ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, dobro jutro. Jaz sem pred 15 min. vstala. Zdaj pa rabim vaše brihtne glavce: naj mi ena prosim pove, kaj lahko manjka 19 (mimogrede danes smo že toliko stari ) mesečniku, ki se zbudi polnoči, se dere kot sraka in noče skoraj do pol dveh nazaj zaspati. Danse niso bile sanje krive, ker se takrat joka drugače. JAZ BOM POČASI PONORELA!!!!! Zjutraj pa si lahko predstavljate kakšna muka je vstati... Zdaj smo v nekem začaranem krogu: zvečer ob šestih je že tako zaspan da še komaj gleda, potem ga vsaj do pol osmih držim pokonci. Ob polnoči je naspan, zjutraj niti gledat ne more tako je utrujen... Grem na kavo, da bom lahko začela malo bolj normalno razmišljat.... pa veš, da sem ravno zdaj med rezanjem korenčka razmišljala o tem, da te moram vprašati, če se je S kaj zbudil ponoči, ker mi smo imeli rajanje od 23.50 do pol dveh!!!!!!!!!!!!!! ne morem verjet, ampak res čisto vsakič, ko S ponoči ne spi tudi Adam ne. pa očitno iz istih razlogov pa noče bit na rokah, pa ne pri nama v postelji, pa ne v svoji, pa ne na tleh, pa ne stati, pa ne sedeti, pa ne ležati, pa ne čaja, pa ne mleka, pa nič..... kar dere se brezveze. in potem je končno zaspal in nista minili dve uri, ko je prišla Nuša vsa zajokana, da je sanjala, da ji je Puha (hrček) umrla. vzela sem jo k sebi v posteljo in potem je začel Andrej smrčati in sem jo odposlala nazaj v njeno sobo, ker pri nama ne bi mogla zaspati, pa spotoma naj preveri Puho. no, zjutraj mi je pa vse sanje povedala in se ji je v bistvu sanjalo, da je Puho pojedla (!?) njena babica (od njenega ata mama) groza kaj sanjajo 8 letniki! no, skratka Naty midve imava telepatsko povezana otroka. in, ja, vstat je bilo pa težko, pa v vrtec smo prišli šele ob 9.