|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MARČEVKE 05
9.12.2005 12:34:00   
rainbow
Hojla!

Se javljamo bubanci, hvala za lepe želje o ozdravitvi!! user posted image  za vse!

Skaana, sploh nisem vedela, da je tvoji pupi ime Atena, kako svetovnouser posted image  ful dobro ime.

jaz tudi upam, da se Enja ne naleze, zaenkrat mislim, da se še ni, ker nima vročine, pa večinoma je dobre volje in aktivna kot mali user posted image . Prava faca.

Ve pa lepo uživajte na svežem zraku in čim manj virusov/bakterij naj vas obišče, po možnosti nič.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 101
9.12.2005 12:43:15   
morskadeklica
Skaana, ja moja je že probala čokolado, od kinder jajčka-ampak samo probala. Dokler ne bo jedla kosila, tako kot je treba, ji ne bom več dala, potem pa- v mejah normale. Niti si ne predstavljam, kako bi izvedla "prepoved" jesti čokolado, če midva z mojim skoraj vsak večer eno pomlativa....user posted image

Ja drugač je pa tako. Zmeraj, ko se pohvalim, da je spet začela normalno spat, imamo še isti večer žurko. Včeraj zvečer-stara zgodba. Spat ob poldevetih, mal čez 9 auf, pa spet do mal čez 11. No comment....

Še kaj napišem kasneje, pečem palačinke, eno sem že zažgala, letim...user posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 102
9.12.2005 15:51:24   
Suzi*
Ojla, na ta lep sončen dan! Midva sva bila zunaj, pa se malemu ni nekaj hudo ljubilo vozit. Je kr nekaj stokal. Doma pa potem dirjal naokoli. Ja, zdaj ima "mevlo" v riti. user posted image

Skaana, držim pestke, da dobro opravite pri ortopedu! user posted image  Je pa res fino, da se je Ateni tako lepo odprlo glede motorike. Bravo punca! user posted image user posted image  Le tako naprej!

Čokolade še nisem dala. Kar odlašam. Saj bo čas tudi za to. Prej bi rada še kaj "ne tako dobrega" dala za jest našemu pamžu. Ji pa komot daš malo za polizat, po moje, tako samo za okus. Naš je danes lizal Tamar namaz s tuno na kruhu. Samo pikico sem mu dala.  Pa pojedel je tri kose pomaranče...sam. Pa kar goltal je in se ni nič davil. Ne morem verjet. Tko da bomo mi kmalu šli pri vsej hrani na koščke. user posted image  

Jogurte sem do sedaj kupovala navadne, ravno danes bo imel za malico sadnega 3,2 marelico od LM. Drugega pa nisem še kupovala.

Morskadeklica, to je pa itak vedno tako, da ko karkoli pohvališ gre takoj na slabše. user posted image  No, želim vam miren spanec celo noč.  Aja, a lahko pridem na palačinke???? So se mi ful zaluštale, ko si omenila. Njam. A Klari daš že kaj palačinke za probat?

Morskadeklica, Skaana...mislim, da ste vidve zadnjič napovedale, da se bo Anžej v 2 tednih postavil na noge. In se je res. user posted image  Že nekaj dni je ful hotel, da mu pomagam pri dvigovanju, danes se mi je pa najprej v naročju dvignil na noge, tako da je splezal do računalnika user posted image  , potem pa še ob naslonu stola. user posted image user posted image  Tako da zdaj ves čas hoče po meni plezat. In kaj je najbolj priročno za prijet!??? Mamini lasje! user posted image  Auč! No, saj bom preživela tudi to. user posted image

Ajdi mejte se. Jaz grem kuhat kosilo. Krompirček in dušeno sladko zelje s korenčkom. Pa še kakšen mesek zraven pa bo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 103
9.12.2005 17:20:19   
tanaja*
Ciao marčevke!!!

Ma, ste spet napisale cele romane, sem si šla kar kavico skuhat user posted image user posted image user posted image ...
Tia je začela izvajat nekaj podobnega plazenju user posted image , tko se nekako preseda in vrti in kar naenkrat je na drugem koncu dnevne user posted image . Sej bo počasi... Datum za razvojno sem dobila šele sredi januarja. Do takrat se bo verjetno že plazila in postavljala na nogice, ampak bom vseeno šla. Mi je pa tudi ona rekla, da zgleda, da malo zaostaja v razvoju. No, meni se ne zdi, mogoče samo jaz malo kompliciram.
Pozabila sem povedat, da me je zadnjič pediater prepričeval, da Tia škiliuser posted image user posted image user posted image . svetil ji je z otoskopom (tista reč za pregled ušes) v oči in mi govoril, da škili. No, jaz v 9.mesecih nisem porajtala, da bi škilila, mi je pa mami rekla, da se njej tud zdi, da včasih malo poškiliuser posted image . Zdej pa ne vem, kdo slabo vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Piškotov ji jaz ne dajem. Na splošno se izogibam sladkarij, jih jaz dost pojem za celo družino user posted image user posted image user posted image . Tud Žiga ni ne vem kakšen pristaš sladkarij. Tia pa sploh ne. Ona je itak en čist poseben otrok: pije izključno samo čaj, ne mara nobenih sladkarij, vključno s čokolinomuser posted image , ko ji splakujem lase, to počenem tako kot sebi, ne pazim nič na učke- njej se to zdi blazno zabavno in z usti lovi vodouser posted image , jedla bi samo meso, če bi se dalo (to ima po očitu, jaz lahko brez mesa zdržim leta user posted image ), ne komplicira pri striženju nohtov, ampak jo to zelo zanima, če se le da, se "splazi" h psom in jih raziskuje (onadva pa ji vse pustita in jo na vsake toliko časa poližeta- je že pogruntala kdaj bo priletela slinska bomba in preventivno zapre očiuser posted image ), njena največja zabava je ploskanje in kričanje na veeeeessss glas (včasih se s kom pogovarjam po telefonu in je ves prestrašen kaj se je zgodilo s tamalo, ker spušča res predirljive zvoke, ki grejo dobesedno skozi ušesa user posted image user posted image user posted image )... pa še bi lahko naštevala do onemoglosti....

