|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
2.2.2006 18:25:14   
Minka Pobalinka

Ja sanjab imaš prav.. saj ko bo začel migat, pa jest kašice in malo bolj zdravo hrano bo vse ok..

Naš je imel na začetku temno plave učke, kasneje so se posvetlile in je ostal temen samo rob, sedaj se pa notranji del kroga že barva na rjavo.. upam, da nisem preveč zakomplicirala. No midva z user posted image  imava oba rjave, moja mati in njegov oče imata modre, tako da je vse mogoče. kakšne je imel pa naš poštar lani februarja pa user posted image  user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.2.2006 18:43:03   
petarda
kakšne je imel pa naš poštar lani februarja pa user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sanjab -- 2.2.2006 18:45:41 >

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.2.2006 19:26:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image , poštar, Minka, kaj?

Koliko pa poje tvoj user posted image ? In katero hrano mu daješ zdaj?
Primož je trenutno Novalac, 7 obrokov. Do zdaj sem mu dajala 3 ali 4 merice, zgleda, da 3 ne bodo več dovolj.
Je pa tako, da včasih sprazni v šusu in bi še, ampak mu več ne dam. Ker se prenaje in preveč poliva. Sicer pa se tudi jaz ne mislim sekirat zaradi teže. Boš videla, ko bodo shodili, bodo vsi OK.

Neposredna povezava do sporočila: 403
2.2.2006 20:23:12   
Anonimen
Minka ti jih nič ne poslušaj. Jaz sem kot dojenčica bila tako debela, da so me morali podložiti, ker nisem mogla sedeti. Sem se vedno prevrnila. user posted image  Pa sem shodila pri 8. mesecih. POtem, sem pa bila taka suhica, da mi mama ni upala oblekic obleči, ker so govorili, da sem podhranjena. Pa sva s sestro na vseh slikah s širokimi hlačami. user posted image  Tudi  do poroda sem bila slokica. Zdaj pa imam vsaj rit user posted image  (tako dragi pravi)

Sanja, kaj zdaj ste dobili krče? Midva jih še nimava. Sem mislila, da smo že mimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
2.2.2006 20:33:12   
tincci
Vsem mamicam debeluščkov: ne se sekirat! Tko mi je rekla pediatrinja, k mene enako skrbi moja bajsika. Pa je rekla, da je to samo dobr glede na to, da se samo dojiva in da prve 3 mesece dobivajo veliko teže, potem pa malo manj. Pa da potem vse pokurijo, ko začnejo kobacat in hodit. Da je bil njen sin tud tak potem pa se je ful potegnil in je še danes velik in suh. Skratka, da hvala bogu, da rada je, da dokler samo dojim, sploh ne more bit predebela. Ker meni tud vsak začne z "ooo, lej kakšen podbradek, pa nogice z zimskimi gumami..." pa se pač smejim. user posted image  Res je velika za user posted image , ampak glede na to, kak živc je, bo šlo to verjetn res enkrat dol. Da pa ne bi shodila, pa niti nisem pomislila, ma krneki, kok zna bit folk pametn! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 405
2.2.2006 20:40:19   
tincci
Bolj k razmišljam, bl se mi zdi trapasto: a kera pozna koga, ki ne bi shodil???? user posted image

Aja, pa od kolegice hči je bla tud k luna ko je bla dojenček.. zdej je stara 2 leti in je suha.. pa mal večja kot ostali v vrtcu..

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.2.2006 23:17:59   
Naty_ka
No, pa sem mislila, da sem se samo jaz sekirala zaradi teže. Danes sva imela drugo posvetovalnico in naš Sergej tehta 5900 g (+ 1200 g od prejšnjega meseca) in velik je 61 cm (+ 3 cm). Je pediatrinja rekla, zelo lepo pridobiva user posted image .
Punce, zadnjič sem tu spraševala, kaj pomeni, če ima otrok sivo-zelenkasto blato. No, danes sem to vprašala pediatrinjo, pa je rekla, da je to kakšna majhna virozica.

Smo bili danes pri župniku in 25. feb. imamo krst. In potem je za nekaj časa mir z papirji in obveznostmi user posted image .

Jutri pa gremo delat osebno izkaznico, da bomo lahko šli poleti na morje, pred tem pa občasno tudi zpravljat v avstrijouser posted image user posted image user posted image , kar mamica najbolj pogreša user posted image .

