|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
25.1.2006 14:42:00   
amy26
Meni je tudi od poroda ostalo še 4-5 kg pa ne grejo in ne grejo dol čeprav se pogosto dojimo. Mal telovadim na abtronicu kolikor se pač spomnim to je pa tudi vse. Me pa zelo zanima tista telovadba za mamice in dojenčke po 4 mesecu starosti vsekakor se je želim udeležiti, do takrat pa čimveč gibanja.

Moj Aleks mi čez dan zelo slabo spi skoraj nič, zato mi je pa včeraj zaspal ob 21.30 in se zbudil šele ob 5.30 - 8 ur v kompletu brez dojenja. Jaz sem se seveda zbudila že prej okoli petih in si šla zbrizgat mleko nisem mogla več spat ker je kar teklo, sem bila vsa mokra.
Je pa pri nas tudi zelo lep dan sam je še ful mrzlo tako da bomo mi s sprehodom počakali do jutri bo baje topleje.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.1.2006 20:35:05   
petarda
Pozdravljene! Zadnjič se je naš user posted image  čisto slučajno obrnil s trebuha na hrbet, no danes pa to ni več slučajnost. Kadarkoli ga dam kravice past se takoj obrne na hrbet.user posted image user posted image  Za sedaj pa samo v levo stran, desna mu nič ne paše.user posted image

Moram vas pohvalit. S kilami ste super. Meni je ostalo tam nekje 7 do 8 kg.user posted image  Hujšam ne, telovadim pa, vendar pazim, da ne preveč, ker sem se en večer čisto preforsirala.

Ven pa tudi mi danes nismo šli, smo bili pa zelo pridni. Spal je danes Luka zelo veliko, tako, da sem mu kar vročino merila, če ni slučajno bolan. Pa vse OK. Je pa jedel na 3 ure, eno uro je bil buden in dve je spal. Ko se je zbudil je bil spočit in ves nasmejan, mamica pa tudi.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 352
26.1.2006 8:33:32   
Anonimen
ku kuuser posted image
Mi smo imeli 3 dni malo težave s spanjem. user posted image Ponoči se je budil na 1,5 -2 uri. Sem bila že čisto ubupana.
Danes je pa podrl rekord. Spal je od 19.45 - 2.45 (7 ur nepretrgoma)user posted image Nato sva se podojila in previla, pa je še spal od 3.15 do 5.30. Potem pa je 1 uro gledal v luft in se sam s sabo pogovarjal in smejal, medtem, ko je mami spala. user posted image
Zdaj pa spet spi. Zgleda, da ni spal zaradi prehlada.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
26.1.2006 12:17:04   
Še ena T
Tudi naša user posted image  je še vedno prehlajena. Prehladi so pa res zoprna zadeva pri dojenčkih, saj se niti usekniti ne morejo. Nosek je povsem zabasan, fiziološka raztopina omili zadevo samo za par minutk, potem pa lovi zrak skozi tisti ubogi mali zamašeni nosek.
Doji se zelo pogosto, ampak verjetno zato, ker je žejna po vsej tisti slani vodi, ki ji jo nakapam v nosek, ona pa jo pogoltne dol. Ali pa jo boli grlo. Spi tudi veliko slabše, pa že itak je ponočnjakinja.
Upam, da bo kmalu bolje.

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
26.1.2006 20:22:21   
petarda
Evo še mene. Prejšnja noč je bila zame user posted image . Pa ne zaradi user posted image  ampak zaradi mojega ušesa. Me je ena taka user posted image  bolečina zagrabila za desno uho, da je bolelo skor bolj kot porod. Ušesa me niso bolela že sto let, sploh ne vem od kod zdaj to, pa še nič nismo bili zunaj, ker je tak mraz.user posted image  

In tako sem cel dan na panadolu in zgleda, da bom še naprej.user posted image  

Je pa Luka tudi danes zelo priden in spi skoraj cel dan. Ko se zbudi, pa se smejčka, tako, da vsaj malo pozabim na grozne bolečine. Ne boli me skoz, ampak tako kljuva na trenutke in to direkt v možgane.user posted image

Upam, da bo jutri bolje in da našega user posted image  ne bodo nikoli bolela ušesa.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 355
26.1.2006 21:00:38   
Anonimen
A je pri vas tudi tako?

Jaz ko dam Maxija v naročje za dojit in ko že vidi bel modrc, tako odpre na veliko očke, da se moram smejat. Pa že odpira usta in krili z rokami, ker ve, da bo jedel user posted image .

Danes sem mu na previjalni mizi ko sva luftala rit, brala pravljico Obuti maček. Se je tako smejal in non stop govoril g,g,g,g in a,a,a,aa,.. pa slike je gledal.
Potem sva pa še vozila račko po potočku (tista knjigica, ki jo lahko majo v vodo), pa je spet gledal in poslušal tako, da se je kar na bok obrnil (knjigice mu držim ob strani, tako da jih lahko prijema in gleda, ko mu berem), pa kar usta odpira in gleda kjer mu kažem.