Rainbow, mi vsi stiskamo pestke in tačke, da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Suzi, za cepljenje, ki si spraševala... Tia je bila do sedaj cepljena samo 2x. Drugič je imela 3 dni 40 vročine in sva šle na teste, če je alergija (pa ni bila hvala boguuser posted image user posted image user posted image , zgleda, da je bila samo viroza). No, ti testi so bili malo pred tretjim cepljenjem, na izvide pa čakaš 1 mesec. Tako, da 3.še nisva bile cepljene, bi mogle bit zdele, pa je prehlajena. Tako, da ko se pozdravi, se pa gremo cepit.
Drugače pa se spomnim, da je imel Žiga tud take teste kot Anžej, Tia pa ne user posted image

Tia je že skor 2 meseca v "ta pravem" avtosedežu, ker je v travellerju "gledala ven" na vseh koncih. Men se zdi bolj udoben in varen, pa še z Žigcom se zabavata zadaj. Mi pa zelo redko zaspi v avtu, česar sem zelo veselauser posted image .

A ve med obroki dajete hrano user posted image ? No, jaz ji med obroki ne dajem nič.

Joj, Skaana, močno, močno držimo pestke za vaju z Atenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Poročaj kako bo šlo pri ortopeduuser posted image
Aja, Skaana, še to mi povej: tole plavanje za dojenčke je zadnje čase zelo in. A mi lahko poveš kaj več (kaj počnete, a rabiš kakšno posebno opremo, za kaj je dobro, koliko stane tečaj, koliko obiskov....  ma sem firbčna a neuser posted image )

Čavči, se slišimo jutri ali pa mogoče zvečeruser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 104
9.12.2005 17:23:51   
morskadeklica
user posted image user posted image  Anžej-smo kar prav napovedale, da bo kmalu na nogah. Zdaj je pa na vrsti treniranje padcev in buškeuser posted image . Naša zdaj že lepo pade na ritko.

Suzi kar pridi na palačinke, so ostaleuser posted image . Ja, tudi Klari sem dala za probat skutino palačinko, pa ni šlo kaj preveč, ker se je že juhe najedla. Ji bom dala, ko se zbudi (verjetno kmalu), bomo videli, če ji bo šlo. Sicer pa ta naš mali piščanček ni kaj preveč navdušen nad hranjenjem. Bolj po malo, pa večkrat. Nič čudnega, da kilce nikamor ne grejo. Sicer se pa nimam kaj pritoževat, ker sem istauser posted image

se beremo...

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 105
9.12.2005 18:21:21   
Špacka

Evo še jaz na hitro, če bo Lina zdržala, da ne bo delala bedarijuser posted image
Za miklavža je dobila napihljivi valj in se veselo valja po valju in zraven buta ob parketuser posted image

Včeraj sva bili v posvetovalnici velika je 73 cm in težka 8970 g, kri je super, v vodi ima preveč levkocitov, ostalo je v redu, tako da je to malo čudno za vnetje, morava ponovno v laboratorij.Lahko je tudi napaka, ker je bilo zelo malo vzorca, namesto v vrečko je šlo mimouser posted image  Kako pa ve to naredite? Sprašujem tiste, ki imate punčkeuser posted image
Kar se tiče postavljanja na noge malo prehiteva, ker se postavi na noge ob vsaki najmanjši opori, ob opori lepo hodi...v glavnem dolgčas mi ni čez dan...zdaj je pogruntala, da se lahko prime za rob mize nogice v zrak in se zagunga pol pade na rit in se smeji.

Iz luninice sva jo dala pred 3 tedni, ker ni šlo več, z vso opremo sva jo komaj spravila vanjo, med vožnjo pa jok in stok, zdaj je pa spet ok, je tako važnauser posted image

Aja predali glede na to, da jo je vse povsod polno je hitro predal prazen, potem se pa še jezi, ko ni nič notriuser posted image  če povem po pravici mi je to tako simpatično, samo pustim pa tega ne, razen če me prehiti, pod nujno moram po varovala!

Jaz ji pa dam kakšen piškot, predvsem zato, da se je navadla lepo držat, v usta dajat, pol piškota je itak na tleh, nekaj ga je po obrazu, malo pa pristane v ustihuser posted image  drugače ji pa ne ponujam kar naprej neke hraneuser posted image  skoz me sekirajo zaradi tega, da bi ji lahko še kaj dale med obroki, ne vem, medve kar lepo funkcioniravauser posted image  trenutno malo popuščam, ker ji razen sadnega obroka in kosila nič ne gre v rit, tudi pri mleku komplicira...

Še to vam moram povedat, delat grem 31.1. in mi je včeraj pediater svetoval, da mi lahko napiše bolniško za 3 tedne, ker gre v jasli in ker je tak čas viroz, se lahko zgodi, da bom itak doma.Se mi tako fajn zdi, ker imam še nekaj dopusta in bom lahko malo dlje doma.

Skaana že sedaj ti pošiljam dobre misli in držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Trenutno mi je šlo vse iz glave kaj še moram vprašat oz. napisatuser posted image

Lepo se imejte čez vikend in za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 106
9.12.2005 21:58:08   
mojčca
Ojla

Najprej vas vse skupaj prav lepo pozdravljam. Sem bila prav presenečena ko sem videla, da imate marčevke odprte svojo temo. No, tudi jaz imam doma Manco rojeno 9.3. in vas prav z veseljem prebiram (še dobro, da sem vas našla user posted image ). Vidim, da so vaši otročki pravi akrobati. Mene pa skrbi, ko berem, kako vaši otročki puzajo. Naša samo sedi, puza pa ne. Tudi kar se tiče obračanja iz hrbta na trebuh in obratno - nič. V sredo imava posvetovalnico in se moram malo pozanimati kaj in kako.

Kar se tiče hranjenja pa je kar pridna. No, odkar jeva z žličko, na začetku pa sva imeli kar veliko težave.

Je pa zelo pridna glede spanja (ponoči). Zvečer jo damo spati ob 20.30 in spi do jutra, približno do 7.00 ali pa 7.30. Proti jutri mogoče zajoka za dudo, potem pa spi naprej. Si ne predstavljam, da bi morala ponoči vstajati. No, podnevi pa je spanje bolj tako. Spi trikrat na dan po 20 minut, to pa je tudi vse.

Kar se tiče zobkov imamo že štiri. Prvi in drugi zobek je dobila v razmaku štirih dni in sicer pri petih mesecih. Problemov nisva imeli nič, no, pred enim tednom pa je končno dobila še zgornja dva. Zgornja dva pa sta bila zelo problematična (smo imeli probleme približno mesec dni).

Kar se zdravja tiče razen prehlada (malo ji teče iz noska) nisva imeli problemov user posted image  razen v prvih dveh mesecih (namesto da bi se redila, je izgubljala na kilaži). Ampak to pa je druga zgodba - celo nosečnost so me filali s tableti, kar se je tudi poznali na Manci.