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.2.2006 8:57:15   
Anonimen
Tincci, prav imaš. Še vsi otroci (ki so sicer psiho-fizično zdravi) so shodili. Eni pri 10 mesecih, drugi pač pri 14ih. Res, da se ni treba sedaj sekirat, ampak jaz bi vseeno pazila, da ne bi bil tak, kot je tisti v "reklami" za Michelin.

Primož je danes res pridno spal, me je kar presenetil, ko je poklical šele ob pol sedmih. (pa ob enih vmes, tega obroka ne more spustit). Do zdaj mu je uspevala samo ena malo daljša runda.

Sem pa zelo jezna - NE NAJDEMO PRAVIH PLENIČK!!!!! Vse je bilo OK, nosil je mini (3-6), babylove, pa Mullerjeve, Pamperske,... Edino s Pampers nisem bila zadovoljna, ker so gel spuščale. Zdaj smo počasi prešaltali na midi (4-9), najprej za ponoči, pa je bilo OK. Zdaj pa še za podnevi, ker so mu mini že tesne pri nogicah, pa nisem več upala velike pakunge kupovat.
Zdaj pa katastrofa - včeraj sem ga pri vsakem previjanju morala komplet preoblečt, ker je bil čisto moker!!! Tudi ponoči ne držijo več, ker se je začel premetavat. Pri nogicah mu ne tesnijo najboljše, ker so velike, jih moram zalepiti precej na sredini trebuščka, ob strani pa potem zleze dol in se naredi luknja. Probali smo babylove in Leclercove. Pampers sensitive pa že prej za ponoči niso bile dobre (prevelike). Včeraj sem potem šla kupit Fixis mini, kao oh in sploh. user posted image , ob enih ponoči (po 5 urah)sem ga komplet preoblačila, tako moker še nikoli ni bil!!!

Kakšen predlog? Zdaj imam celo vrečko Fixis, lahko jih kar v kanto zabrišem. No, zdaj testiramo eno, če bodo vsaj za podnevi dobre.

S katerimi pleničkami ste ve premagale prehod? So katere, ki so mini malo večje ali midi malo manjše?

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
3.2.2006 9:04:48   
Anonimen
Jaz imam eno čudno vprašanje. A mogoče še katero, ki je bila šivana, še vedno boli. Jaz, če imam odnose en dan za drugim imam občutek, da mi bo spet nekaj tam ven prišlouser posted image . Pa ful se mi še čuti brazgotina.
Pa še eno malo bolj čudno vprašanje. A je mogoče, da so mi ono mojo prijateljico tam spodaj bolj skupaj sešili, kot bi morali.user posted image  Vem, da je čudno  smešno, ampk, tudi moj pravi, da je bolj ozko. Njemu paše (seveda), mene pa boli še vedno kot user posted image  . Sploh mi več ni za seksat. Ali je pa mogoče tudi odznotraj tako velika brazgotina.
Prosim vas, kako naj si pomagam? A si lahko tam spodaj mažem z mastjo proti brazgotinam?

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
3.2.2006 9:16:19   
Anonimen
someone mi imamo pampers sensitiv že mesec dni - samo ponoči, ker so mi drugače predrage. Res so velike,vendar meni še nikolini so premočile, pa jih ima celo noč gor. Ponoči ga  več ne previjam. So zelo vpojne in ima po njih zelo lepo ritko. Nič rdečo. Podnevi so mi pa najboljše Lumpijeve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
3.2.2006 9:55:02   
Anonimen
Bomo danes potegnili ven staro zalogo Pampersk in spet poskusili. Sicer pa se meni te pleničke po otipu zdijo res OK. Očitno še nismo dovolj poredili bedrc, da bi tam tesnilo. user posted image  Pol pa mimo steče, ko ga dam na bok ležat.

Sem pa tudi razmišljala, da bi kupila racman prekrivne hlačke in jih ponoči dajala preko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
3.2.2006 10:21:30   
Anonimen
someone, a nimaš več gor pleničke za široko povijanje? Te nekoliko stisnejo pleničke spodaj. Pa zdi se mi, da premočijo takrat, ko so pleničke premajhne. To sem 1x brala  forumu. Jaz mu zato raje gor dajem večjo trojkico. Navadne Pamperke 3,  mojemu že skoraj pretesne,ko se napijejo urina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
3.2.2006 10:30:05   
tincci
Mi imamo Libero maxi (7-14) pa so do zdaj trikrat premočile, kar je kar v redu.. drgač pa so verjetno mini fixies zdaj res malo premajhne, po moje bi ble boljše 4-8, men so ble zakon za prehod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.2.2006 11:24:29   
Lory
Pri nas se je v enem obdobju tudi dogajalo, da smo bili skos mokri in premočeni. Sploh ponoč. In zdaj smo sprobali hugiske, ampak ne tiste rdeče, tiste so baje čist zanič. Tiste zelenomodre imajo zadaj na hrbtni strani tudi elastiko in od takrat je dobro. Pa glej da sta sprednja in zadnja stran čisto v isti višini.
Mogoče premalo zategneš. Jaz pustim za en prst prostora.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.2.2006 11:32:07   
Minka Pobalinka

Koliko pa poje tvoj ? In katero hrano mu daješ zdaj?

