tanaja*
|
Ciao marčevke!!! Ma, ste spet napisale cele romane, sem si šla kar kavico skuhat ... Tia je začela izvajat nekaj podobnega plazenju , tko se nekako preseda in vrti in kar naenkrat je na drugem koncu dnevne . Sej bo počasi... Datum za razvojno sem dobila šele sredi januarja. Do takrat se bo verjetno že plazila in postavljala na nogice, ampak bom vseeno šla. Mi je pa tudi ona rekla, da zgleda, da malo zaostaja v razvoju. No, meni se ne zdi, mogoče samo jaz malo kompliciram. Pozabila sem povedat, da me je zadnjič pediater prepričeval, da Tia škili . svetil ji je z otoskopom (tista reč za pregled ušes) v oči in mi govoril, da škili. No, jaz v 9.mesecih nisem porajtala, da bi škilila, mi je pa mami rekla, da se njej tud zdi, da včasih malo poškili . Zdej pa ne vem, kdo slabo vidi ... Piškotov ji jaz ne dajem. Na splošno se izogibam sladkarij, jih jaz dost pojem za celo družino . Tud Žiga ni ne vem kakšen pristaš sladkarij. Tia pa sploh ne. Ona je itak en čist poseben otrok: pije izključno samo čaj, ne mara nobenih sladkarij, vključno s čokolinom , ko ji splakujem lase, to počenem tako kot sebi, ne pazim nič na učke- njej se to zdi blazno zabavno in z usti lovi vodo , jedla bi samo meso, če bi se dalo (to ima po očitu, jaz lahko brez mesa zdržim leta ), ne komplicira pri striženju nohtov, ampak jo to zelo zanima, če se le da, se "splazi" h psom in jih raziskuje (onadva pa ji vse pustita in jo na vsake toliko časa poližeta- je že pogruntala kdaj bo priletela slinska bomba in preventivno zapre oči ), njena največja zabava je ploskanje in kričanje na veeeeessss glas (včasih se s kom pogovarjam po telefonu in je ves prestrašen kaj se je zgodilo s tamalo, ker spušča res predirljive zvoke, ki grejo dobesedno skozi ušesa )... pa še bi lahko naštevala do onemoglosti.... Rainbow, mi vsi stiskamo pestke in tačke, da se čimprej pozdravite Suzi, za cepljenje, ki si spraševala... Tia je bila do sedaj cepljena samo 2x. Drugič je imela 3 dni 40 vročine in sva šle na teste, če je alergija (pa ni bila hvala bogu , zgleda, da je bila samo viroza). No, ti testi so bili malo pred tretjim cepljenjem, na izvide pa čakaš 1 mesec. Tako, da 3.še nisva bile cepljene, bi mogle bit zdele, pa je prehlajena. Tako, da ko se pozdravi, se pa gremo cepit. Drugače pa se spomnim, da je imel Žiga tud take teste kot Anžej, Tia pa ne Tia je že skor 2 meseca v "ta pravem" avtosedežu, ker je v travellerju "gledala ven" na vseh koncih. Men se zdi bolj udoben in varen, pa še z Žigcom se zabavata zadaj. Mi pa zelo redko zaspi v avtu, česar sem zelo vesela . A ve med obroki dajete hrano ? No, jaz ji med obroki ne dajem nič. Joj, Skaana, močno, močno držimo pestke za vaju z Ateno . Poročaj kako bo šlo pri ortopedu Aja, Skaana, še to mi povej: tole plavanje za dojenčke je zadnje čase zelo in. A mi lahko poveš kaj več (kaj počnete, a rabiš kakšno posebno opremo, za kaj je dobro, koliko stane tečaj, koliko obiskov.... ma sem firbčna a ne ) Čavči, se slišimo jutri ali pa mogoče zvečer