Lep pozdravčke in upam, da boste še naprej tako pridno pisalo, kako napredujejo vaši otročki in kakšne pogruntavščine si izmišljujejo iz dneva v dan.

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 107
10.12.2005 7:26:42   
Špacka

Spet jazuser posted image

Sem kar vstala, Lina je zajokala zaradi dude, zdaj pa pridno spi dalje, no oba spita, jaz pa lahko v miru spijem user posted image

Mojčca lepo pozdravljena in dobrodošlauser posted image  več nas je, lepše je!
Ne sekiraj se, če se ti Manca ne plazi, lahko da se ti sploh ne bo pa s tem ni nič narobe.Od prijateljice punčka je stara 13 mesecev in tudi samo sedi, ko jo previja lepo leži, nobenega prevračanja iz hrbta na trebuh in obratno, v posteljici se še ne dvigne, rada je v stajici s tem da se nič ne poskuša vstati...hodila je tudi v razvojno ambulanto, malo je bolje, ampak ne da se prehitevat, ko bo hotela bo že.
Da boš pomirjena ti kar lepo vprašaj.

To sem hotela vprašat, a imate kakšen dober cd z otroškimi pesmicami? Midve z Lino rade pleševa, ful ji je všeč, jaz pojem , ona pa vriska.

Se še kaj spomnem...

Lp

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 108
10.12.2005 12:05:38   
Skaana
Oj, user posted image

samo na hitro. Še moram skuhat kosilo, potem pa na plavanje - več o tem, tanaja, ko bom imela več časa.

htela sem pozdraviti Mojčco in njeno Manco. Kako fino je, ko nas je že toliko. user posted image user posted image user posted image user posted image  In te potolažiti, verjetno si spregledala, da naša Atena še tudi nič ne puza, se ne kotali in ne kobaca. A bo kmalu. Zdaj je začela ritati. V roku enega tedna se je začela ritati (z rokicami se opre in vleče ritko za sabo user posted image ) in se vleči gor ob opori. Samo le ob posteljici. Drugje ne upa... Tako da. Boš videla, Manca ima še čas (do 10m je baje čisto v povprečju, da skobacajo) in to se lahko zgodi v nekaj dneh. Javi se še, me zanima, kaj ti bodo rekli v posvetovalnici. Ne pa se pustiti, da te prestrašijo. In tudi, če bosta šli v ravojno, je to samo fino...

Suzi, vaš Anžej pa skoraj vsak dan kaj pogrunta. user posted image user posted image user posted image  za vstajanje ob opori. Slikce, pliiiis. user posted image  Aja, za ostale, jaz sem tudi v zadnji album dodala slikici, ko Atena stoji.

Rainbow, hvala za pohvale o izbiri imena. Sem ga skrivala, ja. user posted image  Ker je tako redko ime. Sva ga pa izbrala dva dni preden sem šla rodit. Nisva hotela vedeti, katerega spola bo user posted image . In se nama je skoz dozdevalo, da bo user posted image . Pa sva imela izbrano ime le za njega. Za user posted image  nama pa nikakor ni šlo. No, potem je pa user posted image  po mojem dolgem spisku izbranih imen dva dni prej le izbral dve. Rodila sem 9 dni prej in ko sva videla bebiko, sva se strinjala zaradi njenega visokega čela, da ta pa že mora biti Atena. In to je to. So se zgražali, ja. A naju boli...

Pa pa, lep vikend z user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
10.12.2005 13:01:10   
rainbow
Pozdrav!!

Spet medve z Enjo, kakopak, da bi ona zamudila naš klepet, ha, malo morgenuser posted image

tanaja, thanks, počasi se zdravimo, bolezen napreduje, vročina še kar prisotna, tak da rabi svoj čas.
kaj te lahko prehitim, skaana, glede plavanja; jaz sem z Lio hodila na plavanje, pa z Enjo zdaj tudi, čeprav sva bili ravno enih petkrat, skozi kaj vmes pride, Lia zboli, Enja prehlajena. Ampak sem rekla, toliko da obe diplomouser posted image

je pa plavanje za dojenčke od 4 do 12 mesecev, pa nadaljevalni tudi; rabiš kopalke (ali neoprenske ali obične), bejbiji pa plavajo v Fredovem rdečem obroču. je kar fajn, malo prideš ven, pa se razgibaš, seveda dete tudi ; tečaj ima 10 obiskov, stane 20.000 sit; neoprenske kopalke nekje 5000 sit;
imajo tudi svojo stran
http://www.plavanje-dojenckov.tk/

Za tiste, katerih deteta še nič ne kobacajo/plazijo; moja Lia je začela plazit pri 9,5 meseca, shodila pa potem pri 13tih;
Enja plazi od šestega, bomo videli, kdaj bo shodila, ker že z mano kar lepo hodi.
Tak da, vsak otrok je različen in ne skrbet.user posted image

S temi obroki je pa tak; pri Lii sem tudi jaz želela imet ful red, potem pa je prišlo obdobje, ko enostavno ni hotela sedet pri miru, pa bi jedla kar med igranjem itd; tako da pri Enji ne kompliciram, nekak že gledam, da je približno lačna, posebno za gosto hrano; moram jo pohvalit, se ji je zdaj odprlouser posted image , celo malo jabolčka uspe popapat.
Lii pa dam tudi čokolado, če jo želi, posebej pa sadje, ki ji ga kar tišim, čeprav ne vedno uspešno.

Res je, ko gremo v službo, bo kar problem s temi boleznimi, seveda, če boste dale otroke v jasli. Evo, Lia je bila cel oktober skoraj doma, november je bil ok, zdaj pa spet, pa je že večja. Še fajn, da sem jaz zdaj še doma. Od bratranca žena je šla delat za dva dni, pa sta mali že bili bolani, in to ves mesec. Saj to ni vedno, ampak je pa pogosto.

grem kuhat, lepo bodite, uživajte vikenduser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 110
10.12.2005 20:43:05   
borovnicka
Lepo pozdravljene! Prebiram vas pa ni časa za pisanje. Včeri sem se spravla, vmes trikrat letela k malčku, na koncu pa nisem mogla oddat, ker je baje zmanjkalo časauser posted image user posted image user posted image user posted image

Posvetovalnico imava šele janurja, a po domačih merah je user posted image  velik 74cm in tehta 10kg z oblačili.

