Skaana
|
Evo, ... pa se mi je maščevalo, ker sem se pohvalila. Pri nas je od včeraj zvečer vse postavljeno na glavo . Mislim, da sem se miljonkrat vstala in mali dala dudo ponoči. Pa je stokala in jokcala... Potem sem jo nekje okoli 3., 4. (sem kar blodila, sploh ne vem, koliko je bila ura) podojila, je pri meni zaspala - in jaz neumnica sem jo dala nazaj v njeno posteljo. Ob 6.30 auf in živahna, kot da bi spala celo noč... Jaz pa . Evo, pa vas razumem , Zombijevke. In čez dan se je zelooooo slinila, kot polž. Sem prečekirala glede zobkov, pa ni nič videt. Potem je spala dvakrat po dve uri čez dan in ob 20.00 je bila že tako , da je kar tulila. In zdaj spi. Me zanima, kako dolgo bo. Umrla pa res nisem, Eva. Si imela prav . Uh, glede prenehanja dojenja pa sem vas ravno hotla vprašat. Jaz sem si rekla, da bi začela postopamo zmanjševati pri 10m, pri 11m, malo prej ko nastopim službo, bi pa nehala. Aha. Mislim, da kr ne bom. Najprej zato, ker je meni fino. Ker sem egoist in ker je takrat mala samo moja . V drugo pa zato, ker se mi niti ne sanja, kako prenehat z nočnim podojem. Mala zahteva dojko! Tako, da ne vem. Verjetno pa bom ohranila jutranji podoj, ker mi tako najbolj ustreza (da se bova malce pocartali, preden grem v službo). Muči me pa potem, kaj ji naj dam pred spanjem. Suzi, jaz ti predlagam, da podojiš kje drugje kot v njegovi sobi. In potem ga med podojem ves čas malce dramiš. Da ti čisto ne zaspi. Potem ga dvigni in naj se zbudi, nesi ga v posteljico... in naprej ritual. Jaz sem začela tako delati pri 4 m in se mi obrestuje. Ko malo nesem v spalnico, se zbudi, rečeva vsem lahko noč (tudi ribicam - ugasneva lučko, uri tik-tak, lučki, igrači...), zapojem ji uspavanko, jo položim v spalko, zapnem, prižgem CD Raimonda Lap-a in ji povem pravljico. Enkrat tedensko prelistama kakšno slikanico in ji ob tem povem zgodbico (jo tudi žveči zraven, pa nič hudega). Potem pa še dobi od naju lupčka, dudo in ninico in greva ven. Kadar je seveda doma, drugače pa sama (zelo pogosto, na ). In sama zaspi, brez problema. Seveda se kdaj zgodi, da je tako , da se ne zbudi, potem pač vse to odpade... Ampak to se dogaja vedno redkeje (danes se je). Jaz imam pa dve vprašanji za vas: Ali kdaj gledate kako spijo? Naša spi skoraj izključno na desni strani. To že skoraj od rojstva. Drugače pa ni videt, da bi imela kaj bolj postrani. Kaj pa rokice, se že kaj kaže, ali bodo desničarji ali levičarji? Kolikokrat na 24ur jih še dojite oz. koliko mleka še spijejo? Zdaj grem pa pančat. Mogoče se še pa jaz pridružim Zombijevkam ... Joj, res upam, da ne !!!