|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
28.6.2007 9:00:21   
petarda
user posted image user posted image user posted image ...bolj popolno bi bilo....

mami računa, da bom maturant 2025 user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalo nimam časa komentirat....

samo.... user posted image user posted image user posted image  za mamico malih user posted image  user posted image ..si ne predstavljam njene bolečine...niti si je nočem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
28.6.2007 9:01:41   
petarda
Dajte me 2. 7. spomnit

Moj user posted image  ima pa takrat rojstni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
28.6.2007 9:04:07   
amy26
Moj komentar glede te napravice verjetno ne rabite. Ali?

raje ne, ker boš spet pametna user posted image user posted image  pol pa ne bom imela volje trenirat

pa da ne bo pomote, zraven naprave moraš tudi trenirati torej skleci, počepi, pa vse je lepo napisano in celo slike so zraven

< Sporočilo je popravil amy26 -- 28.6.2007 9:05:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
28.6.2007 9:04:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dajte me 2. 7. spomnit

Moj user posted image  ima pa takrat rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Luki mu pa že zdaj poje .....vse najboljše...draga atauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
28.6.2007 9:04:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

raje ne, ker boš spet pametna user posted image user posted image  pol pa ne bom imela volje trenirat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
28.6.2007 9:42:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

pa da ne bo pomote, zraven naprave moraš tudi trenirati torej skleci, počepi, pa vse je lepo napisano in celo slike so zraven

user posted image      user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
28.6.2007 9:55:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ste!

Vidim, da nobena ni prebrala moje klobase, ker bi mi drugače napisale kaj boste kuhale! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
28.6.2007 10:03:32   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh
KAJ ZDAJ? vstanite čveke!!! user posted image user posted image user posted image
Natyka, Sergej je pa že pravi dedec user posted image . Koliko je že star? Tri?user posted image  Kje nimaš zvez?

Medicop d.o.o., tu rabim zveze. user posted image

Kaj bom kuhala?
Hm... Svinjska pečenka, zraven ali mlinci ali riž, solata, eno expres pecivo zraven,
če pa me zagrabi kakšna lenoba, potem bom pa naredila makaronfleišpa solata poleg. Juhe danes ni

Si pa res dolgo klobaso napisala.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
28.6.2007 10:06:04   
ada2
EVO MENE!¨

ups - črke

no.............
namesto, da bi peglala in pospravljala sem zdaj pol ure porabila, da sem vse prebrala.

Paštetka kaj bi bilo danes zanimivega? a to, da bom šla že na začetek ulice čakat poštarja, pa da si grem zdaj predno pride po Ašo (naša pesika - novofundlandec), da ga napade, če ne bo nič prinesel - ja, saj vem, da ni on nič kriv....

aja, kuhala pa bom piščanca v bučno korenčkovi omaki in testenine - lahko pošlješ S na kosilouser posted image

Naty - kaj če bi probala S zalepit popek z microporom, ko greste kam na pot. ne vem sicer zakaj, ampak ponavadi to pomagauser posted image user posted image user posted image  pa še preprosto in brez stranskih učinkov jeuser posted image

Bubi super majička.

še kaj?

če sem kaj pozabila mi oprostite....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
28.6.2007 10:08:37   
Naty_ka
Aja, dobro jutro. Jaz sem pred 15 min. vstala.

Zdaj pa rabim vaše brihtne glavce: naj mi ena prosim pove, kaj lahko manjka 19 (mimogrede danes smo že toliko stari user posted image ) mesečniku, ki se zbudi polnoči, se dere kot sraka in noče skoraj do pol dveh nazaj zaspati.
Danse niso bile sanje krive, ker se takrat joka drugače.

JAZ BOM POČASI PONORELA!!!!!

Zjutraj pa si lahko predstavljate kakšna muka je vstati...user posted image

Zdaj smo v nekem začaranem krogu: zvečer ob šestih je že tako zaspan da še komaj gleda, potem ga vsaj do pol osmih držim pokonci. Ob polnoči je naspan, zjutraj niti gledat ne more tako je utrujen...user posted image

Grem na kavo, da bom lahko začela malo bolj normalno razmišljat....

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
28.6.2007 10:14:36   
Teni_
Pozdravljene punce. Itak ste načvekale toliko, da se mi ne da komentirat za nazaj.