Čez dan pridno jeva na žlico (po bolezni ne maramo svežega sadja - opa zaenkrat, zelenjavo pa obožujemo, tud skute in podobne zadeve gredo v slast, čokolade še nismo jedli in je še nekaj časa ne bomo: če ni sadja tud sladkarij niuser posted image ). Ponoči se dojimo še trikrat do štirikrat, včasih tud več. Zdi se mi da zadnje čase občasno sam crkljamo.

Najraje smo na nogah in se mečemo nazaj, če nas kdo lovi. Ugotovili smo da si pri plazenju in plezanju čez starše uporablja kolena, drugače jih ni. Trudimo se postaviti v sedeč položaj iz ležečega, a nam uspe le občasno. Ob opori znamo vstati, kar pridno treniramo ob mamičinih laseh. Ker imamo hojco jo pridno uporabljamo za zaletavanje v stene in omare in pri tem glasno kričimo.

Končno sta na plan prikukala še dva zobkauser posted image  (obe enki zgoraj). Medtem ko za prva dva nismo vedeli, smo tedva dobro čutili ob nemirnih nočeh.

Uživajte v lepem vikendu še naprej in veliko lepi sprehodov na toplem sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 111
10.12.2005 21:14:45   
Dolina
Ooooo, a ste čist zbezlale? user posted image user posted image user posted image  Sej rabim celo uro, da prečitam vse pošte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčca, dobrodošla. user posted image user posted image user posted image  Kot ti je napisala Skaana: ko bo prišel čas, bo tud Manca začela puzat, se plazit, valjat... Včasih si mislim, da ste lahko srečne, da vaši sončki še nikamor ne grejo, ker jaz sem non stop na nogah. Zoja je aktivna tok, da sem vsak mesec lažja za par dek. user posted image  Spet me vsi postran gledajo, da sm anoreksična user posted image .

A mi lahko ktera pove, kaj so to plasma piškotki? user posted image  jz sm iz Venere, pa teh piškotov ne poznam.user posted image
Zoji se tud še zatikajo koščki hrane. Makaronov sploh noče jest, ker mi jih ne uspe gladko zmiksat in so majhni koščki in jih noče. user posted image  Ampak vadimo s kruhom. Je pa tko fina, ker prijet zna z dvema prstoma, pol pa nese v usta in celo dlan odpre in ji kruhek pade mimo ust. user posted image  Boga moja pupica. pol pa mami skrega kruhek in ga da v usta. user posted image  Aha, pol čebulo že lahko. Ok.
Suzi, če imaš doma vloženo rdečo peso, pol mislih da ni kej za bat. Lahko daš.

Rainbow, user posted image user posted image user posted image  za tvoje bolančke in čim prej okrevajte.

Skaana, glede nogic: ti želim, da sta obe ebkao dolgi. če pa slučajno ne bosta, pa ne bo nič hudega. Jaz mam tud eno krajšo kot pa drugo, pa se razen pri hlačah (pa še to samo jaz vidim) ne opazi. user posted image  Pa ne govorim o milimetrih, pač pa o cm. Tko, da želim vse naj naj tud če ne bosta pravih mer, bosta vseeno idelani nogici. user posted image

Mi tud še vedno čakamo zgornji enki. Lezeta ven že celo stoletje.... slini se pa tud kot kamelca. user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Anžej za vstajanje in user posted image user posted image user posted image  Atena za vstajanje, pa ritanje. pa kar počasi, da ne bo mamica prehitro utrujena. user posted image

Zoja je pa danes prvič samostojno stala na nogicah, brez da bi se za kaj držala al pa na kaj naslanjala. In to kar par sekund, in mi molila eno igračko, jaz pa zakričala od veselja. Zoja pa (ker je mami tolk zakričala - od veselja seveda) čomp na ritko. user posted image user posted image  

Morskadeklica, sej bo počasi začela papcat. Zoji gre iz meseca v mesec bolje. Pa je večkrat po malo (cca. 8x na dan; od tega 3x gosti obrok po 1dcl, ostalo se dojiva). Pa tud na dva meseca user posted image  izpusti eno nočno dojenje tako, da sva zdej na 2x do 3x na noč. Pri petih sva bile 5x na noč. user posted image

Tanaja, naša tud zamiži, ko jo Alti poljubčka. user posted image  Pol jo pa pocuka nazaj za brke, za nagrado. user posted image user posted image

Sigurnon sem kaj pozabila napisat.... user posted image  

Lepo se mejte, mirno nočko in se kmalu spet beremo.

Lp, Dolina

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 112
10.12.2005 23:18:35   
Skaana
Evo, nisem vam povedala, da mi je kar toplo pri user posted image , ker ste z nama z Ateno. Hvala za vse vzpodbudne besede. Kakorkoli že bo, bo že. Hvala tudi tebi Dolina, da si delila izkušnjo.user posted image  Naj povem, da ste me tudi potolažile, sem bolj mirna in si tudi govorim, da to pa res ni tako grozno, kaj hujše stvari se dogajajo user posted image user posted image .

... in sva spet čofotali. Kako je bilo fino. user posted image  Rainbow, naj samo pripomnem, da v Celju ne izvajajo preko te zveze, ki je na netu. In da plačuješ sproti, če prideš, plačaš 2300SiT, če ne, pa ni treba. To se mi zdi zelo fer od njih. Pa tudi neoprenske hlačke dajo na posodo (čeprav razmišljam, da bi jih kupili...). Lahko brez problema pripelješ še kakšnega spremljevalca - celo zaželeno je... Jaz sem danes imela zraven sestrično, ki ima user posted image  zeloooo rada, ona pa njo. Pa smo čofali. Atena je bila danes prvič v Fredovem obroču.user posted image

Rainbow, user posted image  da vam gre na boljše.

Dolina, ma nisi iz Marsa, ups iz Venereuser posted image . Imam pred sabo kekse Plasmon, italjanske Chiccove, kuplene v Babycentru. Na njih piše, da vsebujejo mleko v prahu (verjetno adaptirano) in glutenuser posted image . Ni mi jasno v čem je fora. A ker sem brala, da za začetek priporočajo te, sem jih kljub astronomski ceni kupila. user posted image  Sem pa danes po vašem priporočilu kupila tudi Mannerjeve. Sam res samo kdaj parkrat na teden za posladek...

Pa pa...user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 113
11.12.2005 16:28:35   
Dolina
Aha, Skaana, hvala za info o piškotih. Moja mami je prišla s svojo teorijo (da so to Sparovi in ful dobri... user posted image ). Itak jih bom poiskala, ker mi te Hippovi niso všeč - tud okus meni ni preveč všeč.