Dajem mu Aptamil poje pa različno.. ima 5 - 6 obrokov

- 8 zjutraj cca. 200 ml ( 6 meric)
- 12 popoldan cca. 120 - 150 ml ( 4 - 5 meric)
- 4 popoldan cca 120 ali včasih manj
- 7.30 spet cca. 200 ml
- on polnoči 90 ml ali še to ne
- ob 4 zjutraj tudi samo za vzorec, ampak brez ne gre user posted image

Je pa že na začetku kot novorojenček popil med 90 in 120 ml na 3 ure.. Takrat je bil dojen, sem ga pa tehtala pred vsakim obrokom in po njem, da sem videla koliko poje.. No pa mu je bilo počasi premalo, moje mlekarne niso mogle proizvajati zahtevanih količin, tako da sem kmalu začela dodajati, potem je pa itak kmalu zmanjkalo user posted image

Glede pleničk.. mi smo imeli Fixies samo prvih 10 dni, potem smo šli na Huggies. Sedaj ima Huggies 3 ( 4 - 9 kil) za čez dan, ponoči ima Huggies 4 ( 7 - 16). Jaz sem zelo zadovoljna, premočile so le enkrat ali dvakrat, pa še to zato, ker jih nisem dobro namestila.. Kupujem pa tiste z Disneyevimi liki, so malo drugačne in malo dražje od navadnih, ampak fajn, ker imajo široke trakove in izredno elastičen pas, pa tak super gel, da je suh ne glede koliko nalula..

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.2.2006 12:16:12   
Anonimen
ohoho Minka. Moj toliko ne poje v dveh dnehuser posted image  
200 ml naenkrat... dobri ste. Jaz mu zvečer (samo takrat dobi dodatek)komaj vsilim 100 ml. 

Neposredna povezava do sporočila: 416
3.2.2006 12:28:55   
Naty_ka
URSKA, mene občasno še boli tam, kjer sem bila šivana. Brazgotina se mi sicer ne čuti. Včasih me boli že ko se obrišem z wc papirjem. To sicer ni nevem kako močna bolečin, je pa. Pa ne vedno. Pa tudi pri odnosih je tako: včasih sploh ne čutim šivov, včasih pa kar malo skeli.
Kar se pa tiče "ozkozsti priajteljice", pa tudi moj pravi, da je vse skupaj nekam bolj ozko.
Baje to vse mine ščasoma.
Bomo videli.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.2.2006 15:02:30   
chips
Ojla.Da se še jaz malo oglasim.
15.2. imava drugič posvetovalnico.Zaenkrat se še samo dojiva.Enkrat vmes je bila kriza ,da sem kupila Novalac (mislim da piše tako),in samo takrat je pojedla 125 ml.Zdaj pa sploh videti noče več ne mleka in ne flaše.Same če je čaj notri.
Začele so jo srbeti dlesni že kakšen teden inod takrat ima dudo ko je res sila.Vedno ji ne paše.Ko pa ji jo pa tako vlečeuser posted image .
Aja še nekaj .Pravijo da je dojenje   najboljše ampak ni pa praktično.Sploh naša Tea če gremo kam moramo to na hitro urediti ker tudi če si pripravim mleko za sabo ne velja ,mora biti moje.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.2.2006 15:53:05   
tincci
Kok ste vse pridne s seksom user posted image  Midva se pa ne spraviva zraven, od poroda sva enkrat, kaj pa na to rečete user posted image  Najprej 6 tednov čišče, pol sva probala, je blo čist ozko user posted image  no, in to je to. K jst bi, njega ni, ko bi on, sem jst že koma... ampak no, zaenkrat še nobenmu ni sile, čeprov upam, da ne bo tko še dolguser posted image

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.2.2006 19:52:16   
amy26
Ja res ste nekatere pridne s seksom, midva tudi bolj redko, mogoče sva vsega trikrat od poroda. Nekako sploh ne najdeva časa zase, mislim da bova šele takrat ko dobiva sedežno g. sva jo naročila pa še en teden treba čakati, v spalnici pa ne gre tam tamali spi v svoji zibki, pa ga nočeva vznemirjati.