Pa ne morem verjeti, kako hitro se razvija. Vsak dan opazim nekaj novega.

Ja, pa danes je začel izsiljevati z jokom. user posted image  Pa ga gledam v očke, mu govorim in se mu smejem, potem pa vidi, da ne bo nič, pa neha. Falot en. No, vedno pa tudi ne pali, pa ga moram dvigniti. Naj mu bo, saj je mamin srček.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
26.1.2006 21:43:02   
petarda
Moj še ne pogrunta kdaj bo jedel, razen takrat, ko ima joško v ustih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.1.2006 10:24:37   
amy26
Moj pa ko vidi da si odpiram modrček če začne stokat, nima potrplenja me čakat, hoče takoj papat. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 358
27.1.2006 13:18:14   
Naty_ka
O kg raje nebi. Ostala sta še dva, problem pa je, da so še stare "zaloge" user posted image , ki pa nič ne kažejo, da bodo šle vstranuser posted image  
Punce, rabim pomoč:
od včeraj opažam pri sergeju, da ima blato tako sivkasto-rumene barve. Prej je bilo samo rumeno. Odvaja redno, nič ni tečen (razen seveda ko je lačen ali moker) a me vseeno zanima če je pri kateri tudi tako.
Malo se še dojiva, drugače pa dobi dodatek. Nisem panična, le zanima me če je to normalno.

Je kateri to znano?

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.1.2006 13:57:57   
Anonimen
Naty  mu daš zadosti čajčka? Mogoče je od čaja.

Amy - imaš pa luškan avataruser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
27.1.2006 15:03:44   
Naty_ka
URSKA, čaja mi spije, kakor kdaj. Včasih 100 ml, včasih 50 ml čez cel dan.

inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.1.2006 16:19:09   
Anonimen
Naty, mogoče si pa kaj tašnega pojedla, kaj pa vem. Moj ima včasih tudi od zelenega pa do sivkastega. Pa sem ga zdaj v 2. mesecu samo dojila. No zdaj mu zvečer spet že 2 dni dodajam,ker je pomajkanjeuser posted image . Pa še spi mi dlje.

Če mu samo 1x dodaš, ne rabi čajčka, če pa mu več dodaš, pa mu moraš dati čaj. Tako mi je rekla pediatrinja. Moj tudi noče piti čaja. Sploh, ko je bil zdaj bolan in bi moral piti, ni notel niti po žlički. Danes mi je pa spil 100 ml.user posted image

A mi lahko pove ena, kako izgleda driska pri naši otrocih?user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
27.1.2006 16:33:54   
wawa
user posted image Da se vam še jaz javim po dolgem času. Midva z Andražem sva super. Malo nama je šepalo dojenje, sem mislila da nimam več mlekca pa je imel očitno samo neke vrste preskok v rasti......

V nedeljo bomo imeli 10m, imamo približno 5 kg pa pol ter 62 cm. Tudi jaz tako kot pravi Urska vsak dan opazim kaj novega na našem pobalinu. No izsiljevanja z jokom sem že pošteno navajena in sedaj tudi vidi da se mu smejim...pa odneha. Jokamo pa drugače bojl malo, ko smo zaspani in ko smo lačni...

Andraž je najraje pod svojimi igrali in posluša mamico kako mu komentira igrače in se norca dela iz njih, naaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjbbbbboooollllj pa obožujemo ko smo brez planic ali pa v banji........to je nekaj za našega fanta. No da ne pozabim da še vedno z užitkom polula stvari ki jih nebi bilo treba naprimer mamiuser posted image user posted image user posted image  Pasenje krav je užitek ko pa se naveličamo se enostavno prevai na hrbet, tako da ga je potrebno pošteno pazit....nova atrakcija pa so ROKE.....svoje roke je zadnje dva dni sposoben opazuvati tudi po pol ure in jih seveda utikati v usta...........no bo že

Hm Hm o kilogramih prosim lepo ne govorim, ker jih je še celih 5preveč......kje je mojihuser posted image user posted image user posted image 51 kguser posted image user posted image user posted image , sem pa že parkrat malega pustila atiju samega in šla vn na sprehod sama........pa mi je bilo kar hudo..

No to je to bodite pridne in razvajajte svoje cukrčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
27.1.2006 17:23:57   
Anonimen
Primož je že zelo hitro (že pri kakem mesecu) pogruntal, da je treba nehat jokat in odpret usta, ko mu dam pleničko pod bradico. user posted image Ampak moramo pazit, da ne dobi pleničke prehitro, ker potem je pa taki užaljeni jok...user posted image user posted image  No, zdaj pa hkrati še rokice v usta zatlači, tak da komaj s flaško zraven pridem.

