:16:57   
*bubi*
PA še nova stran....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
28.6.2007 11:22:40   
ada2
aja Paštetka za cuker....

sem zdaj klicala kilegico in bo probala zrihtat. ampak mi ni mogla za trdno obljubit, ker cukerco počasi jemlje user posted image . žal.

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
28.6.2007 11:24:15   
ada2
pravkar nas je preletel policijski helikopter....

da se slučajno ni naš poštar kje izgubil, še zdaj ga niuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
28.6.2007 11:28:42   
*bubi*
Ja, najbrž res poštarja išče.... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
28.6.2007 11:32:13   
*bubi*
...bolj popolno bi bilo....

mami računa, da bom maturant 2025

Ja, mami računa že na 2024. user posted image  Razen če ga bomo dali s polnimi šestimi v šolo (torej skoraj sedmimi). To pa se bomo takrat odločali.

V nedeljo smo po ZOOju bili pri prijateljih, ki imajo januarskega fantka 2005. Mislim..... taka razlika, da dol padeš. Ta fantek je itak malo večji in bolj močen. Če pomislim, da sta z bubijem ista generacija in da bodo potem take razlike tudi v šoli user posted image

O tem bi znala Urša kaj več povedat, koliko opaža razlike med spomladanskimi in jesensko-zimskimi otroki.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
28.6.2007 11:39:20   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image  Ada! Pa to ni res!!!
Samo res, po kateri liniji oz. po kakšnem principu sta najina mulca povezana user posted image  No, in imaš TI kakšno idejo ZAKAJ se tako dereta???

Druga stvar pa je ta, da sem bom zdaj začela jokati. Dobila sem izvide (ja, Ada, pri nas je že hodil poštar user posted image ) iz kliničnega. In veste kdaj sem naročena na operacijo? 26.3.2008!!! user posted image
Še dobro da sem sedela, ker bi drugače padla od šoka. Mislim, na prvi pregled za moje oči sem šla novembra 2006, operirana prvič bom marca 2008 in glede na to, da mora biti med obema očesoma par mesecev predaha, bom tam do leta 2010 verjetno glih opravila z temi operacijami.
Pa ti niso normalni!!!

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
28.6.2007 11:40:59   
Naty_ka
Bubi, pečenka bo zato, ker je z njo najmajn dela user posted image . Pa riž se sam dela, samo po solato grem na vrt.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
28.6.2007 11:45:33   
*bubi*
Ne, ne, ti si ful pridna, kar se kuhanja tiče user posted image . Jaz pa sem napisala, da že iz principa ne bom kuhala user posted image user posted image user posted image

Daj, Naty, pozanimaj se, če zaradi user posted image  ne bi bila operirana. Če pohitiš, bi do takrat že lahko rodila user posted image  joj, raje ne, bi lahko ravno med operacijo popadke dobila, ker imaš datum točno čez 9m.

Jaz še vedno mislim, da lokalna anestezija v 2. tromesečju ne bi smela biti problem. Tudi kasneje ne. Edino na začetku raje ne....

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
28.6.2007 11:54:35   
ada2
Če pomislim, da sta z bubijem ista generacija in da bodo potem take razlike tudi v šoli

ti jaz povem o eni razliki v Nušinem razredu. ena punčka je rojena v začetku januarja 99, druga konec decembra  99. razlika v ....hm...oblikiuser posted image , no v postavi je ta, da je tista punčka, ki je januarka ful manjša in bolj drobna od one druge. razlika v .... hm...dojemanjuuser posted image , koncentracijiuser posted image ......pa glih obratno in se je precej poznala vsaj prvo leto. letos je bilo že bolje, drugo leto pa se verjetno več ne bo poznalo.

ampak to je res celo leto razlike. mi smo z Nušo glih trofili user posted image user posted image user posted image , ona je julijka in je bilo glih prav.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
28.6.2007 11:56:51   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

user posted image user posted image user posted image  Ada! Pa to ni res!!!
Samo res, po kateri liniji oz. po kakšnem principu sta najina mulca povezana user posted image  No, in imaš TI kakšno idejo ZAKAJ se tako dereta???