Kdaj pa kej hodite spat? jaz ful zgodaj najkasneje ob 22 uri, v glavnem pa prej pač takrat ko tamali zaspi.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.2.2006 19:54:56   
petarda
Naši krčki so mimo!user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo tako tudi ostalo (že trkam). Kar se šivanja tiče, sem bila zelo malo šivana, a "utesnjen" občutek ostaja. Še posebno čutim bolečine, če grem kdaj na "trdo blato" - boli ko user posted image . Tudi pri seksu je vse bolj ozko. Včeraj sva user posted image , danes pa spet user posted image , zdaj pa res ne vem al je le začasno, al bo pa že to prava user posted image user posted image .

Naš tudi ne poje veliko - če si načrpam tam okoli 120 ml. Baje je to dosti, potrebovali pa naj bi 6 takih obrokov na dan. Seveda, pa so si otroci različni. Naš veliko spi in verjetno zaradi tega ne potrebuje toliko hrane.user posted image

Tincci dobra si in tvoj, da zdrži. Mojmu bi se odtrgalo.user posted image  Sej včasih se tudi meni ne da, je pa res, da zdaj bolj paše, ko je vse bolj ozko, le na začetku vedn znova zgubljam nedolžnost.user posted image user posted image user posted image

URŠKA poklič G pa vpraš, če lahko s čim namažeš. Kaj pa da bi namazala s kakšnim vazelinom, al pa uporabila kakšen lubrikant?user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.2.2006 19:57:21   
petarda
Aja plenice mamo mi trenutno beauty baby najmanjše od Mullerja in smo zelo zadovoljni. Za rezervo pa še Pampers sensitive 3.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.2.2006 20:10:35   
Minka Pobalinka

Pa ste res vse full pridne s seksom.. meni še na misel ne pride, kljub temu, da "moja prijateljica" ni utrpela nobene škode, ker je šel user posted image  skozi "zasilni izhod". Ko berem kakšne težave imate po porodu sem po eni strani prav vesela, da sem imela CR, čeprav sem bila na začetku čisto žalostna, da ne bom mogla roditi po naravni poti.
No ene dvakrat sva se tudi midva spravila k stvari pa.. kaj pa vem, meni nekako ni, sem najbrž že malo pozabila kako to gre, glede na to, da sem imela rizično nosečnost in sem skoraj celo nosečnost "abstinirala"..zvečer sem utrujena in ko dragi bi tudi jaz ponavadi že zdavnaj spim.

Jaz sem danes v Hoferju kupila en paket njihovih plenic, ker jih na drugih forumih zelo hvalijo.. na prvi pogled se mi ne zdijo nič ekstra in prav nič mehke ali nežne, bomo videli kako se bodo obnesle...user posted image Edino kar je imajo pa neke hecne vzorčke, ki pa pri sami kakovosti najbrž ne pripomorejo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.2.2006 20:37:48   
Anonimen
Jaz pa imam danes novo frizurooooooooouser posted image user posted image user posted image

Sem si po dolgem času dala pobarvati 10 cm narastekuser posted image user posted image user posted image
Sem Maxa pri atiju v službi odložila, sama sem pa šla  frizerju. Pa so ga vsi po firmi nosili in čuvali user posted image

Se tako fajn počutim, da bom se danes spet  sexu spravla, čeprav me boli ko user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 424
3.2.2006 20:38:43   
Anonimen
Pa kaj res že vse kupujete pleničke 3 oz. celo 4 user posted image  Marsikatero znamko hvalijo, npr. Hoferjeve, pa Libero - pa so vse od 7kg gor.
Ja očitno ima naš bolj malo rito, čeprav je kar težek. Je pa velik. Še par dni rabim za eksperimentiranje, upam, da ne bom preveč denarja vstran zmetala. Danes ponoči testiramo Leclercovo 3 + povijalno plenico, kot je svetovala Urška (ne, nisem jih več uporabljala, samo še za na golo rito zvezat, ko je razvit).

Kar pa se user posted image tiče, tudi jaz še pošteno čutim šive, ampak bo že... Upam, da prej, kot bo nov trebušček user posted image user posted image user posted image .

Lep vikend vam želim, žal bo še vedno mrzlouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?