Trenutno imamo probleme zaradi železa, prav smili se mi, ko ga tak zvija po sirupu. Upam, da ne bo treba dolgo jest.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
27.1.2006 17:42:22   
alijana
Pozdravljene. Ja, res vsak dan tudi pri nas kaj novega. Jaz pa sem dala mojo user posted image user posted image  na trebuščka in se je začela zdigovati, prav smešno uprla se je na roke in kolena pa želela dvignit rit - no ja zgleda je pretežka user posted image  - ni še šlo. Pa še tole, ko je na trebuščku se tako odganja oz. plazi, da gre kar vzvratno. user posted image  Pa lep dan, poln presenečenj s strani user posted image  vam želim.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 365
27.1.2006 20:04:46   
petarda
Kako zgleda driska? Dobro vprašanje. Po mojem je to tisto, ko prav slišiš kako kaka kakšno minuto ali dve na polno in potem ga greš previt in je blato čisto tekoče. Pri nas je bilo ene trikrat tako.

Zdaj je treba še posebno pazit naše malčke, ker razsaja rota virus in lahko dehidrirajo. Moja prijateljica je bila s tamalim v bolnici 4 dni, ker je dobival infuzijo.user posted image

Pri nas drugače nič novega. Evo še malo pa bojo trije meseci okrog in upam, da smo se uspeli izogniti krčem.

wawa - tvojih 51 kg user posted image user posted image user posted image ? Ne skrbi, bo že. Kje je mojih 70 kg?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 366
28.1.2006 20:52:25   
Anonimen
kje ste vse? Po obiskih?
No mi smo bili, danes bolj doma, jutri pa gremo na obiske.

Kakšne banjice imate? Midva sva mu kupila največjo, pa je že majhna.user posted image  Maxi takooooo uživa in brca, ko se kopa, da ga že komaj drživa. Mu dava nogice na rob banjice tako, da jih ima pokrčene, potem se pa znjimi tako odrine, da drsi do drugega roba (seveda na atijevi roki). Z atijem sta to pogruntala. Poleg se pa tako smeji, da je joj. Včeraj je tako brcal, pa se premetaval, da je atiju padel dol z roke in se malo potopil. Spil je malo vodice, čudno pogledal, potem pa naprej brcal in užival. Midva sva se pa tresla.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
28.1.2006 21:24:37   
Naty_ka
Mi smo pa danes šli k fotografu, Da je poslikal našega Sergeja za osebno. Je bilo zelo zanimivo. Spal ni ko smo prišli tja in lepo sem ga držala, pa nekako ni hotel dvigniti glavice da bi ga lahko slikali. In potem ko je fotografinja z muko naredila približno tak posnetek ki bo ustrezal in je fotoaparat že skoraj dala vstran, je naš gospodič lepo dvignil glavico in gledal naravnost predse.
Fotografinja je začela kričat: joj, zdaj pa je tak kot mora biti, jaz pa nisem pripravljena,.user posted image ..A ji je uspelo narediti še to sliko.
Smo se ga pa zelo nasmejali.
Zdaj večer pa sta se Sergej in ati cartala in na lepem je ati postal moker po majici in trenirki user posted image . Naš mali fakin ga je celega polulal!user posted image  Sem rekla, da dobro da enkrat tudi njega in ne vedno samo mene!user posted image user posted image user posted image
Sva pa se danes odpravila na en dolg sprehod in Sergej je lepo spančkal v vozičku, mamo pa je svež zrak tako utrudil, da ko sva prišla domov, se je user posted image  zbudil in bil poln energije, mama pa tako utrujena da bi si najraje privoščila malce spanca. Pa mi žal ni pustil user posted image

inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.1.2006 10:43:52   
MJZV
Tudi mi zelo hitro rastemo. V sredo bomo imeli že trimesečnico (joj, kako čas beži. Še samo 8 mesecev porodniške, potem pa zopet veselo na delo). Takrat imamo tudi UZ kolkov. Sredi februarja imamo2. posvetovalnico (me je že jezilo, ker nismo imeli posvetovalnice pri 2 mesecih, potem pa sem prebrala, da jih nič ne pregledajo, pa sem bila kar potolažena). Drugače pa je naš user posted image  zelo priden - veliko spi, tako čez dan kot tudi ponoči. Še vedno pa ga dajejo krčki user posted image . Upam, da bo to čimprej končano. V torek smo šli k fotografu, da je poslikal našo triletno lumpo in našega user posted image . Sta bila tako pridna in pa oba prava pozerja user posted image .
Drugače pa naš miško user posted image  uživa v kopanju in pri previjanju (ko je nagec). Ful se že smeji svoji sestrici, ko mu kaže kakšne oslarije. Res sta super.

