Anonimen
|
KAJ ZDAJ? vstanite čveke!!! Najprej za za mamico pa . Sem brez besed, sploh pa zdaj v tem stanju me takšni dogodki tako prizadanejo, da sploh ne upam misliti nanje. Natyka, Sergej je pa že pravi dedec . Koliko je že star? Tri? Kje nimaš zvez? Za Tino , da bo čimprej zdrava. Sharpy, super, da je z M vse OK, saj sem vedela, pa pa tudi zadnjič pri nas sem ti rekla, da se nič ne sekiraj, da bo vse OK. Vidiš? Bubi, kaj pa če bubiju spražiš sladkor? Nama je to amma delala v obliki lizik, ko smo imele suh kašelj, pa je bilo potem OK. Ali pa smrekove iglice tudi M pomgajo. Sicer si pa ti ta foh, tak, da ti ne bom težila Teni, kukuk, kje se skrivaš? Ada, kaj bo danes zanimivega Til, lepo se imej na dopustu! in morje mi se pa vidimo čez 9 dni Evo mene. Če bi vedela, da boste toliko čvekale bi se vam pridružila. Sva se zvečer pice z M napokala in potem nisva mogla do dveh spati . Mi imamo pa novo lepo, lepo, lepo ...bano, . Danes pride še samo mojster pa da paravan naštima. Potem se pa lahko kopamo. Nama je včeraj m. zabičal, da se ne smemo še tuširati noter, pa sva jo že sprobala . Je dragi rekel, da si on že ne bo feršterkerijo s krpico umival . M. sem pa skopala v umivalniku. Kako mu je bilo luštno, mi je skoz pipo odpiral in zapiral, danes se je pa spet želel kopati v umivalniku. ZDaj pa še čiščenje - čeprav smo imeli vse s folijo zaščiteno je toliko enega prahu, da se sploh zraven ne morem spraviti . Pa začeli so se mi krči, tako, da sem se odločila, da bom danes kar na hodniku oprala in posušila cotike za Mašiko. Na S ne morem čakati. On mi še kje z etiketami cotike v porodnišnico prinese . Joj ženske, saj ne morem verjeti, da bom skoraj za 1 mesec že 2. mamica. Me kar stisne v žlički - prijetno mislim . Sem predolga ne? Če se mi pa ne ljubi iti delat . OK... Povejte mi še, kaj boste kuhale danes? A bo sonce?
|