Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nezrel bodoči očka??? 14.11.2005 9:01:43
|
|
|
|
karmy
|
u jajca ga suni, pa po svoje zaživi to si zeeelooo zasluži trenutno... drgač pa kukr so rekl pred mano... priimek naj bo tvoj za očeta pa kr njega navedi, pol pa če kej pizdi glede preživnine pa še ti pizdi nazaj z odvetniki in csd baje niso nežni...joj če bi bil on moj bi svoja jajca žru zdele...ufff mi je pritisk dvignu
< Sporočilo je popravil karmy -- 14.11.2005 9:02:17 >
|
|
RE: Nezrel bodoči očka??? 14.11.2005 12:30:35
|
|
|
|
lory05
|
Samo tvoj. Če tip tako hitro "proda"otroka , če je pomembno samo po kom se bo pisal in če je to vse, razmisli, da ne bo imel potem otrok samo sitnosti, ker bo imel njegov priimek, namesto očeta.
|
|
|
|
RE: Nezrel bodoči očka??? 14.11.2005 13:18:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak si si že sama odgovorila, da ti bo veliko bolje brez njega, to že sama veš... Živa groza, kakšni dedci hodijo po svetu! Več ko takih zgodb preberem, bolj vidim, kakšen zaklad imam doma. Glede priimka pa ti tudi jaz svetujem, da daj definitivno svojega, preživnini se pa ne odpovej, torej ga navedi kot očeta. Razen če ti denar ne predstavlja ravno problema in ti je bolj dragocen duševni mir. To pa sama presodi. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Nezrel bodoči očka??? 14.11.2005 19:15:55
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Če si od zdej zmogla sama, pomoje tudi v bodoče ne boš imela problemov. Glede priimka, odvisno kako sama gledaš na to. Jaz sem dala oba priimka, ker nisva poročena. In mi je čist v redu.Saj je konec koncev tako moj kot njegov, in bo tako moj kot njegov tudi če greva narazen. Seveda če mu želiš nagajat, pa mu jo zagodi že v štartu, in daj svoj priimek. Potem glej odziv, pa ti bo mogoče še kaj jasno. Jaz sem celo govorila da bo imel moj priimek.Pa se je strinjal. To mi je bilo čisto kul, tako da ko sem rodila, nisem niti razmišljala o ničemer, pač pa mi je bilo jasno, da bo imel oba priimka. Vendar vedi, da se za vsako rit palica najde, pa da te ne bo to kdaj nazaj teplo. Ohrani dober odnos. Če ne zarad drugega vsaj zaradi otroka.
|
|
RE: Nezrel bodoči očka??? 14.11.2005 20:36:39
|
|
|
|
dory
|
Seveda če mu želiš nagajat, pa mu jo zagodi že v štartu, in daj svoj priimek. kaj je tle treba nagajat? ce se bodoci ocka ne zanima za otroka, kaj je pol tukej za nagajat? sej bo zarad prezivnine prevzel tisto odgovornost,ki jo je mel,ko je delal otroka... jaz namrec locim med "darovalcem sperme" in pravimi oceti...vcasih se izkaze,da je nebiolski oce se boljsi kot bioloski...
|
|
|
partner vs. očka in obratnoAdminMoj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (
27%)
Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (
16%)
Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (
22%)
Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (
35%)
Število vseh glasov: 167Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!