|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
29.5.2007 21:43:19   
petarda
Ada....lepo se imejuser posted image  Verjamem, da si pogrešala nastope....človeku kaj takega kar zleze pod kože, ne?user posted image

Paštetka....mal se kontroliraj!!! Jaz sem PETARDA  user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
29.5.2007 21:44:12   
Anonimen
Ji ne pomaga več niti nobeno belilo, ker je že čist prežvečena user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
29.5.2007 21:44:58   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
29.5.2007 21:46:07   
ada2
Paštetka....mal se kontroliraj!!! Jaz sem PETARDA

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
30.5.2007 0:43:31   
sharpy
Zdaj sem prebrala mislim, da 10 strani, tako da če kaj pozabim komentirat, se ne jezituser posted image

Najprej   čestitke Podgurki in možu, da boste srečni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Petardi, ker si bila tako pridna in uspešno opravila user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Tincci nimam besed user posted image user posted image , ful mi je hudo zaradi Hane! Resnično upam, da boste ugotovili kaj je narobe in da bo potem lažje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi ste ful lepi na slikicah user posted image user posted image user posted image  
No s Paštetko smo pa res uspele spit pivo v miru,....sta naša user posted image  čuvala otroke tisti čas.  Pa da ne boste mislile, da zavajam nosečnice s % alk.  Sem morala spit proti moji volji, ker me je Paštetka tako grdo pogledala, ko sem ji rekla, da bom vodo  user posted image user posted image user posted image

Urša....čestitam tvojemu user posted image  in upam, da bo uspelo tudi s tvojo prošnjo.  Ko smo se peljali domov, sem videla tablo Mozirje in sem se na vas spomnila...upam, da se boste kmalu preselili in da čimprej pridemo na piknik user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
30.5.2007 0:49:55   
sharpy
Bubi veš, da ti bom poslala vse lepe slikice, pa tudi en filmček imam. Ful je že zrasel tvoj bubi in že ful pove. Tako lepo mi je rekel ... adijo....  pa .... čiv čiv...ful je luškan  user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
30.5.2007 0:59:00   
sharpy
Kažin - nimam pojam kaj bi to bilo? user posted image  

ja nekako tako kot je rekla petarda....ona že obvlada naše narečje user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Sharpy, kakšne ****rije user posted image . ti si Mona user posted image , čeprav ne vem kaj to pomeni, ampak se smešno sliši user posted image

ti kruhek...pa raje ne uporabljaj besed, ki se smešno slišijo in ne poznaš njihovega pomena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma si me tako nasmejala s tem, da sem pozabila na vse kar me je prej morilo.....ti si nora....crazy woman....

razlaga........  mona = pi user posted image  a ,    sicer pa mi to tudi ful uporabljamo, tak da ti je oproščeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
30.5.2007 1:12:42   
sharpy
Vam bom povedala kakšen kažin smo naredili paštetki, pa se je ful dobro drzala...sploh ni pokazala svojih čustev user posted image

Ko bi morali bit že pri njej, smo mi šele dobro štartali iz MB. Pa smo se vozili skoraj 2 ure do cilja, ker je GPS (to sem bila jaz) zatajil vsake toliko user posted image .  moj user posted image  je bil že čisto živčen, se sploh nisem upala ust odpret v avtu.
Pa smo se zmenile, da se dobimo na kavici in ker smo toliko zamujale sta paštetka in Mišek šla domov in je hotela skuhat juhico za mala dva falotka. no....samo da malo skrajšam. smo se odločili, a raje gremo na kosilo,...ampak smo na koncu prispeli pri njej doma in je skuhala kosilo za male in sta pojedla in je dala M spat. Ampak je bil Mark preveč glasen in je 3x zbudil M. tako, da na koncu revček spal.
Kaj je bilo pol me je sram sploh povedat..... Me je user posted image  ful napizdil, ko smo se pol vračali domov.

V glavnem M je ful luškan fantič....je Marku pokazal, kako je treba lulat v kahlico in še ful stvari. Vam moram povedat, da se Mišek non stop smeji. Tudi če pade.....ma ful mi ga je bilo lepo videt.user posted image

Mi smo se pa za nazaj znešli do MB, ampak smo se še 40 min zgubljali po mestu. Ma ke grave..... 