Druga stvar pa je ta, da sem bom zdaj začela jokati. Dobila sem izvide (ja, Ada, pri nas je že hodil poštar user posted image ) iz kliničnega. In veste kdaj sem naročena na operacijo? 26.3.2008!!! user posted image
Še dobro da sem sedela, ker bi drugače padla od šoka. Mislim, na prvi pregled za moje oči sem šla novembra 2006, operirana prvič bom marca 2008 in glede na to, da mora biti med obema očesoma par mesecev predaha, bom tam do leta 2010 verjetno glih opravila z temi operacijami.
Pa ti niso normalni!!!

na prvo vprašanje: nimam pojma!
na drugo: NE!

glede poštarja pa: a zamenjamo? jaz bi raje vašega, je očitno bolj hiteruser posted image   našega še vedno niuser posted image

bo prej pol 2 ura in bom šla delat, kot pa bo on tuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
28.6.2007 12:02:19   
*bubi*
Aja, ti greš delat, zato si ga tak ful želiš user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
28.6.2007 12:19:37   
*bubi*
Ada, mogoče pa pri nas isti poštar hodi kot pri vas...... in je res ugrabljen user posted image user posted image user posted image

No, meni današnja pošta ni življenjskega pomena, verjetno bodo itak samo reklame user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
28.6.2007 12:24:19   
ada2
Ada, mogoče pa pri nas isti poštar hodi kot pri vas

in to gre od vas pa do nas peš, zato pa traaaaaajaaaaa.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
28.6.2007 12:41:28   
Naty_ka
BUbi, niam pojma kaj bom.  Vse bolj se mi zdi, da bo tudi tokrat obveljala Gregorjeva želja user posted image . On si namreč ne želi več otrok, a je popustil meni na ljubo. In zgleda da bo usoda tudi tokrat na njegovi strani.

Kar se pa tiče kuhanja pa te v celoti podpiram. Mislim, da boš ti mogla met z tvojim v kratkem en resen pogovor. Malo ga stisni v kot. Navsezadnje si user posted image  in imaš pravico biti tečna. Malo se pa moški tudi lahko prilagodijo user posted image  (mater sem zdaj pametna user posted image . Moj med nosečnostjo - mojo nosečnostjo mislimuser posted image - ni bil nič boljši)
Ah moški. 

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
28.6.2007 12:42:56   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ada, mogoče pa pri nas isti poštar hodi kot pri vas...... in je res ugrabljen user posted image user posted image user posted image

No, meni današnja pošta ni življenjskega pomena, verjetno bodo itak samo reklame user posted image

Halooo! Kdo pa bi še imel čas da bi poštarje ugrabljaluser posted image user posted image user posted image

Mislim, vsaj naš je tak user posted image user posted image user posted image  da res ne vem kaj bi si z nji začela če bi ga ugrabila...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
28.6.2007 12:43:03   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glih sva z Nušo pojedli kosilo in se mastili z lubenico, ko ga zaslišim in letim ven.................

pa nič............... no, bilo je za elektriko, pa ZPIZ za mamo in ata, pa cel kup reklam, pa še nekaj od desusa za ata, aja, pa neckermanov katalog, samo tisto kar jaz čakam že 100 let ne!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
28.6.2007 12:43:55   
Naty_ka
Jap reklame: lidl, hofer, bauhaus, intersport, nedeljski, ...

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
28.6.2007 12:45:10   
Naty_ka
Ada grema se ga napit. Mislim, da čakava isto stvar.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
28.6.2007 12:45:44   
petarda
nore ste

Bubi...moj lubi je letnik 1978...pa tvoj?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
28.6.2007 12:46:24   
ada2
Jap reklame: lidl, hofer, bauhaus, intersport, nedeljski, ...

pa še špar, pa ariel, pa baby center...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
28.6.2007 12:46:32   
Naty_ka
Elektriko in neckermann sem jaz že včeraj dobila. So pa hitri toti z elektriko: še ni en teden ko sem vse čeke plačala pa so že novi tu...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
28.6.2007 12:47:24   
ada2
Ada grema se ga napit. Mislim, da čakava isto stvar.

prideš po mene? sem do sobote brez avta

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
28.6.2007 12:47:57   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

nore ste

dobrodošla v klubu.

A ti še živiš? kaj ni nekdo rekel da te je včeraj razneslo?user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
28.6.2007 12:48:47   
ada2
Bubi...moj lubi je letnik 1978...pa tvoj?

jaz sem 78...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
28.6.2007 12:49:13   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ada grema se ga napit. Mislim, da čakava isto stvar.

prideš po mene? sem do sobote brez avta

A boš v službi plavega vsekala?
user posted image user posted image user posted image

Jaz sem brezposelna in imam cajt...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.