Midve sva tud hotle it na plavanje, pa se mi je zdela prehuda cena. Pa šele s februrajem bi lahko začele (na Difu). user posted image

Katera je spraševala za kako se naštima vrečko za lulat pri punčki? user posted image  No, meni je končno uspelo: važno, da pri presredku lepo stoji in je čist zalimano. Potem sem jo pa nazaj v plenico zavila (z vrečko vred, samo pazila sem, da vrečka ni pokrila ritke) in čez slabo urco smo pogledali in je bila skoraj polna vrečka. user posted image  Pol pa hitro v laboratorij. Jutri pa pokličem za izvide.

Danes smo jo prvič dali v hojico - imamo sposojeno. In je kar uživala, ker ima spredaj še en kup ropotuljic in nekih valjev in ... In ko pride do vrat in je ena majhna stopnička, pa ne more čez, se začne kregat kot lev. user posted image  Je pa bolj uporabna "od zunaj", ker se Zoja na njo upre in jo poriva po stanovanju. user posted image user posted image  

Zdej pa grem nazaj med obiske... user posted image

Pa pa, Dolina

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 114
13.12.2005 9:28:19   
tanaja*
Dobro jutro marčevke!

No, zame ni dobro jutro, ker sem razpizdena do konca. Pa še sama ne vem zakaj. Ponoči sem slabo spala, Tia je celo noč neki vriskala, Žiga je prišel k meni spat, vse me boli, pa še absces lica imam. Začelo se je, ko me je bolel zob, potem me je nehal, v nedeljo pa sem se zbudila nerazpoznavnauser posted image . Ko me je user posted image zagledal, se je začel jokat in mi rekel: "Ja kakšna pa si???" No, pa sva šla na Metelkovo, kjer so mi naredili luknjo v zob in v dlesen, da mi je začel iztekati gnoj iz lica, dobila sem antibiotike. zobarca me je hotla poslat na kirurgijo, pa je pol sama zrihtala. Pol sem dobila še vročino, še bolj sem zatekla in sem šla nazaj, pa so rekli, da mi ne morejo nič več pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem šla k svojem zobarju, čakala sem 3 ure user posted image , pol mi pa reče, naj pridem v torek nasledni teden. In, da bi najrajš videl, da ta čas nič ne jemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da mi ne bo hrana prišla v luknjo v zobuuser posted image user posted image user posted image . Pa kako naj zdržim 10 dni brez hraneuser posted image user posted image user posted image ???? Sej že 2 dni nisem nič jedla. Največja fora pa je, da me pravaprav niti ne boli ne vem koliko, samo jesti pa res ne morem, ker ne morem odpreti ust (no, tolk jih lahko, da kofe spijem in kadimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Pa da pizdim, tok jih tud lohka odpremuser posted image user posted image user posted image user posted image . No, za nameček je pa še vode zmanjkalo in sem čist popizdila. Sem jih poklicala in besede so kar letele iz mojih ust.
Ma, sem vam morala mal zatežit, ker se tako bedno počutim. O otrocih pa drugič...

papa od do konca zatežene tanajeuser posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 115
13.12.2005 11:09:59   
Suzi*
user posted image user posted image  Tanaja, boga reva! Ful se mi smiliš, se pa smejim zato, ker je točno iz tvojega pisanja čutit, kar slišat, kako si razuser posted image . Ej, zgleda da ma hudič mlade pri vas. user posted image  Pošlji ga nekam..... 

Zdej pa resno....probaj vseen kaj pojest, vsaj kakšno juhico po slamci al pa kakšen čokolino,... Drugač boš čist okostnjak ratala v 10 dneh. Ma kako lahko kej tacga rečejo, pa da te po 3 urah domov pošlje. Jaz bi tud pop...... dobila. user posted image  Čimprej se pozdravi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Med obroki ne dajem nič, kvečjemu kdaj tik pred obrokom kakšnega pol piškota da lažje počaka ali pa kakšen krhelj pomaranče ali košček kruha, da se uči sam jesti.

Pri nas smo imeli pa 3 noči slabe. Eno noč se je zbujal na vsake pol ur, celo na 15 minut. Sem čist znorela in ga ob 4. pustila jokat. Pol ga je mož uspaval in je spal...celo do 7.user posted image  Dve noči pa spet po starem, lepo prespi.user posted image  
Drugače pa vadi vstajanje, pa je jezen, ker mu ne uspeva ravno z lahkoto. Je še čist majav. Najbolj mu gre v banjici med kopanjem. Sem ga pa slikala in bom dala kakšno fotko gor.

Punce, kaj naj naredim ker Anžej ne pusti, da mu čistim zobke??? user posted image  Niti s krtačko, niti s krpico. Enostavno tišči usta zaprta. user posted image  Če pa že reče aaaa in odpre usta, me pa potem za prst ugrizne. user posted image

Pa še nekaj me zanima. Večkrat berem tule gor, da kuhate/jo za otroke isto kot zase. Samo da pač prej dajo na stran, preden dodajo začimbe.... ok, vse jasno. Jaz imam pa problem, ker midva jeva kosilo šele pozno popoldne, ker mož pač takrat pride iz službe, za Anžeja pa kosilo kuham okoli 12-13 ure. Zaradi tega se mi zdi, da sem cel dan v kuhinji, ker delam za vsakega posebej.  Pa zajtrk za user posted image , pa pozneje še zame, pa kosilo za user posted image , malico zame, malico za user posted image , kosilo za naju z možem, večerja za user posted image , pa še večerja za naju. user posted image user posted image  Kako kaj ve usklajujete družinske in otroške obroke??? Meni ne gre najbolje.

Imejte se radi!

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
13.12.2005 15:14:13   
Špacka

Joj Tanaja držim pesti, da čim prej mine user posted image user posted image user posted image  a drugem zobozdravniku pa ne moreš, mislim privat?

Suzi nimam recepta za pranje zob, ker moja nič ne pusti....sicer ima samo en zob, mi je tako smešno kot taka mala čarovnicauser posted image user posted image user posted image  drugih pa ni na vidiku, vsaj mislim, ker ne pusti, da ji poskusim s prstom, tudi gela za zobe si ne pusti mazat....si pa ta en zob kar naprej brusi, se mi zdi, da si ga bo uničla še preden bodo ostali ven prišli. Stranica postelje je že čisto hrapava, mož pravi, da je kot lesni črvuser posted image  a je to normalno?