Imam pa eno vprašanje. A že katera svojemu malčku poteguje kožico na 'bibi' (ne vem kako naj drugače vprašam)? Men je patronažna že ko je prvič prišla rekla, da naj mu med kopanjem malo potegnem kožico. Ampak sedaj ne vem, a mu jo dosti, al je zaraščena.

Pa še nekaj. Pisale ste, da sezamov čaj spodbuja nastajanje mleka. Kje dobiš oz. kako pa narediš takšen čaj?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.1.2006 10:45:14   
amy26
Pozdravček,
Jaz sem pa bila včeraj v Lesnini in Rutarju mal sem šla pogledat garderobno omaro, Aleks je bil pa pri očiju od 12 do 16, baje je bil ful priden tako da je očka lahko ob njem še igrce špilal Aleks ga je pa seveda sam opazoval v svojem ležalniku.
Zadnje čase sploh noče biti pri nobenmu v naročju, sam pri meni, no pri očiju če je nuja tudi, ko pa ga tašča vzame al pa kdo drug se pa že nakremži in v jok, ko pa mene vidi pa postane spet ves srečen. Ta otrok se mi zdi da prehitro dojema kdo je kdo. Tako da se bojim da bodo težave ko ga bo treba pustiti pri tašči, upam le da takrat bo videl da pač mene ni in se bo moral zadovoljiti tudi z drugimi. Drugače pa do enega mesca in pol če sem ga pustila pri njej je bil priden.

V album sem dala par slikic Aleksa v eni celo drži igračko in veselo maha z njo že točno pri dveh mesecih.

(odgovor članu MJZV)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.1.2006 17:54:20   
petarda
Amy jaz sem bila včeraj tudi v Rutarju, pa v Harvey Normanu sam tam okoli 19-tih. Smo šli pogledat sedežne za naše spodnje sosede.

URŠKA mi se kopamo že kar v tavelki banji. Smo imeli na začetku tudi majhno, ki je bila v previjalni mizi, pa je hitro premajhna ratala. Se je Luka skoz z nogicami zaletaval ob rob.user posted image  Mamo še eno malo večjo, samo najbolj uživa, če je v tavelki, pa eden od naju noter z njim, pa še masaža vžgana, tako, da ropota.user posted image  A ostali novembrčki že kaj pijejo čajčka? Naš noče. Je pa tako suh zrak v stanovanju, da se mi zdi, da bi bilo dobro, da bi ga. Pa kožico na obrazu ima bolj suho. Katere kremice priporočate?

Je pa dan od dneva drugačen. Enkrat ima ful energije, danes recimo pa se ni niti enkrat hotel obrniti s trebuha na hrbet, še kravice se mu ni dalo pasti, samo jokal je.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.1.2006 22:09:54   
Naty_ka
Sanjab, za obraz ti priporočam kremo becotan. Naš Sergej ima tudi zelo suho kožo in sem mu najprej mazala  z vlažilno kremo od Nivee, a ni nič pomagala. Potem pa sem šla v lekarno in vprašala če imajo kaj primernega in so mi rekli, da je ta zelo dobra. krema je zelo mastna in naš user posted image  ima zopet normalno kožo user posted image .
MJZV, kožico potegujem že od vsega začetka, ker mi je tako rekla patronažna. Tudi jaz sem že razmišljala če je slučajno koža zaraščena, a ni. Tako pač je.
Nekaj me zanima. Kako je kaj z jamico na glavici pri vaših user posted image ? Naš je bil včeraj star 2 meseca in se mi zdi, da je na trenutke skoraj ni več, spet drugič pa je še kar precej.

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 372
29.1.2006 22:16:33   
petarda
Hvala Natyka za tvoje priporočilo glede kremice. Naš ima še vedno jamico.

Aja, kožico pa tudi potegujemo navzdol. Na začetku je šlo bolj težko, zdaj pa je že lažje.user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.1.2006 22:32:50   
Pikica76
Ja mečava tudi mene včasih skrbi, ker ko pije po flaški se kožica na glavi kar premika gor dol. Spet kakšen dan pa ni videti in je vse lepo ravno. Pravijo, da če je vdrta mečava potem morajo več tekočine spiti. Sam izbočena ali zelo vdrta ne sme biti. Pri nas se tudi zelo vidi ko sedi. Pa ne vem kaj to pomeni, a katera mogoče ve je to vse ok?user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
29.1.2006 22:39:21   
Pikica76
Aja pa še to - koliko je potrebno potegnit kožico, ker pri nas je še vse zlepljeno (no danes sem hotla pogledat pobli
je pa me je skoraj v očko polulal - no verjetno le ni zlepljeno če lahko lula). Meni ni nihče nič rekel naj potegnem kožico, vem pa da mu jo je pediatrinja potegnila na prvem pregledu, pa se sedaj bojim da nas ne bo kregala na 2.pregledu.

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?