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
30.5.2007 7:14:41   
amy26
dobro jutrouser posted image

sem se vam prav nasmejala s temi izjavami "kažin, mona"user posted image  pa Sharpy mi je ful všeč ko mal zavija s primorščino. Pol ste paštetko čisto utrudili sploh zdej ko rabi počitekuser posted image

Petarda, še od mene iskrene čestitke za opravljen izpituser posted image user posted image user posted image

Pa še moje današnje spanje oz. nespanje saj bolje da ne komentiram, spim vsega skupaj max. 4 ure na noč pa še to ne v kompletu, še dobro da nisem nikoli bila neka zaspanka in da s temi urami ki se jih naspim zelo dobro funkcioniram čez dan, edino zvečer sem že pošteno utrujena.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
30.5.2007 7:41:29   
petarda
Jutroooooooooooooouser posted image

Sharpy res si groznauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mene pa zanima, kaj si še za konec naredila?user posted image

Si pa res posrečena s tvojo primorščino, ke graveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo vstali ob petihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
30.5.2007 7:49:47   
amy26
Mi smo vstali ob petih

jaz pa ob 00.30user posted image user posted image user posted image  se hecam s temi smajlijiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
30.5.2007 7:53:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Mi smo vstali ob petihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo zaradi Petardita user posted image user posted image user posted image user posted image  Oziroma JAZ SEMuser posted image , moj user posted image  je spal do pol sedmih user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
30.5.2007 7:55:34   
petarda
Sem morala spit proti moji volji, ker me je Paštetka tako grdo pogledala, ko sem ji rekla, da bom vodo

To ti pa kar verjamem, da zna grdo pogledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
30.5.2007 8:51:01   
*bubi*
Dobro jutro!

Danes sem za spremembo dopoldne doma, pa razmišljam, da bi šla še za eno urco pod odejo user posted image  Je bil ob petih jok, sploh ne vem, kaj si bubi zmišljuje zadnje čase. Najprej se dere čaja, potem ga noče pit, flašo drži v roki in je ne spusti.... Pol pa sem ga k sebi vzela, sva se stisnila in dremala še do pol sedmih user posted image  Ampak jaz sem vseeno ful user posted image  Čisto sem izčrpana. Če jaz zdržim ta junij......

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
30.5.2007 9:02:28   
petarda
Če jaz zdržim ta junij......

Pa kaj user posted image  delaš potem zdaj tu gor...pejt v postlo, pa počivatuser posted image  Maš vse pogoje za to...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
30.5.2007 10:13:27   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sharpy res si groznauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mene pa zanima, kaj si še za konec naredila?user posted image

se bojim, da bi mi paštetka težila user posted image , če vam povem.....  se bom raje potrudila, da se ji oddolžim naslednjič, ko se vidimo user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
30.5.2007 10:14:58   
sharpy
bubi....lepo se spočij user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
30.5.2007 10:16:14   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

jaz pa ob 00.30user posted image user posted image user posted image  se hecam s temi smajlijiuser posted image

zakaj nisi prišla z mano čvekat  user posted image user posted image    ...jaz sem imela monologe tu ponoči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
30.5.2007 17:14:28   
til
Zakaj pa jaz nikogar ne poznam tukaj na forumu?

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
30.5.2007 18:19:47   
Anonimen
til mogoče si pa zgrešila forum user posted image

(odgovor članu til)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
30.5.2007 18:49:55   
ada2
kak je fajn, ko moraš spet skoraj celo stran prebrati, če se ravno 3x na dan ne priklopiš....

no, sem danes dobila klic, ki ga čakamuser posted image user posted image user posted image , saj sem rekla, če ne danes pa jutri....ali pa v sredo!

no, kaj še?

aja, sharpy zakaj pa se niste še pri nas ustavili? nisi nič dala Marku telefona, da bi me poklical, pa bi se midva zmenilauser posted image user posted image user posted image

Til kako te je lepo spet slišatuser posted image , no bratuser posted image . ste že preseljeni?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
30.5.2007 18:50:45   
ada2
aja, pa z Naty sva se čuli danes. je še živa.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
30.5.2007 18:52:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: til

Zakaj pa jaz nikogar ne poznam tukaj na forumu?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
30.5.2007 18:54:02   
petarda
no, sem danes dobila klic, ki ga čakam , saj sem rekla, če ne danes pa jutri....ali pa v sredo!

In? Kaj pravijo?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
30.5.2007 19:07:45   
ada2
In? Kaj pravijo?

hmmm.................

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.