Jaz sem še ena taka, ki je kar naprej v kuhinji, ker Lini kuham posebej, pri nas vsak posebej je, tako da si lahko predstavljaš kako je.Najprej Lina, potem če imam voljo si še sama skuham do konca in pojej(uživam jesti samauser posted image user posted image user posted image ) zvečer pride mož domov...ali kuham al pa pomivam posodo....

Samo toliko, več se mi ne da, ker sem slabe volje za puser posted image  imava probleme z avtom, ki se vlečejo že skoraj dva meseca, za vsako ko ga peljeva nazaj na servis je večji znesek za plačat...ja in pol še danes izjavijo, da takšnega probleme pa oni še niso imeliuser posted image user posted image  in ne vem al se bodo zdaj učili na našem avtu....banda nesposobna....

..zašla s teme...ne bom več, mi je pa lažje, ker na njih se ne morem dret, moj ne pusti, bo on uredil stvar, ker sem jaz preveč direktnauser posted image

...ja in potem hočem malo na zrak, da malo zadiham, ampam ne, naša prinčipesa se je odločila, da se ne bo več vozila v vozičku, zdrži 20 minut, potem pa skoraj doživi živčni zlom, skoraj pade iz vozička....ne vem no, ves tisti jok in kreg, preden jo oblečem, potem pa takole, aja pomagalo bi, če bi jo vzela iz vozička, to pa nočem....

Lep dan še naprej, napišite kaj lepegauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
13.12.2005 16:15:21   
borovnicka
Za spremembo pa je pri nas čisto povprečen danuser posted image .

Spali smo skoraj do 8h, ponoči jedli dvakrat in enkrat jokali. Dopoldansko spanje opravili kar v ozičku (po dolgem času, hvala bogu da ni tako mraz).
Pa smo skuhali kosilo za atija, ki pride domov in nato še enkrat za malčka (kot vsak dan!!!!). Sej je vse kul, sam posode je pa zmeri prevečuser posted image . SICER PA IMAM VČASIH OBČUTEK DA SEM ČISTILNI SERVIS.

Končno je tu popoldanski počitek, da lahko v miru user posted image  in mal preberem ,če je kaj novic. A kaj ko je pol urce prehitro mem!

Za lepši dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , pa saj vest,
ZA DEŽJEMuser posted image  POSIJEuser posted image .

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 118
13.12.2005 20:38:04   
eva1
Oj punce...končno spet za računalnikom...ma sem res pogrešala RRuser posted image !

Pa tok ste napiale da sem komej vse prebralauser posted image user posted image user posted image !!!

Mojcča-dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Evo mi smo imeli lih danes posvetovalnico-velik je 75cm in ima 9.5kg! So pa ful neki testov delali, pa valda nekej je obvladal, ko je pa mogel kocke v kozarčak zlagat, pa valda da ni znal, sej mu kock še kupla sploh nism, kaj da bi jih zlagaluser posted image , mah ni važno, uglavnem vse je ok!

dobila sem odločbo z 1.2.2006, smo sprejeti v vrtec, tako da sem sedaj mirna, ker je v naših vrtcih tašen naval, da nisem vedela, če bomo sprejeti!

Glede hrane-jaz popolnoma nič ne kompliciram, edino beljeka, svinine, in rib še ne je(no pa vrjetno bi se še kaj našlo), drugače pa vse, s čokoladami in keksi...ful je sladkosnedec...ubisvu itak vse kar mu daš poje z užitkom, tako da pri hani hvala bogu nimamo težav! Pa ne pasiram mu več, samo na koščke narežem in jeuser posted image !
Smo se pa nehali dojiti, sm kr žalostnauser posted image ,samo tako je naneslo-zjutraj ni več hotu, samo še zvečer  za uspavanje se je dojil, pa sem potem samo poskusla enkrat flaško s čajem in je zaspal, brez problemov...drug dan enako, sploh ni pogrešal zize, nobenega zanimanja ni kazal, pol pa sem si rekla, boljše da sedaj neham, kot pa da ga kdaj na silo odstavim, zaradi službe, ker dejansko nebi mogla več dojit, ker ko imam službo popoldan pridem ob 22h dam, ko pa grem v nočno, pa grem že ob 18.30h, tako da nebi bilo druge izbire, kot da ga odstavim...samo, da takrat bi bil pa vrjetno res šok...kar naenkrat brez mamice, v vrtcu med drugimi ljudmi, in še brez zize...vrjetno bi bilo težje kot sedaj, ko se je obistvu sam odstavil...jst pa sem imele prve 3 dni kr krizo-mleka v izobilju, pa velikansko željo po tem, da bi ga mal prestavla k seb...ampak sedaj bo že skoraj en teden od takrat, tako da je že malo boljše!

Mah sem se spet razpisalauser posted image ...

Punce a lahko dobim vaša gesla, da pogledam fotke?

Bom jst tut dala ene fotke od Lukca pa od Žigata, od Zoye24(moje sestre) v album-sta razlike točno 5 mesecev in 1 dan, pa sploh ne moreš vrjet kašna je razlika...čez 3 leta pa se sploh poznalo več ne bo...res sta cartana!

no ok...upam, da nisem kej pozabla...

se beremo še kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 119
13.12.2005 20:40:54   
eva1
sej sem vedla, da sem še nekaj pozabla napisat-glede spanja, res če ima katera možnost, da user posted image da v svojo sobo spat, naj poskusi, mi od takrat spimo brez zbujanja celo noč od 20h-8, 9h zjutraj!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 120
13.12.2005 20:41:07   
Dolina
Čer marčevke,

a ste vse slabe volje, al kaj? user posted image  Tanaja*, tega zobarja pa ne štekam: kako te lahko domov pošlje? A je znorel, al kaj? user posted image  Pa sej nimaš nekaj čist običajnega, madona. Pa 10 dni brez hrane????user posted image Dej reč mu, da nisi brodolomka? user posted image

Špacka, včasih je fino, da gre žena mal pogledat na servis. user posted image  Moj tud zagorzi, da drugič jaz pridem. user posted image user posted image  Sicer ne vem, kaj imata to z avtom, ampak mogoče bi blo fino razmišljat o drugem. user posted image

Jaz pa ne kuham za moža, ker ima v službi malico in če že kaj je popoldan, pol si kar sam naredi - al pa naredi za oba. user posted image user posted image  
Suzi, lahko pa kakšen dan skuhaš do konca takrat, ko delaš za Anžeja in si potem vidva popoldan samo pogrejeta. Da ne bo skoz dišalo pri vas.... user posted image
Za zobke pa ne vem, kaj naj ti rečem. Zoja za enkrat uživa in pol se še sama s ščetko igra. Kaj če mu kakšno pesmico zavrtiš, da se mal zamoti in hitro mal poščetkaš? škoda, ker še ne smejo uporabljat zobnih past - pol bi mu bilo mnjami in bi šlo verjetno lažje.