Sem ta teden cela zmedena. Čez vikend sem delala, potem sem bila v ponedeljek končno fraj, v torek sem bila po planu popoldan, za včeraj mi je šefica rekla, če sem lahko dopoldan, da bi popoldan letake delila (enkrat se javiš, potem pa te kar določijouser posted image ) in ker včeraj letaki niso prišli, sedaj lepo čakam, da me šefica pokliče in grem pred rednim šihtom še letake metat v nabiralnike. Saj ne, da mi ta plačana hoja kaj škodi.user posted image  Potem pa še jutri in končno vikend fraj. No, ja, fraj ravno, ne, ker naju čaka še nekaj vabil, pa za prstane bova šla verjetno kar v soboto. Ne me vprašat, če se mi že počasi meša. Še tista dva dni, vsak drug teden, ko sem prosta, garam kot črna živina in vsako dopoldne, da imajo otroci in bodoči možekuser posted image  kaj za oblečt. Hvala bogu, da je Boštjan vsaj tak, da za kosilo in pospravljeno stanovanje poskrbi, ker bi se mi drugače počasi res zmešalo.

Zdaj sem se pa razpisala. Saj ni treba brat. user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
28.6.2007 10:15:32   
Teni_
Aja, pa ne me vprašat, če Nika spet kašlja in gre danes popoldan k zdravniku. Saj ni bila pred dobrim tednom na antibiotikih. Eh, Mojca, to se tebi samo zdi.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
28.6.2007 10:37:11   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Aja, dobro jutro. Jaz sem pred 15 min. vstala.

Zdaj pa rabim vaše brihtne glavce: naj mi ena prosim pove, kaj lahko manjka 19 (mimogrede danes smo že toliko stari user posted image ) mesečniku, ki se zbudi polnoči, se dere kot sraka in noče skoraj do pol dveh nazaj zaspati.
Danse niso bile sanje krive, ker se takrat joka drugače.

JAZ BOM POČASI PONORELA!!!!!

Zjutraj pa si lahko predstavljate kakšna muka je vstati...user posted image

Zdaj smo v nekem začaranem krogu: zvečer ob šestih je že tako zaspan da še komaj gleda, potem ga vsaj do pol osmih držim pokonci. Ob polnoči je naspan, zjutraj niti gledat ne more tako je utrujen...user posted image

Grem na kavo, da bom lahko začela malo bolj normalno razmišljat....

pa veš, da sem ravno zdaj med rezanjem korenčka razmišljala o tem, da te moram vprašati, če se je S kaj zbudil ponoči, ker mi smo imeli rajanje od 23.50 do pol dveh!!!!!!!!!!!!!!

ne morem verjet, ampak res čisto vsakič, ko S ponoči ne spi tudi Adam ne. pa očitno iz istih razlogovuser posted image

pa noče bit na rokah, pa ne pri nama v postelji, pa ne v svoji, pa ne na tleh, pa ne stati, pa ne sedeti, pa ne ležati, pa ne čaja, pa ne mleka, pa nič..... kar dere se brezveze.

in potem je končno zaspal in nista minili dve uri, ko je prišla Nuša vsa zajokana, da je sanjala, da ji je Puha (hrček) umrla. vzela sem jo k sebi v posteljo in potem je začel Andrej smrčati in sem jo odposlala nazaj v njeno sobo, ker pri nama ne bi mogla zaspati, pa spotoma naj preveri Puho.

no, zjutraj mi je pa vse sanje povedala in se ji je v bistvu sanjalo, da je Puho pojedla (!?) njena babica (od njenega ata mama)user posted image user posted image user posted image

groza kaj sanjajo 8 letniki!

no, skratka Naty midve imava telepatsko povezana otroka.

in, ja, vstat je bilo pa težko, pa v vrtec smo prišli šele ob 9.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
28.6.2007 10:46:02   
Teni_
Bubi ti si rekla za vabilo. Evo, tako izgledajo. Upam, da ni slika prevelika :

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
28.6.2007 11:00:39   
ada2
aja, BUBI kdaj bodo rezultati mature? imam namreč enega dobrega prijatelja, ki je letošnji maturant, pa da mu ne bom kar naprej težila če že ve.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
28.6.2007 11:01:20   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ti me šišaš za en teden, tvoj user posted image  pa mojega user posted image  za en dan. user posted image  Samo tukaj pa po moje leta ne štimajo, tako kot pri naju user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
28.6.2007 11:01:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, BUBI kdaj bodo rezultati mature? imam namreč enega dobrega prijatelja, ki je letošnji maturant, pa da mu ne bom kar naprej težila če že ve.....

