|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
26.6.2007 21:51:59   
NinaŠ
Iše vedno pa kljub temu najraje je sadje.

saj sadje tudi moja 2 obožujeta (in ga zelo veliko pojesta), vendar če lahko izbirata med sladkarijami in sadjem, se bosta v 80% odločila za sladkarijo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
26.6.2007 21:52:27   
ada2
Zmenjeno torej...Oktobra se dobimo med Štajersko in Prekmurjem

torej pri nas v Prlekijiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
26.6.2007 21:53:19   
sharpy
Jooj,...res komaj čakam na srečanje user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
26.6.2007 21:53:25   
NinaŠ
user posted image meni je pa slabo, ker sem se preveč sladoleda nažrla user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
26.6.2007 21:54:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Eno čudno vprašanje - no sem se zataknila pri tem, ko je paštetka napisala, da je M prvič dobil liziko - a je ostali novembrčki tudi še niso poskusili user posted image ???? No Tina pozna lizike že hm, skoraj 1 leto, 10 mesecev pravgotovo user posted image user posted image user posted image user posted image . No ja, sicer bodo pa vaši drugi otroci pravgotovo tudi veliko prej spoznali vse vrste okusov in junk-foooda user posted image user posted image

Petardito je še tudi ni poskusil, ker se meni zdi ogabna user posted image  in mu je zato sploh nisem kupilauser posted image ... Jaz mu raje kupim kake ribice ali pa bobi palčke ali pa sadje, ker ga ima ful rad. Tu in tam dobi kako čokolado ali piškot....to pa je tudi vse od "sladkarij"... Že itak ne je rad in potem, če mu dam kako tako stvar pred kosilom, večerjo...mi itak ne bo jedel obroka, zato mu ribice recimo dam ali po obroku, ali pa recimo na potovanju...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
26.6.2007 21:54:19   
Anonimen
NIna, M dobi na dan eno do dve kockici kinder čokolade.  Pa jo imam skoz na mizi, pa je ne prosi. Ko jo prosi jo pa dobi vedno eno kockico in nič več ne tečnari za več. user posted image  

Cukrov in ostalih sladkarij (keksov...)pa ne pozna. Še danes za liziko mi je kazal, da ni dobra na začetku user posted image . ČE pa želi kakšen bombon, pa mu dam za probat in potem hoče ugrizniti, pa mu rečem, vidiš, da je trd in da to ni zate, pa samo odkima in reče bljak in gre user posted image user posted image user posted image . Ni ravno sladki tip user posted image user posted image . Pa tele Kinder jajčke mu tudi ne grejo v rit. Toliko, da figurico dobi user posted image

Mu pa grejo v rit kokice, pa ribice s sezamom. Tu in tam pa dobi tudi Pombär.

Očitno se je po mami vrgel, ker pa obožuje HVALA BOGU sadje. Skoz bi ga jedel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
26.6.2007 21:54:37   
ada2

Iše vedno pa kljub temu najraje je sadje.

saj sadje tudi moja 2 obožujeta (in ga zelo veliko pojesta), vendar če lahko izbirata med sladkarijami in sadjem, se bosta v 80% odločila za sladkarijo user posted image

moja Nuša bi se tudi za sladkarije odločila, Adam pa za sadjeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
26.6.2007 21:57:17   
Anonimen
M pokažeš jabolko in bo znorel tako jo ima rad user posted image . saj se še spomnite iz ZOO-ja, ko je bila jabolka skoraj večja od njega user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
26.6.2007 21:58:22   
petarda
Ko jo prosi jo pa dobi vedno eno kockico in nič več ne tečnari za več

No...v primeru, da ima Petardito čokolado kar takole pred sabo...jo ZIHER zmaže celo tablico...čist po mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
26.6.2007 21:58:26   
Anonimen
Petarda, mogoče te bom pa res prosila, da vprašaš svojo sestrično, če bi kakšen dan, dva počuvala M. zvečer.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
26.6.2007 22:00:05   
sharpy

user posted image meni je pa slabo, ker sem se preveč sladoleda nažrla user posted image

Ti ti ti

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
26.6.2007 22:00:58   
Anonimen
Mene je tako strah teh črvičkov, da mu čim bolj probam čuvati zobke in ne dajati sladkarij. Sploh pa zdaj si še mislim, da jih ne rabi.