Kako pa imate vi kaj svoje škratke ponoči oblečene? Mene kr mal skrbi, da jo zebe, ker ima sredi noči vedno mrzle rokice in tud za vratom je bolj pri - kot pri +. Ima pa oblečen en bodi z dolgimi rokavi, en pajac, pa nogavičke, pa v spalni vreči je (tisti od h&M - pa se mi ne zdi glih nekam debela ta vreča). Imamo pa nekje 18-19stopinj v spalnici. S kakšno deko jo ne morem pokrit, no, lahko, sam bo čez deset minut odkrita user posted image  

Drugač pa sem šla nazaj v študijske vode (še mal grehov za sabo vlečem user posted image ) in moram rečt, da je moj spomin kot ementalerc. user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom mogla kakšno šivanko nabavit, pa mal zakrpat te luknje. user posted image user posted image user posted image  Kr grozno, ker mi gre tko počasi.

Rainbow, s ste se že pozdravili? Kje se skrivate?

Lepo se mejte, cartajte se... user posted image user posted image user posted image

Dolina

Neposredna povezava do sporočila: 121
13.12.2005 20:47:46   
Dolina
Eva1, verjetno je res boljš, da se je lepo sam odstavil. Sej se pa drugače pri tebi carta. user posted image Zoja se še letaaaaa ne bo. user posted image user posted image user posted image  čeprav jo moram pohvalit, da ima dneve, ko poje veliko goste hrane in se manjkrat dojiva. user posted image
Pa user posted image user posted image  da ti je koščke. Zoja sploh noče, pa še zatakne se ji.

Jaz bi jo tud dala v njeno sobico spat, če bi imeli ta hudičev radiator. user posted image  Šele januarja ga bodo dostavili in zmontirali. Sm kr jezna.

Nočko, Dolina

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 122
14.12.2005 9:33:24   
tanaja*
Čau punce!

No, dons sem mal boljše voljeuser posted image , ampak še vedno ne dobreuser posted image . Tia tooook kašlja, da je včeri 2x celo posteljico čist pobruhalauser posted image user posted image user posted image . Dajala sem ji trpotčev sirup, dons sem pa kupla panatus. Upam,da bo kaj pomagalo. Zdravnik mi je itak povedal, da mi ne more nič dat, ker gre samo za kašelj. Matr, sem jezna na tele naše zdravnike; ko jih rabiš, ti pa kar ne morejo pomagatuser posted image user posted image user posted image . Pa kva je zdej to? Z mojo otečeno faco, pa tud ne mislim stat 2 uri pri zdravniku, da mi bo povedal, da mi ne more pomagat. Si bomo pa sami, pa jeuser posted image user posted image user posted image .

Mi zobkov še nč ne umivamo, imamo samo dva. Sumim, da bosta zgornji enki kmal pokukali venuser posted image . Pol pa bomo začel. Ne vem, imam kar odpor, da bi ji po teh bolečih dlesnih še s krtačko drgnilauser posted image . Verjetno ni najbolj fajn občutekuser posted image .

Pri nas kuha mož, zato je on zadolžen za te stvari in se jaz ne obremenjujem kolikokrat na dan in kdaj in kaj kuhatuser posted image user posted image user posted image . Jaz sam kuhinjo pospravimuser posted image user posted image user posted image .

Eva1, Tia je pa že jedla ribe in jih ima ful rada. Osliče, take samo pomokane in spečene na olju.

Drugače se pa že veselo plazimouser posted image user posted image user posted image , sicer mal po svoje (desna noga je iztegnjena, leva pa pod ritkouser posted image user posted image user posted image ), ampak šibamo pa 100/h. Najbolj zabavno je politi po sebi vodo, ki jo imata psa za pit. Kar naenkrat se znajde tam. Al pa od očija za dvigovat (za mišice) je tud ful zanimivo kotalit po dnevni. Pa pri kaminu je fajn drva premetavat al pa tam, kjer ima mami za cunje obešat, cunje dol vlečtuser posted image . V stajci pa noče več bit, niti pod razno.

Pa če jo na nogice postavim, se obdrži par sekund "brez rok"user posted image user posted image user posted image .
Dons bomo krasili novoletno jelko, me prov zanima, kako bo. Po moje bo zdaj skoz tam in mi bo vlekla bunkice in okraske dol. Lučk pa not nimamo, ker me blazno motijo, ko gledam TV, tko, da imamo še eno posebno jelko na balkonu, ki pa ima samo lučke gor. Imamo pa obe umetni, ker mi je škoda smrekce sekat za te 14 dni, da imamo mi lepo user posted image .

No, zdej jo grem pa zbudit, ker še vedno spi, vsa izmučena od kašljanjauser posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 123
14.12.2005 22:01:03   
Skaana
Evo, jaz pa imam čudovito novičko.

Z nogicami Atenke je vse brez posebnosti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Z meritvami je v kolikor lahko to zdaj izvedejo vse O.K. A v bistvu se to najbolj vidi šele, ko bo dobro hodila. In takrat, če bomo opažali kakšne nepravilnosti, naj pridemo še enkrat. Drugače pa ni treba user posted image . Ja bil tak luštkan mlad ortoped. In si je res vzel čas za user posted image . Pa še pomiril me je, da je res to zelo pogosto in zelo veliko odraslih ljudi ima eno nogo krajšo, pa sploh ne veuser posted image . In da se tudi pri ugotovljeni nepravilnosti ne naredi nič drugega, kot da se podlaga krajša nogica, operacija pa šele, ko neha rasti in če je razlika po več cm. Tako, da Tanaja tudi ne skrbi. Ziher bo vse O.K. Mi je pa rekel, da je prav, da sem prišla. user posted image

Pri nas je bil trodnevni mrk glede interneta. Virus mi je začel razžirati računalnik in sem ga morala na novo naložiti. user posted image  Še dobro, da sem se potrudila in znam to zdaj sama narediti. user posted image  Zdaj pa moram samo še izbrskati kakšen dober antivirusni, ker če ne se mi bo user posted image ...