Poklicna matura 9.7., splošna pa 16.7.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
28.6.2007 11:05:54   
ada2
teni jaz sem tudi prej tako norela okoli in sem mislila, da je dan vsaj za 10 ur prekratek, pa včasih se mi je zdelo, da še dihat nimam časa.....
zdaj pa se kontroliram in polno diham vsakič, ko se mi zazdi, da čas leti prehitro, pa vsako stvar, ki jo delam delam tako, da o njej razmišljam, npr. ko režem zelenjavo razmišljam kako nož zareže vanjo in drsi po njej dokler je ne prereže... (butast primer, vem).....

poiskusi, vsaj tisto z dihanjem. najprej iztisni ves zrak, ki ga imaš ven, potem pa vdihni najprej s trebuhom, nato še s pljuči, pa spet izdihni.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
28.6.2007 11:07:04   
ada2
aha, torej 9.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
28.6.2007 11:08:00   
ada2
npr. ko režem zelenjavo razmišljam kako nož zareže vanjo in drsi po njej dokler je ne prereže...

in zdaj sem skoraj vse skupaj zažgala user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
28.6.2007 11:10:21   
Teni_
Ma ja, včasih se mi zdi, da dnevi kar letijo. Sploh ne bi bil problem, če ne bi imela otrok, tako pa se mi zdi, da nimata nič od mene. Vsaj tisti teden, ko delam popoldan ne. Zjutraj me vidita deset minut, ko se zrihtamo za v vrtec, popoldan me pridejo za 5 minut pogledat, zvečer pa že spita, ko pridem domov. Zaradi tega mi je žal. Če mi ne bi bilo delo in služba všeč, ali pa če bi Boštjan imel večjo plačo, bi se4 verjetno odločila in ostala doma. Samo zaradi njiju, da mi kdaj ne bosta česa očitali.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
28.6.2007 11:10:50   
Teni_

npr. ko režem zelenjavo razmišljam kako nož zareže vanjo in drsi po njej dokler je ne prereže...

in zdaj sem skoraj vse skupaj zažgala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
28.6.2007 11:13:44   
*bubi*
Vidim, da nobena ni prebrala moje klobase, ker bi mi drugače napisale kaj boste kuhale!

Zjutraj, ko sem tvojo klobaso brala, še nisem vedela..... Pa zdaj še vedno ne vem. Sem pa res user posted image , ker zdaj čips jem user posted image  Pazi, Light varianta user posted image user posted image user posted image

Sicer pa bolj nič kot kaj konkretnega, eno zelenjavno juhico bom gor dala. Uh, Naty, tebi pa se da kuhat..... jaz iz principa ne bom. Bubi poje kosilo v varstvu, ko vstane, jaz pa ne mislim dedu kuhat, ki je cel dan doma in še zdaj v pojstli user posted image user posted image user posted image  Predvčerajšnjim isto.... pridem iz službe, je bil za računalnikom in vprašam, če že kaj kuha...... ne, ker ON še ni lačen user posted image user posted image user posted image

S in A pa sta res povezana.... mogoče ju polna luna povezuje user posted image  Bubi se je danes ponoči tudi zbudil in prosil čaja. Pa mu prinesem vodo in niti flaške ni v usta dal, ampak se je začel ful zverinsko dret user posted image  komaj sem ga pomirila in poležala, da je potem nazaj zaspal. Zjutraj pa je angelček..... se zbudi, potem spije mleko in poležava zraven mamice. Danes niti ven iz kinderpeta ni silil, mu je bilo dovolj, da je na moji dlani ležal. In cel čas gledal v zrak user posted image  No, običajno hoče mleko spit in poležavat na mojem pojštru. Ki je BTW še vedno kifeljček za dojenje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
28.6.2007 11:15:48   
*bubi*
teni, lušno vabilo user posted image  Sicer se ne vidi dobro, kam naj pridemo, ampak vseeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
28.6.2007 11:16:39   
*bubi*

aha, torej 9.

Ja, 9. se bom na daleč Rušam izogibala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.