Kaj pa če bo nekega dne hotel postati pilot? Pa bo imel slabe zobke in bo mami kriva? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
26.6.2007 22:01:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Petarda, mogoče te bom pa res prosila, da vprašaš svojo sestrično, če bi kakšen dan, dva počuvala M. zvečer.user posted image

Kdaj me boš pa prosila?user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
26.6.2007 22:03:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kdaj me boš pa prosila?user posted image user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image   zdaaaaaaaaaaaaaaaj user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
26.6.2007 22:04:01   
petarda
Drgač pa paštetka ni problema...ti samo povej kdaj (datum in uro), da ji povem, da si rezervira...Upam, da ne bo zasedena.user posted image ...

...aja...sam, da ji ne boš še S pustila za čuvatuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker je prava lepotička...čist po svoji sestrični user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam kake dvajset kg ima manj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
26.6.2007 22:05:18   
petarda

sam kake dvajset kg ima manj

aja...pa skor 10 let manjuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
26.6.2007 22:08:47   
Anonimen
Petarda, user posted image user posted image user posted image user posted image . Če je črna je pa res ne smem zraven spustit user posted image

Točno datuma ne vem user posted image . Na dopust pa gremo od 7.-14., torej tam nekje v sredini user posted image .

Grem se še zadnjič tuširat pod moj tuš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
26.6.2007 22:09:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

sam kake dvajset kg ima manj

aja...pa skor 10 let manjuser posted image user posted image user posted image

a potem ni polnoletna? user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
26.6.2007 22:10:18   
sharpy
M ima tudi gnil zobek user posted image . Se mu je že ful dolgo nazaj odkrušil in smo mogli ful čakat, da smo uspeli prit do zobarja, ker je bil M vsakič bolan. IN zdaj se z zobarjem igrata in spoznavata in privajata en na drugega.  Pa veste, da je M alergit in vse kar je sladkega so kaki dietni keksi in ful sadja user posted image .  Po moje je največ odvisno od kvalitete zobkov, valda tudi higiena in vse, ampak... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
26.6.2007 22:11:26   
sharpy
Grem se še zadnjič tuširat pod moj tuš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz ne štekam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
26.6.2007 22:12:14   
Anonimen
Ti jo najprej prosim vprašaj, če bi, potem bi pa te prosila za njeno telefonsko, pa jo jaz kakšen dan prej pokličem in vprašam. Ali? KEr res ne vem kako bo. Lahko, da bom šla še vmes mal postokat user posted image .

Aja, Sharpy, v tem primeru te prosim, če lahko pripraviš lupinico za sposodituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3871
26.6.2007 22:12:35   
sharpy
Jaz grem jutri poskusno delat user posted image . Mi je pa ful hudo, ker bo M moral spat v vrtcu, pa se bojim, da ga bo strah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
26.6.2007 22:13:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz ne štekam

ker bo jutri mama dobila bano user posted image user posted image user posted image user posted image , da se bo lahko kopala user posted image . Tuš pa gre ven

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
26.6.2007 22:14:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Jaz grem jutri poskusno delat user posted image . Mi je pa ful hudo, ker bo M moral spat v vrtcu, pa se bojim, da ga bo strah user posted image user posted image user posted image

Nič se ne sekiraj. SI bo hitro družbo našel, pa tudi vzgojiteljice znajo potolažiti zelo lepo otroka. Ti samo idi v službo pa se fajn imej.

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
26.6.2007 22:14:43   
sharpy
Pašteta ne skrbi user posted image , če bo res nuja, bomo vse zrihtali. Pa M ti bomo počuvali user posted image .
Če ne bo mogla Petardina sestrična, poznam jaz eno gospo, ki je varuška (fuša in ji verjetno ne bi bilo težko par uric počuvat M). Jo bom malo potipala

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.