Atena je pa prvič prehlajena. user posted image  Kar naprej ji teče iz noska. user posted image  In noče piti. Mislim, slini se za jezero, iz nosa ji teče za morje, ona pa vsiljeno spije kakšen deci na dan. To je pa že res kriza, kaj?

Tanaja, user posted image zate. Res se mi smiliš. Sem pa zelo vesela za Tiouser posted image user posted image user posted image , ker se že plazi. Da pa kašlja, je pa res taki micen ubožčekuser posted image . Jaz sem v 34. tednu nosečnosti tako kašljala, da sem mislila, da bom user posted image  izkašljala ven. Pa je bilo vse ok. Sam sem se pol kar neko paranojo, da bo tale bebica iz kašljajočega user posted image  ziher kar naprej kašljala. Pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image . Poljubčki zanjo, tudi od zašnufane Atene. user posted image user posted image

Suzi, mi imamo še kar tisto gumjasto krtačko za zobke (prvo in drugo) in si jo po vsakem obroku veselo valja po ustih. Nad gazico in namernim čiščenjem zvečer pa tudi Atena ni navdušena. Sam mi imamo tudi še samo dva zobka. Kaj je to proti vašim (koliko jih je že zdaj?, še kar 8).

Glede kuhe ti tudi ne morem pomagat, ker zame še kuha moja mami.user posted image  Jaz pa za malo in mi tako bolj znese. No, saj včasih tud jaz kaj skuham, a ne prav pogosto. Pa tudi pospravljanja nimam toliko, tako da ... Si sploh ne predstavljam, kako bo, ko bomo sami user posted image

Dolina, pri enaki spalki (le da imam največjo, za tri letnike), imam pri identični temperaturi ponoči, malo oblečeno v bodi z dolgimi rokavi, v pijamo (bombažen, bolj tanek pajac s stopali), pokrito pa z dvema tankima kovterčkoma in tanko odejco (meni taga ne razbrca, ima pa vse obvezno do trebuščka in cele roke in prsa zunaj). Če ti odeje razbrca, se baje dobijo sponke zanje, ki jih pripnes na ograjco posteljice. Ne vem pa, kje. Naša zelo brca, sam ker ima tako veliko spalko, brca v njej in ne vpliva na odeje... Kaj pa vem, deluje skratka...

Dolina, kar pogumno za knjige. Po mojih izkušnjah se je najtežje le spraviti. In zdaj ko imaš malo user posted image , si res težko predstavljam ta korak. A saj bo šlo. user posted image

Glede hrane, sem bila jezna k user posted image , ker je moja mama mali v moji odsotnosti namočila dudo flaške v med user posted image , da bi pila... Seveda še nikoli ni slišala, da bi bil to alergen... Hvala bogu, mali ni nič.

Pa pa, upam da ni spet pretekel čas... user posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 124
14.12.2005 22:53:43   
Suzi*
Še jaz  vam sporočim sveže novičke....

Danes sva bila v vrtcu.  Anžej je sprejet. Z uvajanjem začnemo 20.2., marca pa na polno, ker grem jaz v službo. user posted image   Me je že zdaj groza in mi je neskončno hudo, ker ne bova več s sončkom skupaj. Mislim, da bo meni še težje kot Anžeju. user posted image  

Se pa pri nas izvaja telovadba "postavljanje na noge ob opori" in "postavljanje v strešico". user posted image  Najljubše mu je stati v banjici med kopanjem. Mu gre vsak dan bolje in je čist navdušen nad novo veščino. Za zobke bom pa verjetno poskusila še s tisto plastično zadevo za grickanje, kot imate vi, Skaana. A to dobim v lekarni???? Ja, hudič je, ker ima že 8 zobov in bi res bilo treba jih čistit....ampak njemu se ne zdi čist tako.

Špacka,nisi edina,ki je huda na avto. Jaz sem danes čist razkurena. Mojega še vedno ni iz LJ, ker mu ni vžgal avto. So probali napolnit akumulator...nič. So ga porivali, nič. Je prišel serviser, ga nekaj popravil, pa je prišel samo iz centra na dolenjko, pa je crknil. user posted image  Zdaj ga je šel pa brat iskat in ga bo pripeljal domov. Avto bo pa moral tam pustit, jutri pa na popravilo. Baje da je šla črpalka za gorivo, nam bo šlo pa spet ene 40 čukov. Matr sem jezna na ta pleh! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa pred dvema mescema sva dala 200 čukov za neko turbino al kaj vraga. Popizdiš! Kokr da sam za ta kuser posted image  avto delava.  No, enim crkuje računalnik, nam pa avto!

Eva1, naš je pa na testu v ZD takoj vrgel kocko v lonček. pa tudi doma zlaga stvari na tovornjak, pa v škatlo, pa kocke meče v tisto igračo-slončka. Tako da to že obvlada. user posted image  Bo pa vaš tudi, ne se sekirat. Sej po eni strani je kar fino, da si zdaj končala z dojenjem. Jaz še vztrajam. Nama obema paše tako, da se zjutraj in zvečer malo pocrkljava. Geslo za naš album sem ti poslala na privat.

Dolina, mi imamo našega ponoči oblečenega v spalni pajac in zimsko spalko z rokavi. Je vedno topel, ampak imamo pa bolj toplo v stanovanju kot je pri vas, vsaj za kakšni dve stopinji. Ja, mogoče res še kaj pokrit ali pa oblečt, čeprav pri nas pokrivanje ne bi šlo, ker se ful obrača in bi se takoj razkril. Držim pa pesti, da ti steče tole učenje. Dobra si, da kljub Zoji študiraš. Kapo dol. Moje luknje v spominu so še prevelike, oz. zdaj se nalagajo samo podatki o otrocih, kaj drugega gre pa na "delete".user posted image

Tanaja, bravo za plazenje in za izviren slog!user posted image

Skaana, super novička, da je z nogicami vse ok! user posted image  Sem vesela za vas. Sicer imam pa tudi jaz eno nogo mal krajšo, pa mi nič ne fali. So pa na enem sistematskem v srednji šoli odkrili, me poslali k specialistu v LJ, kao da je videti, da imam hrbtenico krivo, tam so pa ugotovili, da je kakšen cm ena noga krajša. Pa nič zato! user posted image  Naj se vaša Atena čimprej pozdravi, nič ni luštno da so mali prehlajeni. Pri nas so vedno borbe zaradi čiščenja noska.

Zdaj grem pa eno juhic skuhat za utrujenega in premraženega možeka.

nočko

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.