Skaana
|
Oj vsem, še posebej Kiki in Borovnicka, dobrodošli . Suzi, pa je moja teorija glede levičarstva padla v vodo . Sem si pa kar mislila, da je Anžej že spet napredoval. Jaz tudi stavim za 14 dni, da bo stal ob opori . Glede goltanja. Naša je tudi tu izredno previdna. Vsak košček zgrize (ima samo spodnji dve enkici tretjino zunaj, a vztrajno žveči ). Se je pa zgodilo nekje na začetku 7m, da ji je teta rezala krhlje od jabolka. In ji je odrezala pretankega. Sploh ne vem, kako sem znala odreagirat, v glavnem, mala je visela na glavi in krhelj je zletel ven. Drugače pa je treba večjega otroke dati le preko kolena na trebušček in z roko seči v usta po stvar, ki se je zataknila. Sliši se grozno, vem. Hvala ti za tolažbo in nasvete, Eva tebi tudi. Saj me vsi tolažijo s tem, a saj veste... Pol pa si zamišljam, da bo imela probleme s hrbtenico, če jo bom pustila, da prehitro shodi in bla bla. Vam javim kako bo pri pediatru . Danes je res bilo spet zelo hudo. Skoz neki jokca, mislim, da je imela tudi vročino ponoči sem ji 1000× dala , jo tolažila kot mesečnica. Moj pa je pogruntal šele zjutraj, da je nekaj drugače, ko sem ga zbudila in rekla, naj mi jo prinese. Takoj je šel še ves mesečen po njo, se čudil zakaj tako zelo in jo tolažil, češ kaj pa se dogaja . Za ostalo noč pa sploh ni vedel , tako da Dolina enako "trpim" kot ti. Le s to razliko, da je pri nas ponoči razgraja izjemoma (oz. se tolažim, da je ). Jaz zdaj skoraj pri vsakem obroku dam kakšne koščke na pladen, da jih vmes sama pobira in daje v usta. Prava mojstrica je že. Žlico tudi nese v usta, seveda pa še ne zna zajeti in če ji jaz pomagam, na poti v usta že vso hrano izgubi . Vidiš Eva, jaz pa nisem pomislila na tisti krožnik. Naša pa ne meče skled dol, sam prevrgla bi, če bi ji pustila, ker ga vztrajno vleče k sebi. Ona bi kar celo sklečko dala v usta . Kar se pa -rije tiče... sem že obupala in ponavadi zvečer čisto počistim. Ne vem, kako vam znese, ko se mali še plazijo... Ala vam vera . Naša je imela prej, ko sem jo polno dojila skoraj vsako pleničko pokakano. Potem je pri uvajanju goste hrane kakala le enkrat na dan zelo trdo . Zdaj pa kaka normalno dva do trikrat na dan. Za dopoldne točno vem, kdaj bo kakala (tudi pri nas je po navadi kmalu po svežem previjanju ). Skoraj čisto otpne, si dvigne rito, in jamra. In potem, kadar se mi ljubi zame, jo odvijem in odnesem na kahlo (ki smo jo dobili za darilo ob rojstvu). To pa zato, ker je zelo rada na njej (takšna račka z ročaji) in ker vem, da se bo ornk pokakala in olulala. Kadar gre na kahlico, potem včasih samo takrat kaka . Pa kahlica nam je zelo pomagala, ko je imela trdo blato. Veliko lažje je kakala, če sem jo dala gor. Suzi, sem se že pri temi o lulanju fantkov po mamicah smejala vašim prigodam. za . Jaz bi ga poskusila dat, če mu bo všeč, potem kar, če pa ne, pa je res še čas (tam nekje pri 19m naj bi se začelo navajati). Stajica je pri nas zakon . Imamo sposojeno od prejšnjega tedna in če bi to vedela, bi jo kupila. Je pa res, da je nikoli ne puščam v nedogled v njej. Ko sem jo postavila, je najprej kukala vanjo od zunaj, da ni dobila občutka ujetosti. Ko sem jo pa dala notri, pa je vsa srečna prijemala mrežo, jo tresla in vriskala. Včasih se že malo vleče gor. Eva, za prespano noč . Zdaj bo Luka sigurno spal kot , kot Anžej, ki kraljuje v svoji sobici. Kiki, ne me narobe razumet, sam sem res vesela, da se Klara tudi ne plazi . Bosta pa najini pač kar shodili, kajne? A ti Klaro daješ v hojico? Jaz naše ne upam, ker je baje zelo škodljivo Glede daril pa jaz tudi zeloooo tuhtam. Rada bi ji kupila kaj zelo uporabnega za razvoj, pa ne vem, kaj .Miljonkrat sem že stala pred igračami, ki so mimogrede pasje drage, pa vedno grem praznih rok. Kaj mi ve priporočate, katera igrača se je zelo dobro obnesla (nekaj v zvezi s plazenjem ali pa hojo...). Nagibam se k http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/2265 ali pa še bolj k http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/2269. Jaaaa, prvi praznični december pa mora biti. Pa pod smrečico . Joooooooj, zdaj pa res neham, pa pa