Anonimen
|
Tincci, prav imaš. Še vsi otroci (ki so sicer psiho-fizično zdravi) so shodili. Eni pri 10 mesecih, drugi pač pri 14ih. Res, da se ni treba sedaj sekirat, ampak jaz bi vseeno pazila, da ne bi bil tak, kot je tisti v "reklami" za Michelin. Primož je danes res pridno spal, me je kar presenetil, ko je poklical šele ob pol sedmih. (pa ob enih vmes, tega obroka ne more spustit). Do zdaj mu je uspevala samo ena malo daljša runda. Sem pa zelo jezna - NE NAJDEMO PRAVIH PLENIČK!!!!! Vse je bilo OK, nosil je mini (3-6), babylove, pa Mullerjeve, Pamperske,... Edino s Pampers nisem bila zadovoljna, ker so gel spuščale. Zdaj smo počasi prešaltali na midi (4-9), najprej za ponoči, pa je bilo OK. Zdaj pa še za podnevi, ker so mu mini že tesne pri nogicah, pa nisem več upala velike pakunge kupovat. Zdaj pa katastrofa - včeraj sem ga pri vsakem previjanju morala komplet preoblečt, ker je bil čisto moker!!! Tudi ponoči ne držijo več, ker se je začel premetavat. Pri nogicah mu ne tesnijo najboljše, ker so velike, jih moram zalepiti precej na sredini trebuščka, ob strani pa potem zleze dol in se naredi luknja. Probali smo babylove in Leclercove. Pampers sensitive pa že prej za ponoči niso bile dobre (prevelike). Včeraj sem potem šla kupit Fixis mini, kao oh in sploh. , ob enih ponoči (po 5 urah)sem ga komplet preoblačila, tako moker še nikoli ni bil!!! Kakšen predlog? Zdaj imam celo vrečko Fixis, lahko jih kar v kanto zabrišem. No, zdaj testiramo eno, če bodo vsaj za podnevi dobre. S katerimi pleničkami ste ve premagale prehod? So katere, ki so mini malo večje ali midi malo manjše?
|